-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
πόσο έπεσαν η όπελ και χιουντάι δηλαδή;
+10 η FORD? τόσο καλές προσφορές έκανε;
το rx8 είναι λογικό να μην πουλάει, αφού έχει εξαντληθεί το stock. Από Ιανουαριο έρχεται το facelift.
Για το smart έχουμε ξεφύγει και έχει καταντήσει το απόλυτο status symbol και αυτό θα το σώσει από το** IQ που θα πάει άκλαφτο**! Στο κεφαλάρι έχει γεμίσει ο τόπος, το σέβονται οι παρκαδόροι, ενώ πχ τo αφεντικό μου έρχεται μία με την πόρσε μία με το smart. Τη κοινωνία είμαστε τελικά;
Πως βγαίνει πρώτο το yaris απορώ. Και από όλους τους γνωστούς που ψάχναν-ψάχνουν απορρίπτεται άμεσα. Μήπως πουλάει ΠΟΛΛΑ ως εταιρικό;
Τρομερή η σύγκριση με τη γοργόνα;)!Εχω την αίσθηση ότι θα πάει καλύτερα και από το Smart.
Ο κόσμος κλείνει αυτοκίνητα από το καλοκαίρι.
Μάλλον θα πάρω και εγώ (αφού χωράει και παιδί από πίσω).Μην κρίνεις από εσένα
Είναι πολύ ακριβό (όχι σε σχέση με το smart).
Στα ίδια λεφτά 500 αλλά και με το γιάρις και όλα τα super mini. Πολύ πιο ακριβό από ka, aygo-τριάδα που είναι (ή θα είναι) trendy items και έχουν κανονικές θεσεις πίσω.
Μόνο αν χτυπήσει η τογιότα την οικολογική φλέβα της αγοράς θα πάει καλά, ή αν είναι όντως πια τόσο καλό αμάξι! Προσωπική μου πρόβλεψη βέβαια όλα αυτά.υγ: από το καλοκαίρι;
-
Καμμία έκπληξη με την πρώτη θέση του Γιάρις.
Υπάρχουν πάρα πολλοί που θέλουν να κάνουν απλά και διακριτικά τη δουλειά τους, και το αυτοκίνητο πείθει γι΄ αυτό.
Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις για το νεοφώτιστο IQ. Ακριβό λέγανε στην αρχή και για το Σμαρτ, και μάζεψε κάμποσο χαρτί στην πορεία.
Η Φορντ τέτοια νούμερα ούτε στον ύπνο τους. -
Στη Ford πάντως ενδεχωμένως να έπεσε και πινακίδωμα προκειμένου να πιάσει νούμερα! Το έχει κάνει και παλιότερα!
-
Tαξινομήσεις Νοεμβρίου..... χμμ....
Από Μανταμάδο ( ), αναφέρω:
-85 κομμάτια το Τiguan πίσω από το RAV4, στην 3η θέση το G. Vitara.
πολύ χλιαρά τα Forester, CRV, Freelander (!),
3 Renault Koleos ,
το Kuga πού πάει με αυτά τα μοτέρ;;;-το i10 έφαγε το Panda, το IQ θα τα φάει όλα του χρόνου...
και 14 500αράκια Abarth-το Yaris πήρε το αίμα του πίσω από το Corsa, πολύ καλά το Swift,
χλιαρά τα ibiza, fabia (περιμένουν το Polo;)
118 Μιτο, pas mal-παει μάλλον για πρωτιά το Auris απ'το Astra με 3ο το 'γερασμένο' Golf.
i30/308/C30/Bravo...βατόμουρο και η Delta έρχεται με 64 κομμάτια, δίπλα τους...
