-
enjoy:
http://knuttz.net/hosted_pages/Chinese- ... s-20061228
τόσα χρόνια πλύσης εγκεφάλου ο Μάο έκανε τεράστια ζημιά. Δεν θυμάμαι άλλο λαό να κάνει τόσο ξεδιάντροπα αντίγραφα. Λογικά μόλις ανοίξει πλήρως η αγορά θα σταματήσουν αυτά και οι κινέζοι θα βρουν το δρομο τους.
-
enjoy:
τόσα χρόνια πλύσης εγκεφάλου ο Μάο έκανε τεράστια ζημιά. Δεν θυμάμαι άλλο λαό να κάνει τόσο ξεδιάντροπα αντίγραφα. Λογικά μόλις ανοίξει πλήρως η αγορά θα σταματήσουν αυτά και οι κινέζοι θα βρουν το δρομο τους.
-
enjoy:
-
Κρατάει χρόνια αυτό το κόλπο ΙΚΕ.Αλλά τους επιτρέπεται η διακίνησή τους στο εξωτερικό;
-
Τοσο μεγαλη ελλειψη εμπνευσης που αντιγραψανε και το rexton...
-
Ναι.... οι ιαπωνέζοι πάνε πίσω.... Αυτό δεν είναι μια 156.. αλλά το νέο Mitsubishi Lancer.
Τα άτομα έχουν αντιγράψει ακόμα και τους ρεφλέκτορες δίπλα στην πινακίδα......
-
σίγουρα δεν έχουν δικαιώματα για να το κάνουν; Μήπως είναι οι ίδιες οι αυτοκινητοβιομηχανίες πίσω από αυτό;
Σίγουρα δεν θα έχουν δικαίωμα να τα εξάγουν έτσι διότι λογικά θα τους διώξουν...αντιγράφουν πάντως τα πάντα και μετά τα κάνουν χειρότερα εμφανισιακά από τα πρωτότυπα... -
Αυτή φίλε ΙΚΕ δεν είναι νέα ιστορία. Έχει ξεκινήσει με πολλά είδη προ ετών.
Είτε αυτό λέγεται τοστιέρα, είτε αυτοκίνητο.Ίσως πρέπει να το 'χεις παρατηρήσει νωρίτερα, ακόμη και στους ελληνικούς δρόμους. Αν και στους δύο τροχούς, πολλά μηχανάκια, κυρίως στην κατηγορία των παπιών και των σκούτερς, αφού αυτά χρησιμοποιούνται ευρέως στην πόλη, τόσο στην Ελλάδα, όσο και -κυρίως- σε μεγαλύτερες αγορές όπως για παράδειγμα στην Ιταλία ή και σε χώρες της Ανατολής. Πολλά μοντέλα της Honda ή της Yamaha αντιγράφονται και παράγονται με ανεγξέλεγκτο ρυθμό.
Γιατί όχι άλλωστε; Φτηνά εργατικά χέρια υπάρχουν όπως επίσης και τα σχέδια. Είναι σαν τα ιμιτασιόν ρούχα. Αντί να αγοράσεις adiddas παπούτσια με 120 ευρώ, αγοράζεις τα adidas στην τιμή των 30. Αν σου χαλάσουν, λόγω χειρότερης ποιότητας κατασκευής, νωρίτερα απ'ότι τα 'αυθεντικά', έχεις την πολυτέλεια να αποκτήσεις άλλες τρεις φορές το ίδιο προϊόν και να κάνεις τη δουλειά σου.
Θα μου πεις 'Τί θα σκέφτεται αυτός που θα σε πετύχει στον δρόμο και θα το αναγνωρίσει;' Νομίζω ότι αν με ενδιέφερε η άποψη του καθενός που είναι δίπλα μου στο ΜΕΤΡΟ ή στο φανάρι, θα είχα πρόβλημα στο μυαλό. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι δεν είμαστε όλοι το ίδιο και το αυτό. Αν κάποιος μπορεί να αντέξει την αγορά μιας Mercedes Benz με γειά του με χαρά του. Δεν τον κατηγορώ. Μπορεί να έχει τα λεφτά από τον κόπο του πατέρα του, ή να τα έχει επειδή του έχει βγει ο πάτος. Δεν μπορώ να το ξέρω. Αν άλλος ονειρεύεται να αγοράσει το ίδιο σουλούπι αλλά δεν έχει τη ίδια μοίρα με τον παραπάνω, ίσως του δίνεται έτσι η ευκαιρία να αποκτήσει μια κόκκινη Mercοdes Benzina και να κάνει πάλι την δουλειά του και να είναι το ίδιο ευτυχισμένος.
