-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:lol:
Οχι ακριβως σε λιγες περιοχες manosk.Απλα θα εχουν γραμμες και οι 3 εκεί που συμφερει.Δε γινεται να πανε να βαλλουν στην Κολοπετινίτσα Ανω Ραχούλας εξοπλισμο για ενα ατομο...
ναι, ενω την Αθηνα την εχουνε καλυψει...
Eγω πιανομαι ηδη παντως...και σε κανα 10ημερο θα μαι 4 Kbps... Εσυ δεν ξερω... Θες να μαθω;
Μιλάμε για δίκτυο ΓΡΗΓΟΡΟ, όχι μαλακίες..
λοιπόν προσπαθώ να περάσω τα office 2007 στο laptop. To κακό είναι ότι τα έχω γραμμένα σε dvd-r το οποίο εάν θυμάστε από παλιά δεν τα βλέπει το dvd του laptop.
πώς μπορώ να τα περάσω;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εχεις πιο γρηγορο; Μεχρι εκει μπορούμε να παμε μητσο...Τι ζητας δλδ;Να ριξει μια εταιρια τα απειρα λεφτα στην Ελλαδα; Δε γινεται.Παντως ειναι καλη ταχυτητα...Εγώ πάντως στα Γιάννενα έχω ~250 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από σένα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εχεις πιο γρηγορο; Μεχρι εκει μπορούμε να παμε μητσο...Τι ζητας δλδ;Να ριξει μια εταιρια τα απειρα λεφτα στην Ελλαδα; Δε γινεται.Παντως ειναι καλη ταχυτητα...
Εγώ πάντως στα Γιάννενα έχω ~250 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από σένα..
Σπιτι σου; Δε νομιζω...Τι λες τωρα ρε μητσο;
Εκ παραδρομης το Kbit...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εχεις πιο γρηγορο; Μεχρι εκει μπορούμε να παμε μητσο...Τι ζητας δλδ;Να ριξει μια εταιρια τα απειρα λεφτα στην Ελλαδα; Δε γινεται.Παντως ειναι καλη ταχυτητα...
Εγώ πάντως στα Γιάννενα έχω ~250 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από σένα..
Σπιτι σου; Δε νομιζω...Τι λες τωρα ρε μητσο;
Δες τι έγραψες ρε.
-
το ξαναγράφω γιατί με τόσα smilies...
λοιπόν προσπαθώ να περάσω τα office 2007 στο laptop. To κακό είναι ότι τα έχω γραμμένα σε dvd-r το οποίο εάν θυμάστε από παλιά δεν τα βλέπει το dvd του laptop.
πώς μπορώ να τα περάσω;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το ξαναγράφω γιατί με τόσα smilies...λοιπόν προσπαθώ να περάσω τα office 2007 στο laptop. To κακό είναι ότι τα έχω γραμμένα σε dvd-r το οποίο εάν θυμάστε από παλιά δεν τα βλέπει το dvd του laptop.
πώς μπορώ να τα περάσω;
Γράψτο σε +r στο desktop.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το ξαναγράφω γιατί με τόσα smilies...λοιπόν προσπαθώ να περάσω τα office 2007 στο laptop. To κακό είναι ότι τα έχω γραμμένα σε dvd-r το οποίο εάν θυμάστε από παλιά δεν τα βλέπει το dvd του laptop.
πώς μπορώ να τα περάσω;
αν έχεις desktop pc, κάνε το copy σε dvd+r δισκάκι.εκτός αν έχει κι εκεί πρόβλημα. Γράψ'το σε χαμηλή ταχύτητα, 4χ, για πιο σίγουρα
-
όχι λάθος...
σε +r το έχω ...τα οποία δεν βλέπει το laptop (το είχα ξαναναφέρει εδώ μέσα).
εάν αντιγράψω τα αρχεία σε hdd-usb θα τρέξει; ή θέλει απαραίτητα dvd?στο desktop μια χαρά το βλέπει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όχι λάθος...σε +r το έχω ...τα οποία δεν βλέπει το laptop (το είχα ξαναναφέρει εδώ μέσα).
εάν αντιγράψω τα αρχεία σε hdd-usb θα τρέξει; ή θέλει απαραίτητα dvd?στο desktop μια χαρά το βλέπει.
αν έχεις το iso υπάρχουν προγράμματα που δημιουργούν virtual drives και δεν χρειάζεται να κάψεις τιποτα
-
j marr πες ότι το κάνει σε virtual, μετά το reboot πώς θα το συνεχίσει το setup ?
Σάββα, δε γίνεται να θυμόμαστε τι πρόβλημα έχει ο καθένας εδώ μέσα (χωρίς παρεξήγηση)Δοκίμασε να τα γράψεις σ'ένα επανεγγράψιμο σε χαμηλή ταχύτητα. `Εχεις δοκιμάσει ποτέ να καθαρίσεις την κεφαλή του dvd ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
j marr πες ότι το κάνει σε virtual, μετά το reboot πώς θα το συνεχίσει το setup ?
