-
Να σου υπενθυμίσω ότι ο ιμάντας για πρώτη φορά έσπασε στις 20000χλμ. Οτι ανταλακτικά είχε επάνω ήταν του εργοστασίου. Επισης στην εταιρεία υπάρχουν άλλα 2 ίδια trafic και το ένα από αυτά είχε ακριβώς το ίδιο προβλημα με τον ιμάντα και το αλλο τελείως απροβλημάτιστο. Οσο για την αλλαγη μηχανικού, κάτι τέτοιο δεν έγινε γιατι οι επισκευές στην αρχή έγιναν εντώς εγγύησης στα λαμόγια. Τέλος, αυτό που μπήκα να ρωτήσω εδώ, ήταν μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά για τα λάδια, και όχι να κατηγορήσω τη renault για την αξιοπιστία της. Πίστεψε με, αν ήθελα, έχω να σου πω πολλές ιστορίες για τα αυτοκίνητα αυτα.
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Απο τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο κόβει ιμάντα αυτομάτως πας για ρεκτιφιέ γιατι το μοτέρ διαλύεται!!!!!!Εξαρταται απο το αυτοκινητο
-
Να σου υπενθυμίσω ότι ο ιμάντας για πρώτη φορά έσπασε στις 20000χλμ. Οτι ανταλακτικά είχε επάνω ήταν του εργοστασίου. Επισης στην εταιρεία υπάρχουν άλλα 2 ίδια trafic και το ένα από αυτά είχε ακριβώς το ίδιο προβλημα με τον ιμάντα και το αλλο τελείως απροβλημάτιστο. Οσο για την αλλαγη μηχανικού, κάτι τέτοιο δεν έγινε γιατι οι επισκευές στην αρχή έγιναν εντώς εγγύησης στα λαμόγια. Τέλος, αυτό που μπήκα να ρωτήσω εδώ, ήταν μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά για τα λάδια, και όχι να κατηγορήσω τη renault για την αξιοπιστία της. Πίστεψε με, αν ήθελα, έχω να σου πω πολλές ιστορίες για τα αυτοκίνητα αυτα.Δεν είπα εγώ ότι έγραψες εδώ για να κατηγορήσεις την Renault και θυμάμαι πολύ καλά τι έχεις γράψει.Τώρα αν έχεται τέτοια προβλήματακαι με άλλο αυτοκίνητο του ίδιου τύπου τότε έπρεπε να έχεται πάει στα δικαστήρια και να ζητάτε αντικατάσταση και των 2 καιρό τώρα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Απο τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο κόβει ιμάντα αυτομάτως πας για ρεκτιφιέ γιατι το μοτέρ διαλύεται!!!!!!
Εξαρταται απο το αυτοκινητο
Στο συγκεκριμένο πάντως δεν διαλύεται ούτε σε κανένα Renault.
-
Απο τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο κόβει ιμάντα αυτομάτως πας για ρεκτιφιέ γιατι το μοτέρ διαλύεται!!!!!!
Συμφωνοι, δε το γνωριζα, στη δική μου πάντως περίπτωση χρειάστηκε ρεκτιφιέ.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Και εμένα γιατί μου έκαναν ρεκτιφιέ? Οταν δηλαδη σπάσει ο ιμάντας χρονισμού σε ενα renault τι συνέπειες έχει?
-
Και εμένα γιατί μου έκαναν ρεκτιφιέ? Οταν δηλαδη σπάσει ο ιμάντας χρονισμού σε ενα renault τι συνέπειες έχει?
Γιατί μάλλον σε δούλεψαν για να το διαλύσουν εντελώς και να σε κάνουν πελάτη όπως προανέφερα.Τι γίνεται ακριβώς δεν ξέρω αλλά απ' όσο γνωρίζω δεν διαλύεται η μηχανή(ανάλογα κιόλας και με το πρόβλημα δηλαδή τι χάλασε όταν έσπασε)
-
Δεν ειναι interference τα ρενομοτέρ;
-
Για περισσότερες λεπτομέρειες πάντως σε μηχανικό που να τα ξέρει καλά τα αυτοκίνητα αυτά και να ξέρεις ότι δεν θα σε δουλέψει αν και απ' ότι φαίνεται δεν το γλιτώνεις το αλλαγματάκι του μοτερ.Εγώ ότι ξέρω στο είπα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν ειναι interference τα ρενομοτέρ;Eτσι λενε. (οτι ειναι interference)
-
Επειδή τον εξειδικευμένο αγγλικό όρο δεν το έχω τι σημαίνει interference?
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Interference_Engines
Depending on the design of an engine, piston and valve paths may 'interfere' with one another as a result of incorrect timing in their movements
-
Μια απάντηση παρακαλώ????
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Interference_EnginesDepending on the design of an engine, piston and valve paths may 'interfere' with one another as a result of incorrect timing in their movements
Ευχαριστώ πολύ.
-
-
Kαι video:Είσαι Θεός.Σ' Ευχαριστώ πολύ.
-
Ελεγε το βιντεο οτι το 70% των οχηματων το εχει αυτο το συστημα.Πως γινεται να ελεγξουμε αν το εχει πχ και το δικο μας οχημα(Εκτος απο τον τροπο να περιμενουμε να κοπει ετσι )?
-
zetec = non interference
-
zetec = non interferenceTnx.Πρεπει να εχουμε τον νου μας φτανουν τα χλμ...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
zetec = non interference
Tnx.Πρεπει να εχουμε τον νου μας φτανουν τα χλμ...
Γιώργο, υπάρχει μια διαφορά μεταξύ αυτών που έλεγε το video και αυτών που σου έγραψε ο saxon.
Aν το Ford έχει ιμάντα εκκεντροφόρου και όχι καδένα και επιπρόσθετα είναι non interference το μοτέρ, τότε αν σπάσει ο ιμάντας το αυτοκίνητο απλώς ακινητοποιείται και δεν καρφώνονται οι βαλβίδες στα πιστόνια.
Καταναλώνει λάδια ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας;