Ο χρήστης Storm έγραψε:
@Storm: **το σωστό είναι να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου και να μην τις κρατάς για τον εαυτό σου ** ¨Οταν κάποιος χρειάζεται μια γνώμη καλό είναι να την δίνουμε, και ας αποφασίσει ο άλλος τι θα κάνει.
...
Τι εννοείς ;; Κράτησα κάτι για τον εαυτό μου;;
Μάλλον σε μπέρδεψα(μπορεί να μπέρδεψα και άλλους! )
Για εμένα μιλούσα(θεωρώντας ότι αν ξέρω κάτι, γιατί να μην βοηθήσω και κάποιον άλλο), απλά το γενίκευσα, ότι σωστό θα ήταν να γίνεται από όλους αυτό(και μην νομίζεις ότι όλοι θα σουν τα πάντα: πολλοί δεν θέλουν να μοιραστούν γνώση, είτε από ζήλια είτε γιατί πιστεύουν ότι θα πλησιάσεις/φτάσεις στο δικό τους επίπεδο άθλησης).
Τα γυμναστήρια καλά είναι, αλλά δεν ξέρουν όλοι τι τους γίνεται, είτε παίρνουν φάρμακα(που ο άσχετος νομίζει ότι ξέρουν τι κάνουν, γι' αυτό και έγιναν έτσι) είτε όχι, και επίσης να ξέρεις ότι, οι μεγάλοι μύες δεν σημαίνουν και τρελή δύναμη(μεγάλη, αλλά όχι ανάλογη των μυών που έχουν).
Επίσης, άλλος προπονείται για να 'φαίνεται', να έχει γράμμωση, να 'δείχνει', άλλος κάνει π.χ. πυγμαχία και εκτελεί τις ασκήσεις με έκρηξη/προσαρμόζει το πρόγραμμά του ανάλογα, άλλος εστιάζει στα πόδια/γάμπες(δρομείς, μπάσκετ).
Άλλον δεν τον εδιαφέρει καθόλου να 'φουσκώσει' και να 'δείχνει', αλλά θέλει πραγματική/χρηστική δύναμη(powerlifting, strongman) και εστιάζει και σε ασκήσεις που δεν γίνονται σε ένα γυμναστήριο.
Άλλος ασχολείται και με arm wrestling και εκτελεί κάποιες συγκεκριμένες τεχνικές με τα βάρη και φυσικά, προπόνηση-τεχνική στο 'τραπέζι'.
Μην νομίζεις ότι κάνω τον έξυπνο , δεν τα ξέρω όλα και όσο ζω μαθαίνω και επιλέγω ανάλογα αυτό που μου αρέσει ή προσαρμόζω την άθλησή μου.
Υ.Γ.: υπάρχει και προπόνηση που κάνεις για parkour και σχετικά, αλλά ποιός μαντράχαλος τώρα να πάει να κάνει τέτοια μαζί με τους μικρότερους...