-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Από ένα μινι ψάξιμο στο internet διαπίστωσα οτι κάποιοι από αυτούς είναι μέλη και του δικού μας φόρουμ. Κάτι από scullone ας πούμε..
Πέφτω απ' τα σύννεφα!
-
Νέας μορφής παπάδες ε;
-
-
Κοίλη Γη: Δεν ζούμε στην επιφάνεια της Γης αλλά από μέσα. Όταν σηκώνουμε το κεφάλι μας ψηλά, δεν βλέπουμε τον ουρανό αλλά το κέντρο της Γης. Οι επιστήμονες το κρύβουν, γιατί οι κυβερνήσεις θέλουν να μας προσφέρουν ελεγχόμενη γνώση.
-
«Κάτω από το φλοιό της γης που έχει πάχος 800 χιλιόμετρα, υπάρχει ένα κενό. Ένα τεράστιο κούφωμα. Μέσα σε αυτό το κενό, υπάρχουν τρεις oμόκεντροι πλανήτες, με τον ίδιο άξονα. Έχουν περίπου το μέγεθος του Αρη της Αφροδίτης και του Ερμή...»
ΕΝΤΜΟΥΝΤ ΧΑΛΕΫ, αστρονόμος, 1692 -
«Δηλώνω ότι η γη είναι κούφια. Το εσωτερικό της κατοικείται και αποτελείται από ένα αριθμό συμπαγών ομόκεντρων σφαιρών, η μία μέσα στην άλλη, και είναι ανοιχτή στις περιοχές των πόλων στη 12η ή 16η μοίρα. Αναζητώ εκατό γενναίους συντρόφους, εφοδιασμένους και εξοπλισμένους πολύ καλά, για να ξεκινήσουμε το φθινόπωρο από τη Σιβηρία με τάρανδους και έλκηθρα, με κατεύθυνση τους πάγους της βόρειας παγωμένης θάλασσας. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα βρούμε μία θερμή και πλούσια χώρα γεμάτη από ωφέλιμα φυτά και ζώα. Αν δεν συναντήσουμε ανθρώπους όταν φθάσουμε σε 82 μοίρες βόρειο πλάτος, θα επιστρέψουμε την επόμενη άνοιξη.»
ΤΖΩΝ ΚΛΗΒΣ ΣΥΜΣ, πρώην λοχαγός πεζικού, Μάιος 1818 - Οχάιο, ΗΠΑ -
Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ, που ήταν μέλος της εταιρείας της Θούλης και της αδερφότητος των Βριλ, ξεκίνησε την επιχείρηση Υπερβόρεια που είχε ως σκοπό τις ανασκαφές σε διάφορα σημεία της Ευρώπης για την ανακάλυψη ιχνών μιας Αρείας υπόγειας ανώτερης φυλής. Στην Ελλάδα έγιναν έρευνες στο φαράγγι του Βίκου, στη Γαύδο, στο Δίστομο και αλλού.
Ο Χίτλερ πίστευε πως η γη είναι κούφια και πως η καμπυλότητά της θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εκπομπή υπέρυθρων ακτινών, που θα μπορούσαν να καταγράψουν κινήσεις σε τεράστιες αποστάσεις και για την διενέργεια πολεμικών επιχειρήσεων πίσω από τις γραμμές του εχθρού μέσω υπόγειων διαδρομών.
Παμε καλα? για ν ακουσω σχόλια...
-
-
Τι άλλο θα σκεφτεί ο κόσμος για να φάει τα λεφτά των ηλιθίων?
-
Είμαι της άποψης ότι ο καθένας μπορεί και πρέπει να μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει στο βαθμό που δεν προκαλεί προβλήματα στους συνανθρώπους του.
-
να 'πιστεύει' ότι η γη είναι κούφια... ή επίπεδη... μάλιστα.
