-
δεν εχει κυκλοφορησει ακομα εε? ειλικρινα δε ξερω , στην αντιπροσωπεια ρωτησες?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν εχει κυκλοφορησει ακομα εε? ειλικρινα δε ξερω , στην αντιπροσωπεια ρωτησες?Λοιπόν στην αντιπροσωπεία ρώτησα και μου είπαν οτι ο καινούριος κινητήρας είναι διαθέσιμος στην αγορά αλλα όχι ετοιμοπαράδοτος. Χρειάζεται αναμονή 3-4 μήνες. Οι τιμές με την καινούρια φορολογία είναι τσιμπημένες. Με s-tronic πάει στα 57.900 και αν βάλεις και quattro πάει στα 61.250.
-
Το ΤΤς είναι πιο ειδικό αυτοκίνητο όχι ότι θα σε κουράσει αλλά είναι πιό εστιασμένο στην οδήγηση το άλλο είναι λίγο πιο καθημερινό και με μικρότερη καταμάλωση από το ς , εγώ πάντως με τόσα λ7 θα έπερνα καινούριο αυτόκίνητο .
-
Ο χρήστης greeneyes έγραψε:
...TTS.
Τώρα! Τρέξε να προλάβεις!
-
Ηρθε η ώρα για το service των 60.000 km στο Α3 μου!
Το εξουσιοδοτημένο μου το οποίο παρότι το εμπιστευομαι πλήρως ζητάει 430 euro!
Εχει κάποιος να προτείνει κάποιο καλό εξειδικευμένο συνεργείο για Αθήνα? Κατα προτίμηση σε βορειοανατολικές περιοχές? Αν όχι με post για να μη γίνεται προματάρισμα κάποιου συνεργείου στείλτε μου Pm.Υ.γ: Δεν έχω ψάξει τις προηγούμενες σελίδες να δω αν αναφέρεται κάτι σχετικό.
-
Δεν ξέρω αν σε βολεύει Λ. Αμφιθέας, είναι ένα νέο σχετικά συνεργείο για VW,Audi, SEAT πολύ περιποιημένο, μπουτικ το λέμε εγώ και ο αδερφός μου. Ο άνθρωπος εκεί είναι πολύ σωστός και πρόθυμος. Απο τιμές καμία σχέση με της καρεντα κλπ... Αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω πμ
-
Περιμένω Pm!
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Δεν ξέρω αν σε βολεύει Λ. Αμφιθέας, είναι ένα νέο σχετικά συνεργείο για VW,Audi, SEAT πολύ περιποιημένο, μπουτικ το λέμε εγώ και ο αδερφός μου. Ο άνθρωπος εκεί είναι πολύ σωστός και πρόθυμος. Απο τιμές καμία σχέση με της καρεντα κλπ... Αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω πμΣτείλε μου ένα pm...σε ποιόν αναφέρεσαι?
Έχω έναν υπόψη μου.Εμείς τον λέμε...Ρόσσι πάντως. -
Από 18.900 το Α1.
Τσάμπα πράγμα.
Τρεχάτε γρήγορα γιατί θα ξεπουλήσει.....
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Από 18.900 το Α1.Τσάμπα πράγμα.
Αμφιβαλεις οτι θα βρεθει κοσμος που θα το αγορασει ακομα και σε μια τετοια περιοδο?
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Από 18.900 το Α1.
Τσάμπα πράγμα.
Αμφιβαλεις οτι θα βρεθει κοσμος που θα το αγορασει ακομα και σε μια τετοια περιοδο?
Σίγουρα θα πουλήσει.Τι τώρα θα βγει καινούριο αμάξι και δεν θα πάω να το πάρω για κάνω την φιγούρα μου στον γείτονα?Δεν γίνεται αυτό
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Από 18.900 το Α1.
Τσάμπα πράγμα.
γιατί τι παραπάνω είχε το 1,6 με τα 105 hp??
μια χαρά τιμή είναι και καλά θα κάνει να πουλήσει
-
Οτι δεν θα πουλήσει είναι βέβαιο, τουλάχιστον για Ελλάδα.
Ο κόσμος δεν αγοράζει πλεόν αυτοκίνητα με τα κριτήρια που συνήθιζε. -
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Από 18.900 το Α1.
Τσάμπα πράγμα.
Σίγουρα θα πουλήσει.Τι τώρα θα βγει καινούριο αμάξι και δεν θα πάω να το πάρω για κάνω την φιγούρα μου στον γείτονα?Δεν γίνεται αυτό
Αυτο ακριβως εννοω....
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Οτι δεν θα πουλήσει είναι βέβαιο, τουλάχιστον για Ελλάδα.
Ο κόσμος δεν αγοράζει πλεόν αυτοκίνητα με τα κριτήρια που συνήθιζε.δεν θα πουλήσει το α3 με τιμή στα 19000?
γιατί να μην? -
οπα λάθος...
νομιζα οτι μιλάτε για το α3 1,2... -
Πάντως η πιο πλούσια έκδοση με τους 122 ίππους και Σ τρόνικ φτάνει τα 25μιση χιλάρικα .Τι παραπάνω από την Μίτο QV με το TCT, όταν με το καλό βγει, που θα κυμαίνεται στα 22 +2 χιλιάρικα, θα έχει το Α1 δεν μπορώ να καταλάβω.
-
Χθες το απόγευμα, ακουσα κάτι σειρήνες από πυροσβεστικό, βγαίνω να δω τι έγεινε και μαθαίνω πως 500 μέτρα παρακάτω πήρε φωτιά ένα αμάξι! Πάω και τι να δω, ένα Audi TT πρώτης γενιάς, πήρε φωτιά από κάτω, για άγνωστο λόγο, στα καλά καθούμενα μέσα στην κίνηση!!
Εκείνη την ώρα το είχαν σβήσει και το είχαν φορτώσει κιόλας αλλά ευτυχώς δεν είχε εμφανή σημάδια φωτιάς, μάλλον θα άρπαξε λίγο. -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Χθες το απόγευμα, ακουσα κάτι σειρήνες από πυροσβεστικό, βγαίνω να δω τι έγεινε και μαθαίνω πως 500 μέτρα παρακάτω πήρε φωτιά ένα αμάξι! Πάω και τι να δω, ένα Audi TT πρώτης γενιάς, πήρε φωτιά από κάτω, για άγνωστο λόγο, στα καλά καθούμενα μέσα στην κίνηση!!
Εκείνη την ώρα το είχαν σβήσει και το είχαν φορτώσει κιόλας αλλά ευτυχώς δεν είχε εμφανή σημάδια φωτιάς, μάλλον θα άρπαξε λίγο.458ιζει....
-
Χαχαχα κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου..
AUDI FORUM