-
Ο χρήστης chris έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους !Ψάχνω αρκετό καιρό ρε παιδιά να βρώ καποιο τεστ
σχετικά με το Α4 1.8Τ(163 ps,oχι quattro)συγκριτικό η μη και δεν έχω βρεί
τίποτα.Επειδή θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο(μεταχειρισμένο του 2003-04) αν μπορεί καποιος απο σας να μου λύσει μερικές απορίες.
Εχω οδηγήσει το quattro και θέλω να μάθω αν και το Α41.8Τ εχει την ίδια
φιλοσοφία στην ανάρτηση και αν τα κρατήματα του είναι εφάμιλλα ή αν έχουν
τρανταχτή διαφορά!Αν και δεν έχω οδηγήσει το προσθιοκίνητο, νομίζω πως η διαφορα των αυτοκινήτων είναι αρκετά μεγάλη υπέρ του quattro, ώστε να αξίζει τα παραπάνω χρήματα.
Κοινώς, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου να πάρεις το quattro!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
το καλύτερο είναι το τελείωμα του βίντεο
(κάπου εκεί τελειώνω κι εγώ )Μου θύμισε θερμικό τηλεκατευθυνόμενο με το οποίο έπαιζα πριν μια 15ετία...
-
Ο χρήστης chris έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους !Ψάχνω αρκετό καιρό ρε παιδιά να βρώ καποιο τεστ
σχετικά με το Α4 1.8Τ(163 ps,oχι quattro)συγκριτικό η μη και δεν έχω βρεί
τίποτα.Επειδή θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο(μεταχειρισμένο του 2003-04) αν μπορεί καποιος απο σας να μου λύσει μερικές απορίες.
Εχω οδηγήσει το quattro και θέλω να μάθω αν και το Α41.8Τ εχει την ίδια
φιλοσοφία στην ανάρτηση και αν τα κρατήματα του είναι εφάμιλλα ή αν έχουν
τρανταχτή διαφορά!Επειδή οδηγώ αραιά και που το συγκεκριμμένο αυτοκίνητο 2004 μοντ. είναι γρήγορο έχει μαλακές αναρτήσεις (δεν κοπανάει στην πόλη), ελαφρύ τιμόνι και είναι υποστροφικό όταν το πιέσεις. Σε Quattro έχω οδηγήσει τα 193 άλογα και είναι μακράν τραίνο στις στροφές σε σχέση με το προσθιοκίνητο!!!!!
Το προσθιοκίνητο θα έχει μικρότερη κατανάλωση!!!!! -
Εντάξει cpp...η υποστροφή και το ελαφρύ τιμόνι δεν με ενοχλουν τόσο όσο οι κλίσεις του αμαξώματος.Αν αυτές είναι έντονες λόγω μαλακής ρύθμισης(όπως είπες)θα με προβληματίσει αρκετά!Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες!
-
Ο χρήστης chris έγραψε:
Εντάξει cpp...η υποστροφή και το ελαφρύ τιμόνι δεν με ενοχλουν τόσο όσο οι κλίσεις του αμαξώματος.Αν αυτές είναι έντονες λόγω μαλακής ρύθμισης(όπως είπες)θα με προβληματίσει αρκετά!Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες!Η πολύ μεγαλύτερη πρόσφυση που παρέχει το 4κίνητο σε αποσχολεί ή ενδιαφέρεσαι μόνο για την ρύθμιση της ανάρτησης; Οι κλίσεις φτιάχνονται, αλλά quattro δεν μπαίνει.
Τι διαφορά έχουν στην τιμή;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η πολύ μεγαλύτερη πρόσφυση που παρέχει το 4κίνητο σε αποσχολεί ή ενδιαφέρεσαι μόνο για την ρύθμιση της ανάρτησης; Οι κλίσεις φτιάχνονται, αλλά quattro δεν μπαίνει.Τι διαφορά έχουν στην τιμή;
To quattro το έχω οδηγήσει και μου άρεσε πάρα πολύ!Η διαφορά στην τιμή(γύρω στα 3000-4000) δεν είναι μεγάλη (δεν υπάρχουν όμως)αλλά η χρήση του αυτοκινήτου θα γίνεται καθημερινά(σχεδον)στην πόλη και 10-15 φορές το χρόνο εκτός .Οπότε μονόδρομος η... κάτι άλλο;
-
Ο χρήστης chris έγραψε:
Η πολύ μεγαλύτερη πρόσφυση που παρέχει το 4κίνητο σε αποσχολεί ή ενδιαφέρεσαι μόνο για την ρύθμιση της ανάρτησης; Οι κλίσεις φτιάχνονται, αλλά quattro δεν μπαίνει.
