-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Οσοι εχετε μια CRT της προκοπης για να βλεπετε τηλεοραση,κρατηστε με νυχια και με δοντια για οσο αντεχει.Το τρισάθλιο ελληνικο τηλεοπτικο σημα τις βγαζει παντου και παντα νικητριες σε σχεση με τις λεπτες.
**Αν εχετε την τηλεοραση μονο για DVD **οπως εγω, τοτε παρτε μια LCD με full HD ανάλυση (1080p) και HDMI 1.3, και καθαρίσατε για 10 χρονια...οχι χωρις να ξηλωθειτε ομως.[
Συμφωνώ για το πρώτο, εν μέρη.
Για το δεύτερο θα το ξαναπώ (στον κόσμο μου ώς συνήθως). Αφήστε τις τηλεοράσεις με μεγάλη διαγώνιο και πάρτε βιντεοπροβολέα. Εκεί να δείτε διαγώνιο.
Αν είναι μόνο για ταινίες και γεγονότα αθλητικά (μουντιάλ, Ολυμπιακούς αγώνες κ.λ.π. ) είναι πώρωση.σε τι τιμες παιζει ενα τετοιο συστημα?
-
Λιγότερα από όσα νομίζεις. Πλέον μπορείς να πάρεις πολύ καλής ποιότητας (σε σχέση με παλιότερα) βιντεοπροβολέα με LCD πάνελ 720p (1280*720 ανάλυση) με περίπου 1.100
-
[quote='n_olympios']Λιγότερα από όσα νομίζεις. Πλέον μπορείς να πάρεις πολύ καλής ποιότητας (σε σχέση με παλιότερα) βιντεοπροβολέα με LCD πάνελ 720p (1280*720 ανάλυση) με περίπου 1.100
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
επειδη ειμαι ασχετοςIbiza εχεις;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
επειδη ειμαι ασχετος, τι διαστασεις θα εχει η εικονα που θα προβαλεται στον τοιχο ;;Από 60 έως 150 ίντσες, αλλά το πιο συνηθισμένο για τους περισσότερους χώρους είναι οι 90-120 ίντσες.
-
«Μπαλώματα» για 20 κενά ασφάλειας σε προϊόντα της Microsoft
*Οι χρήστες των Windows καλούνται να κατεβάσουν άμεσα 12 ενημερώσεις που διορθώνουν 20 κενά ασφάλειας στο λειτουργικό σύστημα και σε άλλα προγράμματα της Microsoft.Έξι από τις «κερκόπορτες» χαρακτηρίζονται κρίσιμες από την εταιρεία, καθώς επιτρέπουν σε χάκερ να καταλάβουν τον έλεγχο του συστήματος χωρίς καμία λανθασμένη κίνηση εκ μέρους του χρήστη.
Τα κενά ασφάλειας εντοπίστηκαν στα Windows XP και 2000, Works, Word, Excel, PowerPoint, Internet Explorer, καθώς και σε εργαλεία προστασίας όπως το Windows Live OneCare και το Windows Defender. Οι χάκερ ήδη επιδίδονται σε επιθέσεις εκμεταλλευόμενοι ορισμένα από τα κενά, προειδοποιεί η Microsoft.
Οι χρήστες των νέων Windows Vista και Office 2007 είναι ασφαλείς.( )
Οι ενημερώσεις δημοσιεύονται στο πλαίσιο της μηνιαίας αναβάθμισης ασφάλειας που εκδίδεται τη δεύτερη Τρίτη κάθε μήνα. Είναι διαθέσιμες στο δικτυακό τόπο Windows Update και κατεβάζονται αυτόματα από τους υπολογιστές στους οποίους έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία Automatic Updates.*
-
Να δω τι άλλο θα σκαρφιστούν για να προωθήσουν τα Vista
Χωρίς πλάκα, παίζει να είναι και μούφα για να προωθήσουν τα Vista. Δυστυχώς μερά από τόσα χρόνια με έχουν κάνει καχύποπτο και η MS και άλλες ανάλογου βεληνεκούς και πρακτικών εταιρίες.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οσοι εχετε μια CRT της προκοπης για να βλεπετε τηλεοραση,κρατηστε με νυχια και με δοντια για οσο αντεχει.Το τρισάθλιο ελληνικο τηλεοπτικο σημα τις βγαζει παντου και παντα νικητριες σε σχεση με τις λεπτες.