1η χρονιά το 308 και πούλησε τα ίδια περίπου με την τελευταία χρονιά του 307
αν αυτό δεν είναι αποτυχία, τί είναι;;;
χαμηλά το Leon (τί άλλο πιά να προστεθεί για να πουλήσει;;)
θεαματική πτώση C4,
A3-BMW 1, σημειώσατε καθαρό άσσο!- στη 'D' πρωτιά για τη C, ακολουθούν ΒΜW 3, A4 (του χρόνου η κανονική χρονιά)
Passat μπροστά από Μοndeo
-κατηγορία ΕΟS και φέτος, μπροστά ακόμα και απ το φθηνό 207cc
x2 από το Astra cabrio
17 A3 cabrio =17 Astra cabrio-το Α5 πέρασε μπροστά με 610 κομμάτια έναντι 593 του εκπτωτικού (μέχρι και 6,000!!) RX-8
το 2009 η κατηγορία θα περάσει στο...Scirocco
ανύπαρξτη η αδυνατισμένη Brera...-πρωτιά και για το ΤΤ με 420 έναντι 394 του φθηνότερου ΜΧ-5.
Aυτά για την ώρα... τον ιδιόμοροφο Δεκέμβριο τα τελικά...από Μανταμάδο και πάλι
- στη 'D' πρωτιά για τη C, ακολουθούν ΒΜW 3, A4 (του χρόνου η κανονική χρονιά)
-
Νομίζω είναι προφανές πως οι 420 ταξινομίσεις του Audi TT (που ο ΣΕΕΑ λανθασμένα εχει τοποθετήσει στη κατηγορία Roadster) αφορούν και την Coupe έκδοση του εν λόγω μοντέλου(η οποία Coupe έκδοση συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο ποσοστό επί των πωλήσεών του).
-
γνωστος μου πουλησε saab 9-3 cabrio, full extra, του 2004, με αρχικη τιμη 45000€ και σε υπεραριστη κατασταση, με το ζορι 20000€
-
ναι πολλα, 44% της αρχικης τιμης
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ναι πολλα, 44% της αρχικης τιμηςEγώ πιστεύω ότι είναι όχι απλά πολλά Σπύρο, αλλά υπέρογκα. Μιλάμε για φριχτό παλτό. Και 15Κ πολλά είναι, γιατί ας μην παραβλέπουμε και ότι η αγορά έχει κάτσει υπερβολικά.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Eγώ πιστεύω ότι είναι όχι απλά πολλά Σπύρο, αλλά υπέρογκα. Μιλάμε για φριχτό παλτό. Και 15Κ πολλά είναι, γιατί ας μην παραβλέπουμε και ότι η αγορά έχει κάτσει υπερβολικά.
οκ, δεκτο.
θα μου βρεις κανα παλτο gti ή leon tsi να το παρω με 8000Κ?
-
Είδα διαφήμιση για Hummer με 45 χιλιάρικα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Eγώ πιστεύω ότι είναι όχι απλά πολλά Σπύρο, αλλά υπέρογκα. Μιλάμε για φριχτό παλτό. Και 15Κ πολλά είναι, γιατί ας μην παραβλέπουμε και ότι η αγορά έχει κάτσει υπερβολικά.
οκ, δεκτο.
θα μου βρεις κανα παλτο gti ή leon tsi να το παρω με 8000Κ?
σε 3 χρόνια!!!! ίσως
-
ας ειναι και του 2006-7 δε με πειραζει
-
τωρα με τα καψίματα.... καλύτερα να μην πάρεις τίποτα. Παλιό και όχι μερσεντες
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Α. Το i10 κυρίαρχος? όχι! το Smart!! Ο θρόνος της Α για το διθέσιο 'σκατό' της Merc. και γιατί όχι? Ο κινητήρας προέρχεται από Ιάπωνα (οπότε δεν θα σπάσει, δεν θα χαλάσει, δεν θα θέλει μίζα κάθε 40k, δεν θα χάνει λάδια), το αμάξι χωρά ακόμα στις γωνίες των δρόμων καίει πολύ πιο λίγο από οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο (αν και περισσότερο από τον 700άρι σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος) και είναι και fashion statement για τους fashion victims Ελληναράδες.... Στη 3η θέση το 500 αποδεικνύοντας ότι μπορείς να πουλάς το Panda 3k πιο ακριβά αρκεί να πουλάς στυλ. Το 500 μπροστά στο Panda είναι όπως η Γοργόνα εμπρός σε ένα σαργό ή σε μία μέτριας ομορφιάς κοπέλα. Εντελώς άχρηστο καθώς ούτε το @@μάς ούτε μπορείς να το φας!!! Στο 13.4% το μερίδιο της κατηγορίας και με τον ερχομό του Κa προβλέπω ότι το 20% είναι για την κατηγορία within reach.