Σάββα, δε γίνεται να θυμόμαστε τι πρόβλημα έχει ο καθένας εδώ μέσα (χωρίς παρεξήγηση)Δοκίμασε να τα γράψεις σ'ένα επανεγγράψιμο σε χαμηλή ταχύτητα. `Εχεις δοκιμάσει ποτέ να καθαρίσεις την κεφαλή του dvd ?
μα δεν είπα ότι πρέπει να το θυμάστε...
το desktop είναι καινούριο. Στο λαπτοπ το έχω καθαρίσει.anyway ευχαριστώ
θα προσπαθήσω μόνος ...και εάν βγάλω άκρη καλώς.
-
Δημήτρη μετά το reboot γιατί να μην συνεχίσει κανονικά το setup από το virtual?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι ακριβως σε λιγες περιοχες manosk.Απλα θα εχουν γραμμες και οι 3 εκεί που συμφερει.Δε γινεται να πανε να βαλλουν στην Κολοπετινίτσα Ανω Ραχούλας εξοπλισμο για ενα ατομο...
Eγω πιανομαι ηδη παντως...και σε κανα 10ημερο θα μαι 4 Kbps... Εσυ δεν ξερω... Θες να μαθω;
για μαθε
παντως για μενα λεει Αυγουστο...
α, και εμαθα οτι για ενεργοποιηθουν οι υπηρεσιες χρειαζεται να μεινεις χωρις ιντερνετ 2 μηνες...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δημήτρη μετά το reboot γιατί να μην συνεχίσει κανονικά το setup από το virtual?Λεπόν, σχετικώς με τον παραπάνω προβληματισμό σας, το Image Drive του Nero, έχει επιλογή να 'mount-άρει' την εικόνα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή. Αν το επιλέξεις αυτό, συνεχίζει το setup. Αν όχι, λυπάμαι τον ήπιες! Τώρα, τα άλλα προγράμματα υποθέτω θα έχουν κι εκείνα ανάλογες επιλογές, σωστά;
Καλημέρα σας!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
για μαθε
α, και εμαθα οτι για ενεργοποιηθουν οι υπηρεσιες χρειαζεται να μεινεις χωρις ιντερνετ 2 μηνες...
φίλος σε Tellas Zisto είναι ΗΔΗ στις 3 εβδομάδες. Στον μήνα μάλλον θα το βάλουν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για μαθε
φίλος σε Tellas Zisto είναι ΗΔΗ στις 3 εβδομάδες. Στον μήνα μάλλον θα το βάλουν.
δεν υπαρχει περιπτωση να διακοψω το ιντερνετ για πανω απο 5 μερες για να γινει η αλλαγη...
αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται...
-
εθισμένος;
-
Πηγαίνετε στο φόρουμ του adslgr.com και δείτε τι γράφουν για το zisto. Μόλις τα διάβασα απέρριψα την ιδέα, μολονότι είμαι εντός δικτύου. Θα δοκιμάσω με forthnet, της έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πηγαίνετε στο φόρουμ του adslgr.com και δείτε τι γράφουν για το zisto. Μόλις τα διάβασα απέρριψα την ιδέα, μολονότι είμαι εντός δικτύου. Θα δοκιμάσω με forthnet, της έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.μετά από 3 μήνες λειτουργίας +1...αλλά μέχρι να με υποστηρίξει...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δημήτρη μετά το reboot γιατί να μην συνεχίσει κανονικά το setup από το virtual?
Λεπόν, σχετικώς με τον παραπάνω προβληματισμό σας, το Image Drive του Nero, έχει επιλογή να 'mount-άρει' την εικόνα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή. Αν το επιλέξεις αυτό, συνεχίζει το setup. Αν όχι, λυπάμαι τον ήπιες! Τώρα, τα άλλα προγράμματα υποθέτω θα έχουν κι εκείνα ανάλογες επιλογές, σωστά;
Καλημέρα σας!
Καλημέρα. Χρησιμοποιώ το DAEMON TOOLS γι αυτή τη δουλειά και υπό φυσιολογικές συνθήκες (δηλαδή με τις stock ρυθμίσεις) φορτώνει μαζί με τα windows & έχει κρατήσει το τελευταίο αρχείο που έκανες mount, οπότε δεν πρέπει να χεις πρόβλημα. Δεν θυμάμαι όμως να έχει χρειαστεί να κάνω κάποιο setup που να θελε ξανά το cd μετά από reboot.
Αν κατάλαβα καλά, και το Image Drive του Nero κάνει κάτι αντίστοιχο ε?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]