-
Ψήφισα το 3 όχι γιατί απαραίτητα δε μπορώ να ελέξγω τον εαυτό μου και το αμάξι μου, αλλά γιατί, σε δημόσιο δρόμο πάντα στην καλύτερη περίπτωση ελέγχω το 50% των παραμέτρων που μπορεί να οδηγήσουν σε ατύχημα. Το υπόλοιπο 50% είναι οι υπόλοιποι οδηγοί-οχήματα, η εκάστοτε κατάσταση οδοστρώματος κλπ...Κι επειδή με μαθηματική ακρίβεια όσο πιο γρήγορα πηγαίνουμε τόσο περισσότερο μειώνονται τα περιθώρια αντίδρασης (ή έστω σε ίδιους χρόνους αντίδρασης το επιθυμητό αποτέλεσμα απαιτεί περισσότερο χρόνο...), μοιραία οδηγήθηκα στο 3..
-
Γειά σας,
Ψήφισα την τρίτη επιλογή.
Έχω την άποψη ότι είναι ...μονόδρομος !
Απλά δεν καταλαβαίνω, πως μπορεί να είναι κανείς (και να νοιώθει) τό ίδιο ασφαλής τόσο στην κανονική όσο και στην γρήγορη οδήγηση (σε δημόσιο δρόμο) όπου κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι και οι δρόμοι μας έχουν την κατάσταση που όλοι ξέρουμε, όταν μάλιστα περιλαμβάνονται και ...σφήνες, παντιλίκια κλπΦιλικά
Μάξιμος
-
Ψήφισα το 1. Τα αντανακλαστικά σου δουλεύουν καλύτερα όταν είσαι στην τσίτα παρά όταν είσαι σε λίθαργο!
Γρήγορη οδήγηση σε στριφτερή διαδρομή ή σε πίστα
Σε πίστα πάω στα 9/10 περίπου, σε διαδρομή...ανάλογα τα κέφια!
Σφήνες
Τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχω όρεξη για πολλά πολλά μέσα στην κίνηση, άντε να κάνω καμιά 20ρια τη βδομάδα -έτσι όπως θεωρείται εσείς την σφήνα, γιατί απο τις κανονικές σφήνες να έχω κάνει καμια 10ρια απο τότε που πήρα το δίπλωμα-
Κόντρες, Ανοίγματα
Τς τς τς...αλητείες!
Παντιλίκια
Όσο επιτρέπει το 106 να γίνε ιένα παντιλίκι το κάνω, ειδικά σε πλατείες, φυσικά χωρίς χειρόφρενο!
Επίτευξη ταχυτήτων κοντά στην τελική ή πάνω από τα όρια ταχύτητας
Τα τελευταία 2 χρόνια μέχρι 140 στην Εθνικά εκτός απο καμιά 20ρια φορές που κάτι θα έγινε ή με τσάντησε κάποιος και το πάτησα λίγο ή διάφορα άλλα που τερμάτισα κοντέρ
Γρήγορη οδήγηση σε στενούς αστικούς δρόμους
ΠΟΤΕ!
