-
έχετε μπλέξει τα βάρη με τα ματζούνια του βουνού
'φιλαρακ, πόσα παίζεις πάγκο δικέφαλλ ? ' και δώστου η πόζα στον καθρέφτη μετά από κάθε σετάκι
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τις τελευταίες μπόλικες εβδομάδες τα τσιτ μιλς μου είναι μισό μπουκάλι την παρασκευή και μισό το Σάββατο , με τραβάει σε ικανό βαθμό πίσω?http://www.leangains.com/2010/07/truth- ... uscle.html
αλλα και:
http://chaosandpain.blogspot.gr/2013/09 ... 4ccd1c4e56http://blog.chaosandpain.com/?p=108
αρα μαλλον δε σε τραβαει πισω απο μονο του... θα μπορουσε (αναλογα την προπονηση) ακομη και να βοηθησει.
A, και καλυτερα βοτκες και ουισκια απο μπυρες...
-
Γεια σου σε κοβαθε...
Ο προπονητής μου λέει αν ειναι να πιεις, προτίμησε βότκα η τζιν
Γενικά δεν αισθάνομαι ότι με ρίχνει, η μάλλον περσσοτερο με ρίχνουν οι προπονήσεις μέρες με ζέστη και πολύ υγρασία παρά το αλκοόλ
Τις μέρες ξεκούρασης ακολουθώ το πλάνο σου μείωσης υδ/κων, ανέμενε φιντμπακ
-
Δοκιμασα κρυοσαουνα μετα απο μια πολυ δυνατη προπονηση
Το αποτελεσμα ηταν οτι δεν ειχα DOMS τις επομενες ημερες
Αλλα για 30-50 ευρω την φορα ειναι προφανες οτι δεν αξιζει παρα μονο αν εισαι επαγγελματιας και εχεις χορηγο
Στο ΝΒΑ καποιες ομαδες εχουν ηδη αγορασει θαλαμοΚοιλιακοι στο BOSU με medicine ball,πολυ καλο αποτελεσμα χωρις να πρεπει να κανω ατελειωτες επαναληψεις και χωρις να ζοριζεται η μεση.
Τα γυμναστηρια αρχιζουν και περιοριζουν τις ωρες τους,κλεινουν για ανακαινιση,με πουσαπς στο σπιτι θα την βγαλουμε μεχρι το Σεπτεμβρη
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δοκιμασα κρυοσαουνα μετα απο μια πολυ δυνατη προπονηση
Το αποτελεσμα ηταν οτι δεν ειχα DOMS τις επομενες ημερες
Αλλα για 30-50 ευρω την φορα ειναι προφανες οτι δεν αξιζει παρα μονο αν εισαι επαγγελματιας και εχεις χορηγο
Στο ΝΒΑ καποιες ομαδες εχουν ηδη αγορασει θαλαμοΚοιλιακοι στο BOSU με medicine ball,πολυ καλο αποτελεσμα χωρις να πρεπει να κανω ατελειωτες επαναληψεις και χωρις να ζοριζεται η μεση.
Τα γυμναστηρια αρχιζουν και περιοριζουν τις ωρες τους,κλεινουν για ανακαινιση,με πουσαπς στο σπιτι θα την βγαλουμε μεχρι το Σεπτεμβρη
ναι τα @@... και εμείς που δουλεύουμε το καλοκαίρι, με έλξεις στις κάσες θα την βγάλουμε?
-
kovathe μεγάλε διδάσκαλε και μύστη της τέχνης του σφιξίματος δώσε τα φώτα σου στο forum σχετικά με το crossfit.
Ρίξε προγραμματάκι για αρχάριο (επί του crossfit) που να βγαίνει σε γυμναστήριο.
Εννοώ μη μου πεις καβάλα σχοινιά, αμόλα κορμούς, πάλεψε με αρκούδες και τέτοια. -
πόσο αγυμναστος είσαι ?
-
Όχι πολύ.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
kovathe μεγάλε διδάσκαλε και μύστη της τέχνης του σφιξίματος δώσε τα φώτα σου στο forum σχετικά με το crossfit.Ρίξε προγραμματάκι για αρχάριο (επί του crossfit) που να βγαίνει σε γυμναστήριο.
Εννοώ μη μου πεις καβάλα σχοινιά, αμόλα κορμούς, πάλεψε με αρκούδες και τέτοια.Τωρα σωθηκες..
Εχω γραψει κι αλλη φορα οτι το θεωρω ψιλομαλακια το crossfit γενικα σαν τροπο προπονησης. Θεωρω οτι παντα πρεπει να εχεις καποιο συγκεκριμενο στοχο και δε βλεπω τι ακριβως μπορεις να πετυχεις με το crossfit (εκτος απ το να βγαλεις καμια μεση ή καναν ωμο με τις μαλακιες που κανουν).