**Αν εχετε την τηλεοραση μονο για DVD **οπως εγω, τοτε παρτε μια LCD με full HD ανάλυση (1080p) και HDMI 1.3, και καθαρίσατε για 10 χρονια...οχι χωρις να ξηλωθειτε ομως.[
Για το δεύτερο θα το ξαναπώ (στον κόσμο μου ώς συνήθως). Αφήστε τις τηλεοράσεις με μεγάλη διαγώνιο και πάρτε βιντεοπροβολέα. Εκεί να δείτε διαγώνιο.
Αν είναι μόνο για ταινίες και γεγονότα αθλητικά (μουντιάλ, Ολυμπιακούς αγώνες κ.λ.π. ) είναι πώρωση.σε τι τιμες παιζει ενα τετοιο συστημα?
Απάντησε ο Νικόλας.
Να προσθέσω ότι η τηλεόραση που ήδη έχεις θα μείνει στο χώρο για να χρησιμοποιείται για καθημερινή θέαση εκπομπών.Κάτι ακόμη. Οι τηλεοράσεις όσο και να μικρύνουν οι διαστάσεις τους ως προς το βάθος, θα παραμείνουν μεγάλες επιφάνειες μέσα στο χώρο.
Ενώ ένας προβολέας με ελάχιστα χρήματα κρύβεται στο χώρο (Αν και οι διαστάσεις του και το σημείο τοποθέτησης του, στο ταβάνι, δεν τον κάνουν να κτυπάει στο μάτι ακόμα και ακάλυπτος να μείνει. Μιλώ πάντα για μηχανήματα προσιτά κι όχι για θηρία τιμών και διαστάσεων) και δεν ενοχλεί. Με την οθόνη ισχύει το ίδιο. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Απάντησε ο Νικόλας.
Να προσθέσω ότι η τηλεόραση που ήδη έχεις θα μείνει στο χώρο για να χρησιμοποιείται για καθημερινή θέαση εκπομπών.Κάτι ακόμη. Οι τηλεοράσεις όσο και να μικρύνουν οι διαστάσεις τους ως προς το βάθος, θα παραμείνουν μεγάλες επιφάνειες μέσα στο χώρο.
Ενώ ένας προβολέας με ελάχιστα χρήματα κρύβεται στο χώρο (Αν και οι διαστάσεις του και το σημείο τοποθέτησης του, στο ταβάνι, δεν τον κάνουν να κτυπάει στο μάτι ακόμα και ακάλυπτος να μείνει. Μιλώ πάντα για μηχανήματα προσιτά κι όχι για θηρία τιμών και διαστάσεων) και δεν ενοχλεί. Με την οθόνη ισχύει το ίδιο.ειμαι σε διλημα μεταξυ του βιντεοπροβολεα και μιας μεγαλης TV. Οπως βλεπω οι τιμες εχουν πεσει πολυ στους βιντεοπροβολεις, και δεν εχω προβλημα χωρου. Το μονο που με προβληματιζει ειναι η φωτεινοτητα του, καθως δεν ειναι ευκολο το δωματιο που θα τον βαλω να εχει απολυτο σκοταδι...
-
πάλι σε έξοδα θα μπεις;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πάλι σε έξοδα θα μπεις;Εχει και σερβις στο Ιμπιζα σε λιγο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
πάλι σε έξοδα θα μπεις;
Εχει και σερβις στο Ιμπιζα σε λιγο...
το σκεφτομαι, δεν αποφασισα ακομη.
το εκανα το σερβις.... -
Σπύρο, ό,τι και να σου πουν οι πωλητές, χρειάζεται απόλυτο σκοτάδι. Μάλιστα το σωστό είναι βαριές και σκούρες κουρτίνες, σκούρα έπιπλα κλπ. Εγώ έχω λευκά έπιπλα και ανοιχτόχρωμους τοίχους, ό,τι χειρότερο δηλαδή (και σε κάποιες φωτεινές σκηνές ενοχλούν οι ανακλάσεις του φωτός στα έπιπλα).
Οι προβολείς τεχνολογίας LCD έχουν ένα μικρό προβάδισμα στον τομέα λόγω υψηλότερης φωτεινότητας, όμως αν θέλεις να βλέπεις σωστά, τότε μόνο στο σκοτάδι. Αλλιώς η αντίθεση της εικόνας (το contrast ντε) καταστρέφεται.
