-
Δεν θέλω ειλικρινά να επαναλαμβάνομαι αλλά δεν νομίζω πως θα πλήρωνα
στις άλλες μάρκες το ίδιο.Ούτε 600 ευρα αλλά τέσπα.Ρώτησα γνωστους αλλά όχι κάτι απο επίσημη αντιπροσωπια.Βέβαια τώρα αν πίστευα πως το αυτοκίνητο άξιζε ίσως να κρατούσα διαφορετική στάση.Ισως να έλεγα χαλάλι του.Αλλά η πραγματικότητα διαφέρει πάρα πολύ απο αυτό.......
-
-
Αντιαισθητικές οι επεμβάσεις...
-
Λες και το έφτιαξε ο Πάσχος με αυτά τα φιλέτα...
-
Ο χρήστης link20 έγραψε:
dpolal ναι ξέρω πως η porche χρεώνει 80(και για 1 Α2 60???????).....Επειδή ομως προσφέρει
αυτά που υπόσχεται χαλάλι της.....Φίλε μου τα εργατικά ΔΕΝ πάνε με μήκος του αυτοκινήτου, ούτε με την αξία του.
Είτε έχεις Α2 είτε Α8 τα ίδια λεφτά θα δώσεις.Για τακάκια μπρός-πίσω στο Α3 έδωσα σε απλό, ανώνυμο συνεργείο περίπου 180 ευρώ.
Όταν ρώτησα στο εξουσιοδοτημένο μου έβγαινε κάπου στα 400...Τέλος ο ιμάντας χρονισμού σε Α4 για να αλλαχθεί απαιτεί να βγούν, προφυλακτήρας, μάσκα και ψυγεία...
Για αυτό χρεώνεται τόσα... -
Είναι θέμα πολιτικής της κάθε εταιρίας.Πχ η ρενω χρεώνει 40 ευρω την ώρα απ όσο γνωρίζω.
Αφού πλέον έχω περάσει τα 50.000 και εγώ θα αποφεύγω τα επίσημα συνεργεία όσο μπορώ.Ε δεν αξίζει να δίνω τόσα χρήματα για αυτό το αμάξι....
Ο κινητήρας που έχει άλλωστε Α2 μου είναι ο χιλιοφορεμένος 1400αρης του group οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. -
Ο χρήστης link20 έγραψε:
Είναι θέμα πολιτικής της κάθε εταιρίας.Πχ η ρενω χρεώνει 40 ευρω την ώρα απ όσο γνωρίζω.
Αφού πλέον έχω περάσει τα 50.000 και εγώ θα αποφεύγω τα επίσημα συνεργεία όσο μπορώ.Ε δεν αξίζει να δίνω τόσα χρήματα για αυτό το αμάξι....
Ο κινητήρας που έχει άλλωστε Α2 μου είναι ο χιλιοφορεμένος 1400αρης του group οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.Φίλε, μετά το πέρας της εγγύησης ΔΕΝ αξίζουν τα εξουσιοδοτημένα εκτός και αν το κυνηγάς δια το τυπικόν της υπόθεσης και δεν σε πειράζει να πλερώνεις.
Ένα καλό και αξιόπιστο, απλό, συνοικιακό συνεργείο που να γνωρίζει το αμάξι θα σε βολέψει μια χαρά πιστεύω.Άλλη τρανταχτή διαφορά π.χ. είναι η αλλαγή λαδιών, 100 ευρώ στο εξουσιοδοτημένο, τα μισά έξω, γιατί να τα σκάσεις λοιπόν αφού η δουλειά που γίνεται είναι ίδια;;;;
-
Δυσαρεστα νεα...πηγα το S3 στη Δελτα Καρ για μια αλλαγη λαδιων(τι το ηθελα ο μ@λ@κ@ς ), το αφηνω...και μετα απο 10 λεπτα με παιρνουν και μου λενε οτι το τρακαραν στο συνεργειο!