Mε πιο προσεκτική ανάλυση θα έβλεπες οτι η FIAT (Panda+5oo) ειναι ο κυρίαρχος του Seg.A και όποιος
δεν καταλαβαίνει γιατί πουλαέι μάλλον δεν καταλαβαίνει πως λειτουργεί η αγορά. -
Εγώ νομίζω οτιδήποτε καινούργιο με λογική χρήση χάνει 13 - 15% τον χρόνο.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγώ νομίζω οτιδήποτε καινούργιο με λογική χρήση χάνει 13 - 15% τον χρόνο.πολλά λες νομίζω.
πχ θα έχει το tiguan 18k μετά απο 3 χρόνια? δεν το πιστεύω.
ένα 15% για το πρώτο χρόνο και ένα 8% περίπου για τα υπόλοιπα. -
Μέχρι πρόσφατα στην Ελλάδα η απαξίωση ενός ΙΧ κινείτο με τον κανόνα του -50% σε 4 με 5,5 χρόνια.
Αν το μοντέλο ήταν δύσκολο, ή μεγάλο, ή έχει αντικατασταθεί ή έβγαινε παλτό έπαιζε ακόμη κααι η τετραετία. Αν όμως το μοντέλο είναι ακόμη φρέσκο, ή είχε γίνει ψιλομόδα, ή είναι μικρού κυβισμού μπορεί να φτάσει και πενταετία ή και να την ξεπεράσει για να χάσει το 50% της αρχικής τιμής.
Βέβαια ο κανόνας είναι χονδρικός, όμως είχει μέχρι πρόσφατα καλή ακρίβεια. Για τον πρώτο χρόνο η απαξίωση είναι στην περιοχή του 15% , μετά μειώνεται.
Μένει να δούμε αν η κρίση επηρέασε την αγορά και σε αυτό το τομέα ή όχι. -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Στη 3η θέση το 500 αποδεικνύοντας ότι μπορείς να πουλάς το Panda 3k πιο ακριβά αρκεί να πουλάς στυλ. Το 500 μπροστά στο Panda είναι όπως η Γοργόνα εμπρός σε ένα σαργό ή σε μία μέτριας ομορφιάς κοπέλα. Εντελώς άχρηστο καθώς ούτε το @@μάς ούτε μπορείς να το φας!!!
Mε πιο προσεκτική ανάλυση θα έβλεπες οτι η FIAT (Panda+5oo) ειναι ο κυρίαρχος του Seg.A και όποιος
δεν καταλαβαίνει γιατί πουλαέι μάλλον δεν καταλαβαίνει πως λειτουργεί η αγορά.Βέβαια, το στυλ περιέχει και 2 αστέρια ασφάλεια παραπάνω, καλύτερη κατασκευή και καλύτερο εξοπλισμό. Φούμαρα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Στη 3η θέση το 500 αποδεικνύοντας ότι μπορείς να πουλάς το Panda 3k πιο ακριβά αρκεί να πουλάς στυλ. Το 500 μπροστά στο Panda είναι όπως η Γοργόνα εμπρός σε ένα σαργό ή σε μία μέτριας ομορφιάς κοπέλα. Εντελώς άχρηστο καθώς ούτε το @@μάς ούτε μπορείς να το φας!!!
δεν καταλαβαίνει γιατί πουλαέι μάλλον δεν καταλαβαίνει πως λειτουργεί η αγορά.Βέβαια, το στυλ περιέχει και 2 αστέρια ασφάλεια παραπάνω, καλύτερη κατασκευή και καλύτερο εξοπλισμό. Φούμαρα!
και περιοδικη λειτουργια...
-
Πάρε ένα σιρόκο εσύ, γιατί αλλιώς θα σου κλείσω το wifi.
--> ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές)