-
Αλλά θέλω να σταθώ κάπου αλλού: αλήθεια πιστεύεις εσύ και κάποιοι άλλοι πως για την κατάσταση του φόρουμ των 'Ελληνικών αγώνων' φταίνε οι moderators ?
Oxι,δεν το πιστευω οτι φταινε αποκλειστικα και κυρια αυτοι*.
Το εγραψα καπου?Συμφωνω και στα υπολοιπα που γραφεις.
Αλλα απο την αλλη συμφωνεις και εσυ μαζι μου οτι γινονται λαθη.
Θα ηθελα να ηταν λιγοτερα και οχι τοσο χαρακτηριστικα οσο τουλαχιστον αυτα που εχω στο μυαλο μου,και αυτα που εννοουσα παραπανω.Ο λογος που θελω(και θελουμε ολοι(?) ,απλα το υπενθυμιζω!)) να ειναι πιο καθαρος ο χωρος ειναι για να μπορουμε οπως τα περισσοτερα παιδια λενε ,να ασχολουμαστε/γραφουμε για τα αγωνιστικα θεματα και οχι για τις κοντρες μας στο μπλα-μπλα ,γραψε-γραψε.
Υγ.Το οτι λεμε εμεις εδω για τους 'ελληνικους αγωνες' δεν σημαινει οτι θεωρουμε οτι οι αλλες ενοτητες ειναι σε καλυτερη μοιρα,για τον ιδιο λογο που εγραψες
'εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω'.
- οι ...'αυτοι' εχουν καμια σχεση με τους '..οι αλλοι' (βλεπε θεμα Παυλου)
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
Σκεψου οτι τα δυο παιδια που παραθετεις γραφουν πλεον σχετικα αραια στους ελλ.αγωνες και τις λιγες φορες που γραφουν ακομα και αυτα (Κλεισθ. και Σταμελ)οπως παρατηρησες για τις 'κοντρες' *γραφουν ! (*η οχι και για τοσο αγωνιστικα θεματα)
Ετσι δεν ειναι Κλεισθ? η κανω λαθος?να σου πω κατι δημητρη σε οποιο θεμα πλεον και να ανοιξεις
το μονο που θα δεις ειναι κοντρες, μπινελικια,εγω θα σου κανω
εγω θα ρανω κ.τ.λ.για πες μου εσυ, που να γραψω κατι εστω αυτες
τις λιγες φορες που γραφω.κανεις μια φορα δεν ειπε π.χ στο θεμα
'αναβαση ριτσωνας 'μεγαλε τι σου αρεσε,τι δε σου αρεσε, κανε μια σωστη παρατηρηση για την οργανωση και οχι θαψημο με τη μια.κανεις πλεον δεν το κανει.ενταξει κοντρες δεν λεω θα υπαρξουν αλλα οχι σε τετοιο βαθμο πλεον αυτο το πραγμα εχει παραγινει,να τρεχουμε να ανοιξουμε τα pc να δουμε ενα τσακωμο που εχει φτασει.Δεν βλεπω να διαφωνεις μαζι μου!
Ως προς το γιατι εσυ δεν γραφεις κατι επειδη κανεις δεν σε ρωτησε,υπαρχει και η πρωτοβουλια. -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Υγ.Το οτι λεμε εμεις εδω για τους 'ελληνικους αγωνες' δεν σημαινει οτι θεωρουμε οτι οι αλλες ενοτητες ειναι σε καλυτερη μοιρα,για τον ιδιο λογο που εγραψες'εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω'.
Διαφωνώ, η κατάσταση στους Ελληνικούς Αγώνες είναι θεαματικά χειρότερη απ΄ό,τι σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ των 4Τ.
-
Εξαρταται ,αν το βαλεις κατ' αναλογια του επιπεδου των Ελληνικων αγωνων δεν βλεπω να ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα
Υγ.Περα απο την πλακα ακομα και το θεμα με το παιδι που εσπασε μερικους σπονδυλους ,ειδα/με τι τροπη πηρε....
