-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Λογικο ειναι ο Σανταμ να καταδικαστει σε ισοβια, αλλα οχι και σε θανατο μπροστα στις τηλεορασεις του κοσμου!Σε λιγο θα βαζανε και παιχνιδι:
Για να κρεμαστει ο Σανταμ στειλε sms 'κρεμαλα' στο 4545
Για να τυφεκιστει ο Σανταμ στειλε sms 'στο δοξα πατρι' στο 4545.
Τωρα σχετικα με τους απελευθερωτες των λαων δεν θα κανω κανενα σχολιο. Το μονο που θελω να πω ειναι οτι βλεπω οτι παμε απο το κακο στο χειροτερο! Ο Σανταμ ειχε 'χημικα', το Ιραν εχει 'πυρηνικα' κλπ. **Πολυ θα 'θελα να διαβασω τι θα λεει η ιστορια μετα απο 100-200 χρονια... **:hmmm:
Εγω λεω οτι η ιστορια θα λεει οτι ο Προεδρος Μπους ηταν απο τους πιο ικανους και σημαντικοτατους Προεδρους ολων των εποχων. Οπως του Λινκολν και αλλων.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Μιλαω για τα προβληματα Ελλαδος Τουρκιας μεταπολεμικα. Δηλαδη απο το 1945 και μετα.Μεταπολεμικά παράτησαν τους Τούρκους 35 χρόνια τώρα στην Κύπρο να αλωνίζουν αιματοκυλώντας και παραβιάζοντας όλες τις διεθνείς συνθήκες.
Τίποτε άλλο? -
Εγω λεω οτι η ιστορια θα λεει οτι ο Προεδρος Μπους ηταν απο τους πιο ικανους και σημαντικοτατους Προεδρους ολων των εποχων. Οπως του Λινκολν και αλλων. -
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγω λεω οτι η ιστορια θα λεει οτι ο Προεδρος Μπους ηταν απο τους πιο ικανους και σημαντικοτατους Προεδρους ολων των εποχων. Οπως του Λινκολν και αλλων.
Μη γελάς καθόλου καλέ μου άνθρωπε...Προφανώς κάπου αναγνωρίζει τον εαυτό του στις ενέργειες και στις σκέψεις του Προέδρου Μπους...(Στην δε εκφορά του λόγου τον αναγνωρίζω και εγώ...)
Ε, αν είναι ο Μπους σημαντικός και ικανός δεν μπορεί κάτι θα είναι και ο ίδιος...
-
Γαβριήλ σταμάτα να περιφέρεις την αγραμματοσύνη σου.
Σε παρακαλώ θερμά, σε εκλιπαρώ, μην δολοφονείς την ιστορία όσο δολοφονείς τη νοημοσύνη μας.
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!! -
Εγω λεω οτι η ιστορια θα λεει οτι ο Προεδρος Μπους ηταν απο τους πιο ικανους και σημαντικοτατους Προεδρους ολων των εποχων. Οπως του Λινκολν και αλλων.http://www.sorryeverybody.com/
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://www.sorryeverybody.com/
Τους άτιμους τους χίπηδες.
-
Ολοι μας θα θελαμε παντα να υπαρχει ειρηνη, να συμφωνουσαμε στα παντα, να υπηρχε ενα ειδος κυβερνησης που να το αποδεχομασταν ολοι, κτλ, κτλ και αλλα τετοια χιππικα κουμουνιστικα θεωριτικα αεριτζιδικα land of Oz, CRAP!Δηλαδή εγώ που έχω την απαίτηση να ζω σε ένα τέτοιο κόσμο είμαι χίππης, κουμουνιστής, αεριτζής και λέω CRAPS? (sic)
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, θες να λέγεσαι και Έλληνας...
-
Το λιγότερο είσαι τέτοιος...
Κατά τα άλλα, προάσπιση της δημοκρατίας, εγκαθίδρυση δημοκρατίας κτλ.
-
ναι το λέει ο gavriil1 κι εγώ θα βάλω την γάτα μου να κλαίει...
-
*Ο χρήστης *gavriil1 ** έγραψε:
Εγω λεω οτι η ιστορια θα λεει οτι ο Προεδρος Μπους ηταν απο τους πιο ικανους και σημαντικοτατους Προεδρους ολων των εποχων. Οπως του Λινκολν και αλλων.Τα στατιστικά εδώ και πολλά χρόνια δείχνουν το εντελώς αντίθετο
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ολοι μας θα θελαμε παντα να υπαρχει ειρηνη, να συμφωνουσαμε στα παντα, να υπηρχε ενα ειδος κυβερνησης που να το αποδεχομασταν ολοι, κτλ, κτλ και αλλα τετοια χιππικα κουμουνιστικα θεωριτικα αεριτζιδικα land of Oz, CRAP!
Δηλαδή εγώ που έχω την απαίτηση να ζω σε ένα τέτοιο κόσμο είμαι χίππης, κουμουνιστής, αεριτζής και λέω CRAPS? (sic)
Τα γραπτα του δεν δειχνουν κατι τετοιο.
