-
Μην στενοχωριέσαι άδικα. Τα σίδερα ξαναγίνονται εμείς δεν ξαναφτιαχνόμαστε.
Ακόμα και να το ''ξεκωλιάσουν'' όπως λες δεν τρέχει τπτ. Πες ότι πήγαινες μία μικρή βολτίτσα ''τάπα'' -
Λογικο το συναισθημα μωρε, εχεις δωσει τοσα λεφτα . . . αλλα σωστοσ ο kon5
-
Σε καταλαβαινω που το παιρνεις κατακαρδα ,πιθανοτατα και εγω την ιδια συμπεριφορα θα ειχα (περα απο το τι θα ακουγα του στυλ'' μα πως το οδηγας και το χαλασες '' κλπ ), σκεψου οτι ειναι απλα λαμαρινες για να μας κανουν τη ζωη ευκολη και δεν αξιζει να χαλιεσαι τοσο
Ας ελπισουμε να γινει συντομα καλα
Κουραγιο! -
ρε παιδια, το dsg εξωτερικός προμηθευτής δεν το σχεδιασε και κατασκεύασε,απλά το vag ειναι το μόνο που το χρησιμοποιεί..??
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ρε παιδια, το dsg εξωτερικός προμηθευτής δεν το σχεδιασε και κατασκεύασε,απλά το vag ειναι το μόνο που το χρησιμοποιεί..??The Direct-Shift Gearbox (German: Direkt-Schalt-Getriebe[1]), commonly abbreviated to DSG, is a **Volkswagen Group developed **electronically controlled multiple-shaft dual-clutch manual gearbox - without a conventional clutch pedal, and with full automatic, or semi-manual control.
.
.
.
It was designed by BorgWarner, and initially licensed to Volkswagen Group with support by IAV GmbH. [wiki
-
edit
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
update για τη βλάβη του DSG μου.
....................ΥΓ:συγνώμη που σας πρήζω κι εσάς ρε παιδιά, αλλά ειλικρινά δεν έχω που να τα πω και ποιός να με καταλάβει...
καλα μας εχουν φτυσει τωρα τελευταια μου φαινεται..
(αυτος ο γκαντεμης ο πασχος φταιει )φιλε μου περαστικα και μακαρι να βγαλεις ακρη γιατι το δικο σου προβλημα ακουγεται πραγματικα σοβαρο..
εγγυηση υπαρχει? γιατι δε το βγαζουν να το πακεταρουν για γερμανια και απλα να στο αλλαξουν και μετα ας βρουν οι γερμανοι την ακρη
και φυσικα δε μας πρηζεις για αυτο εχουμε το forum, αλλιως ποιον θα πρηξεις τη κοπελα σου που θα κουναει αδιαφορα το κεφαλι της?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πες ότι πήγαινες μία μικρή βολτίτσα ''τάπα''ρε συ το θέμα είναι ότι θα το χαιρόμουν τουλάχιστον, αν είναι να περάσει μία τέτοια ταλαιπωρία το αμάξι (μου)...
Αν είναι να γίνει η ζημιά (ή καταπόνηση) στο αμάξι, ας γίνει από μένα που τα ακούμπησα τα ευρουλάκια μου.Γιατί...έχω δει γενικότερα οι τύποι τους service πώς οδηγούν το εκάστοτε αμάξι για να το πάνε βόλτα να δουν μήπως έχει κάτι. Κάνουν λες και δεν έχουν ξαναοδηγήσει αμάξι στη ζωή τους.Ο μεγάλος μου προβληματισμός είναι ότι συνήθως ζημιές λόγω έντονης καταπόνησης εμφανίζονται μετά από αρκετά km και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε δεν μπορείς να ρίξεις και ευθύνες σε κανέναν.
Επιπλέον πιστεύω ότι αν είμαι μπροστά σε ό,τι κάνουν, θα είναι πιο ευλαβικοί με το αμάξι από ό,τι αν δεν ήμουν μπροστά, κάνοντας μόνο τα απαρραίτητα που πρέπει να κάνουν.Αυτό μου με στενοχωρεί περισσότερο είναι ότι δεν έκατσα να το πάω νωρίτερα στο συνεργείο...
Έχω προβληματιστεί με το γεγονός ότι με αυτές τις απότομες εκκινήσεις κτλ μήπως ο δίσκος του σασμάν (αυτός που συνδέεται με την 1η ταχύτητα) έχει καταπονηθεί περισσότερο από το προβλεπόμενο και άδικα και το κυριότερο...χωρίς να φταίω εγώ σε κάτι.