καλά, σίγουρα, όπως έχει ο κάθε ένας δικαίωμα να είναι σχιζοφρενικός, για παράδειγμα. Ή να έχει σύνδρομο down. Αν θες, το λες και 'δικαίωμα' πάντως, fine by me
-
Κάποτε υπήρχε στήν Αμερική,ένα αντρόγυνο,που κυκλοφόρησε την φήμη ότι τους είχανε απαγάγει εξωγήινοι απο τόν πλανήτη Αφροδίτη (πρίν δηλαδή τήν εξερεύνηση και τήν διαπίστωση ότι η Αφροδίτη είναι υπέρθερμη,τοξική και πλήρως ακατοίκητη),και ότι στο ταξίδι του γυρισμού τους που τους γυρίσανε οι ίδιοι πίσω,τους κάνανε δώρο ένα σκυλάκι
Οι τρίχες απο αυτή τη σκυλίτσα πουλιώτανε για χρυσάφι,στους επισκέπτες που πήγαιναν να δούνε απο κοντά το ζευγάρι
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
να 'πιστεύει' ότι η γη είναι κούφια... ή επίπεδη... μάλιστα.καλά, σίγουρα, όπως έχει ο κάθε ένας δικαίωμα να είναι σχιζοφρενικός, για παράδειγμα. Ή να έχει σύνδρομο down. Αν θες, το λες και 'δικαίωμα' πάντως, fine by me
Ειρωνιούλα ε ; Το ξεπερνάω.
Ο σχιζοφρενής είναι ψυχικά άρρωστος. αυτός που πάσχει από το σύνδρομο down , ψυχοπαθολογικά. Σεβάσου τους τρεις ακρωτηριασμούς που λες ότι έχεις υποστεί πριν αναφερθείς σε ασθένειες και ασθενείς.
Αυτός που πιστεύει στο Δωδεκάθεο και κάνει σχετικές επικλήσεις ( χωρίς θυσίες κτλ ) τι πρόβλημα σου δημιουργεί ; Μιλάμε για να μιλάμε μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
να 'πιστεύει' ότι η γη είναι κούφια... ή επίπεδη... μάλιστα.καλά, σίγουρα, όπως έχει ο κάθε ένας δικαίωμα να είναι σχιζοφρενικός, για παράδειγμα. Ή να έχει σύνδρομο down. Αν θες, το λες και 'δικαίωμα' πάντως, fine by me
Χμμμ
Δικαίωμα να είσαι σχιζοφρενής;
Δικαίωμα να έχεις σύνδρομο Down;Δε θα ονόμαζα τις δύο ασθένειες δικαιώματα. Δικαίωμα έχεις να κρυώσεις το χειμώνα. Δικαίωμα έχεις να σου πρηστούν οι αμυγδαλές γιατί ήπιες παγωμένο νερό στην καφετέρια. Να κάνεις κάτι ελεύθερος βρε παιδί μου και να πληρώσεις τις συνέπειες.
Αυτά που αναφέρεις εσύ δεν είναι ασθένειες που έρχονται και φεύγουν έτσι εύκολα σε 2-3-5-10 ημέρες. Είναι ατυχίες της ζωής και δε νομίζω αν κάποιος είχε δικαίωμα στην επιλογή θα ζητούσε να έχει σύνδρομο Down.
Από την άλλη, από τα γραπτά σου βλέπω ότι το έχεις σπουδάσει το θέμα πολύ καλά. Άρα, κάτι καλύτερα θα ξέρεις από εμάς τους άλλους (εγώ τορναδόρος...είπαμε). Για δώσε τη βιβλιογραφία που λέει ότι οι ασθένειες αυτές είναι ασθένειες κατά παραγγελία όπως το κοινό κρυολόγημα. Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά να με στείλουν στους πράσινους με το ζόρι στο στρατό και να μην μπορώ να πετάξω εκεί πέρα ένα σύνδρομο Down για 4-5 μήνες να ησυχάζω...
Έλεος, λίγη αιδός και σεβασμός στους συμπολίτες μας που υποφέρουν. Εξισώνεις τις απόψεις περί κοίλης γης με ασθένειες που ταλαιπωρούν κόσμο χωρίς να το θέλει; Τι θα έλεγες δηλαδή για τον einstein που έλεγε την κβαντο μπούρδες; Αυτός επιστήμων άνθρωπος, τρανός εγκέφαλος και να λέει τέτοια; ...Λες να είχε σύνδρομο Down και αυτός;
Ευχαριστώ.