-
Ψήφισα, το πρώτο, χωρίς όμως να συμφωνώ απόλυτα με την διατύπωση του, απλά σαν γενικό συμπέρασμα μου ταίριαζε περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα. Αυτό που εννοώ είναι ότι ενώ πάω συνήθως πιο γρήγορα από το μέσο όρο, δεν πάω απαραίτητα @αμιώντας , και επομένως αισθάνομαι ότι πάω με ασφάλεια. Όσες φορές έχω αναγκαστεί να πάω αργά, λόγω ανωτέρας βίας (τρίτα άτομα στο αυτοκίνητο που σου τα κάνουν . . τουμπανο ) έχω κινδυνέψει, γιατί με αυτό το τρόπο πέφτω έυκολα στο** άμάρτημα της αφηρημάδας**
Πιο συγκεκριμένα:
**Γρήγορη οδήγηση σε στριφτερή διαδρομή **
Γενικά πάντα πιο γρήγορα από το μέσο όρο. Ειδικα σε διαδρομές που τις ξέρω πολύ καλά (π.χ. Βόρεια Ευβοια) αρκετά σβέλτα...**Γρήγορη οδήγηση σε πίστα **
Δυστυχώς ποτέ . . .Ντρέπομαι να πάω σε πίστα με Polo 1.0**Σφήνες **
Ποτέ με το αυτοκίνητο!!! Αυτό αν το έκανα . . όντως θα μου πήγαινε το σκ@τό στην κάλτσα. Με την μηχανή από την άλλη, κατά κάποιο τρόπο κάνω . . .αλλά και πάλι βλέπωντας το όλο θέμα σαν οδηγός αυτοκινήτου. Γιατί σαν 'μηχανόβιος', μάλλον κότα ειμαι Δηλαδή απλά εκμεταλλέυομαι όλα τα θετικά που έχει η μηχανή (μικρό όγκο, μεγάλη επιτάχυνση κλπ) και περνάω ανάμεσα από αυτοκίνητα κλπ . . .αλλά πάντα με ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ προσοχή και με μικρή διαφορά ταχύτητας από τα μεταξύ μου αυτοκίνητα.**Κόντρες **
Υπό την πραγματική έννοια του όρου ποτέ πλέον. Έκανα ελάχιστες φορές όταν ήμουν 18 μέχρι που κάποια από αυτές είχε άσχημο αποτέλεσμα (ο φίλος, ο άλλος της 'κοντρας', έφερε τρεις σβούρες σε μια στροφή, ευτυχως μόνο υλικές ζημιές). . .Επίτευξη ταχυτήτων κοντά στην τελική
Αν δεν έχει κίνηση, δεν ενοχλώ, και δεν χρειάζεται να γίνομαι κάφρος και να ανάβω φώτα σε όσους πάνε κανονικά, δεν είμαι κουρασμένος / νευριασμένος / ονειροπαρμένος. . .ναι, τότε το ανοιγω. Εντάξει, το δικό μου . . . πιάνει 170+ σε κατηφόρα, με ούριο άνεμο . . . , αλλά ότι και αν έχει βρεθεί στα χέρια μου . . . το έχω τελικιάσει. Η λαλακία είναι ότι μπορεί και να το κάνω κάποιες φορές, απλά γιατί βιάζομαι, και όχι γιατί το χαίρομαι. Σε τέτοιες περίπτωσεις, κάποια στιγμή το ασιθάνομαι, και τότε, όντως με πιάνει φόβος, οπότε και αν δεν είναι αντικειμενικά αρκετός ο λόγος της βιασύνης μου, το χαλαρώνω λιγάκι.**Παντιλίκια **
ΠΟΤΕ ! ! ! Υπό κανονικές συνθήκες . . .Άμα με πιάσει η μ@λ@κί@ όμως, με έχω πιάσει να το κάνω μερικές φορές όταν έχω νεύρα . Δυστυχώς κανείς δεν είναι άγιος . Ωστόσο κάνω σημαντικές προσπάθειες να το αντιμετωπίσω κάπως αυτό, και αφού δε μπορώ να κόψω τα νεύρα μου . . . πρσπάθω όταν με πιάνουν να πηγαίνω αργά, . . .μα ΠΟΛΥ αργά . . . μπας και ηρεμήσω.**Επίτευξη ταχυτήτων πάνω από τα όρια ταχύτητας **
Εκτός πόλης, σχεδόν πάντα . . .Τα όρια είναι για κλάμματα, και τις περισσότερες φορές είναι και για γέλια . . . .
Εντός πόλης μερικές φορές, κυρίως με την μηχανή.Γρήγορη οδήγηση σε στενούς αστικούς δρόμους
ΠΟΤΕ. Ειδικά με την μηχανή ΠΟΤΕ ! ! ! ! -
Αυτό το 'νομίζετε' δε μου κάθησε καλά να πω την αλήθεια.
Δεν ψηφίζω γιατί είναι άτοπη η ερώτηση (κατ'εμέ)
-
Γρήγορη οδήγηση σε στριφτερή διαδρομή
Αν είναι πραγματικά γρήγορη, δεν ξέρω. Αν το κριτήριο είναι ο μέσος όρος τότε γρήγορη. Πάντως δεν φέρνω ούτε το αυτοκίνητο ούτε εμένα κοντά σε οριακό σημείο... Μάλλον αυτό το 6-7/10 που ανέφερε και κάποιος άλλος.