Φαναρι,προφυλακτηρας, φτερο απο την εμπρος δεξια γωνια..καποιο παιδι δεν προσεξε λεει..
Θα αντικατασταθουν πληρως με καινουρια ανταλλακτικα μοπυ υποσχεθηκαν.(ας το ελπισουμε )Τες πα..εξυπηρετικοι ηταν, μου εδωσαν οχημα αντικαταστασης.(Α3 1.8Τ 5πορτο )
Επισης μου ειπαν οτι η αλλαγη λαδιων δεν θα χρεωθει.(ελπιζω να το θυμουνται οταν θα παω να το παρω ) -
Καλά ρε Μητς, με πόσα να πούμε τράκαρε και έκανε τέτοια ζημιά;
-
Ξερω και γω?το δικο μου ηταν σταματημενο..με το αλλο Α3 που εκανε οπισθεν του εμπασε μεσα ολο τον προφυλακτηρα!
Τι να πω..ποσα πιανει η οπισθεν ρε παιδια?
-
Εγώ λέω μήπως το πήραν το δικό σου για καμιά βόλτα και το χτύπησαν...
-
Ωχ ρε Μητς!
Τι να πω, περαστικά. Καλό θα ταν να τσεκαριστεί το αυτοκίνητο μετά, μπας κι έχει αρπάξει τίποτα από μέσα.
-
Πέρι μείωσης μεταπωλητικής αξίας κλπ ; Δεν ξέρω σε τι ποσό μπορεί να αναφέρεται αυτό (κυρίως αν δεν έχει πάρι σασί κλπ) αλλά από την άλλη αν σε ενδιαφέρει η μεταπώληση μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις αυτό... Σε 'κανονικό' τρακάρισμα δλδ δικαιούσαι αποζημίωσης και για τη μείωση της αξίας του αυτοκινήτου σου.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πέρι μείωσης μεταπωλητικής αξίας κλπ ; Δεν ξέρω σε τι ποσό μπορεί να αναφέρεται αυτό (κυρίως αν δεν έχει πάρι σασί κλπ) αλλά από την άλλη αν σε ενδιαφέρει η μεταπώληση μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις αυτό... Σε 'κανονικό' τρακάρισμα δλδ δικαιούσαι αποζημίωσης και για τη μείωση της αξίας του αυτοκινήτου σου.Ακριβώς αυτό. Η ζημιά που έκαναν δεν περιορίζεται μόνο στο να το επισκευάσουν. Έχει και περαιτέρω κόστος. Το να σου χαρίσουν μια αλλαγή λαδιών είναι αστείο ποσό.
Michael-Amott κανονικά αν είναι σωστοί πρέπει είτε να σου περάσουν έκπτωση για ότι εργασία ή οτιδήποτε αξεσουάρ-ανταλλακτικό αγοράζεις, είτε τα επόμενα service να τα έχεις δωρεάν.
-
Το αυτοκινητο δεν επαθε τοσο μεγαλη ζημια..γρατζουνισμα στο φαναρι και τον προφυλακτηρα(γερο γρατζουνισμα εδω) και μικρο τσαλακωμα στην εμπρος ακρη του φτερου..δεν εχει παρει σασι δηλαδη με τιποτα!
Εαν αλλαχτουν ολα με καινουρια, τοτε δεν νομιζω οτι θα φαινεται απολυτως τιποτα..
Βεβαια και κανα επομενο σερβις να γινει δωρεαν δεν βλαπτει..θα δω τι παραπανω μπορω να διαπραγματευτω.
Ξερει κανεις τι συμβαινει σε περιπτωση που τρακαρω(ή γρατζουνισω ή παρανομησω με) το αυτοκινητο εξυπηρετησης πελατων?
(λεω να τους πληρωσω με το ιδιο νομισμα )Υ.Γ.
