-
Ειναι παραγωγης του 11,αν θυμαμαι καλα.Θα το ξανακοιταξω αυριο!Thanks!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ναι το A4 allroad 2.0T S-tronic.Αμαξαρα , τελειο .
Και το Α5 SB ΠΙΣΩ μουνος. και στο σωστο χρωμα !!!
-
Σας Ευχαριστουμε ολους παιδια!!
-
Ποια ειναι η σωστη πιεση ελαστικων σε Audi TT του 2001 παιδια ??
Δυστυχως αγοραστηκε μεταχειρισμενο και πουθενα δεν γραφει κατι στις πορτες κλπ
Φοραει 2254517
Εχει σημασια αν ειναι quatro ?
Ευχαριστω.
-
Δεν έχει manual?
-
Απο ενα προχειρο ψαξιμο βρηκα λενε 2,4 μπροστα 2,0 πισω ξεφορτωτο & 2,3 πισω φορτωμενο.Στο Quattro δινουν τα ιδια.
Να ξερεις οτι μπορεις να παραγγειλεις το ταμπελακι απο την αντιπροσωπεια με ελαχιστο κοστος. -
-
Απορω γιατι δεν βαζουν τον 1.8TFSI ή εστω των 1,4 ΤFSI με ACT ή χωρίς...
Καπου διαβασα οτι θα κανουν νεο f/l στο Tiguan και θα μπει ο 1,4ΤFSI με ACT.
Μηπως μπαινει αυτος τελικα και στο Q3 και οχι ο Twincharger? -
Audi has confirmed the world premiere of its new A8 will be broadcast on Audi TV on Wednesday, August 21, 2013. The third generation A8 will introduce Audi’s new Matrix LED headlights and an innovative new turn signal, using lighting elements that illuminate in a defined sequence.
Each headlight contains 18 light-emitting diodes arranged in a strip that is subdivided into seven blocks. Each tail light contains 24 LEDs in eight segments, which are used to dynamically indicate the turning direction.
During flashing, the blocks are sequentially activated at 20 millisecond intervals, from the inside outwards in the desired turning direction. After 150 milliseconds, all segments are bright and for another 250 milliseconds they illuminate with full intensity.
Afterwards, the turn signals go dark before repeating the lighting sequence again.
The main beam of the Matrix LED headlights contains 25 light-emitting diodes, which generate a highly variable high-beam light. Using the the on-board camera to detect other vehicles ahead, the A8′s lights mask the relevant sections of the high-beam by dimming or shutting off individual diodes. This preserves the high-beam illumination (say for lighting objects in the distance) while avoiding dazzling oncoming vehicles.
Audi’s innovative lighting system features navigation-based cornering lights, and in cooperation with night vision assistant, can be used to warn the driver of pedestrians in the dark
-
Γεια σας audaκιδες!!!! Είμαι νέο μέλος στο forum και δεν έχω πολλές γνώσεις απο αυτοκίνητα θα ήθελα να σας ρωτήσω αν τα audi είναι αυτοκίνητα με σπορ οδική συμπεριφορά???
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Audi has confirmed the world premiere of its new A8 will be broadcast on Audi TV on Wednesday, August 21, 2013. The third generation A8 will introduce Audi’s new Matrix LED headlights and an innovative new turn signal, using lighting elements that illuminate in a defined sequence.
Each headlight contains 18 light-emitting diodes arranged in a strip that is subdivided into seven blocks. Each tail light contains 24 LEDs in eight segments, which are used to dynamically indicate the turning direction.
During flashing, the blocks are sequentially activated at 20 millisecond intervals, from the inside outwards in the desired turning direction. After 150 milliseconds, all segments are bright and for another 250 milliseconds they illuminate with full intensity.
Afterwards, the turn signals go dark before repeating the lighting sequence again.
The main beam of the Matrix LED headlights contains 25 light-emitting diodes, which generate a highly variable high-beam light. Using the the on-board camera to detect other vehicles ahead, the A8′s lights mask the relevant sections of the high-beam by dimming or shutting off individual diodes. This preserves the high-beam illumination (say for lighting objects in the distance) while avoiding dazzling oncoming vehicles.
Audi’s innovative lighting system features navigation-based cornering lights, and in cooperation with night vision assistant, can be used to warn the driver of pedestrians in the dark
Δε θέλω να ξέρω πόσο θα εχει αυτο το φανάρι...