Γρήγορη οδήγηση σε πίστα
Δυστυχώς ποτέ. Μάλλον δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο, και αυτόν που έχω προτιμώ να τον αφιερώσω σε καμιά εκδρομή με παρέα.Σφήνες
Πλέον σπάνια. Στα πρώτα οδηγικά χρόνια αρκετά συχνά
Κόντρες
Ποτέ. Περισσότερο με φοβίζει ότι ο 'ανταγωνισμός' θα με κάνει να ξεπεράσω τα όρια μου, ή να πάρω 'ρίσκα' που προφανώς δεν αξίζουν και γενικώς ότι θα κάνω κάτι 'που δεν θα έκανα από μόνος μου'.
Περισσότερο μου αρέσει το 'παιχνίδι' σε ακολουθώ - με ακολουθείς, τυχαία και χωρίς συνεννοήσεις. Εκεί δεν παίζει και ανταγωνισμός και πληγωμένος εγωισμός. Ακόμα κι έτσι έχω νιώσει να παρασύρομαι (γι' αυτό και φοβάμαι τι θα έκανα σε μια 'στημένη' κόντρα).Παντιλίκια
Ποτέ με πρόθεση. Μ' αρέσουν περισσότερο οι καθαρές γραμμές (λέμε τώρα)
Επίτευξη ταχυτήτων πάνω από τα όρια ταχύτητας
Ε δεν είναι και καμιά επίτευξη δα !
Γρήγορη οδήγηση σε στενούς αστικούς δρόμους
-
Απήνδησα το 4ο...
Πώς να μην το έκανα άλλωστε... Οδηγώ έναν τσίγκο του '93 με σπασμένα (!!!) αμορτισέρ, δεν φοβάμαι τις σκληρές αναρτήσεις γιατί κάθε μέρα ζω πολύ χειρότερα και αν πρόκειται να κάνω ότι παίζω (60 max χλμ/ώρα) μόνο από Πεντέλη-Διόνυσο μέχρι να βγω ξανά στον πολιτισμό...
Όταν βρέχει η κατάσταση είναι ezensual και πολύ συχνά καταλήγει σε Νιο-νιόοοοο...
Ανοίγματα;;; Τί είναι αυτό;;; Με τον τσίγκο το έχουμε ξεχάσει...
Κόντρες;;; Θα του το πούμε...
Παντιλίκια;;; Σε κάθε διαδρομή. Τις περισσότερες φορές - σχεδόν πάντα, χωρίς να το προγραμματίζω πλην όμως περιμένοντας το και 'ετοιμοπόλεμος'.
Πίστα;;; Γιατί; Για να το πάρω στο χέρι;
Σφήνες;;; Νώου Ρίζον...
Οδήγηση** πάνω από τα όρια**;;; Το 'χω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά δεν έπιασε... (Θές το μοτέρι του; θες το σασμάν που 'φτύνει' συχνά τη 2α;)
Γρήγορη οδήγηση σε στενούς αστικούς δρόμους;;; Α πα πα... Ειδικά το χειμώνα (καλοριφέρεια δεν παίζουν) που θολώνουν τα τζάμια, με τα ανοιχτά παράθυρα και με τα όλα σύνεργα (μπουφάνια, γάντια, σκουφιά και κασκόλια) ακόμα και να το σκεφτόμουν με εμποδίζουν...
Χειρόφρενα;;; Καμιά φορά τραβάω αλλά πάντα έχω μαζί μου δύο μεγάλες πέτρες γιατί συνήθως δεν έχει αποτέλεσμα... Όταν πήγαινα στην Άνω Κυψέλη λόγω γυναίκας, πάντα προτιμούσα την θέση που στην γωνία έβγαινε η κολώνα...
Όταν μεταφέρω επιβάτες;;; Έχει πολλή πλάκα... Τότε γίνομαι Λώου Ράιντερ.