Ο υπεύθυνος του service προσπάθησε να καταλαγιάσει τις ανησυχίες μου (δεν παθαίνει τίποτα...είναι φτιαγμένος για να βγάλει πάνω από 500.000km), αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα κατάφερε.Στέκουν κάπου όλα αυτά που λέω ή έχω πέσει σε νιρβάνα και λέω τα δικά μου?
-
@QsisVTS
Σ'ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση
προφανώς και υπάρχει εγγύηση...(ευτυχώς να λες )
Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, η κοπέλα μου κάθεται και ακούει με προσοχή αυτά που της λέω...Δυστυχώς όμως δεν έχει κάποια επιπλέον τεχνική γνώση ώστε να μπορούμε να κάνουμε συζήτηση.Ακούει, με καταλαβαίνει, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει.Θέλω να πιστεύω ότι αν είναι να κατέβει το σασμάν και να 'σκαρλιστεί', να γίνει στη γερμανία ή να μου δώσουν άλλο (όπως είπες) και ας βρουν αυτοί τι φταίει και γιατί φταίει...Αν καταλάβω ότι γίνονται πειράματα πάνω στο αμάξι μου και μαθαίνουν πάνω στη δική μου 'καμπούρα', θα μας ακούσουν σίγουρα και τα βόρεια προάστια.
Γι'αυτό και θέλω να είμαι εκεί.Θέλω να είμαι ενήμερος για την οποιαδήποτε κίνησή τους.Ακόμα και για πότε πάνε τουαλέτα (που λέει ο λόγος)ΥΓ:Αυτός ο pasxos τα φταίει όλα...ουστ ρε...
(Πάσχο, προφανώς και κάνω πλάκα, έτσι? )ΥΓ2:αν δε βρουν άκρη, θα προτείνω να μου το πάρουν πίσω (εννοείται με ευνοϊκή τιμή ) και να δώσω τη διαφορά να πάρω ένα S3 sportback με τα ίδια έξτρα.
-
Audi R8 e-Tron
με 4 ηλεκτροκινητήρες (έναν/τροχό)
313 ίππους, 4.500 Νm (ναι δεν είναι τυπογραφικό), 0-100 σε 4.8''http://www.worldcarfans.com/10909142173 ... -of-torque
-
@καβουρας
καμια πλακα στον κατσικοποδαρο, μολις πιασει φωτια η αλφα του να δεις γλεντι που θα στησουμεπαλι καλα που σε ακουει η δικια σου εμενα θα με κυνηγουσε με τη παντοφλα
και θα μου ελεγε εισαι σοβαρος να στενοχωριεσαι για το αυτοκινητο σου και μονο αυτο σε νοιαζειπαντως να ευχεσαι να στο κανουν μπουρδελο για να στο αλλαξουν στο τελος γιατι με επισκευασμενα κιβωτια δεν εχω πολυ καλη εμπειρια, ποσο μαλλον οταν προκειται για τοσο πολυπλοκα
ελπιζω ομως να ειναι κατι απλο και να τελειωσει εκει το θεμα
κουραγιο φιλε μου
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Audi R8 e-Tron
με 4 ηλεκτροκινητήρες (έναν/τροχό)
313 ίππους, 4.500 Νm (ναι δεν είναι τυπογραφικό), 0-100 σε 4.8''http://www.worldcarfans.com/10909142173 ... -of-torque
και αυτονομια 20 χλμ
μπαινουν κι αυτοι στο ηλιθιο παιχνιδι της οικολογολαγνειας (δικη μου λεξη )...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και αυτονομια 20 χλμκαι πολλά λες
Πραγματικά να φοβούνται τις αντιδράσεις μου αν μου το κάνουν πουτ@ν@ το αμάξι...
ΥΓ:ούτε εγώ έχω καλή εμπειρία με επισκευασμένο σασμάν...ευελπιστώ να μην χρειαστεί καινούριο αμάξι να γίνει καμιά αλχημεία γιατί είμαι ήρεμος, large, cool και δεκτικός σε πολλά πράγματα μέχρι να γίνει η μ@λ@κί@...