Εν τω μεταξυ, αυριο πρεπει να παω αυθημερον Αθηνα, το ΣΚ στην Ηλεια, και τη Δευτερα ορεινη Ναυπακτια εκδρομη!Θα το γυρισω με +2.000ΚΜ
Θα γραψω και εντυπωσεις απο το μακροσκελες τεστ-ντραιβ! -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Το αυτοκινητο δεν επαθε τοσο μεγαλη ζημια..γρατζουνισμα στο φαναρι και τον προφυλακτηρα(γερο γρατζουνισμα εδω) και μικρο τσαλακωμα στην εμπρος ακρη του φτερου..δεν εχει παρει σασι δηλαδη με τιποτα!Εαν αλλαχτουν ολα με καινουρια, τοτε δεν νομιζω οτι θα φαινεται απολυτως τιποτα..
Βεβαια και κανα επομενο σερβις να γινει δωρεαν δεν βλαπτει..θα δω τι παραπανω μπορω να διαπραγματευτω.
Ξερει κανεις τι συμβαινει σε περιπτωση που τρακαρω(ή γρατζουνισω ή παρανομησω με) το αυτοκινητο εξυπηρετησης πελατων?
(λεω να τους πληρωσω με το ιδιο νομισμα )Υ.Γ.
Εν τω μεταξυ, αυριο πρεπει να παω αυθημερον Αθηνα, το ΣΚ στην Ηλεια, και τη **Δευτερα ορεινη Ναυπακτια **εκδρομη!Θα το γυρισω με +2.000ΚΜ
Θα γραψω και εντυπωσεις απο το μακροσκελες τεστ-ντραιβ!παρε κανα τηλεφωνακι... δε ξερεις τι γινεται..
κατα τα αλλα πιπες πρεπει να σου κανουν - πιστευω... -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Υ.Γ.
Εν τω μεταξυ, αυριο πρεπει να παω αυθημερον Αθηνα, το ΣΚ στην Ηλεια, και τη Δευτερα ορεινη Ναυπακτια εκδρομη!Θα το γυρισω με +2.000ΚΜ
Θα γραψω και εντυπωσεις απο το μακροσκελες τεστ-ντραιβ!Ούτως ή άλλως έχεις το αυτοκίνητο-π . Δε νομίζω να τους πειράξουν ιδιαίτερα τα χλμ που θα κάνεις. [Εξάλλου σημείωσαν πουθενά με πόσα στο έδωσαν για να δώσεις και λογαριασμό πόσα έκανες όταν το δώσεις πίσω;]
-
Αν θες να το τρακάρεις, αναλαμβάνω να γίνει 'καθαρή δουλειά' από επαγγελματία του είδους.
-
Παιδια αφηνουμε τα αυτοκινητα μας στις αντιπροσωπειες και τα παιρνουν και τους γαμουν τη μανα.
Προχτες παω λιγο νωριτερα απο την ωρα που ειχα κανονισει να παρω το αμαξι απο το σερβις και μου λενε 'το εχει παει για δοκιμη'
Ερχεται τα λεμε το πολυ 5 λεπτα μπαινω μεσα και τρωω φρικη.
Ο υπολογιστης εδειχνε τα τελευταια 5 χιλιομετρα καταναλωση 19,1 λιτρα.
Και βλεπω οτι το τιμονι θελει ευθυγραμμιση.
Γαμ....σι και προστιμο σε ολους τους θρασεις υπαλληλους που παιζουν με τα λεφτα μας.
Παιδια εχει παραγινει το κακο. Πιστευω οτι κατι σε τετοιο πνευμα, εγινε στην περιπτωση με το S3.
Εγω εχω αρχισει και τους βλεπω με αλλο ματι και βλεπω οτι το δουλεμα παει συννεφο
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Πιστευω οτι κατι σε τετοιο πνευμα, εγινε στην περιπτωση με το S3.Δεν νομιζω, γιατι και το αλλο αμαξι ειχε μπλε χρωμα στον χτυπημενο του προφυλακτηρα.
AUDI FORUM