-
Μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί παραπάνω απο λεοντόκαρδος... και σε αξιοπιστία, και σε λειτουργία, και σε απόδοση...
@Qsis
Εκεί είναι το θέμα... ξέρεις αν ο κομπρεσοράτος 3lt μπορεί να κάτσει εγκάρσια στα μικρά (χαλντεξάτα) πατώματα...? -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί παραπάνω απο λεοντόκαρδος... και σε αξιοπιστία, και σε λειτουργία, και σε απόδοση...και χωρις κενα απο ρελαντι μεχρι κοφτη , με πολυ καλο στροφαρισμα.εξαιρετικο μοτερ , η εντυπωση μου μετα απο εναμιση χρονο και 25000 χιλ.
-
Ο χρήστης MIXANAG έγραψε:
Μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί παραπάνω απο λεοντόκαρδος... και σε αξιοπιστία, και σε λειτουργία, και σε απόδοση...
και χωρις κενα απο ρελαντι μεχρι κοφτη , με πολυ καλο στροφαρισμα.εξαιρετικο μοτερ , η εντυπωση μου μετα απο εναμιση χρονο και 25000 χιλ.
Τώρα που τελειώνει και η εγγύηση ένα προγραμματάκι είναι οτι πρέπει για να γιορτάσετε τα 2 του χρόνια...
-
και χωρις κενα απο ρελαντι μεχρι κοφτη , με πολυ καλο στροφαρισμα.εξαιρετικο μοτερ , η εντυπωση μου μετα απο εναμιση χρονο και 25000 χιλ.
Τώρα που τελειώνει και η εγγύηση ένα προγραμματάκι είναι οτι πρέπει για να γιορτάσετε τα 2 του χρόνια...
να υποθεσω οτι το εχεις κανει ηδη....αν ναι πες μου εντυπωσεις.
-
Οι καλύτερες.
Παντού δυνατότερο, αλλά εξίσου φιλικό και λειτουργικό
Η μεγαλύτερη διαφορά βέβαια είναι στη μεσαία περιοχή λόγω ροπής.
Άποψη μου είναι να προσανατολιστείς σε κάποια 'safe' επιλογή... δεν υπάρχει λόγος για 'τσίτες' ειδικά στο δικό μας ελαφρύ αμάξωμα.
Και να ξέρεις οτι είναι εθιστικό... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
o διλιτρος στα συγκεκριμενα αλογα εχει ενα καλο..
δε θα καταλαβεις οτι εχει τουρμποexm δλδ τωρα αυτο ειναι καλο η κακο?
-
Ο χρήστης MIXANAG έγραψε:
ωραιος, thanx bro!!
-
Μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί παραπάνω απο λεοντόκαρδος... και σε αξιοπιστία, και σε λειτουργία, και σε απόδοση...@Qsis
Εκεί είναι το θέμα... ξέρεις αν ο κομπρεσοράτος 3lt μπορεί να κάτσει εγκάρσια στα μικρά (χαλντεξάτα) πατώματα...?Ok σε ευχαριστω φιλε!!
-
Audi RS3 Mule First Spy Photos
Θα κυκλοφορήσει περιπου το 2012, στην επομενη γενια Α3.
-
Ποιο το νόημα να έχεις και S και RS στην αγορά;
-
marketing positioning ...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ποιο το νόημα να έχεις και S και RS στην αγορά;για να εχεις ξανα το πιο δυνατο hatch και πολυ πιο γρηγορο απο το focus RS με διπλασια μαλιστα λεφτα
η audi πλεον δεν αφηνει τιποτα χωρις απαντηση
ναι ναι, δε θα χει το 'στησιμο' και την 'αισθηση' ,αλλα ολα αυτα λυνονται με 4κινηση και πολλα αλογα...αληθεια γιατι η ford να εχει ST και RS?
-
Το είδα εχθές και έχω την εντύπωση οτι είναι μ@λακίες του wcf...
Πιθανότατα του χρόνου να παρουσιαστεί η επόμενη γενιά, οπότε δεν είναι για το παρόν Α3 ...
Απο την άλλη, εαν έχει να κάνει με το επόμενο Α3 μάλλον πρώτα θα βλέπαμε mules του απλού και όχι του RS... ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την χρονική διαφορά (περίπου 1 με 1.5 χρόνο) που θα χωρίζει λογικά τις εκδόσεις Α3 - S3 - RS3, μιλάμε για 2013+...
Άσε που το συγκεκριμένο δεν έχει ούτε καμουφλάζ, ούτε κανένα στοιχείο απο RS (εκτός απο τις ζάντες, που ετσι κι'αλλιώς τις φοράνε αρκετά), είναι απλά ένα facelifted S3... και χωρίς ήχο δύσκολο να καταλάβεις...
Μάλλον γύρναγε κάποιο S3 στο ring με RS ζάντες και έσπευσαν να βγάλουν λαυράκι... -
Είναι το άτιμο το πιο cool πολυτελές στη μεγάλη κατηγορία
http://www.worldcarfans.com/9090401.017 ... t-packages
-
Η Audi βάζει το αυτοκίνητο και η Porsche τους οδηγούς
http://www.fourtitude.com/news/publish/ ... 4790.shtml
-
-
θεικη ζαντα!
-
Kατι αλλο... Με το μικρο το A1/S1 τι θα γινει, ποτε θα βγει, ενα μουλαρι
δεν εχει φωτογραφηθει, και ελεγαν οτι μεσα στο 09 ξεκιναει η παραγωγη του
στο Βελγιο. -
ειδα μια διαφημιση της karenta οτι αν πας το vw μεχρι τελη μαιου ή ιουνιου για service θα χεις εκπτωση 20% στα service για παντα.
αυτο ξερει κανεις αν θα ισχυει και για τα audi? γιατι μεχρι τοτε θα μπω συνεργειο για αλλαγη λαδιων και υγρων φρενων και επειδη ειμαι τσιπουλας θα ηθελα να εχω και εκπτωσουλα τουλαχιστον για οσο θα ειμαι ειμαι στην εγγυση και θα πηγαινω εκει.
-
QsisVTS για πες ρε συ που το λιώνεις κιόλας, πόσο σου καίει το S3?
Εντελώς εγκυκλοπαιδικά ρωτάω...
AUDI FORUM