-
Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί στο παρελθόν αλλά έχει κανεί χρησιμοποιήσει πακέτα τηλεφωνίας - internet DSL της Tellas ή κ VIVODI?
Ενδιαφέρομαι για την προσφορά της Tellas -
αν αναφερεσαι στο γνωστο πακετο ζιστο, δεν ξερω καποιον που να το χρησιμοποιει...
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο chrmes εχει κανει αιτηση και απλα.. περιμενει...
Επισης, στο καφε, ακουστηκε απο γνωστο εγκαθετο, οτι αυτη την εποχη δεν ειναι καλο να κανεις τετοιες κινησεις... Θα μεινεις ξεκρεμαστος...
Λιγη υπομονη να συνδεθει ο Χρησταρας και μετα θα τον πυροβολησουμε ολοι στις ερωτησεις!
Σχετικα με τη Vivodi, τωρα, εχουμε στην εταιρεια αρκετους που την χρησιμοποιουν (εχουν φυγει τελειως απο το δικτυο του ΟΤΕ) και ειναι ευχαριστημενοι (δεν εχουν αναφερει καποιο προβλημα, δηλαδη!) -
έχει κάνει φίλος...αλλά ...
μέχρι στιγμής του δίνουν πρόσβαση στα 768kbps ενώ του είπαν για αρχή στο 1Mbps και μετά από κάποιο καιρό τα 4. Δεν του έχουν στείλει ακόμα το modem - router και γενικώς είναι συνέχεια στα τηλέφωνα. -
Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που θα καθήσει να ασχοληθεί με τις καλύτερες προσφορές κτλ, αλλά τα 70+ Ευρώ που πλήρωνα το δίμηνο για ADSL 1Mbps με ογκοχρέωση μετά τα 3GB άρχισαν να φαντάζουν εξωφρενικά, ιδιαίτερα όταν άκουγα για φίλους που με λιγότερα χρήματα απολάμβαναν μεγαλύτερες ταχύτητες.
Το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορώ να αλλάξω παροχέα, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα μεσολαβήσει περίοδος στην οποία θα είμαι χωρίς δίκτυο (φίλος έμεινε δύο μήνες off-line). Εν πάση περιπτώσει, χθες κάλεσα το 134 και όταν τους είπα τον πόνο μου, μου πρότειναν να πάρω ένα εξάμηνο πακέτο με 25,something Ευρώ το μήνα -τιμή που περιλαμβάνει τα πάντα + το ΦΠΑ- και δεν έχει ογκοχρέωση. Στο πακέτο συμπεριλαμβανόταν δώρο ένα ασύρματο router (του πέους φαντάζομαι) το οποίο θα μου φανεί χρήσιμο όταν πάρω με το καλό το notebook.
Υπάρχουν καλύτερες προσφορές αν το ψάξω περισσότερο; Σίγουρα ναι, αλλά με πάγιο μειωμένο κατά τουλάχιστον 20 Ευρώ το δίμηνο και χωρίς τους περιορισμούς των 3Gb νιώθω λίγο λιγότερο μ@λ@κ@ς.
-
...
ογκοχρεωση??
με τιποτα..
παρε το πακετο με flat rate και να μην αισθανεσαι λιγοτερο.. Θα ΕΙΣΑΙ λιγοτερο! (συγγνωμη κι ολας, με ολο το θαρρος)..
πολυ μεγαλη απατη η ογκοχρεωση.... -
Το ψάχνω για Vivodi. Νέα γραμμή με DSL 2048.
Αρκετά πια με τον ΟΤΕ. -
Γιατί ρε παιδιά; Τι σας έκανε ο ΟΤΕ; Έχω χάσει κανα επεισόδιο;
-
κι εμενα δεν μου εχει κανει κατι ιδιαιτερο..
αλλα απο τη στιγμη που εχω δωρεαν τηλεφωνα 4 ωρες καθε μηνα, γιατι να πληρωνω 30 το διμηνο για το παγιο?
(αυτο τουλαχιστον ειναι το δικο μου σκεπτικο)
βεβαια... απ οτι εχω διαπιστωσει απ αυτους που ψαχνονται ειναι οτι δεν κοιτουν να μειωσουν αυτα που εχουν για τις υπαρχουσες υπηρεσιες, αλλα βλεπουν προσφορες που τους δινουν πολυ περισσοτερα, με (λιγο) περισσοτερα χρηματα...
εκει για μενα ειναι ο λακος.. δεν θελω να δινω περισσοτερα για να εχω πιο γρηγορη γραμμη..
με ενδιαφερει να εχω τις υπηρεσιες που ηδη εχω και να πληρωνω λιγοτερα! -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Το ψάχνω για Vivodi. Νέα γραμμή με DSL 2048.
Αρκετά πια με τον ΟΤΕ.ακούω και διαβάζω πολλά αρνητικά για την Vivodi. Be careful!
Από τον ΟΤΕ πάντως κι εγώ ευχαριστημένος είμαι. -
Kαι ποιος ειναι αυτος ο φορεας adsl που τα εγγυαται ολα καλα κ αγια?
Παντος εγω με το connx του οτε εχω βρει τον μπελα μου!
Εχω υποτιθεται 1 bit κ δεν εχω κατεβασει ποτε αρχειο με πανω 45 kb!!
Eλεος ποια τους εχω παρει 100 τηλ, κ ολο 'το προβλημα ειναι γενικο κ κανουμε οτι μπορουμε κ τετοια'
Ειναι απλα καραγκιοζηδες -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Kαι ποιος ειναι αυτος ο φορεας adsl που τα εγγυαται ολα καλα κ αγια?
Παντος εγω με το connx του οτε εχω βρει τον μπελα μου!