-
Ερώτηση: Θέλω να βάλω ένα ασύρματο router σε μια φίλη, για να έχει δίκτυο απο όροφο σε όροφο. Δοκίμασα με το δικό μου (LINKSYS WAG54G) για να δούμε αν φτάνει το σήμα, και όντως φτάνει αλλά όχι μέχρι εκεί ακριβώς που θέλουμε (2-3 μέτρα παραπάνω).
Έχετε να προτείνετε κάτι με μεγαλύτερη ισχύ αλλά και νορμάλ σε τιμή; Η εμβέλεια είναι ίδια για όλα τα router; Εμφανίζεται κάποιο μετρήσιμο μέγεθος στα τεχνικά χαρακτηριστικά; (γιατί στο eshop ας πούμε δεν αναφέρεται εμβέλεια).
-
Κεραία βάλατε ή όχι;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Κεραία βάλατε ή όχι;Δεν έβαλα έξτρα κεραία, χρησιμοποίησα αυτή που έχει επάνω το ασύρματο ρούτερ.
-
Τελικά μετά κόπων και βασάνων αγόρασα την Samsung 32 TFT κλπ κλπ που λέγαμε! Προς τι ο κόπος;
Γιατί χθες βράδυ πηγαίνω 8:00 το βράδυ στον Κωτσόβολο και είχε 7 κομμάτια στην αποθήκη... Πετάγομαι μέχρι την MediaMarkt να δω τι παίζει κι εκεί, αλλά ήταν αρκετά ακριβότεροι (σ' αυτήν την κατηγορία τιμής τουλάχιστον, δεν ξέρω για άλλα!) και επιστρέφω στον Κωτς μετά από μισάωρο, κατά τις 8:30 και...
είχαν πουληθεί όλες!Ρωτάω καταστήματα που έχουν διαθεσιμότητα μου λέει στο Χαιδάρι έχει κάποια κομμάτια! Δεν προλάβαινα όμως λόγω κίνησης (ήμουν Θησέως, Καλλιθέα...) οπότε λέω, σιγά, θα πάω να την πάρω από Πλαίσιο... Πετάγομαι μέχρι την Δαβάκη, ώρα 8:50 παρκάρω, μπαίνω , λέω στον πωλητή τάδε τηλεόραση κλπ, 'Ε μεγάλε, αυτή έχει φύγει από χθες!'
'Πως;'
'Είχαμε φέρει 70 κομμάτια και έχουν τελειώσει όλα!'Τι να κάνω, ξυπνάω σήμερα 8:45 το πρωί ήμουν στο Χαϊδάρι, και την πήρα!
Υποσημείωση: Ο Κωτς πλέον δεν φέρνει δωρεάν στο σπίτι! Μου ζητούσαν 20 -
Ο χρήστης panark έγραψε:
Κεραία βάλατε ή όχι;
Δεν έβαλα έξτρα κεραία, χρησιμοποίησα αυτή που έχει επάνω το ασύρματο ρούτερ.
Αν το σήμα χάνεται για πολύ λίγο, με μια κεραία δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τελικά μετά κόπων και βασάνων αγόρασα την Samsung 32 TFTπριν τις γιορτές την αγόρασα 699, μάλλον την ίδια
μια χαρά μέχρι τώρα κι έχει αρκετές δυνατότητες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τελικά μετά κόπων και βασάνων αγόρασα την Samsung 32 TFT
πριν τις γιορτές την αγόρασα 699, μάλλον την ίδια
μια χαρά μέχρι τώρα κι έχει αρκετές δυνατότητες
Εψαξα και βρήκα το μοντέλο... Αν το γράφω σωστά: LE32R32B
Νομίζω πως θα είναι μια χαρά! Καλύτερη σίγουρα από την...κινέζικη Thomson 32' CRT που έχουν οι γονείς μου και την είχαμε αγοράσει στα ίδια λεφτά πριν 2 χρόνια...
Τώρα ψάχνω και για φτηνό DVD, DivX, player με 5.1 και ραδιόφωνο. Πέρυσι φίλος αγόρασε από Carrefour ένα Thomson (ζήτω η...Κίνα!) με 100
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]