Όταν παίρνω το οικογενειακό (δίλιτρο Πασσάτ, το τελευταίο);;; Τότε βγάζω όλο το άχτι μου... Ανάβω το καλοριφέρι, στους δρόμους με μεγάλη κλίση πατάω το χειρόφρενο (ηλεκτρονικό), βάζω 2ες, στα φανάρια χαζεύω την οθόνη του ραδιοφώνου (αυτή λειτουργεί) και κυρίως απλώνομαι... Βλέπεις είμαι δίμετρος ο άτιμος και στον τσίγκο (τέρμα κάθισμα πίσω) είμαι σαν τον Χάητάουερ στην 'Μεγάλη των μπάτσων σχολή' αυτό είναι το άχτι μου...
-
Ο χρήστης thodor έγραψε:
**Γρήγορη οδήγηση σε πίστα **
Δυστυχώς ποτέ . . .Ντρέπομαι να πάω σε πίστα με Polo 1.0Κανονικά θα έπρεπε να ντρέπεσαι που ντρέπεσαι να μπεις!! Τι έχει το πολάκι; Μια χαρά είναι!!! Εδώ άλλα εξέχοντα μέλη του forum μπαίνουνε με...ταξί
Σοβαρά πάντως, αν όντως ο λόγος είναι η ντροπή, τότε μην το σκέφτεσαι. Κι εγώ ψιλοντρεπόμουν να μπω με το Autobianchi στην αρχή, αλλά τελικά είδα ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να ντρέπεσαι
-
-Aρκετα συχνα.Βεβαια το «γρηγορη» ειναι καθαρα υποκειμενικο.Παντως προσεχω παντα τους υπολοιπους χρηστες του δρομου κ δεν θελω να τους αγχωνω.Συνηθως ομως οι διαδρομες εχουν ελαχιστη κινηση...Γρήγορη οδήγηση σε πίστα
-ΠροσπαθωΣφήνες
-Εξαιρετικα σπανια.Τις μισωΚόντρες
-Υπο την εννοια της κανονισμενης οχι.Ανοιγματα ομως που και που ναι.Παντιλίκια
-Απαπα δεν ειναι για μας.
Με ενα ΜΧ-5 1,8 ηταν ωραια ομωςΕπίτευξη ταχυτήτων πάνω από τα όρια ταχύτητας
-Σε ΕΟ με καλες συνθηκες παααρα πολυ συχνα.Σε επαρχιακους δρομους με λιγη κινηση το ιδιο.Γρήγορη οδήγηση σε στενούς αστικούς δρόμους
-Ποτε.Ειναι το λιγοτερο εγκληματικο... -
Αυτα προτου πωληθει το παλαιο οχημα και μεινω με το ακυρο golf mk2 σε κατασταση κουκουρουκου
Φυσικα. Παντα βραδυα και παντα σε δρομους που ηξερα και με ελαχιστη κινηση.Γρήγορη οδήγηση σε πίστα
-Δεν ετυχε θα ηθελα ομως.Σφήνες
-Ποτε. Οτι χειροτερο υπαρχει και αυτο ακριβως θα επρεπε να κυνηγανε και να σκιζουνε τα στρουμφ..Κόντρες
-Αναλογα τι ενοουμε με τον ορο. Αν ενοουμε 2 οχηματα σε ενα φαναρι και μια αδεια ευθεια μπροστα για να παμε μεχρι τα 400μ ναι.
Αν ενοουμε κυνηγι στην κινηση ποτε. Μεγιστη καφριλα κ αυτο.Παντιλίκια
-Που ειναι το πισωκινητο??? ΟΕΟΕπίτευξη ταχυτήτων πάνω από τα όρια ταχύτητας
-Σε ΕΟ με λιγη κινηση ή σε ακυρα ορια ναι αρκετα συχνα.Γρήγορη οδήγηση σε στενούς αστικούς δρόμους
-Ποτε.Οτι χειροτερο -
Λοιπόν με ένα civic 1.6
Γρήγορη οδήγηση σε στριφτερή διαδρομή......Που και που αλλά μέσα στα όρια. Άλλωστε το civic δεν προσφέρεται ιδιαίτερα.
σε πίστα...ωραία θα ήταν.
