-
Καλησπέρα σε όλο το forum...
είμαι ο Κώστας από Αθήνα -
Καλώς ήρθες
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
αλλά μη τολμώντας να εγγραφώ λόγω της μικρής ηλικίας μου (πριν από ένα μήνα έκλεισα τα 21).
...αν ήξερες τι ηλικίες υπάρχουν εδώ μέσα... Πάντως δεν είσαι ο μικρότερος!
Καλώς ήρθες.
Welcome diplomat!
-
Καλησπερα!Ειμαι νεο μελος και μου αρεσει πολυ το φορουμ σας.Ειμαι λατρης των αυτοκινητων και εχω φτιαξει και δικια μου σελιδα για την εκπομπη top gear uk θα το εκτιμουσα αν κανατε ενα like!Ευχαριστω πολυ!http://www.facebook.com/pages/Top-Gear-Η-Μεγαλυτερη-Σελιδα-Στην-Ελλαδα/285482314795526
-
Γεια σας φιλοι.. Ειμαι ο Δημητρης, 57 ετων, μηχανικος αυτ/των.. Χαιρωμε που ειμαι στην παρεα σας, και θα τα λεμε τακτικα.
Μου αρεσουν οι αγωνες, και ειδικα τα ραλλυ.. Επισης, και οι αγωνες F1 και moto GP.
Καλο καλοκαιρι σε ολους, και καλες διαδρομες.... -
Πούσαι ρε Μήτσο μάστορα
-
καλως σα βρηκα και εγω παιδια!!!!!!!να ειστε ολοι καλα και να προσεχετε στο δρομο!!!να γυρναμε παιδια πισω στα αγαπημενα μας προσωπα που μας περιμενουν!! ας μην κανουμαι επιθετικη οδηγηση και ας παραχωρουμαι προταιρεοτητα!!οχι εγωισμους στο τιμονι παιδια!!!!!!!!!!!!!
ευχομαι απο εδω μεσα να γνωρισω και ορισμενους και προσωπικα μια και η οδηγηση ειτε σε επιβατικο ειτε σε μοτο ειναι παθος! -
Καλώς σας βρήκα! Να συστηθώ και γω λοιπόν..
Θοδωρής, λάτρης των αυτοκινήτων και ότι γενικώς κινείται, πετάει, πλέει ...
Έχω μια Lancia Delta και ένα Audi a4. -
Γιά σας καλώς σας βρήκα.Λάτρης αυτοκινήτων και οτι κινείται με ρόδα.Εχω ενα ford fiesta ST.
-
Άργησα να γράψω εδώ, αλλά τέλος πάντων. Καλώς σας βρήκα. Με λένε Μανώλη, μένω Σάμο και λατρεύω τους αγώνες.
-
Ο χρήστης Ρίποφ έγραψε:
Γιά σας καλώς σας βρήκα.Λάτρης αυτοκινήτων και οτι κινείται με ρόδα.Εχω ενα ford fiesta ST.Στ. Μου λειπει..Να το χαιρεσαι
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
καλημερα και καλως σας βρηκα και απο μενα, Νικος απο βουλγαρια...
-
καλησπερα στο φορουμ. βαγγελης απο καρδιτσα 22 χρονων. αυτοκινητο δικο μου δεν εχω ακομα
αλλα μου αρεσει πολυ η οδηγηση. εχω καπου 160.000 χιλιομετρα στις 2 και 4 ροδες.
καλως σας βρηκα. χεχε -
Καλως μας ηρθατε παιδια!
-
Καλησπέρα κ από εμένα,Γιάννης από Αθήνα!
Οδηγώ ένα Abarth Punto Evo που έκλεισε τον πρώτο χρόνο του
Καλώς σας βρήκα! -
Ο χρήστης GiannisMS έγραψε:
Καλησπέρα κ από εμένα,Γιάννης από Αθήνα!
Οδηγώ ένα Abarth Punto Evo που έκλεισε τον πρώτο χρόνο του
Καλώς σας βρήκα!καλως ηρθες και εδω Γιαννη!
-
Γειά σου Γιώργο!!!!
-
Γεια χαρά , Κώστας από Αθήνα , παρακολουθούσα τακτικά το φόρουμ και αποφάσισα να γίνω ενεργό μέλος.Είμαι 24 και οδηγώ ένα 500 ΤΑ+..
-
Γειά σας (και) από εμένα και από τα Χανιά.
Ευχαριστημένος κάτοχος ενός Honda Insight Hybrid, οικογενειάρχης, 40άρης, αιώνιος μαθητής της ζωής.
Καλώς σας βρήκα. -
καλησπερα και απο μενα
Μακης απο Θεσσαλονικη , f1 και schumi fan
αμαξι εχω ενα toyota corolla e111 (στρογγυλοφαναρο )
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!