Αν θες να πετυχεις κατι συγκεκριμενο (πχ αυξηση δυναμης, καψιμο λιπους) νομιζω υπαρχουν πολυ καλυτεροι τροποι. -
Σύντροφε EDDIE_147 αμα ο σκοπός σου είναι να το παιζεις μουρη σε τιποτα δευτερες που θα γουστάρουν με τέτοια σφίχτικα/trendικα κροσσφιτς και αποτρίχωση υπενθυμίζω οτι απλά μπορείς να πείς ψέματα.
-
Ξεκινά ρε Εντι κανά ομαδικό προγραμμα να δεις για ποτε σφίγγουν οι κωλοι και πέφτουν τα ποσοστά λίπους
@συντροφε τζιμαρ
Οι κοιλομπατοι αγυμναστοι ειναι πλέον υΜποκουλτουρα, παντελιδισμος
Λευτεριά στα μεγάλα 3κεφαλα και στα
-
http://www.muscleandstrength.com/articl ... art-1.html
http://www.muscleandstrength.com/articl ... art-2.html
http://www.muscleandstrength.com/articl ... art-3.htmlΑν ασχολειστε σοβαρα με βαρη διαβαστε το.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Σύντροφε EDDIE_147 αμα ο σκοπός σου είναι να το παιζεις μουρη σε τιποτα δευτερες που θα γουστάρουν με τέτοια σφίχτικα/trendικα κροσσφιτς και αποτρίχωση υπενθυμίζω οτι απλά μπορείς να πείς ψέματα.Δεδομένο.
Πρόσφατα εντυπωσίασα γκομενάκι λέγοντας ότι έχω αντικαταστήσει τις κλασσικές ασκήσεις για δικέφαλους και πήχεις ανοίγοντας χωριάτικο φύλο.
kovathe θενξ φορ δε λινκς.
Will study.Και για φινάλε πώς θα αποκτήσετε το σώμα του Γκάντη.
Για τη μάπα του Γκάντη θέλουμε 5 πλαστικούς μαζί.
-
Πρόσφατα εντυπωσίασα γκομενάκι λέγοντας ότι έχω αντικαταστήσει τις κλασσικές ασκήσεις για δικέφαλους και πήχεις ανοίγοντας χωριάτικο φύλο.:
Ηρθε σπίτι να την τρατάρεις καμια πίτα ή έμεινες με τον πλάστη στο χέρι.
-
Πρόσφατα εντυπωσίασα γκομενάκι λέγοντας ότι έχω αντικαταστήσει τις κλασσικές ασκήσεις για δικέφαλους και πήχεις ανοίγοντας χωριάτικο φύλο.
Από τις καλύτερες ατάκες που έχω ακούσει τελευταία φιλε μου!!
-
Xαχα όντως πολύ καλό! Βρε λες να το δοκιμάσω κι εγώ που η μόνη σχέση που έχω με το γυμναστήριο είναι εξ αποστάσεως;
-
Νοσταλγία το 'παλιό' φόρουμ... Που πήγαν όλοι;;;
-
Γυμναστήριο...
-
Δεν ξερω για σας και δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες αλλα επειδη βαριεμαι τραγικα τα γυμναστηρια εχω φτιαξει ενα δωματιο στο σπιτι γυμναστηριο (εβαλα διαδρομο, ποδηλατο, μηχανημα κοιλιακων, πολυμηχανημα και παγκο με αρκετους αλτηρες και βαρη) και κανω....το πολυ 2 φορες την εβδομαδα
Οποτε απο την μια κλαιω λιγο τα χρηματα που εδωσα (καποιοι θα αγοραζαν αυτοκινητο με αυτα) αλλα απο την αλλη καθε πρωι οταν ξυπναω μπορω να παω και να κανω γυμναστικη οποτε χαλαλι. -
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Δεν ξερω για σας και δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες αλλα επειδη βαριεμαι τραγικα τα γυμναστηρια εχω φτιαξει ενα δωματιο στο σπιτι γυμναστηριο (εβαλα διαδρομο, ποδηλατο, μηχανημα κοιλιακων, πολυμηχανημα και παγκο με αρκετους αλτηρες και βαρη) και κανω....το πολυ 2 φορες την εβδομαδα
Οποτε απο την μια κλαιω λιγο τα χρηματα που εδωσα (καποιοι θα αγοραζαν αυτοκινητο με αυτα) αλλα απο την αλλη καθε πρωι οταν ξυπναω μπορω να παω και να κανω γυμναστικη οποτε χαλαλι.Νόμίζω πως έκανες την καλύτερη δουλειά αφού είχες το χώρο στο σπίτι να το κάνεις! Αλλιώς θα έκλαιγες τα πεταμένα λεφτά στη συνδρομή για το γυμναστήριο κάθε τρείς και λίγο...
Γυμναστήρια και άλλα