-
Θα ήθελα να με ενημερώσετε εαν γνωρίζετε απο τι μπορεί να προήλθε η θραύση πίσω τζαμιού? Αναφέρω ότι δε βρέθηκε κάποιο αντικείμενο που να προκάλεσε αυτό το προβλημα. Λίγα λεπτά πριν γίνει η θραύση μύρισε εντός του αυτοκινήτου κάτι καμμένο. Το αυτοκίνητο είναι μάρκας πεζώ.
-
Θα ήθελα να με ενημερώσετε εαν γνωρίζετε απο τι μπορεί να προήλθε η θραύση πίσω τζαμιού? Αναφέρω ότι δε βρέθηκε κάποιο αντικείμενο που να προκάλεσε αυτό το προβλημα. Λίγα λεπτά πριν γίνει η θραύση μύρισε εντός του αυτοκινήτου κάτι καμμένο. Το αυτοκίνητο είναι μάρκας πεζώ.
-
-
Το βρήκες σπασμένο ή έσπασε όταν οδηγούσες?
-
[quote='IKE']Το βρήκες σπασμένο ή έσπασε όταν οδηγούσες?[/q
Ενώ οδηγούσα έσπασε το πίσω τζάμι.
-
Ο χρήστης olunka έγραψε:
Το βρήκες σπασμένο ή έσπασε όταν οδηγούσες?[/q
Ενώ οδηγούσα έσπασε το πίσω τζάμι.
Υπάρχει περίπτωση να έπαθε υπερθέρμασνη το τζάμι από τις αντιστάσεις?
Είχα ανάψει καλοριφέρ για να ξεθολωσουν τα τζάμια. -
Κάτι σχετικό με την αντίσταση που το ξεθολώνει θα υποπτευόμουν και με απότομη αλλαγή θερμοκρασίας...
[EDIT - με πρόλαβες ]
-
Χα, συνέβει σε φίλη μου πριν 5 χρόνια σε παρκαρισμένο 106. Θρυμματίστηκε μόνο του άνευ λόγου και αιτίας.
-
[quote='nidosan']Κάτι σχετικό με την αντίσταση που το ξεθολώνει θα υποπτευόμουν και απότομη αλλαγή θερμοκρασίας...
[EDIT - με πρόλαβες ][/qu
Η αντιπροσωπεία θα μου το φτιάξει δωρεάν? -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Χα, συνέβει σε φίλη μου πριν 5 χρόνια σε παρκαρισμένο 106. Θρυμματίστηκε μόνο του άνευ λόγου και αιτίας.Απο οτι καταλαβαίνω δε θα βρω άκρη με την αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης olunka έγραψε:
Χα, συνέβει σε φίλη μου πριν 5 χρόνια σε παρκαρισμένο 106. Θρυμματίστηκε μόνο του άνευ λόγου και αιτίας.
Απο οτι καταλαβαίνω δε θα βρω άκρη με την αντιπροσωπεία.
πείτε μου τι μπορώ να κάνω απο τη στιγμή ποθ δεν υπάρχει η κάλυψη για θραύση κρυστάλλων, αλλά στη συγκεριμένη περιπτωση έγινε μάλλον απο την αντίσταση.
-
Ο χρήστης olunka έγραψε:
Κάτι σχετικό με την αντίσταση που το ξεθολώνει θα υποπτευόμουν και απότομη αλλαγή θερμοκρασίας...
[EDIT - με πρόλαβες ][/qu
Η αντιπροσωπεία θα μου το φτιάξει δωρεάν?Ίσως η ασφάλεια να στο αντικαταστήσει χωρίς επιβάρυνση αν το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο και για 'θραύση κρυστάλων'.
-
Δε σε πρόλαβα.
-
Είχε συμβεί το ίδιο στον σκαραβαίο του πατέρα μου πρίν 20 χρόνια. Εκεί που πηγαίναμε στα καλά καθούμενα, το τζάμι γίνεται θρύψαλα. Η αντίσταση ήταν κομμένη και δέν λειτουργούσε οπότε στην δική μου περίπτωση σίγουρα δέν ήταν αυτό.
-
εχει συμβει σε μια γνωστη μου με polo. Εσπασε το τζαμι την ωρα που εκλεισε την πορτα μπαινοντας στο αμαξι
-
Aν το αυτοκινητο ειναι εντος εγγυησης απετησε να στο αλλαξουν εχει ξανα συμβει.
Προκειται για αστοχια υλικου που με τις εναλαγες θερμοκρασιων υπαρχει αυτο το φαινομενο. -
Απ'ότι καταλαβα τα peugeot και τα vw τα 'σπανε' τα τζαμια
Λογικα αστοχια υλικου.Ενδεχομενως απο το εργοστασιο να μην 'παταγε' καλα το τζαμι και με κραδασμους και τις διαφορετικες θερμοκρασιες μεσα εξω προηλθε η θραυση κρυσταλλων..
-
Πιστεύω ότι έσπασε λόγω κακής τοποθέτησης και μόνο. Το καμένο που μύρισες μάλλον τυχαίο ήταν. Είχε συμβεί και σε μερικές από τις πρώτες 159 (?). Θα πρέπει να απαιτήσεις αντικατάσταση στα πλαίσια της εγγύησης.
θραυση τζαμιου