-
Ευχαριστώ.
-
Καλημέρα σε όλα τα μέλη! Αυτό είναι το πρώτο μου post στο forum. Διάλεξα το όνομα χρήστη autobianchi σαν «τιμή» στο πρώτο αυτοκίνητο που οδήγησα ως 14χρονο παιδί. Αγοράστηκε το 1972, έχει την ηλικία μου σχεδόν (εγώ είμαι του 1970) και το κυκλοφορεί ακόμη μέλος της οικογενείας! Κάπου σε μια αποθήκη ίσως βρίσκονται ακόμη τα τεύχη των 4 ΤΡΟΧΩΝ που διάβαζε τότε ο πατέρας μου για να επιλέξει αυτοκίνητο, μαζί με μεταλλικά κουτιά 'OLIO FIAT'! Το autobianchi χρησιμοποιούσα κι εγώ μέχρι που πήρα την Toyota Corolla G6 (2000), την οποία με λύπη θα αφήσω μάλλον, για μεγαλύτερο οικογενειακό αυτοκινητο. Αλλά αυτά θα τα πούμε σε άλλο post!
Καλώς σας βρήκα! -
καλώς ήρθες! Όλοι όσοι έχουν κορόλα με λύπη την αφήνουν
-
Καλωσόρισες...επιτυχημένη επιλογή nickname!
Ρίξε μια ματιά στο forum, θα βρεις αρκετά θέματα που αναφέρονται σε επιλογή οικογενειακού αυτοκινήτου για να πάρεις μια πρώτη γεύση -
Είμαι ο Sarantish που πήγα να αλλάξω τον emai μου, τα έκανα θάλασσα και δημιούργησα το SarantishM...
-
Καλημέρα και από μένα, με λένε Χρήστο, έχω ένα Civic 1,6 Diesel και μένω στην Κατερίνη!
-
Ο χρήστης tsakalakos έγραψε:
Καλημέρα και από μένα, με λένε Χρήστο, έχω ένα Civic 1,6 Diesel και μένω στην Κατερίνη!Καλώς ήρθες, με το εργαλείο που έχεις Τσάκαλος είσαι.
Ευχάριστα χλμ με το civic εύχομαιSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, όντως τα χιλιόμετρα είναι πολλά και είναι και ευχάριστα, από 5/9/2013 έως σήμερα, περίπου 215.000km!
-
Καλημέρα σας. Έχω ένα Citroen C4 VTRS και ξεκοκκάλισα το forum στα πλαίσια της έρευνας αγοράς μου για νέο αυτοκίνητο. Τελικά κατέληξα στο Kadjar 1.5dci Sport Edition.
Η αλήθεια είναι ότι είμαι περιστασιακός χρήστης των φόρουμ. Ασχολούμαι μόνο όταν θέλω να κάνω μια αγορά ή μια αναβάθμιση. Χαίρομαι όμως που υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούντια διαρκώς και ενεργά, γιατί είναι η πλουσιότερη πηγή συλλογικής γνώσης, γύρω από ένα θέμα της καθημερινότητάς μας.
-
Καλησπέρα,νεος στο forum καλως σας βρηκα.
-
Καλημέρα παίδες...Νέος στο forum αν και σας διαβάζω πολύ καιρό. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα το ξεψάχνισμα στο πλαίσιο αλλαγής αυτοκινήτου αλλά παρά το γεγονός ότι έχω εδώ και αρκετό καιρό αποφασίσει εξακολουθώ να παρακολουθώ τις συζητήσεις σας με αμείωτο ενδιαφέρον.
Παρεμπιπτόντως οδηγώ ένα civic 1,8 5d 2007 το οποίο πλέον είναι προς πώληση. Στην αναμονή για το 1,5 sport -
Καλωσόρισες Κώστα! Καλοπούλητο το παλιό και με το καλό να παραλάβεις το νέο σου αυτοκίνητο!
-
Καλησπέρα σε όλους,
Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω διαβάσει ουκ ολίγα άρθρα στο συγκεκριμένο forum. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω λογαριασμό ώστε να μπορέσω να πω ευχαριστώ για όλη την βοήθεια και γνώση που μου έχετε δώσει.
Ευχαριστώ λοιπόν.
Κλείνοντας να αναφέρω και εγώ με την σειρά μου ότι οδηγάω ένα Ford Fiesta 2015 ecoboost (100hp) το οποίο αγόρασα μεταχειρισμένο πρόσφατα.
Πριν είχα το θρυλικό Renault R19 Energy 1.4 !!! Σε εκείνο έμαθα και μεγάλωσα. Αυτοκίνητο της οικογένειας από τον 4/1990!
Καλώς σας βρήκα λοιπόν! -
Ωραία εργαλεία οδηγούσες και οδηγάς, καλώς ήρθες!!!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Δεύτερος Κωνσταντίνος μέσα σε λίγες ώρες!Καλωσόρισες
-
Καλησπερα σε ολους. Ειμαι ο Γιαννης και παρακολουθουσα καιρο το forum χωρις να γραφω ομως. Μου αρεσει η ιδεα της αυτοκινησης και εχω οδηγησει διαφορα αυτοκινητα κατα καιρους. Πηρα την αποφαση να γραφω γιατι έψαχνα για ενα forum για toyota και δεν βρηκα κατι ενημερωμενο στην Ελλαδα.
Καλως σας βρηκα λοιπον.
-
Ο χρήστης leciyaf έγραψε:
Καλησπερα σε ολους. Ειμαι ο Γιαννης και παρακολουθουσα καιρο το forum χωρις να γραφω ομως. Μου αρεσει η ιδεα της αυτοκινησης και εχω οδηγησει διαφορα αυτοκινητα κατα καιρους. Πηρα την αποφαση να γραφω γιατι έψαχνα για ενα forum για toyota και δεν βρηκα κατι ενημερωμενο στην Ελλαδα.Καλως σας βρηκα λοιπον.
Καλώς ήλθες Γιάννη!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Γεια σου Γιάννη, καλώς μας βρίσκεις!
-
Γεια χαρα σε ολους.Ειμαι ο Γιωργος και παρακολουθω πολυ καιρο το φορουμ σαν επισκεπτης και το βρισκω πολυ ενδιαφερον. Πλεον θα μοιραζομαι τις αποριες και τις αποψεις μου μαζι σας.Καλα χιλιομετρα να εχουμε!!!!
-
Γεια σας παιδια!Νεο μελος κι εγω αλλα διαβαζω αρκετο καιρο διαφορα θεματα μεσα εδω μιας και ειναι πηγη εμπειριας και γνωσεων.Ειμαι ιδιοκτητης ενος daihatsu sirion 2009.Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους οσους εχουν την διαθεση να προσφερουν τις γνωσεις-εμπειριες σε οποιοδηποτε θεμα!Καλως σας βρηκα!
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!