Εχω υποτιθεται 1 bit κ δεν εχω κατεβασει ποτε αρχειο με πανω 45 kb!!
Eλεος ποια τους εχω παρει 100 τηλ, κ ολο 'το προβλημα ειναι γενικο κ κανουμε οτι μπορουμε κ τετοια'
Ειναι απλα καραγκιοζηδεςαναλόγως από που κατεβάζεις...
εγώ με 768 έχω 60kb από το utorrent και 80 με 85kb από ftp. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ερώτηση.
Τις τελευταίες ημέρες, όταν κάνω update το Antivir, μου ζητάει να κάνω reset τον υπολογιστή για να ενεργοποιηθούν οι αλλαγές!!! Οχι όλες τις φορές όμως...
Καμιά ιδέα?
Reset ζητα οταν κανει αναβαθμιση της search engine,οταν βαζει τα νεα definitions δεν ζητα.Νομιζω δηλαδη.
Εχει αλλαξει και η ημερομηνια που ληγει,εχει παει τωρα στις 31-05-07.
Είχα Norton παλαιότερα οπότε οι επανεκκινήσεις στις αναβαθμίσεις ήταν συχνότατο φαινόμενο. Τι να μας πει τώρα μια επανεκκίνηση στους 6 μήνες.
Μια απορία. Δύο φορές τη τελευταία εβδομάδα μόλις κάνει αναβάθμιση το antivir εξαφανίζεται από τη γραμμή εργασιών (έτσι δε λένε τη γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης; ) το εικονίδιο με την ομπρέλα του antivir.
Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό;Ναι. Το 'έτρεξα' και είδα ότι ήταν απενεργοποιημένο!!!
Εμενα μου το κάνει μόνο με SP2 και μόνο όταν τρέχει και το Kerio (αλλα μένει ενεργοποιημένο και ασ μη δείχνει την ομπρέλα). Με SP1 δεν μου το κάνει.
Απλά κάνε diable πρσωρινά το Kerio για όση ώρα κάνει update το Antivir και μόλις ξαναβγει η ομπρέλα ξανακάνε enable το Kerio.
Αν και δεν έχω kerio θα δοκιμάσω αυτή τη λύση αν χρειαστεί ξανά.
αν αναφερεσαι στο γνωστο πακετο ζιστο, δεν ξερω καποιον που να το χρησιμοποιει...
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο chrmes εχει κανει αιτηση και απλα.. περιμενει...
Επισης, στο καφε, ακουστηκε απο γνωστο εγκαθετο, οτι αυτη την εποχη δεν ειναι καλο να κανεις τετοιες κινησεις... Θα μεινεις ξεκρεμαστος...
Λιγη υπομονη να συνδεθει ο Χρησταρας και μετα θα τον πυροβολησουμε ολοι στις ερωτησεις!Πειράζει να τον πυροβολήσω κυριολεκτικά;
-
Καλησπέρα παιδιά.
Θέλω να φτιάξω το δικό μου site, αλλά δεν ξέρω Χριστό… υπάρχει κανείς που μπορεί να με βοηθήσει; Να μου τι και πως ;
Ευχαριστώ.
-
Μσν θανάση.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να φτιάξω το δικό μου site, αλλά δεν ξέρω Χριστό… υπάρχει κανείς που μπορεί να με βοηθήσει; Να μου τι και πως ;
Ευχαριστώ.
προσωπικής χρήσης ή επαγγελματικής προβολής?
-
Μολις αγορασα το creative Zen V plus. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗ. Περιλαμβανει μονο καλωδιο usb(το συνδεεις με το pc και φορτιζει.)
Ελεος κυριοι τσιγκουνηδες της creative
-
Xμμμ. Λετε να βαλω τον φορτιστη του Motorola μου στο Ζen V?
Μπαινει μεσα (ειναι usb φορτιστης) αλλα φοβαμαι μην γινει καμια βλακεια και το καψω -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μπαινει μεσα (ειναι usb φορτιστης) αλλα φοβαμαι μην γινει καμια βλακεια και το καψωΓιατί δεν κοιτάς τις τάσεις εισόδου και εξόδου; Κατά 99% θα κάνει, έτσι κι αλλιώς η USB βγάζει μία τάση μονάχα, όχι άπειρες, οπότε αν και το κινητό σου φορτίζει απ' τη USB, λογικά θα φορτίζει και απ' τον φορτιστή του κινητού το Zen.
Πάντως είναι τραγικό αυτό το θέμα με τις συσκευασίες! Αλλά θα μάθουμε να ζούμε μ' αυτό, όπως μάθαμε να ζούμε και με τους εκτυπωτές που δεν έχουν καλώδιο USB.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μπαινει μεσα (ειναι usb φορτιστης) αλλα φοβαμαι μην γινει καμια βλακεια και το καψωΓιατί δεν κοιτάς τις τάσεις εισόδου και εξόδου; Κατά 99% θα κάνει, έτσι κι αλλιώς η USB βγάζει μία τάση μονάχα, όχι άπειρες, οπότε αν και το κινητό σου φορτίζει απ' τη USB, λογικά θα φορτίζει και απ' τον φορτιστή του κινητού το Zen.
Πάντως είναι τραγικό αυτό το θέμα με τις συσκευασίες! Αλλά θα μάθουμε να ζούμε μ' αυτό, όπως μάθαμε να ζούμε και με τους εκτυπωτές που δεν έχουν καλώδιο USB.
Άλλη π@π@ριά κι αυτή.
Τα βγάζουν οι εδώ αντιπρόσωποι ή έτσι έρχονται από το εργοστάσιο άραγε; -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Παπαρια δεν κανει. Θελει μονο της creative η usb φορτιστες ειδικα για mp3.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]