Τα εν λόγω αυτοκίνητα που φαίνονται στο link που έδωσες, σίγουρα δεν κοστίζουν όσο και τα αυθεντικά. Μπορείς να είσαι σίγουρος γι'αυτό. Αν πας σε έναν έμπορο της Honda για να αγοράσεις ένα μηχανάκι και σημειώσεις την τιμή, σύγκρινέ την με την τιμή του ίδιου φαινομενικά μοντέλου αργότερα το απόγευμα όταν θα πας στο σούπερ μάρκετ.
Ό,τι αγοράζεις παίρνεις; Ναι θα μπορούσαμε να το πούμε αυτό αλλά κατά πόσο θα 'πέφταμε' μέσα; Ας μην ξεχνάμε ότι απευθυνόμαστε στην πιο μεγάλη και την πιο γρήγορα αναπτυσόμενη αγορά του κόσμου. Ίσως σήμερα να είναι έτσι αλλά ο χρόνος κυλάει και η εμπειρία αυξάνεται. Να μην παραξενευτούμε και να είμαστε προετοιμασμένοι από τώρα αν αύριο ή μεθαύριο αντιληφθούμε ότι κι εμείς αγοράσαμε ένα κινέζικο προϊόν επειδή όχι μόνο ήταν φτηνότερο από το Ιταλικό ή το Γερμανικό αλλά και καλύτερο.
Αλήθεια η καφετιέρα μου, η τοστιέρα μου, η τηλεόρασή μου, η οθόνη μου ή το πληκρολόγιό μου από πού να 'έρχονται';
-
Προσπάθησαν να αντιγράψουν και την exelero!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Τωρα μπορει να γελατε αλλα οταν σε μερικα χρονια αρχισουν να σχεδιαζουν και να εξαγουν σε ολο τον κοσμο να δουμε τοτε ποιος θα γελαει. Παντως οχι ολοι οι υπολοιποι κατασκευαστες.
Οι κινεζοι θελουν σιγα-σιγα να στραφουν σε ποιοτικοτερα προιοντα. Εγω μας κλαιω παντως (ως Ευρωπαιο)
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ναι.... οι ιαπωνέζοι πάνε πίσω.... Αυτό δεν είναι μια 156.. αλλά το νέο Mitsubishi Lancer.Τα άτομα έχουν αντιγράψει ακόμα και τους ρεφλέκτορες δίπλα στην πινακίδα......
Γι αυτο δεν τους παω με τιποτα.
Και εχουν το θρασος μερικοι να μιλανε για ανατολιτικη τεχνολογιαΑχρηστοι ειναι.Αν η Ευρωπη σημερα περπατουσε με καρα αυτοι θα πηγαιναν με τον πισινο τους.
Τα βοδια του κερατα.........τα πηρα παλι -
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Τωρα μπορει να γελατε αλλα οταν σε μερικα χρονια αρχισουν να σχεδιαζουν και να εξαγουν σε ολο τον κοσμο να δουμε τοτε ποιος θα γελαει. Παντως οχι ολοι οι υπολοιποι κατασκευαστες.Οι κινεζοι θελουν σιγα-σιγα να στραφουν σε ποιοτικοτερα προιοντα. Εγω μας κλαιω παντως (ως Ευρωπαιο)
Ναι καλα,κατουρηθηκαν οι ευρωπαιοι τωρα.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ναι.... οι ιαπωνέζοι πάνε πίσω.... Αυτό δεν είναι μια 156.. αλλά το νέο Mitsubishi Lancer.Τα άτομα έχουν αντιγράψει ακόμα και τους ρεφλέκτορες δίπλα στην πινακίδα......
