-
Παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε ένα racing για χωμάτινα τύπου WRC και εάν γνωρίζει κάποιος πώς λέγεται το Nascar game που βγήκε και όλοι το θεώρησαν πολύ καλό ως sim.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε ένα racing για χωμάτινα τύπου WRCracing τυπου WRC = a contradiction in terms?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε ένα racing για χωμάτινα τύπου WRC
racing τυπου WRC = a contradiction in terms?
πλην του Colin McRae υπάρχει κάτι άλλο;
κάνουμε την τρίχα ...τριχιά...όπως πάντα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κάνουμε την τρίχα ...τριχιά...όπως πάντα...Τι υπονοεις με το 'οπως παντα';
-
Richard Burns Rallye
To Nascar είναι η το 2003 ή το 2004, δνε θυμάμαι (το τελευταίο της Papyroys πριν το πάρει η EA).
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
κάνουμε την τρίχα ...τριχιά...όπως πάντα...
Τι υπονοεις με το 'οπως παντα';
Αυτό που λέει η φράση. Εχω κουραστεί να ρωτάει κάποιος κάτι και να απαντάει κάποιος άλλα αντι άλλων. Δεν ξέρεις δεν απαντάς. Μην αποπροσανατολίζεις την κουβέντα. Δεν θα κολλήσουμε στους τύπους.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω κουραστεί να ρωτάει κάποιος κάτι και να απαντάει κάποιος άλλα αντι άλλων. Δεν ξέρεις δεν απαντάς.Μα ισα ισα, ξερω να απαντησω, αλλα επιτηδες επελεξα να ρωτησω για αποσαφηνιση αυτου που ρωτησες.
Δεν θα κολλήσουμε στους τύπους.
Λυπαμαι, δε μπορω να το κανω αυτο. Ειμαι σχολαστικος εκ φυσεως.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν ξέρεις δεν απαντάς. Μην αποπροσανατολίζεις την κουβέντα. Δεν θα κολλήσουμε στους τύπους.γιατί επέλεξες το cmr αντί του rbr?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εχω κουραστεί να ρωτάει κάποιος κάτι και να απαντάει κάποιος άλλα αντι άλλων. Δεν ξέρεις δεν απαντάς.
Μα ισα ισα, ξερω να απαντησω, αλλα επιτηδες επελεξα να ρωτησω για αποσαφηνιση αυτου που ρωτησες.
Δεν θα κολλήσουμε στους τύπους.
Λυπαμαι, δε μπορω να το κανω αυτο. Ειμαι σχολαστικος εκ φυσεως.
μπράβο σου τότε!
Χάρη ευχαριστώ ρε φίλε.
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Δεν ξέρεις δεν απαντάς. Μην αποπροσανατολίζεις την κουβέντα. Δεν θα κολλήσουμε στους τύπους.
γιατί επέλεξες το cmr αντί του rbr?
τι εννοείς επέλεξα;
ένα παράδειγμα έδωσα μιας και κολλήσαμε στους τύπους το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό από ένα γνωστό game του είδους...τέσπα τσάμπα ασχολούμαι...θα ρωτήσω αλλού...
-
Επίσης ένα άλλο καλό παιχνίδι για χώμα αν και δεν είναι και τόσο τύπου wrc οσο γενικότερα rallycross είναι το Cross.Racing.Chanpionship.2005
Έχει πολύ κούνημα στην εσωτερική view και προσεγμένη φυσική (ανάλογα με τις ρυθμίσεις που κανείς)
-
Νομίζω πως μέχρι στιγμής το ρεαλιστικότερο (και φυσικά δυσκολότερο) WRC sim ειναι το Richard Burns Rally.
To Colin McRae, αν και σαφώς πιο arcade, ειναι απίστευτα διασκεδαστικό πάντως....
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Νομίζω πως μέχρι στιγμής το ρεαλιστικότερο (και φυσικά δυσκολότερο) WRC sim ειναι το Richard Burns Rally.To Colin McRae, αν και σαφώς πιο arcade, ειναι απίστευτα διασκεδαστικό πάντως....
To Colin McRae 2005 κατεβάζω Θέμη...
-
-
ΔΕΝ είναι simulator, το έχω στο X360 από τον Σεπτέμβρη και έχω περάσει άπειρες ώρες μπροστά του, άξιζε τα 70
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Test Drive Unlimitedhttp://www.testdriveunlimited.com/
είναι τόσο καλό όσο λέγεται στα φόρα?
γτπ!
-
[quote='Kid']ΔΕΝ είναι simulator, το έχω στο X360 από τον Σεπτέμβρη και έχω περάσει άπειρες ώρες μπροστά του, άξιζε τα 70
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Test Drive Unlimited
http://www.testdriveunlimited.com/
γτπ!
'γαμώ τα παιχνίδια';
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Test Drive Unlimited
http://www.testdriveunlimited.com/
γτπ!
'γαμώ τα παιχνίδια';
-
[quote='elteo'][quote='Kid']ΔΕΝ είναι simulator, το έχω στο X360 από τον Σεπτέμβρη και έχω περάσει άπειρες ώρες μπροστά του, άξιζε τα 70
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]