Ολα ενας μικροκοσμος ειναι.... -
πρωτοβουλια να παρω να γραψω σε τι.
σε ενα θεμα που η πορεια του γενικα εχει ξεφυγει τελειως και να λενε
οι υπολοιποι, μα καλα τωρα τι γραφει αυτος δεν βλεπει οτι ο κοσμος
χανεται.....
μη μου πεις οτι σου φαινεται περιεργο αυτο. -
Kαθολου!
Για αυτο ανοιξε και το θεμα ο Βαν,αφου δεν γραφει κανεις κατι σχετικο με τους αγωνες,ας γραψω στους μοντς να γραψουν κατι στην αγαπημενη μας ενοτητα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υγ.Το οτι λεμε εμεις εδω για τους 'ελληνικους αγωνες' δεν σημαινει οτι θεωρουμε οτι οι αλλες ενοτητες ειναι σε καλυτερη μοιρα,για τον ιδιο λογο που εγραψες
'εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω'.
Διαφωνώ, η κατάσταση στους Ελληνικούς Αγώνες είναι θεαματικά χειρότερη απ΄ό,τι σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ των 4Τ.
Αυτό ξαναπες το...
Αυτό πάντως που θα έπρεπε να κάνετε είναι να επεμβαίνετε... ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ -
Εξαρταται ,αν το βαλεις κατ' αναλογια του επιπεδου των Ελληνικων αγωνων δεν βλεπω να ειναι τοσο ασχημα τα πραγματαΟταν έλεγα 'κοινωνία' δεν εννοούσα την κοινωνία γενικότερα, αλλά τη συγκεκριμένη 'κοινότητα'. Αλλά για 'κοινωνία' μιλούσε το ποίημα, τι να κάνουμε...
Υγ.Περα απο την πλακα ακομα και το θεμα με το παιδι που εσπασε μερικους σπονδυλους ,ειδα/με τι τροπη πηρε....
Ολα ενας μικροκοσμος ειναι....Μην κρίνεις από ένα θέμα. Φυσικά και υπάρχουν και τέτοια. Αλλά οι 'Ελληνικοί Αγώνες' είναι το μοναδικό φόρουμ των 4Τ όπου:
ο Γράφουν 10 άτομα μόνο ()
ο Γράφουν τόσοι με διπλά και τριπλά ψευδώνυμα
o Μεγάλες αλήθειες γράφονται ανώνυμα / ψευδεπώνυμα και έτσι χάνουν την αξία τους
ο Υπάρχει τέτοια ένδεια θεμάτων με χρήσιμες πληροφορίες, με τεκμηριωμένες απόψεις, με συγκροτημένες τοποθετήσεις () (τέτοια θέματα και δημοσιεύσεις υπάρχουν, αλλά θάβονται κάτω από τόνους 'λάσπης')
ο Υπάρχει τέτοια γκρίνια επί παντός επιστητού
ο Υπάρχει τέτοια κακοπιστία
ο Υπάρχει τέτοια ευκολία στην εύρεση και επίδειξη ενόχων (πάντα φταίνε οι άλλοι, και βασικά για ΟΛΑ φταίει η κακιά ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ)
ο Υπάρχει τέτοια αρνητική στάση απέναντι στους moderators
ο Βγαίνει μια τέτοια εικόνα μιζέριας αλλά και 'σαπίλας', που να αποτρέπει τους πραγματικά ενδιαφερόμενους από το να ασχοληθούν περισσότερο. Πχ. και στο φόρουμ της Formula 1 έχουν γίνει ομηρικοί καυγάδες, αλλά το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο.Να ρωτήσω κάτι: τι θα χάναμε και τι θα έχαναν οι Ελληνικοί Αγώνες, αν αύριο 'έκλεινε' το φόρουμ των 'Ελληνικών Αγώνων' ? Πιστεύω όχι πολλά... Δυστυχώς...
