-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Ερώτηση: Γιατί κανένα μοντέλο της Audi δεν φοράει κινητήρα τεχνολογίας TSI;άντε πάλι
είναι πρίμιουμ και δεν καταδέχεται να φορέσει τεχνολογία της ταπεινής και λαϊκής VW
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ερώτηση: Γιατί κανένα μοντέλο της Audi δεν φοράει κινητήρα τεχνολογίας TSI;
άντε πάλι
είναι πρίμιουμ και δεν καταδέχεται να φορέσει τεχνολογία της ταπεινής και λαϊκής VW
Kαι πολύ καλα κανει.
-
μην είστε τόσο σίγουροι
-
Τηλεφωνάκι σήμερα από Audi να αγοράσω καινούργια τσατσάρα γιατί αυτή με τα 90 δόντια δεν φθάνει και θέλω 150 δόντάκια!!!!
Ρε παιδιά τρέις μήνες μου έιχατε πει!!! Γιατί πέντε????
Ακούω το πρώτο κιλό μπαρούφες από τον πωλητή που όταν έγραφε την παραγγελία δεν ήξερε ούτε τους κωδικούς!!!!!
Reply εγώ........ Δώσε μου το τηλέφωνο του Χανς στην Γερμανία να ΄δω τι γίνεται μόνος μου!!!!
2ος γύρος με ιδιοκτήτη της έκθεσης!!!!! Υπάρχει μεγάλη ζήτηση στην ευρώπη για station.... το εργοστάσιο στο Βελγιο έκλεισε!!!!!
Μα το Α4 φτιάχνεται μόνο στην Γερμανία!!!! Μήπως είναι λάθος να μου λες τρεις μήνες αρχικά για να με βάλεις στην έκθεση και μετά εντάξει μωρε όσο πάρει!!!!!!
Έτσι όπως το πάνε θα μου φέρουν το αμάξι μου μια βδομάδα πριν κυκλοφορήσει το καινούργιο Α4!!!!! -
Wolfgang Josef Egger, Audi Group Head of Design
-
γιασας παιδια εμαθα απο καπιο σαιντ οτι το S3 το κενουργιο λενε ριχνει στο evo 9, 4 καροτσες μπροστα το S3.αφτο δεν γινετε ουτε στα παραμιθια το S3 ειναι αφτο το ριτο που λεμε 'εκανε και η μιγα κολο και εχεσε τον κοσμο ολλο' μι τρελαθουμε κιολας.αφτα τα αμαξια ΔΕΝ ΣΙΝΚΡΙΝΟΝΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ μερα με νυχτα πιος καθετε και τα λεει αφτα τα πραγματα τα σκευτοντε αφτα που λενε,το evo τα εχει ριξει σε πιστες σε ηπεραφτοκινιτα και θα κολοσει σε S3,η τετρακινιση και τα διαφορικα που εχει το evo ειναι οτι καλιτερο ιπαρχει στον κοσμο,(μιλαμε για δρομο).για πιτε μου και εσις την αποψη σας
-
-
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
http://babelfish.altavista.com/ -
http://babelfish.altavista.com/μπραβο φιλε μου εισαι πολι εξιπνος θα πας πολι μπροστα
-
Αυτό που κάνετε είναι αγένεια!
[και δεν αναφέρομαι στον stef] -
ΣΤαματήστε ρε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[και δεν αναφέρομαι στον stef]αστους φιλε μου διχνουν τι ανθροποι ειναι
-
Ο χρήστης STEF EVO IX έγραψε:
[και δεν αναφέρομαι στον stef]αστους φιλε μου διχνουν τι ανθροποι ειναι
Το τι άνθρωποι είναι, το ξέρω. Τους γνωρίζω 5 χρόνια τώρα. Και είναι καλοί.
Απλά, πρέπει κι εσυ να καταλάβεις, ότι μπορεί να αντιδράσει λάθος κάποιος, αν διαβάσει κάτι που είναι ακραίο! -
παίδες δεν είναι μόνο τα ορθογραφικά λάθη
όλοι κάνουμε και πάντα μπορεί ο άνθρωπος να μην είναι Έλληνας ή να είναι μετανάστης κτλ και να μην χειρίζεται τόσο καλά την ορθογραφία
όμως τα γραφόμενα δεν έχουν λογική σειρά.
Θυμίζουν ελληνικά αλλά δεν καταλαβαίνω τι λένε. Σαν μετάφραση απο babelfish -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Wolfgang Josef Egger, Audi Group Head of DesignΚαι απο italianspeed: http://www.italiaspeed.com/2007/cars/al ... /1502.html
-
παίδες δεν είναι μόνο τα ορθογραφικά λάθηόλοι κάνουμε και πάντα μπορεί ο άνθρωπος να μην είναι Έλληνας ή να είναι μετανάστης κτλ και να μην χειρίζεται τόσο καλά την ορθογραφία
όμως τα γραφόμενα δεν έχουν λογική σειρά.
Θυμίζουν ελληνικά αλλά δεν καταλαβαίνω τι λένε. Σαν μετάφραση απο babelfishαπλα θελω να γραφω γριγορα και δεν με ενδιαφερει αν ειναι ορθογραφικα γραμενα,εκτος αφτου κανω και παλι ορθογραφικα και ειμαι και ελληνας.εσι ομος περνιεσε για τοσο εξιπνος που προσβαλεις και κοροιδευεις καπιον χορις να τον ξερεις
-
Ο χρήστης STEF EVO IX έγραψε:
γιασας παιδια εμαθα απο καπιο σαιντ οτι το S3 το κενουργιο λενε ριχνει στο evo 9, 4 καροτσες μπροστα το S3.αφτο δεν γινετε ουτε στα παραμιθια το S3 ειναι αφτο το ριτο που λεμε 'εκανε και η μιγα κολο και εχεσε τον κοσμο ολλο' μι τρελαθουμε κιολας.αφτα τα αμαξια ΔΕΝ ΣΙΝΚΡΙΝΟΝΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ μερα με νυχτα πιος καθετε και τα λεει αφτα τα πραγματα τα σκευτοντε αφτα που λενε,το evo τα εχει ριξει σε πιστες σε ηπεραφτοκινιτα και θα κολοσει σε S3,η τετρακινιση και τα διαφορικα που εχει το evo ειναι οτι καλιτερο ιπαρχει στον κοσμο,(μιλαμε για δρομο).για πιτε μου και εσις την αποψη σαςΑντε παλι .... εγω την εχω πιο μεγαλη , εμενα ο μπαμπας μου ειναι καλυτερος απο τον δικο σου... κλπ κλπ
ουτε μετοχες να ειχατε -
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Eχει οδηγησει κανεις το A3 2.0 TFSI Quattro;;;Εντυπωσεις;;;
Το οδηγώ εδώ και 20 μήνες .
Στην πόλη , σε επαρχιακή Ε.Ο. , σε Ε.Ο. , στις Σέρρες ....
Τί ακριβώς θα σε ενδιέφερε ?Αποστόλης.
-
Καλημέρα θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κανείς διαφορές
Α4 2.0 T και Α4 2.0 T quattro...δηλαδή ουσιαστικά κίνησης μπροστά και τετρακίνησης...
Επιτάχυνση, ρεπρίζ -κυρίως-, το quattro είναι πιο διασκεδαστικό ή περιμένεις να βρέξει-χιονίσει να δείξει τις αρετές του? Σε ρεπριζ φαίνεται πολύ το έξτρα βάρος και οι απώλειες?Παρακαλώ βοηθήστε για test drive περιμένω αυτή την εβδομάδα αλλά έχουν μόνο το 1.8
AUDI FORUM