Σφήνες....Ποτέ
Κόντρες....Ποτέ
Ανοίγματα....Σπάνια
Παντιλίκια....Ποτέ
Επίτευξη ταχυτήτων κοντά στην τελική ή πάνω από τα όρια ταχύτητας....Αρκετά συχνά Κάτω από 150 πέφτω μόνο σε Τέμπη, Μαλιακό, όπου ξέρω ότι τη στήνουν στρουμφάκια, ή όταν έχει πολύ κίνηση (αλλά τότε δεν ταξιδεύω ή παίρνω ΚΤΕΛ ή τρένο)
Γρήγορη οδήγηση σε στενούς αστικούς δρόμους....Ποτέ
Ψήφισα το 3. Μια ένταση υπάρχει όταν πατάς το γκάζι παραπάνω.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
...Γρήγορη οδήγηση σε στριφτερή διαδρομή......Που και που αλλά μέσα στα όρια......σε πίστα...ωραία θα ήταν.
Σφήνες....Ποτέ
Κόντρες....Ποτέ
Ανοίγματα....Σπάνια
Παντιλίκια....Ποτέ
Επίτευξη ταχυτήτων κοντά στην τελική ή πάνω από τα όρια ταχύτητας....Αρκετά συχνά...
Γρήγορη οδήγηση σε στενούς αστικούς δρόμους....Ποτέ
Ψήφισα το 3. Μια ένταση υπάρχει όταν πατάς το γκάζι παραπάνω.
Δεν τρέφω αυταπάτες! Απ' τη στιγμή που πηγαίνω πιο γρήγορα απ' ότι συνήθως, κινδυνεύω πολλαπλάσια.
Μπορεί να προσέχω και να ελέγχω πάντα αν έρχεται κάποιος από απέναντι ή να είμαι συγκεντρωμένος, αλλά ένα απρόσμενο γεγονός (πχ να πεταχτεί σκύλος, ξαφνική μηχανική αστοχία) θα έχει σοβαρές συνέπειες, λόγω μεγαλύτερης ταχύτητας.
Ψηφίζω 3.
Ψήφισα το 3 όχι γιατί απαραίτητα δε μπορώ να ελέξγω τον εαυτό μου και το αμάξι μου, αλλά γιατί, σε δημόσιο δρόμο πάντα στην καλύτερη περίπτωση ελέγχω το 50% των παραμέτρων που μπορεί να οδηγήσουν σε ατύχημα. Το υπόλοιπο 50% είναι οι υπόλοιποι οδηγοί-οχήματα, η εκάστοτε κατάσταση οδοστρώματος κλπ...Κι επειδή με μαθηματική ακρίβεια όσο πιο γρήγορα πηγαίνουμε τόσο περισσότερο μειώνονται τα περιθώρια αντίδρασης (ή έστω σε ίδιους χρόνους αντίδρασης το επιθυμητό αποτέλεσμα απαιτεί περισσότερο χρόνο...), μοιραία οδηγήθηκα στο 3..
+1.
Και εγώ το 3 ψήφισα.
-
Ανοίγματα άπειρα,κόντρες πολλές,με τα φανάρια έχω άριστη σχέση αλλά έχουν μαζευτεί πολλοί ξενέρωτοι άρα ξεκινώ μόνος μου,με τις στροφές παθαίνω έκσταση,παντιλίκια ανυπομονώ να κάνω οταν πάρω πισωκίνητο,σφήνες δεν έχει νόημα πλέον αρμόζουν μόνο σε πιτσιρικάδες.
Η πίστα δεν έχει καμία απολύτως σχέση μαυτά.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Η πίστα δεν έχει καμία απολύτως σχέση μαυτά.Ευτυχώς...!
-
Η πρώτη επιλογή είναι η ψήφος μου. Όταν οδηγάω γρήγορα σκέφτομαι μόνο τον δρόμο και ότι αφορά την οδήγηση. Μόνο τότε το μυαλό μου καθαρίζει πραγματικά απο κάθε σκέψη και αισθάνομαι το αυτοκίνητο και τον δρόμο.