(*) Αυτό δε σημαίνει πως επειδή ο APR είναι (ήταν ? ελπίζω όχι...) ένας από τους 10 και έχει άποψη και γνώση, λόγω των 'ειδικών συνθηκών' των 'Ελληνικών αγώνων' θα έχει και ασυλία ως προς τον κανονισμό. Ομοίως για οποιοδήποτε 'APR'
@kpsig: έχεις δίκιο. Αλλά δυστυχώς το moderating είναι ασχολία 'ελεύθερου χρόνου' για όλους τους moderators, οπότε δεν είναι δυνατόν να είναι πάντα διαθέσιμοι για να προσπαθούν να βάζουν τάξη στο χάος. Υπόψην δε πως μέχρι προχτές, δεν ήταν όλοι οι moderators των 4Τ moderators στους 'Ελληνικούς Αγώνες', αλλά μόνο 3-4 άτομα. Οπότε ήταν πολύ δυσκολότερο να επέμβουν αυτοί οι 3-4.
-
Να ρωτήσω κάτι: τι θα χάναμε και τι θα έχαναν οι Ελληνικοί Αγώνες, αν αύριο 'έκλεινε' το φόρουμ των 'Ελληνικών Αγώνων' ? Πιστεύω όχι πολλά... Δυστυχώς...
Oμοιως βεβαια ισχυει για την ελληνικη κοινωνια και για την αυτοκινηση ,για το υπολοιπο φορουμ.
Μπορουμε/μπορουνε/μπορειτε να κλεισετε την ενοτητα των Ελ.Αγ. η οποιαδηποτε ενοτητα και να μην συμβει τιποτα το αξιοπροσεκτο......
Δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα με την συχνοτητα που γραφονται τα πραγματα(ο καθενας εχει δικαιωμα να συμμετεχει οσο συχνα η οσο αραια θελει,η να μην συμμετεχει καθολου)
Υπαρχει προβλημα με συγκεκριμενες δημοσιευσεις που παραβιαζουν τον κανονισμο του φορουμ.
Τα υπολοιπα οσο ειναι εντος κανονισμου φορουμ,ειναι μεσα στα πλαισια αυτου που εξυπηρετει ενα φορουμ.
Δεν λυνουμε δα και το κυπριακο,και σιγουρα δεν λυνουμε το θεμα των Ελληνικων αγωνων,η αλλου το θεμα της παιδειας,της οδηγικης συμπεριφορας κλπ,κλπ.
Συζητησεις γινονται πανω σε μια βαση κανονων που πρεπει να προφυλασονται ...... -
Το φόρουμ έχει ρόλο πληροφόρησης και μάλιστα καλύτερο σε πολλές περιπτώσεις από το ίδιο το rally.gr που ήταν και η μοναδική πηγή πριν πχ 5 χρόνια.
Σχετικά με την υποβάθμιση - σύγκριση που επιχειρεί ο nass για το φόρουμ των ελληνικών αγώνων σε σχέση με τα άλλα φόρουμ θα διαφωνήσω.Ελάχιστοι συνολικά είναι όσοι ασχολούνται με ελληνικούς αγώνες, ακόμα λιγότεροι όσοι έχουν άποψη, ακόμα λιγότεροι όσοι έχουν ίντερνετ και μετρημένοι στα δάχτυλα όσοι θα έγραφαν την άποψή τους σε ένα φόρουμ.
Αυτό αποδεικνύεται με πλείστους τρόπους ή με τον εξής έναν: Τις σελίδες που αφιερώνουν στο περιοδικό οι αγαπητοί οικοδεσπότες μας.
