-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
@Kid: σωστός για το (ολίγον τι σκαλισμένο) MCS ...αλλά και το ΤΤ δεν είναι και κανένα χρέπι στα στροφιλίκια...
Θεωρώ αυτονόητο ότι δεν υπάρχει Alfa Romeo που να μπορεί να περάσει από την εξωτερική το καινούριο ΤΤ, γι αυτό αναφέρθηκα στο MCS.
Κατά τα άλλα πάσχο, αν μιλάμε για κατάβαση τότε ναι, δεν αποκλείεται το mini να πέρασε την mito.
8C Competizione
-
http://www.ultimatecarpage.com/car/4188 ... tback.html
-
-
A5 Sportback
-
http://www.audi.de/de/brand/de/neuwagen/a5/a5_sportback/multimedial_erleben.html
Απορία:
Γιατί κάποιος πλέον να πάρει το Α6 sedan και να μην προτιμήσει το Α5 sportback? -
δε μου αρεσει
και δε θα προσπαθησω να μου αρεσει!μια χαρα ειναι τα Α4/Α5 αν θες 4θυρο ή 2θυρο , το 5θυρο μου φαινεται ξεμπαρκο αν και αν κρινω απο το vectra που ειχαμε θα κανει το χωρο αποσκευων πολυ καλυτερο..
με το Α6 δε νομιζω οτι συγκρινεται λογω μηκους (ειναι να σα να συγκρινουμε e με c class)
παντως παλι καλα που δεν εβγαλαν διπορτο station
-
Μα είναι μόλις 20 εκατοστά η διαφορά. Δεν είναι και τόσο τρομακτική.
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παντως παλι καλα που δεν εβγαλαν διπορτο station -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Μα είναι μόλις 20 εκατοστά η διαφορά. Δεν είναι και τόσο τρομακτική.20 εκατοστα διαφορα εχει μια mito απο ενα Α3 και αλλαζει τελειως η κατηγορια..
δεν ειναι και λιγα
-
Μα δεδομένου μόνο των διαστάσεων δεν μπορείς να συγκρίνεις 2 αμάξια. Δηλαδή το scirocco που είναι πολύ πλατύ δεν μπορείς να το συγκρίνεις με οποιοδήποτε αμάξι. Ούτε πχ με ένα mini cooper.
Εγώ θέλω καταλήξω ότι το Α5 είναι σαν Α4 hatch και imo γιατί κάποιος να μην το προτιμήσει από το Α6 που στην τελική δεν έχει και καμία τρελή γραμμή. Και μην μου πεις πάλι ότι είναι ξεχωριστή κατηγορία γιατί και το iQ είναι άλλη κατηγορία από το Smart όμως του κλέβει πωλήσεις.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Μα δεδομένου μόνο των διαστάσεων δεν μπορείς να συγκρίνεις 2 αμάξια. Δηλαδή το scirocco που είναι πολύ πλατύ δεν μπορείς να το συγκρίνεις με οποιοδήποτε αμάξι. Ούτε πχ με ένα mini cooper.Εγώ θέλω καταλήξω ότι το Α5 είναι σαν Α4 hatch και imo γιατί κάποιος να μην το προτιμήσει από το Α6 που στην τελική δεν έχει και καμία τρελή γραμμή. Και μην μου πεις πάλι ότι είναι ξεχωριστή κατηγορία γιατί και το iQ είναι άλλη κατηγορία από το Smart όμως του κλέβει πωλήσεις.
ολα τα αυτοκινητα μπορεις να τα συγκρινεις με κατι και παρα τις ιδιαιτεροτητες τους μπορεις να τα ενταξεις σε κατηγοριες..
το Mini πχ ειναι mini και στην απλη εκδοχη του (οχι s) μπορεις να το συγκρινεις με ενα c2 , 500 , vw fox κτλ..
το iq δεν καταλαβαινω γιατι να μη συγκρινεται απευθειας με smart, αυτη ειναι η κατηγορια του απλα ειναι πολυ καλυτερο απο το smart
το sirocco ειναι ξεκαθαρα 3θυρο hatch και ανετα συγκρινεται με golf και λοιπα hatch
ακομα και πολυ περιεργες περιπτωσεις οπως το rx8 μπαινουν σε κατηγοριες ( 4θεσιο κουπε)
παντως απο την εμπειρια μου ενα Α6 εχει πολυ περισσοτερους χωρους απο ενα Α4 (αρα και τα συγγκενικα του αυτοκινητα οπως Α5). αυτο και μονο το κανει τελειως ξεχωριστο.
δε σου λεω οτι θα διαλεγα Α6 εναντι ακομα και Α4 (οπως δε θα διαλεγα και e-class σε σχεση με c) γιατι δε με ενδιαφερουν οι χωροι, ομως το μεγαλυτερο μοντελο στην ουσια αυτο προσφερει μαζι με καλυτερη ποιοτητα φυσικα μιας και ειναι πιο πανω στην ιεραρχιακαποιος θα διαλεγε το Α6 για τους χωρους του και ισως γιατι θελει να εχει το 'μεγαλυτερο μοντελο'
ειναι σα να μου λες γιατι να παρει καποιος Α8 ή s- class ή bmw 7..ή ακομα χειροτερα γιατι να παρει sl το οποιο δεν εχει κανενα νοημα οσο υπαρχει η slk.