-
Απέτυχε η πλάγια επιχειρηματολογία μου
θα το πω λοιπόν ευθέως:
αυτοί που πιστεύουν κάτι όταν πια ξέρουμε ότι δεν είναι έτσι, έχουν κάλο στον εγκέφαλο. άλλο να πιστεύεις για κάτι που ΔΕΝ ξέρουμε αν είναι ή δεν είναι έτσι.
Π.χ. *ξέρουμε *ότι η γη δεν είναι στην πλάτη μιας γιγάντιας χελώνας.
ΔΕΝ *ξέρουμε *αν υπάρχει αλλού ζωή στο σύμπαν.κοίλη γη; πάμε καλά;;; Σιγά μην είναι και το Halo!
Μια που είπες τορναδόρος, μπορείς να μου πεις πως θα ανοίξω αυλάκια βάθους 2mm σε μια πλάκα χαλκό 50χ50χ3mm?
πήρα bit για το dremel μου, από tungsten carbide αλλά δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το router του dremel
-
Δεν είναι δύσκολο να το φρεζάρεις. Το εργαλείο που έχεις είναι πολύ καλό. Η βάση της dremel είναι επίσης πολύ καλή και εύκολη στη χρήση αν και τόσο βάθος σε τόσο λεπτή πλάκα... Αν δεν μπορείς να το φτιάξεις, φέρε το μία μέρα από το μαγαζί να στο φτιάξουμε. Κερνάω και καφέ.
Ο ψαράς... ο γαύρος !!!
Το τμήμα Φυσικής του Παν/μιου Αθηνών, έχει και εργαστήριο μηχανουργείου. Και άσχετος να είσαι από πριν, κάτι μαθαίνεις όταν μπεις, έστω τα βασικά εργαλεία. Πάντως, για τις ανάγκες του forum δηλώνω τορναδόρος, σκουπιδιάρης ή ό,τι άλλο θέλεις εκτός επιστήμης γιατί μετά θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις και δε θέλω ο κόσμος να ξέρει πολλά, ούτε που βρίσκομαι τώρα, ούτε περαιτέρω σπουδές, ούτε τίποτε. Οι καιροί είναι πονηροί, δυστυχώς.
Ευχαριστώ.
ΥΓ. Εσύ δεν έχεις αναφέρει τι έχεις σπουδάσει, άρα σε θεωρώ προς το παρόν συνάδελφο τορναδόρο / σκουπιδιάρη κτλ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Τι θα έλεγες δηλαδή για τον einstein που έλεγε την κβαντο μπούρδες; Αυτός επιστήμων άνθρωπος, τρανός εγκέφαλος και να λέει τέτοια; ...Λες να είχε σύνδρομο Down και αυτός;O Aινσταιν επασχε απο Δυσλεξεια.... μας κανει αυτη η περιπτωση?
-
Δυστυχώς όχι δεν μας κάνει. Διάφοροι λόγοι:
- Ήταν πλάκα αυτό με τις ασθένειες
- Ο Einstein ήταν δυσλεκτικός, ασθένεια που δεν την ελέγχεις
- Η δυσλεξία παρόλο που δημιουργεί προβλήματα δεν είναι σύνδρομο Down
- Το σύνδρομο Down δεν επιτρέπει την ενασχόληση με υψηλού επιπέδου φυσική (εκτός εξαιρέσεων που δεν γνωρίζω και αν κάποιος έχει υπόψη του φυσικό με τέτοιο σύνδρομο ας τον αναφέρει, θα είναι χρήσιμο)
- Η δυσλεξία του Einstein δεν ήταν η αιτία που έκανε λάθος με την κβάντο
Ευχαριστώ.
ΥΓ. Δεν είμαι επιθετικός, το ξεκαθαρίζω, απλά βιάζομαι αυτή τη στιγμή γιατί έχω κάτι δουλίτσες με το PC = ολονυχτία. Ίσως αργότερα απαντήσω πιο αναλυτικά και εξηγήσω τι έγραφα.
-
'δυσλεξικός'
ΥΓ. Εσύ δεν έχεις αναφέρει τι έχεις σπουδάσει, άρα σε θεωρώ προς το παρόν συνάδελφο τορναδόρο / σκουπιδιάρη κτλ.
και χειρότερα
-
δυσλεξικός
Σωστός.