Στα υπόλοιπα φόρουμ οι πιθανοί συγγραφείς είναι εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες. Ε θα παρεξηγηθεί από το Moderation ένας - δύο - δέκα- πενήντα, θα βρεθούν συντομότατα άλλοι πενήντα.Πόσοι όμως cdl, harriswrc, yiannis chalki racing club, sx, APR (και άλλοι φυσικά) υπάρχουν για να τους αντικαταστήσουν, εφόσον αυτοί δεν γράφουν πλέον στο φόρουμ; Κανείς.
Γιατί έφυγαν; Για τους λόγους τους φυσικά. (Και αποκλείεται ο CDL να μην γράφει για τους ίδιους λόγους που δεν γράφει ο sx)
Eν πάσει περιπτώσει το κακό moderation έχει παίξει και παίζει το ρόλο του.
Μου αφήνει την εντύπωση πως πολλές φορές αφήνει αυτά που δεν πρέπει και σβήνει αυτά που δεν πρέπει.
Και κάτι τελευταίο.
Είναι αφελές να πιστεύεις πως όποιο σύστημα διαχείρησης μπορεί να λειτουργήσει στον αντίλογο ή στην αυτοκίνηση -ενότητες μαζικής κατανάλωσης-μπορεί να λειτουργήσει και στους ελλ. αγώνες, μια ενότητα κατ' εξοχήν ειδική. -
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
πρωτοβουλια να παρω να γραψω σε τι.
σε ενα θεμα που η πορεια του γενικα εχει ξεφυγει τελειως και να λενε
οι υπολοιποι, μα καλα τωρα τι γραφει αυτος δεν βλεπει οτι ο κοσμος
χανεται.....
μη μου πεις οτι σου φαινεται περιεργο αυτο.Να σου πω: Πηγαινε στο topic για τη Ριτσωνα και γραψε πως σου φανηκε η αναβαση μεσα απο το Golf (εσυ δεν το ετρεξες ή υπαρχει κι αλλος Σταμελος?). Γραψε για το αυτοκινητο, γραψε για το Σαββατο, την Κυριακη, γραψε για τη διαδρομη, την οργανωση, την ασφαλεια κλπ.
Το χει κανει κι ο racer οταν το ετρεξε παλια, εσυ γιατι να μην το κανεις ? Ποιος θα σου πει 'εδω ο κοσμος χανεται...' ?
Ασε να στο πει στο κατω κατω, εγω ξερω πολλους που θα κατσουν να διαβασουν το post σου και θα τους τρεχουν τα σαλια (λες και υπαρχουν πολλοι που εχουν τη δυνατοτητα να κανουν Ριτσωνα με τετοιο αυτοκινητο). Ετσι συμβαλεις θετικα στην βελτιωση της ενοτητας γενικοτερα και του topic ειδικοτερα (που ειχε χαλια μη αντιστοιχα με την ποιοτητα της αναβασης και την ιστορια της).
Φυσικα το παραπανω ισχυει για οποιονδηποτε αγωνιζομενο που κανει εναν αγωνα κι εχει δυνατοτητα και διαθεση να γραφει εδω. Κι ας βγει ο ανωνυμος κι ας πει 'Τι μας λες τωρα ρε Σταμελε, εδω δεν εχουμε αυτο, αυτο, αυτο, κι εχει γινει αυτο κι αυτο και το αλλο, και στην τελικη αντε τραβα να φτιαξεις κανα χταποδι κι ασε μας στην ησυχια μας...'. Και τοτε θελω να δω, τον οποιονδηποτε χρηστη, ακομα κι αν δεν εχει κατσει ποτε σε bucket, να πει στον συγκεκριμενο ανωνυμο να το βουλωσει, γιατι παρα τα προβληματα των αγωνων, εμεις γουσταρουμε να διαβαζουμε τετοια. Και να βγει ο mod και να κανει παρατηρηση μετα, ακομα κι αν ξερει οτι πισω απο τον ανωνυμο χρηστη κρυβεται ο A.M., o Σ.Χ, o K.K., o N.T., o APR, o Castor, ο Βωβος, ο EL EM, ή οποιοσδηποτε αξιοσεβαστος κυριος των ελληνικων αγωνων.