-
το καλο ειναι οτι ειναι αυτοματο και δε μπορουν να σου πουν οτι εκανες κακη χρηση
θα βρεθει η λυση αυτο ειναι βεβαιο, το θεμα ειναι να μην ταλαιπωρεισαι και φυσικα να μην μενεις χωρις το αυτοκινητο σου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το καλο ειναι οτι ειναι αυτοματο και δε μπορουν να σου πουν οτι εκανες κακη χρησηαυτό δεν το είχα σκεφτεί...σωστός ο 'νέος'.
θα βρεθει η λυση αυτο ειναι βεβαιο, το θεμα ειναι να μην ταλαιπωρεισαι και φυσικα να μην μενεις χωρις το αυτοκινητο σου
αυτό το 'σου' είναι που δεν καταλαβαίνει ούτε ο προϊστάμενος του service* ούτε ο πατέρας μου που του φαίνεται νορμάλ να αφήσω το αμάξι 1 βδομάδα (όπως αρχικά μου ζητήθηκε) στο service για να βρουν τι έχει.
*ο οποίος αμέσως μου είπε ότι θα μου δώσει αμάξι αντικατάστασης.ελπίζω μόνο να πάρω κανένα cabrio Α3 να κάνω και το κομμάτι μου
-
Γεια σας... Ο bro παρήγγειλε το α3 sportback 1.8 quattro και λέω να του κάνω ένα δωράκι. Θα μπορούσατε να μου πείτε κάποιο site (εκτός της audi) που να μπορώ να κοιτάξω είτε σε μπρελόκ είτε σε αξεσουάρ για το αυτοκίνητο? Επίσης, αν θέλετε, μπορείτε να μου προτείνετε κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
στα χειροκινητα σου λενε δε πατας πολυ το συμπλεκτη, αλλαζεις γρηγορα, πας κοφτες και στο τελος πληρωνεις
-
και αυτονομια 20 χλμ
και πολλά λες
Πραγματικά να φοβούνται τις αντιδράσεις μου αν μου το κάνουν πουτ@ν@ το αμάξι...
ΥΓ:ούτε εγώ έχω καλή εμπειρία με επισκευασμένο σασμάν...ευελπιστώ να μην χρειαστεί καινούριο αμάξι να γίνει καμιά αλχημεία γιατί είμαι ήρεμος, large, cool και δεκτικός σε πολλά πράγματα μέχρι να γίνει η μ@λ@κί@...
Να το πας χωρις πολυ βενζινη στο ρεζερβουαρ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να το πας χωρις πολυ βενζινη στο ρεζερβουαρνα τους κάνω ό,τι μου κάνανε όταν παρέλαβα το αμάξι* ? σατανικό...
Απλά μου είπαν κάτι για δοκιμές στο δρόμο κτλ με το διαγνωστικό συνδεδεμένο και γι'αυτό θέλω να είμαι μπροστά (και μέσα στο αμάξι καθόλη τη διάρκεια της βόλτας )...
Ευχηθείτε μου καλή τύχη γιατί...θα την χρειαστώ.
29/9 ραντεβού στο συνεργείο...
Ελπίζω να έχω θετικά νέα το μεσημέρι...*που παρέλαβα το αμάξι και ο μετρητής (που έλεγε πόσα km απομένουν μέχρι να μείνεις από βενζίνη) είχε ήδη μηδενίσει μετά από μερικά μέτρα που έκανα από την αντιπροσωπεία και αναγκαστικά οδήγησα 7km μέχρι το πρώτο βενζινάδικο και όταν εφτασα δίπλα στη μάνικα και κατέβηκα ένιωσα μία ανακούφηση...άλλο πράμα.Καλύτερο κι από κατούρημα (να ουμ )!!!
-
*που παρέλαβα το αμάξι και ο μετρητής (που έλεγε πόσα km απομένουν μέχρι να μείνεις από βενζίνη) είχε ήδη μηδενίσει μετά από μερικά μέτρα που έκανα από την αντιπροσωπεία και αναγκαστικά οδήγησα 7km μέχρι το πρώτο βενζινάδικο και όταν εφτασα δίπλα στη μάνικα και κατέβηκα ένιωσα μία ανακούφηση...άλλο πράμα.Καλύτερο κι από κατούρημα (να ουμ )!!!
με 0 χλμ παντως σε 122αρι golf καναμε απο αγια μαρινα ή βαρκιζα (δε θυμαμαι) μεχρι ελληνικο
και μενα με ρεζερβα αναμμενη μου το παρεδωσαν οπως και ολα τα αυτοκινητα που μπορω να θυμηθω
AUDI FORUM