Τι διαφορά έχουν στην τιμή;
To quattro το έχω οδηγήσει και μου άρεσε πάρα πολύ!Η διαφορά στην τιμή(γύρω στα 3000-4000) δεν είναι μεγάλη (δεν υπάρχουν όμως)αλλά η χρήση του αυτοκινήτου θα γίνεται καθημερινά(σχεδον)στην πόλη και 10-15 φορές το χρόνο εκτός .Οπότε μονόδρομος η... κάτι άλλο;
Κατά την γνώμη μου, τα αξίζει τα παραπάνω χρήματα (γενικά). Η διαφορά στα καινούρια είναι περίπου 3.500 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
Αν κινείσαι κυρίως στην πόλη θα υποστείς το μειονέκτημα της τετρακίνησης (αυξημένη κατανάλωση). Αν δεν κινείσαι πολύ εκτός, είσαι σίγουρος ότι χρειάζεσαι ένα αυτοκίνητο του μεγέθους και της ιπποδύναμης του Α4;
10-15 φορές το χρόνο σημαίνει ένα ταξίδι το μήνα, περίπου. Αν είναι μακρινά ταξίδια, όχι ευκαταφρόνητος αριθμός. Δε νομίζω το προσθιοκίνητο να μην είναι καλό αυτοκίνητο. Απλά το 4κίνητο έχει το κάτι παραπάνω.
-
-
Και με βιοντίζελ στο Le Mans ;;;
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=55812
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Και με βιοντίζελ στο Le Mans ;;;http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=55812
Γιατι όχι; Το βιοντίζελ είναι καλύτερο ποιότικά από το ντίζελ που παράγεται από ορυκτό πετρέλαιο.
-
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9364915129
-
Eχει οδηγησει κανεις το A3 2.0 TFSI Quattro;;;
Εντυπωσεις;;;
-
Δεν το έχω οδηγήσει, αλλα ο ειδικός τύπος το χαρακτηρίζει ώς ενα γρήγορο, ποιοτικό hatchback με σκληρή ανάρτηση και ουδέτερο χαρακτήρα. Δηλαδή όχι πολύ σπόρ...
-
Αντε να σε θαυμάσουμε...
Να χτυπήσει η καρδούλα μας...
Να αποδείξεις ότι είσαι άξιος απόγονος του ανεπανάληπτου S1.
Να μας κάνεις πάλι ευτυχισμένους αποδεικνύοντας ότι δε μας ξέχασες όπως δε σε ξεχάσσαμε εμείς ποτέ...
και ας πέρασαν 2 δεκαετίες...
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Ξέχασες ένα l στο τέλος. http://www.europeancarweb.com/features/ ... to_08.html
-
ωχ...
συγγνώμη...
λάθος...
-
Υπάρχει κανείς κάτοχος Α3-Α4 μοντέλο 2005 ή νεώτερο,που να έχει βάλει αφτερ-μάρκετ κιτ ξένον και να του άναβε ένδειξη στην οθόνη πληροφοριών για πρόβλημα στα φώτα;(τα Α3-Α4 έχουν maxi-dot οθόνη στάνταρ ή κάνω λάθος; )
Αν ναι,τι έκανε; -
Στη πλατφόρμα των Α3 8P όπως και Golf 5 κτλ, ΔΕΝ μπορει να τοποθετηθει οποιοδήποτε κιτ ξενον φώτων Η4. Επειδει τα φωτα 'περνάνε' από την διάγνωση του εγκεφάλου με μάλλον κάποιο πολύπλοκο τρόπο, σου βγάζει αυτη την ενδειξη βλάβης. Υπάρχουν εξειδικευμένα κιτάκια που θα κάνουν σωστα τη δουλεια τους. Αν θελεις περισσοτερες πληροφορίες pm me.
-
αλλάζω ομάδα
-
Ο χρήστης eyzhn έγραψε:
Στη πλατφόρμα των Α3 8P όπως και Golf 5 κτλ, ΔΕΝ μπορει να τοποθετηθει οποιοδήποτε κιτ ξενον φώτων Η4. Επειδει τα φωτα 'περνάνε' από την διάγνωση του εγκεφάλου με μάλλον κάποιο πολύπλοκο τρόπο, σου βγάζει αυτη την ενδειξη βλάβης. Υπάρχουν εξειδικευμένα κιτάκια που θα κάνουν σωστα τη δουλεια τους. Αν θελεις περισσοτερες πληροφορίες pm me.Λέω κι εγώ....λείπει ο eyzhn από τη Σαρακοστή.....
Χαιρετίσματα και στον παλιό φίλο Technik.....Στο 8Ρ πάντως και κάποια κιτάκια Η7 έχουν πρόβλημα στην εφαρμογή.Επειδή σε αντίθεση με το 8L το 8Ρ δεν έχει ασφάλεια πίσω από τη λάμπα για να την κρατάει,απλά κουμπώνει στη βάση,κάποια κιτ έχουν λίγο παραπάνω χοντρές βάσεις στη λάμπα,με αποτέλεσμα να μην κάθονται σωστά...
AUDI FORUM