Μπορει να γινει ετσι ? Εχει καλως. Αλλιως, χλωμα τα πραγματα. Ετσι πιστευω εγω ... -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Το φόρουμ έχει ρόλο πληροφόρησης και μάλιστα καλύτερο σε πολλές περιπτώσεις από το ίδιο το rally.gr που ήταν και η μοναδική πηγή πριν πχ 5 χρόνια.
Σχετικά με την υποβάθμιση - σύγκριση που επιχειρεί ο nass για το φόρουμ των ελληνικών αγώνων σε σχέση με τα άλλα φόρουμ θα διαφωνήσω.Δεν το βλέπω σαν υποβάθμιση, αυτή είναι η αλήθεια.
Ελάχιστοι συνολικά είναι όσοι ασχολούνται με ελληνικούς αγώνες, ακόμα λιγότεροι όσοι έχουν άποψη, ακόμα λιγότεροι όσοι έχουν ίντερνετ και μετρημένοι στα δάχτυλα όσοι θα έγραφαν την άποψή τους σε ένα φόρουμ.
Αυτό αποδεικνύεται με πλείστους τρόπους ή με τον εξής έναν: Τις σελίδες που αφιερώνουν στο περιοδικό οι αγαπητοί οικοδεσπότες μας.
Στα υπόλοιπα φόρουμ οι πιθανοί συγγραφείς είναι εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες. Ε θα παρεξηγηθεί από το Moderation ένας - δύο - δέκα- πενήντα, θα βρεθούν συντομότατα άλλοι πενήντα.Πόσοι όμως cdl, harriswrc, yiannis chalki racing club, sx, APR (και άλλοι φυσικά) υπάρχουν για να τους αντικαταστήσουν, εφόσον αυτοί δεν γράφουν πλέον στο φόρουμ; Κανείς.
Γιατί έφυγαν; Για τους λόγους τους φυσικά. (Και αποκλείεται ο CDL να μην γράφει για τους ίδιους λόγους που δεν γράφει ο sx)
Eν πάσει περιπτώσει το κακό moderation έχει παίξει και παίζει το ρόλο του.
Μου αφήνει την εντύπωση πως πολλές φορές αφήνει αυτά που δεν πρέπει και σβήνει αυτά που δεν πρέπει.Εννοείς πως λόγω κακού moderation έφυγαν?
Αντί να κατηγορείς τους mods καλό θα είναι να κοιτάξεις πρώτα κ τις δημοσιεύσεις σου κ τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει. Κ το πρόβλημα δεν είναι οι απόψεις αλλά ο τρόπος έκφρασης. Δικαίωμα σου άλλωστε να πιστεύεις ότι θές, όχι όμως να προκαλέσεις τους συνομιλητές σου. Γιατί κ αυτό έχει παίξει τον ρόλο του αν θες να ξέρεις πολύ περίσσοτερο από το moderation. Γιατί το moderation έρχεται σαν φυσικό επόμενο. Κ βέβαια δεν αναφέρομαι μόνο σε εσένα.Και κάτι τελευταίο.
Είναι αφελές να πιστεύεις πως όποιο σύστημα διαχείρησης μπορεί να λειτουργήσει στον αντίλογο ή στην αυτοκίνηση -ενότητες μαζικής κατανάλωσης-μπορεί να λειτουργήσει και στους ελλ. αγώνες, μια ενότητα κατ' εξοχήν ειδική.Λοιπόν, με δικά σου λόγια, θα έλεγα ότι είναι αφελές να πιστεύεις τ αντίθετο.
Δηλαδή επειδή η ενότητα είναι 'ειδική', όπως λες, πρέπει να πέφτουν οι προκλήσεις, τα μπινελίκια, η συνεχής γκρίνια κ μιζέρια? Σοβαρά???