Γρήγορη οδήγηση σε στριφτερή διαδρομή ή σε πίστα
Σε στριφτερή διαδρομή απο 8/10 μέχρι 9/10, ανάλογα πόσο καλά ξέρω την διαδρομή και τις ιδιαιτερότητές της. Τουλάχιστον μια φορα την εβδομάδα εξόρμηση σε κάποιο στροφιλίκη ή ασφάλτινη ειδική της Αττικής. Σχεδόν καθημερινά 2 πέρασματα απο τον Υμμητό οπου τα βράδια το χειμώνα είναι το μόνο μέρος οπου πάω 10/10 επειδη ξέρω μέχρι και το τελευταίο χαλίκι της ασφάλτου. Πίστα...έχω παει μερικές φορές. Το μόνο μέρος οπού πάω '11/10'. Αλλωστέ γι'αυτό το λόγο φτιαχτήκανε οι πίστες και οι αμμοπαγίδες , αλλιώς θα τις χρησιμοποιούσαμε μόνο για να τρέχουμε με τα πόδια.Σφήνες
Να πώ την αληθεια αν και μου αρέσουν, δεν το κάνω γιατί δεν θέλω να προκαλώ τους άλλους οδηγούς που οδηγάνε φυσιολογικάΚόντρες
Απο φανάρι σε φανάρι για να δούμε πως πάνε τα εργαλεία? Αμέ... που και πότε?Ανοίγματα
Αμα είμαι πρώτος πρώτος στο φανάρι, ο δρόμος αδειος και έχω όρεξη (δηλ.7 στις 10) ναι, ακόμα και μόνος μου να είμαι ( απο 3η σε 4η σαν μου άνοιγε λίγο η σκιά μου ) με οτι αμάξι και να (ακόμα και με το ΑΤΟΣ της κοπέλας μουΠαντιλίκια
Αν είμαι με μπροστοκούνα ελαφρά τοποθέτηση του πίσω μέρους στα φρένα θα έλεγα ωστε να πάρουμε σωστή γραμμη. Με πισωκίνητο διατηρούμε την ελαφρά υπερστροφή μέχρι την έξοδο μένωντας πάντα στην γραμμή μας ... και με τετρακούνα ότι διαθέτει το μενού και η ορεξή μου .Επίτευξη ταχυτήτων κοντά στην τελική ή πάνω από τα όρια ταχύτητας
Ναι αλλα δεν καίγομαι κιόλας. Μετα απο κάποιες 'αναμνηστικές' φωτογραφίες που τις γλύτωσα την τελευταία στιγμή πλέον στις εθνικές οδούς πηγαίνω με 33€ (δηλ. μέχρι +20χλμ.)Γρήγορη οδήγηση σε στενούς αστικούς δρόμους
Μέσα στα στενά αργά και προσεκτικα. Στους υπόλοιπους δρόμους ένα κλικ πάνω απο το μέσο όρο. Μην ξεχνιώμαστε κιόλαςΊσως κάποια πράγματα που έγραψα δεν είναι αρεστά σε κάποιους 'πολιτικά ορθούς' χρήστες αυτού του φόρουμ, αλλα αυτή είναι η δικιά μου σκοπιά για την ευχάριστη πλευρά της οδήγησης, την οποία πράτω σεβόμενος πάντα και πρώτα απ'ολα την δικιά μου ζωή.
-
Διευκρίνηση:
Στα παντιλίκια συμπεριλαμβάνονται και αυτά των προσθίοκίνητων!!!
Με φρενάρισμα, φλίκ, χειρόφρενα, άφημα ή συνδύασμο κάποιων, όπως μπορούμε τέλοσπάντων η συντριπτική προσθιοκίνητη πλειοψηφία
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Σχεδόν καθημερινά 2 πέρασματα απο τον Υμμητό οπου τα βράδια το χειμώνα είναι το μόνο μέρος οπου πάω 10/10 επειδη ξέρω μέχρι και το τελευταίο χαλίκι της ασφάλτουΚατά τις 8με9 το βράδυ περνάω κ εγώ μια βόλτα από κει
Μη συναντηθούμε μόνο -
4
Όσο και να προσέχω μερικές φορές μπαίνω σε άγνωστες στροφές με πολύ περισσότερα χιλιόμετρα από όσα πρέπει και τότε αρχίζουν οι απεγνωσμένες προσπάθειες να μείνει στο δρόμο το αμάξι με γλιστρήματα, γυρίσματα, ανάποδα κλπ.Θα το ...περιορίσω.