Ναι δυστυχώς με το εξωτερικό έκανα χοντρό λάθος...
Ευτυχώς σε ποιότητα και αξιοπιστία είναι υπερβολικά ανώτερο....
Και ας μην πιάσουμε καλύτερα το Ενο....
-
Αδίκως νομίζω κατηγορούμε τους Κινέζους.Πιστεύω ότι πίσω απο αυτές τις κινεζικές εταιρίες βρίσκονται οι μεγάλες εταιρείες οι οποίες έχουν κάποιο ποσοστό μετοχών ή είναι εξ ολοκλήρου δικές τους.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ναι.... οι ιαπωνέζοι πάνε πίσω.... Αυτό δεν είναι μια 156.. αλλά το νέο Mitsubishi Lancer.
τοσο ποιοτικο που καθε 20ημερο θελει service!!!
Δες ενα lancer απλο 1600αρι και συγκρινετο με ενα Α4 η ακομα και με μια 156,και πες μας το λογο που θα προτιμησεις το.........ξωτικο
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Γι αυτο δεν τους παω με τιποτα.
**Και εχουν το θρασος μερικοι να μιλανε για ανατολιτικη τεχνολογια **:yikes:Αχρηστοι ειναι.Αν η Ευρωπη σημερα περπατουσε με καρα αυτοι θα πηγαιναν με τον πισινο τους.
Τα βοδια του κερατα.........τα πηρα παλιΔηλαδή το ντιζάιν είναι τεχνολογία;
Αλήθεια ποιο Ευρωπαϊκό 50 χιλιάδων μπορεί να φτάσει το Ενο σε αυτά που προσφέρει;;; -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
τοσο ποιοτικο που καθε 20ημερο θελει service!!!
Δες ενα lancer απλο 1600αρι και συγκρινετο με ενα Α4 η ακομα και με μια 156,και πες μας το λογο που θα προτιμησεις το.........ξωτικο
Ποιο θέλει κάθε 20ημερο σέρβις;;; Μιλάμε για τα ίδια αυτοκίνητα;
Ίδια τιμή έχουν;;; (για την ιστορία δε θα αγόραζα κανένα... Ίσως την 156 αν ήταν 1800!)
Πάντως σίγουρα δε θα έπαιρνα το Α4 που έχει ίδιες επιδόσεις με το 1300αρι της μάνας μου.... -
Τι προσφερει δηλ?
Εχεις δει σε εκθεση διπλα διπλα EVO kai RS4?
Το ενα ειναι χαρτοκουβας και το αλλο σου εμπνεει σιγουρια στην κατασκευη.Η ποιο απλα.Κανε 500χλμ σερι με ενα EVO kai me ena RS4.Εκει θα καταλαβεις πολλα.Απ τις φωτο ολα κουκλια ειναι
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ποιο θέλει κάθε 20ημερο σέρβις;;; Μιλάμε για τα ίδια αυτοκίνητα;
Ίδια τιμή έχουν;;; (για την ιστορία δε θα αγόραζα κανένα... Ίσως την 156 αν ήταν 1800!)
Πάντως σίγουρα δε θα έπαιρνα το Α4 που έχει ίδιες επιδόσεις με το 1300αρι της μάνας μου....Ε αυτος ο κουβας που σε βρωμαει στα 1600 ειναι παραφωσκουμενος και 280 αλογα.
Μιλαμε για τεχνολογια αιχμης τωραΟσο για το Α4 1600,αληθεια το εχεις οδηγησει?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τι προσφερει δηλ?
Εχεις δει σε εκθεση διπλα διπλα EVO kai RS4?
Το ενα ειναι χαρτοκουβας και το αλλο σου εμπνεει σιγουρια στην κατασκευη.Η ποιο απλα.Κανε 500χλμ σερι με ενα EVO kai me ena RS4.Εκει θα καταλαβεις πολλα.Απ τις φωτο ολα κουκλια ειναι
500 χλμ σερι με ΕΒΟ δυσκολο .Εκτος αν εχεις κοτσαρει και βυτιο απο πισω και κανεις ανεφοδιασμο εν κινησει!!!
attack of the clones