η απαντηση ειναι απλη.γιατι εχει πολλα λεφτα -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειναι σα να μου λες γιατι να παρει καποιος Α8 ή s- class ή bmw 7..
ή ακομα χειροτερα γιατι να παρει sl το οποιο δεν εχει κανενα νοημα οσο υπαρχει η slk.
η απαντηση ειναι απλη.γιατι εχει πολλα λεφταΜπορεί να ακούγεται αφελές, μηδενιστικό και υπεραπλουστευμένο, όμως έχει μεγάλη δόση αλήθειας.
Υ.Γ. Το ίδιο ισχύει και σχεδόν για όλα τα καταναλωτικά αγαθα.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ένας αιώνας Audi ! -
The Audi A8 is expected to hit the market in 2010 with four engine options, including petrol and diesel versions of a 3.0-liter and 4.2-liter V8. Should a S8 model be released, it could receive a 5.0-liter V10 FSI that unleashes 620 horsepower.
-
A5 sportback εν κινήσει:
http://carscoop.blogspot.com/2009/07/vi ... otion.html -
Μόλις επέστρεψα από βόλτα με Α5 2.0T Quattro S-tronic και δηλώνω
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μόλις επέστρεψα από βόλτα με Α5 2.0T Quattro S-tronic και δηλώνωέχω κλείσει Audi A5 Cabriolet για test drive αυτό το Σάββατο!!! μάλλον με βλέπω να μην το επιστρέφω
τεσπα...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Μόλις επέστρεψα από βόλτα με Α5 2.0T Quattro S-tronic και δηλώνω
έχω κλείσει Audi A5 Cabriolet για test drive αυτό το Σάββατο!!! μάλλον με βλέπω να μην το επιστρέφω
τεσπα...
το επέστρεψα τελικά! είναι πάντως πολύ της βόλτας και της χαλάρωσης, ο δε κινητήρας φαίνεται δυνατός παντού και χαζοσπινάρει λιγάκι αν βιαστείς με το γκάζι του (π.χ. όπως κάνω με το S3 όπου δεν) είναι πολύ άνετο, καλοφτιαγμένο, το ταμπλό του τρέμει, κι ας λένε ότι θέλουν, με κλειστή την οροφή αισθάνεσει ότι πάλι κάτι λείπει αλλά ότι κάτι το δένει και δεν αφήνει το τρέμουλο να εμφανιστεί, ο αέρας δεν ενοχλεί καθόλου, μάλιστα βγήκα βαρυμπόμπη κ πήγα μέχρι Αγιο Στέφανο με δυο συνεπιβάτες, μέχρι και 200χλμ την ώρα οι μπροστά δεν νιώθουν τίποτα(παράθυρα ανεβασμένα), μετά έκοψα! κρατάει καλά, είναι όντως όπως και το Α5 ωραία στημένο, η ουρά παίζει αν το θές, τα φρένα, κιβώτιο, τιμόνι αρκετά καλά, το χρώμα ωραίο(μελιντζανί με καφέ εσωτερικό), μηδέν τριγμοί, μεγάλες ζάντες, εξατμίσεις και χερούλια, πολύ καλής ποιότητας εσωτερικό και σε αντοχή αλλά και σε αίσθηση(έτσι φαίνεται παιδιά) μπλα μπλα μπλα...
...βαρετό...
ένα Α5 S-Line 2.0 Τ Quattro DSG ίσως ήταν καλύτερο για τα γούστα μου. μιλάμε.
-
Audi R8 V10 Clubsport?
http://www.worldcarfans.com/109081120997/audi-r8-v10-clubsport-spied
-
Για service αλλά και προβλήματα εντός εγγύησης ποιόν να προτιμήσω στη θεσσαλονίκη?
Καλύτερα pm για να μην έχουμε προβληματάκια
-
A3 sportback 1.8T του 2008 με 18000 χλμ . Λάστιχα 225/45 R17 μαμίσια.
Συμβαίνει να μου σπινάρει έντονα ακόμα και με τρίτη! Χωρίς καγκουριές. Απλώς το πατάω από τις 3000 στροφές και γύρω στις 4000 αρχίζει να ανάβει το λαμπάκι του ΤCS-ESP στο στροφόμετρο και το αισθάνομαι να σπινάρει ανεξέλεγκτα.
Του έχω νομίζω γύρω στα 33 πίεση μπροστά όπως γράφει η τάπα της βενζίνας.
Λάστιχα τα μαμίσια.Το κάνει σε όλους λόγω ισχύος;
Φταίει μήπως η πίεση;
Μήπως πρέπει να βάλω μαλακότερη γόμα;
AUDI FORUM