-
[quote='Kid'][quote='elteo'][quote='Kid']ΔΕΝ είναι simulator, το έχω στο X360 από τον Σεπτέμβρη και έχω περάσει άπειρες ώρες μπροστά του, άξιζε τα 70
-
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Test Drive Unlimited
http://www.testdriveunlimited.com/
είναι τόσο καλό όσο λέγεται στα φόρα?
γτπ!
'γαμώ τα παιχνίδια';
γΡΗΓΟΡΑ τΟΝ πΟΥΛΟ!
-
Παιδιά, κατέβασα το rbr σε .torrent και το εγκατέστησα αλλά δεν ξεκινάει λόγω προβλήματος στον ήχο. Συγκεκριμμένα μετά την πρώτη προσπάθεια να παίξω κάτω από το shortcut του παιχνιδιού στο desktop μου έβγαλε και ένα soundweak.cfg εικονίδιο το οποίο πρώτη φορά αντικρίζω. Έχω κατεβάσει δεκάδες παιχνίδια από το νετ αλλά ποτέ δεν είχα τέτοιου είδους πρόβλημα. Το ΄χει αντιμετωπίσει και κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα να μου πει τί να κάνω ή είναι καιρός να επιστρέψω στα μαγαζιά;;;
-
Σύντoμη αναδρομή της πορείας της GVR και συνεντεύξεις από 3 βασικούς οδηγούς της.
Ετοιμαζόμαστε για συμμετοχή στο OLFSL. -
Μπράβο Χάρη, καταπληκτικό το άρθρο της αναδρομής καθώς και οι συνεντεύξεις!!
Συγχαρητήρια και πάλι για την εξαιρετική προσπάθεια που κάνεις! -
Ευχαριστώ Νίκο, αλλά δεν το έγραψα εγώ.
Το άρθρο, τις συνεντέυξεις, τις εικόνες κλπ τα έγραψε/εφτιαξε ο TheReporteR, εγώ απλά εκτέλεσα χρέη διορθωτή -
Έστω και με καθυστέρηση...
GVR UMC, Αγώνας 8ος (XRG@BL2R)
GVR UMC, Αγώνας 9ος (XRT@BL1)Έγινε και ο 10ος αγώνας, αλλά δεν υπάρχει ακόμα περιγραφή (αναμένεται).
Η βαθμολογία 2 αγώνες πριν το τέλος (σκούρα τα πράγματα )
-
Μεγάλη μέρα σήμερα για τη GVRteam.
'Σε λίγες ώρες ξεκινάει ο πρώτος αγώνας της σεζόν 2007 Reverse Rumble στο OLFSL (The Original LFS League), ένα από τα μεγαλύτερα και γνωστότερα, διεθνή, πρωταθλήματα για το LFS. Για φέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 200 ατόμα και το ημερολόγιο περιλαμβάνει 12 αγώνες που θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος του ερχόμενου Οκτωβρίου (με 2μηνη καλοκαιρινή διακοπή)...
...
H GVR και η Σουηδική TPC είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν από 3 οδηγούς στο πρώτο pool, αν και οι Σουηδοί είναι εμφανώς ταχύτεροι, αλλά και εμπειρότεροι...
...'Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο: Η GVR στο OLFSL Reverse Rumble (The Original LFS League)
-
Υπάρχει ένας ραδιοφωνικός σταθμός στο internet ο Gamesradio.gr
Στο σταθμό υπάρχουν εκμπομπές για όλα τα είδη των παιχνιδιών αλλά και γενικού περιεχομένου και υπάρχει και φόρουμ που έχει περίπου 6000 μέλη.
Όλοι βέβαια το κάνουμε για το χόμπυ μας και δεν πληρωνόμαστε.
εγώ κάνω μια εκπομπή με άλλα 2 παιδια , το Racing 8-10 κάθε κυριακή.
και προσπαθούμε να την ανεβάσουμε και να την εξελίξουμε, την εκπομπή και το υποφόρουμ της που η αλήθεια ειναι οτι ειναι ψιλοdead καθώς όλοι οι φρικουλες ασχολούνται με dota,counter,FM και λοιπές μπουρδες .migf1 σκεφτόμουνα να κάνω ένα αφιέρωμα στις ελληνικές ομάδες online racing αλλα κατάλαβα οτι ουσιαστικά δεν υπάρχουν.πάντως μπορείς να έρθεις να διαφημίσεις την ομάδα σου στο φόρουμ μας , ή πες μου να γράψω εγώ ένα δυο πραγματάκια αν θες , θα ήταν καλή ιδέα να έρθει και κάποιος από εσάς προσκεκλημένος στην εκπομπή.
ά μπήκα και στον σερβερ σας αλλα δεν ηταν κανένας , εχω δοκιμάσει λίγο το LFS demo αλλά εχω καποιες οδηγηκες απορειες αμα τελειωσει η εξεταστικη θα απευθυνθω για βοήθεια . -
Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Φυσικά και μας ενδιαφέρει patro και ευχαριστούμε κιόλας! Να το κανονίσουμε!
-
'Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2007 ο πρώτος αγώνας του OLFSL Reverse Rumble, στον οποίο συμμετείχαμε με 6 οδηγούς, στα pools-1 (istrios, kaynd, Harogeo), pool-5 (kkot) και pool 6 (Vrachos, Jonas). Το pool-1 μεταδόθηκε ζωντανά, μέσω του OLFSLtv.