Λοιπόν, αν και ψώνιο, σε πάω γιατί προσπαθείς... αυτό μετράει στην τελική !!!
Λοιπόν, σου έχω ένα καλό τώρα για μέτριους προς καλούς λύτες:
Είμαστε σε μικρή απόσταση από γραμμή υψηλής τάσης της ΔΕΗ. Μπορούμε να προστατευθούμε με κάποιον εύκολο και πραγματοποιήσιμο τρόπο όπως με μία συστάδα δένδρων για παράδειγμα; Αν ναι γιατί ναι και αν όχι γιατί όχι;
Για συνέχεια, ρωτάω το άλλο, βοηθητικό και στο 1ο ερώτημα: Έστω μια κεραία εκπομπής όσο πιο απλή γίνεται και με συχνότητα που δε μας ενδιαφέρει (έστω ραδιοφώνου FM). Το πεδίο πώς κατανέμεται γύρω από την κεραία και γιατί στην αρχή το Ε και το Η δεν είναι κάθετα μεταξύ τους και μετά από κάποια απόσταση γίνονται κάθετα;
Ευχαριστώ.
ΥΓ1. Δεν περιμένω να απαντήσεις. Είναι κρίμα να χάνεις χρόνο για τέτοιες βλακείες... Πλάκα ήταν αυτά. Προσωπικά δε θα απαντούσα, έχω πολύ σοβαρότερη δουλειά από τέτοια παιχνίδια !!!
ΥΓ2. Αλλά να πας να με δουλέψεις με το βολφράμιο και την φρέζα;;; Ντροπή
-
Αν ο δασκαλος Λιαντίνης εβλεπε αυτη σας τη διαμαχη 8α σας ειχε ρίξει κεραυνους στο κεφαλι αγαπητοι μου...
-
Καμία διαμάχη. Πλάκα κάνουμε. Γιατί να μαλώσουμε; Δεν υπάρχει λόγος. Ίσα ίσα συμφωνούμε. Τουλάχιστον στα τελευταία post που έχω διαβάσει ο gTsiros τα λέει / γράφει μία χαρά εκτός από το ατόπημα με το σύνδρομο Down που δεν είχε σκοπό να προσβάλλει τους ασθενείς.
Ευχαριστώ.
-
κι εγω πλακα κανω... αλλα προτεινω να ανοιξουμε μια συζητηση εδω.. με σωστες και ψαγμενες αποψεις περι του 8εματος... περα απ την πλακα υπαρχει πολυς κοσμος που πιστευει και ασχολειτε με αυτες τις καταστασεις περι κοιλης γης... ομαδας Ε... και συναφων περιπτωσεων...
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
ΥΓ1. Δεν περιμένω να απαντήσεις. Είναι κρίμα να χάνεις χρόνο για τέτοιες βλακείες... Πλάκα ήταν αυτά. Προσωπικά δε θα απαντούσα, έχω πολύ σοβαρότερη δουλειά από τέτοια παιχνίδια !!!ΥΓ2. Αλλά να πας να με δουλέψεις με το βολφράμιο και την φρέζα;;; Ντροπή
γιατί ρε;;; σοβαρά σου μιλάω, πήρα τη βάση ρούτερ για το dremel ( no 330 http://www.mytoolstore.com/dremel/335.jpg )και το bit από καρβίδιο βολφραμίου, ( http://www.hardwarestore.com/media/prod ... ont100.jpg ) και προσπαθώ να ανοίξω βόλτες σε χαλκό όπως εδώ http://jordimarch.eresmas.net/arkania/a ... ubis/5.jpg περίπου.
τώρα για αυτούς που τους αρέσει να φαντάζονται για ομάδα Ε και κοίλη γη και δεξέρωγωτιάλλο... τί μπορεί κανείς να πει; και γω όταν ήμουν μπόμπιρας χρονών έβαζα ξύλινες καρέκλες στο πάτωμα και παρίστανα ότι κυβερνούσα διαστημόπλοιο... είχα και ένα χαλασμένο κασετοφωνάκι και πάταγα κουμπιά...
-
Προβλέπω Revenge Of The Vryl* μ' αυτά που γράφετε εδω μέσα...
- βλέπε http://www.liako.gr
Η Αόρατη Ελλάδα του Λιαντίνη