Οι κανόνες σεβασμού προς τους συνομιλητές είναι κ ΠΡΕΠΕΙ να είναι ίδιες σε κάθε ενότητα.
Δεν ήταν καθόλου κατεξοχήν ειδική. Έγινε κατεξοχήν ειδική. Μόνο άνθρωποι με lisans πρέπει να γράφουν εδώ. Ο θεατής δεν έχει άποψη μια κ δεν έχει κάτσει σε bucket. Λες κ είναι ηλίθιος όταν πάει να γεμίσει ειδική για να δει. Κ αμά πει κάτι θα τ ακούσει ειδικά!!!!
Έχεις σκεφτεί γιατί οι ελληνικοί αγώνες δεν είναι καθόλου μαζικής κατανάλωσης πια? Παλαιότερα έιχε πολύ περισσότερο κόσμο.
Αντι να προσελκύουν απωθούν. -
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα Τιμο.Σκεψου οτι τα δυο παιδια που παραθετεις γραφουν πλεον σχετικα αραια στους ελλ.αγωνες και τις λιγες φορες που γραφουν ακομα και αυτα (Κλεισθ. και Σταμελ)οπως παρατηρησες για τις 'κοντρες' *γραφουν ! (*η οχι και για τοσο αγωνιστικα θεματα)
Ετσι δεν ειναι Κλεισθ? η κανω λαθος?Η οταν λεμε τα προβληματα των αγωνων ,δεν γυρνανε και λενε πολλοι οτι ολο γκρινιαζουμε.....(συν του ποσα θεματα εξωαγωνιστικα-εξω απο τις ειδικες και απο τις πιστες ειναι αδιαφορα για τους περισσοτερους αναγνωστες)
Αγωνιστικά καθαρά θέματα πια λίγα. Πάρε όποιο θες κ πάντα θα βρεις κάτι που χρειάζεται επόπτευση από τους mods. Λυπηρό.
Καθρέφτης τελικά του επιπέδου των αγώνων? Αυτό προσπαθώ να καταλάβω.
Κέφι κ όρεξη έχουν ατονίσει κ την θέση τους έχουν πάρει μιζέρια γκρίνια, επίθεση, έλειψη σεβασμού κ για όλα φταίει ο ένας ο άλλος ο τρίτος.
Θέματα ωραία κ χρήσιμα ειδικά για τους νέους στον χώρο που έχουν ανοίξει στο παρελθόν έχουν πέσει για να πάρουν την θέση τους threads που πέφτουν ανταλλαγες πυροβολισμών. Πραγματικά είναι δυνατόν τα περισσότερα θέματα να χρείαζονται επεμβάσεις των mods???
Αδιανοήτο το θεωρώ.
Γι αυτό άλλωστε έχουν ελαχιστοποιηθεί κ οι δημοσιεύσεις μου από τότε γράφτηκα στο forum.
Δυστυχώς αναλωνόμαστε με τα ίδια κ τα ίδια. -
Ενοτητα Ελληνικων Αγωνων και δεν βλεπω εστω ενα thread να συζηταμε για εξοπλισμο ασφαλειας. Ενα thread να συζηταμε για setup στην πιστα των Μεγαρων, ενα thread να λεμε για στησιμο για τις Σερρες, ενα για αναβασεις, ενα για ραλλυ κλπ.
-
Kλεισθενη,εχω την εντυπωση πως δεν εννοει αυτο ο Τακινεν,οσον αφορα τον διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης μιας ενοτητας απο μιας αλλης.
Μαλλον σχεδον το ιδιο λετε,δηλαδη το αντιθετο απο αυτο που του απαντας!Κατα τα αλλα ,ναι ,συνεχως κανουμε κυκλους συζητησεων χωρις τελειωμο.