Παντως σας πεταει 10 'κουβεντες' και πιανεστε ολοι ρε γαμωτο!
(αντιμετωπιση Ταμπακη θελει)
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ολοι μας θα θελαμε παντα να υπαρχει ειρηνη, να συμφωνουσαμε στα παντα, να υπηρχε ενα ειδος κυβερνησης που να το αποδεχομασταν ολοι, κτλ, κτλ και αλλα τετοια χιππικα κουμουνιστικα θεωριτικα αεριτζιδικα land of Oz, CRAP!
Δηλαδή εγώ που έχω την απαίτηση να ζω σε ένα τέτοιο κόσμο είμαι χίππης, κουμουνιστής, αεριτζής και λέω CRAPS? (sic)
Και όμως αυτός ο άνθρωπος έχει δηλώσει Έλληνας, αγνοώντας πιθανότατα ότι Έλληνας ονομάζεται όποιος μετέχει της Ελληνικης παιδείας. Ο χρήστης αυτός όμως απέχει από την ελληνική παιδεία παρασάγγας...
Και βέβαια πιάνομαι. Ξέρεις πότε δε θα πιανόμουν? Αν όλα αυτά τα έλεγε κάποιος ηλίθιος (όχι σε νοοτροπία, αλλά σε νοητικό επίπεδο), πράγμα που κατά πως λέει και δείχνει ο εν λόγω άνθρωπος δεν είναι. Όταν λοιπόν λέει εν γνώση του τέτοια πράγματα, τότε με προσβάλλει και παίρνει τις ανάλογες απαντήσεις.
Αν ήταν ο 'χαζός του χωριού', τότε μπορεί να τον έπαιρνα στο ψιλό (αντιμετώπιση 'Ταμπάκης'), αλλά το πιο πιθανό όχι, καθώς θα τον λυπόμουν. Εδώ όμως μιλάμε για τον 'σπαστικό, εκνευριστικό και εριστικό του χωριού'.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν ήταν ο 'χαζός του χωριού', τότε μπορεί να τον έπαιρνα στο ψιλό (αντιμετώπιση 'Ταμπάκης'), αλλά το πιο πιθανό όχι, καθώς θα τον λυπόμουν. Εδώ όμως μιλάμε για τον 'σπαστικό, εκνευριστικό και εριστικό του χωριού'.ξέχασες το 'ξερόλας'...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και όμως αυτός ο άνθρωπος έχει δηλώσει Έλληνας, αγνοώντας πιθανότατα ότι Έλληνας ονομάζεται όποιος μετέχει της Ελληνικης παιδείας. Ο εν λόγω άνθρωπος όμως απέχει από την ελληνική παιδεία παρασάγγας...
Και βέβαια πιάνομαι. Ξέρεις πότε δε θα πιανόμουν? Αν όλα αυτά τα έλεγε κάποιος ηλίθιος (όχι σε νοοτροπία, αλλά σε νοητικό επίπεδο), πράγμα που κατά πως λέει και δείχνει ο εν λόγω άνθρωπος δεν είναι. Όταν λοιπόν λέει εν γνώση του τέτοια πράγματα, τότε με προσβάλλει και παίρνει τις ανάλογες απαντήσεις.
Αν ήταν ο 'χαζός του χωριού', τότε μπορεί να τον έπαιρνα στο ψιλό (αντιμετώπιση 'Ταμπάκης'), αλλά το πιο πιθανό όχι, καθώς θα τον λυπόμουν. Εδώ όμως μιλάμε για τον 'σπαστικό, εκνευριστικό και εριστικό του χωριού'.
Η 'βλακεία' είναι πολύπλευρη...Αν είσαι ικανός σε κάτι (μια επιστήμη, μια τέχνη) δεν σημαίνει ότι είσαι σε θέση να συζητάς και κυρίως να συνυπάρχεις με άλλους ανθρώπους...Το συγκεκριμένο άτομο πάσχει σοβαρά στην επαφή του με άλλους ανθρώπους και έχει έντονο ναρκισσιστικό σύνδρομο... Δεν είναι δυνατόν λοιπον να τύχει αντιμετώπισης ενός φυσιολογικού ανθρώπου...Δεν έχει κανένα νόημα να του απαντάς με τον τρόπο που χρησιμοποιείς στο 90% των ανθρώπων...Πχ με ένα μυθομανή δεν μπορείς να συζητάς σοβαρά, και δεν έχει νόημα να του διαψεύδεις με γεγονότα και επιχειρήματα ό,τι λέει : δεν καταλαβαίνει, έχει το πρόβλημά του...Δεν γίνεται διάλογος και απλά οφείλεις να λάβεις υπόψη σου τη 'συναισθηματική' αναπηρία του 'πάσχοντος'...
Αν τον τοποθετήσεις σε αυτό το πλαίσιο θα αποφορτιστείς και απλά θα παρατηρείς...Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κοινωνική εμπειρία...
Όχι ότι κι εγώ το κάνω πάντα, παρασύρομαι συχνά και μου επαναλαμβάνω τα παραπάνω για να ρίχνω την πίεσή μου αλλά φροντίζω τουλάχιστον να μην ανοίγω διάλογο... -
Ego to exo pei....In the planet happy
-
Δεν ήθελα να γράψω κάτι στο θέμα αλλά......
Θα τρίζουν τα κόκκαλα μερικών.....
-
Να μαι ειλικρινής δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του τόπικ, μια και είχα καιρό να μπώ στο φόρουμ.
Ξεκινώντας απ το τέλος, είδα αυτό ακριβώς που φανταζόμουν...τον Γαβρήλο να είναι απέναντι όλων!!
-
Όπως έχω ξαναγράψει γι αυτόν, μέσα του διακρίνω μια μανία...αντίδρασης! Ό,τι λένε οι άλλο λοιπόν...το αντίθετο! Φυσικά τα λόγια του δεν μαρτυρούν ασυνέχειες και ασυμφωνίες σε καμία περίπτωση.Το αντίθετο.Ακολουθεί μια γραμμή, εντελώς καπιταλιστική και συμφεροντολογική. Η ειρωνία φυσικά είναι οτι αναφέρεται σε δημοκρατία και ελευθερία, τη στιγμή που σημαντικό ποσοστό των ΗΠΑμερικανών δε μπορεί να ψηφίσει στη χώρα του, εξαιτίας φυσικά του δικομματισμού! Δημοκρατία φίλε μου.
-
Τον έχω ρωτήσει και στο παρελθόν αλλά αρνήθηκε ν απαντήσει ευθέως...Όταν σε μερικά χρόνια, δε ξέρω πόσα θα είναι αυτά, οι ΗΠΑμερικανοί αποφασίσουν οτι πλεον δε κουνιέται φύλλο στη ΜΑ και έρθουν...δυτικότερα, τι θα πει τότε ο Γαβριήλ; Όταν θα κρίνουν τα αμερικανάκια οτι είναι ώρα να...'λυθεί' το Κυπριακό, το Θρακικό, το Σκοπιανό, το Κερκυραϊκό...Βέβαια εμείς πετρέλαια δεν έχουμε, όμως ποτέ δε ξέρεις!Τότε ο τότε Μπους θα παραμένει ειρηνοποιός στα μάτια του;;
-
Σχετικά με την απελευθέρωση της Ελλάδας με τη βοήθεια των ΗΠΑ (πότε;; ), ας θυμηθούμε λίγο τις μαύρες σελίδες της Ιστορίας μας τον τελευταίο αιώνα... Εμφύλιος και όσα ακολούθησαν (προσωπικά έχω συγγενείς που έζησαν μέχρι και 7 χρόνια στο...long island=μακρόνησος)** Χούντα, Κύπρος**... Τότε ποιά ήταν η συμμετοχή των ΗΠΑ στα Ελληνικά θέματα; Θα πρέπει τελικά να ευγνομονούμε τις ηπα που δε μας διέλυσαν;
-
Οι χώρες του ανατολικού μπλοκ που ανέφερεσ δεν ήρθαν ακριβώς προς δυσμάς... Η παρωδία σοσιαλισμού και τα εγκλήματα που έγιναν ΚΑΙ σε αυτές τις χώρες διέλυσαν όλη τη συνοχή τους και τη δομή τους. Στη συνέχεια απλά καπιταλοποιήθηκαν, όπως ακριβώς όλος ο κόσμος. Στα δικά μου μάτια ΕΣΣδ και ΗΠΑ τα ίδια έκανα, με διαφορετικό τρόπο.
-
Επειδή το τόπικ είναι για το Σανταμ, ας κλείσω μ αυτόν. Τα εγκλήματα που έκανε προφανώς δε τα γνωρίζουμε. Οι περισσότεροι από μας ούτε καν τα φανταζόμαστε! Ξεκινώντας όμως από το βασικό θέμα του δικαιώματος να αφαιρεί κάποιος τη ζωή άλλου, που κατά τη γνώμη μου κανείς δεν έχει, τελικά οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να είναι μόνος του στις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Δε περίμενα να τον σεβαστούν και να μη τον κρεμάσουν, περίμενα όμως αυτό το γεγονός να είναι μακριά από κάμερες και κοινό. Δείτε ξανά το βίντεο και πείτε μου ποιές οι διαφορές με τις μεσαιωνικές κρεμάλες...Επειδή μιλάμε και για εξέλιξη...
-
Πολιτικά βλέποντας το θέμα, οι ηπα κατάφεραν να κάνουν το Σανταμ ήρωα ακόμη και όταν πέθαινε. Μια ακόμη απόδειξη της έμφυτης βλακείας που χαρακτηρίζει αυτό το λαό. Τώρα οι νεκροί αμερικανοί στο Ιρακ από 3000 θα γίνουν πολλοί περισσότεροι...
Αλήθεια ο Γαβριή τι έχει να πει για το τελευταίο νούμερο;
-
Εκτέλεση του Σαντάμ... [Διάσπαση]