-
Ο χρήστης Bill7 έγραψε:
Γεια σας audaκιδες!!!! Είμαι νέο μέλος στο forum και δεν έχω πολλές γνώσεις απο αυτοκίνητα θα ήθελα να σας ρωτήσω αν τα audi είναι αυτοκίνητα με σπορ οδική συμπεριφορά???Ειναι.
-
Ο χρήστης Bill7 έγραψε:
Γεια σας audaκιδες!!!! Είμαι νέο μέλος στο forum και δεν έχω πολλές γνώσεις απο αυτοκίνητα θα ήθελα να σας ρωτήσω αν τα audi είναι αυτοκίνητα με σπορ οδική συμπεριφορά???Φυσικά και είναι. Αν θες κάτι σε πιο σπορ θα πρέπει αναγκαστικά να πας σε φερραρι
-
Ρε μην το τρολλαρετε και το πιστεψει...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Καλημέρα και καλό μήνα,
μια ερώτηση προς τους γνώστες του αντικειμένου, στην ενότητα αυτή:
'Υπήρξε ποτέ επίσημη εργοστασιακή έκδοση Audi A3 με κινητήρα 1.8 λίτρων βενζίνης, μοντέλο μεταξύ 2008 - 2010, που να είχε ιπποδύναμη 193ΗΡ?'
Επισημαίνω τις λέξεις 'επίσημη εργοστασιακή έκδοση', μιας και θέλω να μάθω εάν έχει παραχθεί έτσι από την Audi και πουλήθηκε μετά από την επίσημη εισαγωγική εταιρία στην Ελλάδα, ή υπήρξε κάποια βελτιωμένη από Ελληνική εταιρία έκδοση, που πιθανόν να πωλήθηκε ως εργοστασιακή. (?)
Ψάχνοντας βρήκα πως στα 1.8 λίτρα, υπήρχαν εκδόσεις με 160ΗΡ και 180ΗΡ......ίσως ψάχνω σε λάθος μέρος βέβαια....
Κάποιο link με τα τεχνικά χαρακτηριστικά ίσως? Κάποια Database για Audi (όπως το Realoem για τα BMW) ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Οχι δεν υπηρχε εργοστασιακα στο Α3.Στις χρονολογιες που αναφερεσαι υπηρχε ο 1,8 TFSI 160ps.
Ο κινητηρας 1,8Τ με τα 193ps ειχε κωδικο ΒΕΧ ,δεν ηταν TFSI,φορουσε turbo K03s μπηκε μονο στο A4 B6. -
Οχι δεν υπηρχε εργοστασιακα στο Α3.Στις χρονολογιες που αναφερεσαι υπηρχε ο 1,8 TFSI 160ps.
Ο κινητηρας 1,8Τ με τα 193ps ειχε κωδικο ΒΕΧ ,δεν ηταν TFSI,φορουσε turbo K03s μπηκε μονο στο A4 B6.Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις πληροφορίες....
-
Η εδω αντιπροσωπεια της skoda παντως 'πειραζε' και τον 1,8Τ 20v & τον 1,8 TFSI .Στη πρωτη Octavia GT λοιπον η αποδοση ηταν και εκει 193 PS.
-
Ο χρήστης Bill7 έγραψε:
Γεια σας audaκιδες!!!! Είμαι νέο μέλος στο forum και δεν έχω πολλές γνώσεις απο αυτοκίνητα θα ήθελα να σας ρωτήσω αν τα audi είναι αυτοκίνητα με σπορ οδική συμπεριφορά???και βεβαια οχι...μονο γκαζι & λαγκ εχουν τα τουρμπατα.
Την σπορ οδικη συμπεριφορα την δικαιολογουν αλλα χαρακτηρηστικα και οχι τα ξερα γκαζια. GT θα ταλεγες. Εκτος αν μιλας απο TTS και πανω αλλα και παλι σπορ καθαρα δεν το λες. Να φανταστεις το sportback ειναι 4-πορτο. Καλο ειναι χρυσο ειναι αγιο ειναι, σπορ δεν ειναι. Αν ψαχνεις για σπορ να δεις εως 5-6κιλα/ιππο ελαφρυ δηλαδη, πισω-κεντρο μηχανο, πισωκινητο ως επι το πλειστον (αντε και τα λοτους μεσα κατ εξαιρεση) ζυγισμενο 50/50 και λιγα ηλεκτρονικα συστηματα (παραθυρα κλιματισμο μηχανισμους).
Πιο σπορ ειναι το RX8
-
Αudi Quattro Concept
AUDI FORUM