...
Pool 6...
Ένα οδηγικό λάθος του Solar Hydro στον 30ο γύρο του κόστισε την πρωτοπορία, την οποία δέχτηκε πρόθυμα ο Vrachos! Ο Jonas παρόλο τον μέτριο αγώνα του εκμεταλλεύτηκε κι αυτός εξόδους και συγκρούσεις των αντιπάλων του, τερματίζοντας τελικά 3ος !
...
Pool 5...
Για σχεδόν μισό αγώνα κοντραριζόταν ρόδα με ρόδα με τον MOD/Soul τον οποίον κατάφερε και προσπέρασε τελειωτικά, τερματίζοντας έτσι στην 11η θέση.
...
Pool 1...
Με συντηρητική οδήγηση δεν απείλησε και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα τερματίζοντας 12ος, αποφέροντας τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στην ομάδα μας. Με τις αποσυνδέσεις των kaynd και Harogeo χάθηκε μεγάλη ευκαιρία να μαζέψομε κι άλλους, πολύτιμους για τη συνέχεια, βαθμούς αλλά δεν πειράζει, τα ‘χουν κι αυτά οι αγώνες
...'Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο για λεπτομέρειες, βαθμολογίες, στατιστικά, replays και βίντεο.
-
δε ξερω αν εχει αναφερθει(βαριεμαι να διαβαζω) αλλα το evolutionGT ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,ειναι μαλλον το καλυτερο που εχω παιξει,συνδυαζει τρελο ρεαλισμο και διασκεδαση,δειτε το δεν θα χασετε
-
α και να μην ξεχασω και το trackmania,τσαμπα παιχνιδακι το οποιο ειναι ο ορισμος του arcade(0 ρεαλισμος,μονο χαβαλες),παιζετε σχεδον αποκλειστικα online και εχει τρελη πορωση,γενικα γινεται χαμος παγκοσμιος,εχει και εθνικες καταταξεις με την ελλαδα κλασσικα στον πατο,αντε να την ανεβαζουμε!
-
RACE - The WTCC game from Simbin
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
RACE - The WTCC game from SimbinΤο έχουν και Review οι 4Τ Φεβρουαρίου.
-
οσον αφορα το RACE ενα παιδι μας εχει πει οτι δεν αξιζει και ειναι υποβαθμιση των προηγουμενων παιχνιδιών της Simbin.
n_olympios τι γραφουν οι 4τ?
βασικα στο φορουμ του gamesradio.gr εγραψε:''''Δεν θα με πείραζε αν ήταν μισοδουλειά, ούτε αν απλά είχαν πάρει το GTR2 και του είχαν απλά αλλάξει τα αυτοκίνητα.
Το πρόβλημα είναι ότι ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ το παιχνίδι, το έκαναν χειρότερο. Αυτό δεν γίνεται από βιασύνη ή από λάθος, κάποιος η κάτι τους ανάγκασε να αφαιρέσουν πράγματα από το παιχνίδι. Γενικά επικρατεί ένας αναβρασμός στην simbin. Ας δώσω λίγη τροφή στον i-Vtec για τη βραδινή εκπομπή.
Η Simbin είχε μία υποομάδα ανάπτυξης, την Blimey. Όπως τελικά φαίνεται, αυτή ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη των GT Legends και GTR2. Η Simbin ανήκε στην 10tacle studios και εκδότη είχαν την Atari, το τελευταίο παιχνίδι που έβγαλαν όλοι μαζί οι παραπάνω ήταν το GTR 2.
Στη συνέχεια η simbin έφυγε από την Atari και πήγε στην Eidos. Η simbin όμως πήγε στη eidos χωρίς να πάρει μαζί της την Blimey, η οποία παρέμεινε στην 10tacle studios.
Έτσι η simbin με την eidos κυκλοφόρησαν αυτό το αίσχος που λέγεται Race, ενώ η Blimey games ετοιμάζει
--------κρατηθείτε--------
ένα παιχνίδι που θα περιλαμβάνει μόνο ferrari...
http://www.blimeygames.com/site/main.php
Λογικά η blimey κατέχει τον καλό κώδικα που έκανε θραύση στα πρηγούμενα παιχνίδια της simbin, οπότε φανταστείτε τί έχει να γίνει!
Πάντως μην το περιμένετε σύντομα.''''το trackmania το ψαχνω ,εχει καποιος λινκ ,ειναι δωρεαν?
θα προσπαθησω να βρω το evoGT
-
http://www.trackmanianations.com/indexUk.php
πατα download
ειναι 265MB και ειναι δωρεαν και νομιμα -
thanks A LOT. ειχα κατεβασει μια αλλη εκδοση και ηθελε σπασιμο ειχε και Starforce protection τρομαρα τους. ηταν το tm sunrise
-
Το Evolution GT μόνο ρεαλιστικό δεν είναι (sorry φίλε nosferatu_gr). Γενικώς ανάξιο προσοχής για οποιονδήποτε simmer.
Για το RACE τα είπε πολυ καλά ο patro, και ειδικά το quote που έκανε (του Voodooman πρέπει να είναι ). Όντως έτσι είναι και όντως η ομάδα που έφτιαξε το RACE δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που εφτιαξε τα GTx.
Τέλος, το Trackmania Nations (το πλήρες του όνομα) είναι από arcade έως εντελώς παιδικό, αλλά όντως έχει πολύ λαό που ασχολείται online!
Just my 2 cents
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]