-
H κοπέλα σου είναι **skye **;;;
-
μ' αρέσει που ψωνίστηκα σήμερα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
μ' αρέσει που ψωνίστηκα σήμερααπό την Συγγρού;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μ' αρέσει που ψωνίστηκα σήμερα
από την Συγγρού;
ρούχα λέμε
-
-
Η Συγγρού είναι σαν τη γκόμενα, την ημέρα η βασική της ασχολία ειναι τα μαγαζιά και το βράδυ οι πουτανιές
-
-
-
ΔΕΝ μ' αρέσει να δανείζω κάτι και να μου το επιστρέφουν σε κατάσταση χειρότερη απ' αυτή στην οποία ήταν όταν το δάνεισα.
ΔΕΝ μ' αρέσει που ορισμένοι άνθρωποι δεν σέβονται ΟΥΤΕ τον πλέον προσωπικό μου χώρο, το ΣΠΙΤΙ μου και ζητάνε να ανάψουν τσιγάρο 'να, εδώ στην πόρτα θα κάθομαι' και μετά κάνουν βόλτες προς τα μέσα επειδή κρυώνουν! Λες και ο καπνός θα πάει προς τα έξω!!!
ΔΕΝ μ' αρέσει που έπρεπε να έχω το σπίτι μου ανοιχτό με τόσο κρύο για μισή ώρα μετά, για να ξεμυρίσει!
Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΨΥΧΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΤΣΙΓΑΡΟ ΣΑΣ!!! Πάτε σε κανέναν γιατρό να σας βοηθήσει, ούτε μια ώρα δεν μπορείτε χωρίς τη δόση σας!
Μ' αρέσει που θα γράψω όλα τα παραπάνω στα @@ μου, για να συνεχίσω τη δουλειά μου!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ΔΕΝ μ' αρέσει να δανείζω κάτι και να μου το επιστρέφουν σε κατάσταση χειρότερη απ' αυτή στην οποία ήταν όταν το δάνεισα.ειδικα την καρδια σου
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ΔΕΝ μ' αρέσει να δανείζω κάτι και να μου το επιστρέφουν σε κατάσταση χειρότερη απ' αυτή στην οποία ήταν όταν το δάνεισα.
ειδικα την καρδια σου
Ωχ, τι έπαθες ρε μικρέ εσύ; Έγινε τίποτα που χάσαμε;
-
ειδικα την καρδια σου
Ωχ, τι έπαθες ρε μικρέ εσύ; Έγινε τίποτα που χάσαμε;
μπαα, επειδη φαινεται ποιητικο το λεω
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ειδικα την καρδια σου
πουτ@νες
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ειδικα την καρδια σου
πουτ@νες
K@ριόλες βασικά γιατί οι πουτ@νες πάνε με όλους ( αρα δεν σου ραγίζουν ( sic ) την καρδιά) ενώ οι κ@ριολες με όλους εκτός από σένα
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
πουτ@νεςΑυτό είναι το σωστό γιατί αφού γ@μηθούνε με άλλους, ΜΕΤΑ θέλουν να κάνουν σχέση με σένα.
ΟΥΣΤ -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ειδικα την καρδια σου
πουτ@νες
K@ριόλες βασικά γιατί οι πουτ@νες πάνε με όλους ( αρα δεν σου ραγίζουν ( sic ) την καρδιά) ενώ οι κ@ριολες με όλους εκτός από σένα
+1 Και μην ξεχναμε οτι οι πόρνες ( ) ειναι επάγγελμα ιερό και αναγνωρισμενο...
-
Ρε σεις, μη μιζεριάζετε! Πάτε πάρτε μια μοτοσυκλέτα να στρώσετε!
(Ε Σάββα, πες κι εσύ τη γνώμη σου...)
-
ΔΕΝ μ' αρέσει που ορισμένοι άνθρωποι δεν σέβονται ΟΥΤΕ τον πλέον προσωπικό μου χώρο, το ΣΠΙΤΙ μου και ζητάνε να ανάψουν τσιγάρο 'να, εδώ στην πόρτα θα κάθομαι' και μετά κάνουν βόλτες προς τα μέσα επειδή κρυώνουν! Λες και ο καπνός θα πάει προς τα έξω!!!ΔΕΝ μ' αρέσει που έπρεπε να έχω το σπίτι μου ανοιχτό με τόσο κρύο για μισή ώρα μετά, για να ξεμυρίσει!
Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΨΥΧΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΤΣΙΓΑΡΟ ΣΑΣ!!! Πάτε σε κανέναν γιατρό να σας βοηθήσει, ούτε μια ώρα δεν μπορείτε χωρίς τη δόση σας!
Νάσο δεν καπνίζω. Όταν έρχονται οι φίλοι μου σπίτι και καθόμαστε πάντα ρωτάνε αν μπορούν να ανάψουνε τσιγάρο. Αν πω όχι, απλά βγάινουνε έξω ή δεν καπνίζουνε καθόλου. Αν δεν θες να καπνίζουνε, απλά πες τους όχι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Νάσο δεν καπνίζω. Όταν έρχονται οι φίλοι μου σπίτι και καθόμαστε πάντα ρωτάνε αν μπορούν να ανάψουνε τσιγάρο. Αν πω όχι, απλά βγάινουνε έξω ή δεν καπνίζουνε καθόλου. Αν δεν θες να καπνίζουνε, απλά πες τους όχι.Εγώ είπα όχι, αλλά μου λέει: Να, εδώ στην πόρτα θα είμαι, ανοιχτή, δεν θα είμαι μέσα κτλ. Ε, τι να πεις; Και το γαμήσι είναι ότι είχε έρθει για δική του δουλειά, όχι δική μου. Τι να πεις, άμα δεν καταλαβαίνει ο άνθρωπος...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#2]