Jun 20, 2008, 10:30 AM

Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παιδια θα θελα να ρωτησω κατι..στο τρεχον τευχος των 4Τ παρουσιαζεται το ΤΤ-S..εγω προσωπικα γενικως εμπιστευομαι τις δυναμομετρησεις των 4Τ,στο τευχος ομως αυτο το ΤΤ το οποιο ουσιαστικα φοραει τον κινητηρα του S3 εδωσε στο δυναμομετρο 226 αλογα(παντα μιλαμε για τροχο)...σε παλιοτερο συγκριτικο(Ιανουαριος του '07 αν δε κανω λαθος) ειχε δωσει στο S3 245 στον τροχο...

εχοντας διαβασει προσφατα και σε αλλο foum σχετικες δυναμομετρησεις ακουσα τη γνωμη οτι τα 245 γινονται με το haldex κλειστο(οποτε μειωνονται οι απωλειες της τετρακινησης) γιατι διαφορετικα,αν εδινε 245 με τετρακινηση θα πρεπε να ειχε καμια 300αρια στροφαλο,πραγμα υπερβολικο...

ξερει κανεις ακριβως τι παιζει με το θεμα?γνωριζουμε αν πλεον οι 4Τ βρηκαν τροπο να μετρουν με τον haldex ανοιχτο(γιατι ηξερα οτι υπηρχαν προβληματα)....?γιατι εδω που τα λεμε τα 226 ειναι πιο λογικο νουμερο..δεν εχω διαβασει ακομα το αρθρο,ενας φιλος μου μου το ειπε απο το τηλεφωνο...

επισης ισχυει οτι αν σηκωθει το χειροφρενο η τετρακινηση απενεργοποιειται???(αυτο το ειχα διαβασει σε ξενο forum)...αν ειναι να μας φτανουν να το σηκωνουμε μια σκαλα και να γινομαστε μπροστοκινητοι

Παιζει να τα 'πειραζουν' λιγο προς τα πανω οι αντιπροσωπειες πριν δωσουν ενα αμαξι για δοκιμη σε περιοδικο και να κερδιζουν τις εντυπωσεις ?
Εγω το εξεταζω σαν πολυ σοβαρο ενδεχομενο!