Υγ.Τιμο(*παει στο προηγουμενο σου ποστ,οχι το τελευταιο!),*σκεψου ποσα ωραια και ακομα πιο ωραια ( ) πραγματα ηθελα να γραψω για τον αγωνα που ετρεξα/τρεξαμε στην Ιταλια ως συνοδηγοδηγος του Καστορα,αλλα λογω των γνωστων καταστασεων στα Ελληνικα δρωμενα ουτε και εγω το εβρισκα χρονικα σωστο να περιγραφω το ποσο φανταστικα περασα/με (ελεω σε μεγαλο βαθμο του κλιματος και της φοβερης παρεας! )
-
Υγ.Τιμο(*παει στο προηγουμενο σου ποστ,οχι το τελευταιο!),*σκεψου ποσα ωραια και ακομα πιο ωραια ( ) πραγματα ηθελα να γραψω για τον αγωνα που ετρεξα/τρεξαμε στην Ιταλια ως συνοδηγοδηγος του Καστορα,αλλα λογω των γνωστων καταστασεων στα Ελληνικα δρωμενα ουτε και εγω το εβρισκα χρονικα σωστο να περιγραφω το ποσο φανταστικα περασα/με (ελεω σε μεγαλο βαθμο του κλιματος και της φοβερης παρεας! )
Να τα γραψεις !!!!!!!!!
Εννοειται σε ξεχωριστη ενοτητα για να μαθουμε και τιποτα παραπανω.
Τι εννοεις δεν το βρηκες χρονικα σωστο? Δεν το καταλαβαινω.
Πρεπει να εχω κατσει σε bucket για να καταλαβω μηπως ??(Ασχετο: σε bucket καθομαι καθε μερα, εχω ενα Sparco Evo L στο Rallye, παιζει ρολο ? )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:sorry: Ζητώ συγγνώμη και το διαγράφω!...Έπεσα κι εγω στην λούμπα!Γεραματα το λενε μηπως ... ?
-
Το χρονικα σωστο,παει στο εν μεσω αποχης,εν μεσω προβληματων των αγωνων και των αγωνιζομενων,κλπ.
Λυπαμαι ,δεν προκειται να καταλαβεις,γιατι πρεπει να καθεσαι σε μπακετ Μedium ,λυπαμαι πολυ.....
Καποια στιγμη πρεπει να γραφτουν τετοιες εμπειριες ,ολων οσων τις εχουνε...
-
Το χρονικα σωστο,παει στο εν μεσω αποχης,εν μεσω προβληματων των αγωνων και των αγωνιζομενων,κλπ.Λυπαμαι ,δεν προκειται να καταλαβεις,γιατι πρεπει να καθεσαι σε μπακετ Μedium ,λυπαμαι πολυ.....
Καποια στιγμη πρεπει να γραφτουν τετοιες εμπειριες ,ολων οσων τις εχουνε...
Δεν προκειται να γραφτουν οσο αυτοι που τις εζησαν, σκεφτονται ετσι κι εχουν και τυψεις τελικα ... (υποθετω)
Κανε μια αρχη, το ενα δεν ακυρωνει το αλλο (τα προβληματα των αγωνιζομενων με τις ευχαριστες εμπειριες ).
Δηλαδη οι ανθρωποι δεν θα πρεπει να γιορταζουν επειδη την ιδια στιγμη καποιοι αλλοι πενθουν ?
Ασε που μπορει να προκυψουν ιδεες για λυσεις στα προβληματα που προαναφερεις ... -
Το χρονικα σωστο,παει στο εν μεσω αποχης,εν μεσω προβληματων των αγωνων και των αγωνιζομενων,κλπ.Εεεεεεε γι' αυτό πρέπει να γράφονται και τίποτα τέτοια θέματα. Να φωτίσει και λίγο εδώ μέσα.
Παρά σκοτείνιασε... ανάψτε και κανένα φως... το 2006 πέρασε.Φιλικά
Speedy
Φοβερό ενδιαφέρον στο φόρουμ