-
Αυτή είναι
στα υπόλοιπα έκανα μεγάλη ζημιά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αυτή είναιστα υπόλοιπα έκανα μεγάλη ζημιά
Κάνεις...ζημιές μέσα στο...σπίτι ε; Παλιόπαιδο!
Κι εγώ θα ήθελα να γίνω ...ζημιάρης, αλλά δεν...
-
-
Φαντάζομαι πώς νιώθεις όταν κόβεται το ρεύμα!
...ή κανένα από τα τηλεκοντρόλ ελέγχει τη γεννήτρια;;;
-
Προχθές έκανα μια φοβερή βλακεία με το norton ghost και χάλασα ένα 250άρη δίσκο* Το κατάλαβα σχεδόν αμέσως και σταμάτησα αλλά χρειάζεται ένα πρόγραμμα όπως το GetDataBack για να δω τα αρχεία. Υπάρχει ξεκλείδωμα; (pm) ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα.
Ευχαριστώ- ένας maxtor είναι, από αντικατάσταση που πάλι έχει προβλήματα σύμφωνα με το διαγνωστικό της εταιρείας και ήθελα να σώσω τα αρχεία για να τον ελέγξω σε βάθος.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τώρα ψάχνω και για φτηνό DVD, DivX, player με 5.1 και ραδιόφωνο.Η γνώμη μου είναι, κοίτα για μεταχειρισμένο & τσιπαρισμένο XBOX. Εγώ αγόρασα ένα με 80 ευρώ. Το XBOX Media Center είναι απλά κορυφή. Παίζει τα πάντα, έχει και δίκτυο για σύνδεση με τον υπολογιστή σου και σκληρό δίσκο.
Υπόψιν, θα χρειαστείς το DVD Remote control, αν δεν το έχει ήδη, αλλά παίζει μια χαρά και το gamepad όσον αφορά το XBMC.
Επιπλέον, για 5.1 θα χρειαστείς ένα proprietary καλώδιο που ίσως χρειαστεί να το παραγγείλεις από έξω.
Ωστόσο, παραμένει πολύ καλή και οικονομική πρόταση για media center. Αν δε βρεις dvd/divx player κάτω από 50-60 ευρώ, θα έλεγα κοίταξέ το.
edit: δεν έχει FM ραδιόφωνο, αλλά... τι το θες; Ακόμα και ο Εν Λευκώ τώρα πια είναι για τα μπάζα... Και με το XBMC συνδεδεμένο στον router σου, μπορείς να ακούσεις όποιον ραδιοφωνικό σταθμό θες από το Internet, συμπεριλαμβανομένων πολλών ελληνικών.
-
+1 στο XBOX Media Center.
έχω ένα τέτοιο ... 'ελβετικός σουγιάς'
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:iconcool:ναι ναι ξέρουμε ...
-
-
-
-
Εισαι πολύ εγκαθετος...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
καμένοςλείπουν των A/C και της δεύτερης TV
Είπαμε να καβαλάτε αυτοκίνητα, μηχανές, ποδήλατα, πατίνια.
Ενίοτε και καλάμια...ΑΛΛΑ όχι και τηλεχειριστήρια ρε παιδιά. Επιβεβαιώνετε τον Φροϋντ και είναι σα να προσπαθείτε να αποδείξετε ότι την έχετε μεγάλη και την χειρίζεστε καλά..
και το 'καμμένος' γράφεται με 2 'μι'...
έλεος~ Τσουχτερή Carακάξα
-
Ο χρήστης CARακάξα έγραψε:
ΑΛΛΑ όχι και τηλεχειριστήρια ρε παιδιά. Επιβεβαιώνετε τον Φροϋντ και είναι σα να προσπαθείτε να αποδείξετε ότι την έχετε μεγάλη και την χειρίζεστε καλά..Είναι τόσο μεγάλη που χρειάζεται τηλεχειριστήριο, στην άλλη άκρη του δωματίου φτάνει.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
καμένοςλείπουν των A/C και της δεύτερης TV
Και της φουσκωτής κούκλας, μην ξεχνιόμαστε!
Α, και της 2ης τηλεόρασης να το βρεις για να το βάλεις! Άλλωστε έχεις της 1ης, της 3ης και της 4ης, μη λείπει της 2ης, είναι κρίμα! Ομοίως και για τα DVD. Αν έχεις και playstation, δείξε μας το και αυτό!Ε ρε τι κουβαλάει ο κόσμος........
btw, το remote της βιντεοκάμερας, το έχεις κι αυτό σε ημερήσια χρήση, ε; Ενδιαφέρον, εγώ ανάθεμα κι αν το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές στη ζωή μου.......
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Και της φουσκωτής κούκλας, μην ξεχνιόμαστε!
Α, και της 2ης τηλεόρασης να το βρεις για να το βάλεις! Άλλωστε έχεις της 1ης, της 3ης και της 4ης, μη λείπει της 2ης, είναι κρίμα! Ομοίως και για τα DVD. Αν έχεις και playstation, δείξε μας το και αυτό!Ε ρε τι κουβαλάει ο κόσμος........
btw, το remote της βιντεοκάμερας, το έχεις κι αυτό σε ημερήσια χρήση, ε; Ενδιαφέρον, εγώ ανάθεμα κι αν το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές στη ζωή μου.......
έχουν τηλεκοντρόλ οι φουσκωτές κούκλες; για να το λες κάτι θα ξέρεις.
Φυσικά και ξέρεις κάθε πότε και αν χρησιμοποιώ το κάθε τηλεκοντρόλ...
δίκιο έχεις, τι κουβαλάει ο κόσμος
τελευταίο ΣΚ της απόκριας, εμφανίστηκαν και οι καρακάξες
-
Για remote access ενός pc τι προτείνετε;
-
VNC
Windows Remote Desktop
Symantec PC Anywhere -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
έχουν τηλεκοντρόλ οι φουσκωτές κούκλες; για να το λες κάτι θα ξέρεις.Έλα που δεν ξέρεις τώρα...
Φυσικά και ξέρεις κάθε πότε και αν χρησιμοποιώ το κάθε τηλεκοντρόλ...
Εγώ δεν ξέρω τίποτα, γι' αυτό ρώτησα, το χρησιμοποιείς τόσο συχνά, ε;
δίκιο έχεις, τι κουβαλάει ο κόσμος
Η σοβαρότητα πάντως δεν είναι κάτι απ' αυτά! Και ευτυχώς δηλαδή, γιατί ορισμένοι δεν θα άντεχαν τέτοιο φορτίο στους ώμους τους!
τελευταίο ΣΚ της απόκριας, εμφανίστηκαν και οι καρακάξες
Ενώ τον υπόλοιπο καιρό που είμαστε γεμάτοι με κλόουν είναι καλύτερα, ε;
Τέλος από εμένα! Καλή συνέχεια!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]