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Η πρώτη επιλογή είναι η ψήφος μου. Όταν οδηγάω γρήγορα σκέφτομαι μόνο τον δρόμο και ότι αφορά την οδήγηση. Μόνο τότε το μυαλό μου καθαρίζει πραγματικά απο κάθε σκέψη και αισθάνομαι το αυτοκίνητο και τον δρόμο.Γρήγορη οδήγηση σε στριφτερή διαδρομή ή σε πίστα
Σε στριφτερή διαδρομή απο 8/10 μέχρι 9/10, ανάλογα πόσο καλά ξέρω την διαδρομή και τις ιδιαιτερότητές της. Τουλάχιστον μια φορα την εβδομάδα εξόρμηση σε κάποιο στροφιλίκη ή ασφάλτινη ειδική της Αττικής. Σχεδόν καθημερινά 2 πέρασματα απο τον Υμμητό οπου τα βράδια το χειμώνα είναι το μόνο μέρος οπου πάω 10/10 επειδη ξέρω μέχρι και το τελευταίο χαλίκι της ασφάλτου. Πίστα...έχω παει μερικές φορές. Το μόνο μέρος οπού πάω '11/10'. Αλλωστέ γι'αυτό το λόγο φτιαχτήκανε οι πίστες και οι αμμοπαγίδες , αλλιώς θα τις χρησιμοποιούσαμε μόνο για να τρέχουμε με τα πόδια.Σφήνες
Να πώ την αληθεια αν και μου αρέσουν, δεν το κάνω γιατί δεν θέλω να προκαλώ τους άλλους οδηγούς που οδηγάνε φυσιολογικάΚόντρες
Απο φανάρι σε φανάρι για να δούμε πως πάνε τα εργαλεία? Αμέ... που και πότε?Ανοίγματα
Αμα είμαι πρώτος πρώτος στο φανάρι, ο δρόμος αδειος και έχω όρεξη (δηλ.7 στις 10) ναι, ακόμα και μόνος μου να είμαι ( απο 3η σε 4η σαν μου άνοιγε λίγο η σκιά μου ) με οτι αμάξι και να (ακόμα και με το ΑΤΟΣ της κοπέλας μουΠαντιλίκια
Αν είμαι με μπροστοκούνα ελαφρά τοποθέτηση του πίσω μέρους στα φρένα θα έλεγα ωστε να πάρουμε σωστή γραμμη. Με πισωκίνητο διατηρούμε την ελαφρά υπερστροφή μέχρι την έξοδο μένωντας πάντα στην γραμμή μας ... και με τετρακούνα ότι διαθέτει το μενού και η ορεξή μου .Επίτευξη ταχυτήτων κοντά στην τελική ή πάνω από τα όρια ταχύτητας
Ναι αλλα δεν καίγομαι κιόλας. Μετα απο κάποιες 'αναμνηστικές' φωτογραφίες που τις γλύτωσα την τελευταία στιγμή πλέον στις εθνικές οδούς πηγαίνω με 33€ (δηλ. μέχρι +20χλμ.)Γρήγορη οδήγηση σε στενούς αστικούς δρόμους
Μέσα στα στενά αργά και προσεκτικα. Στους υπόλοιπους δρόμους ένα κλικ πάνω απο το μέσο όρο. Μην ξεχνιώμαστε κιόλαςΊσως κάποια πράγματα που έγραψα δεν είναι αρεστά σε κάποιους 'πολιτικά ορθούς' χρήστες αυτού του φόρουμ, αλλα αυτή είναι η δικιά μου σκοπιά για την ευχάριστη πλευρά της οδήγησης, την οποία πράτω σεβόμενος πάντα και πρώτα απ'ολα την δικιά μου ζωή.
+1
To mono poy kollhsa bre mixalh moy einai ayto....:
**
ακόμα και με το ΑΤΟΣ της κοπέλας μου**Malaka pali tsampa phgan ta logia moy.... (kai den ennow gia to amaksi)
Exe xarh poy shmera feygw gia Dubai kai glitwneis tis fapes....
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εδώ άλλα εξέχοντα μέλη του forum μπαίνουνε με...ταξί
Ρε δεν θα κατέβω για Χριστούγεννα με το ταξί;
Θα σε κανονίσω εσένα!
(Λέμε τώρα!)
Ποσο ασφαλείς νομίζετε ότι είστε?