-
Ο χρήστης supreme έγραψε:
Ο σεβασμός αξίζει μόνο όταν έρχεται από ανθρώπους που εκτιμάς. Συνεπώς, από εσένα το ζητούμενο είναι ο μη-σεβασμός,
πιθανόν να καταλαβαίνεις την αντιστροφή.
Δυστυχώς για σένα, ο μηχανισμός προβολής βρίσκει την τέλεια εφαρμογή στην περίπτωσή σου.Τα περί κομπλεξισμού κ απωθημένων σου επιστρέφονται στο ακέραιο δηλαδή. Καληνύχτα κ καλή τύχη!Δεν με ξερεις ουτε έχεις μιλήσει καθόλου μαζι μου στο παρελθόν για να κρίνεις αν με εκτιμας ή οχι. Αρα μπορεις να κρίνεις μονο απο αυτον τον διάλογο. Και επαναλαμβάνω, ο νοών νοείτω. Οποιος διαβάσει αυτα τα ποστ θα καταλάβει ποιος δεν ειναι άξιος σεβασμού και ποιος διακατέχεται απο φανατισμό και κομπλεξικό τρόπο σκέψης.
Φιλάκια και όταν τα βρεις με τον εαυτό σου, εδω είμαστε να συζητάμε
-
Ο χρήστης TATS έγραψε:
Ο σεβασμός αξίζει μόνο όταν έρχεται από ανθρώπους που εκτιμάς. Συνεπώς, από εσένα το ζητούμενο είναι ο μη-σεβασμός,
πιθανόν να καταλαβαίνεις την αντιστροφή.
Δυστυχώς για σένα, ο μηχανισμός προβολής βρίσκει την τέλεια εφαρμογή στην περίπτωσή σου.Τα περί κομπλεξισμού κ απωθημένων σου επιστρέφονται στο ακέραιο δηλαδή. Καληνύχτα κ καλή τύχη!Δεν με ξερεις ουτε έχεις μιλήσει καθόλου μαζι μου στο παρελθόν για να κρίνεις αν με εκτιμας ή οχι. Αρα μπορεις να κρίνεις μονο απο αυτον τον διάλογο. Και επαναλαμβάνω, ο νοών νοείτω. Οποιος διαβάσει αυτα τα ποστ θα καταλάβει ποιος δεν ειναι άξιος σεβασμού και ποιος διακατέχεται απο φανατισμό και κομπλεξικό τρόπο σκέψης.
Φιλάκια και όταν τα βρεις με τον εαυτό σου, εδω είμαστε να συζητάμε
Έχεις απόλυτο δίκιο ΤΑΤS. Κρίνω μόνο από αυτόν τον διάλογο...
Κ δυστυχώς τα νέα είναι δυσάρεστα για το πρόσωπό σου, καθώς το μόνο πράγμα που δικαιωματικά κέρδισες από 'μένα είναι ένα: η απαξίωση. Μην με αναγκάσεις να σου ξαναπαντήσω, γιατί φοβάμαι ότι αυτά που θα σου πω θα σε δυσαρεστήσουν ακόμα περισσότερο.
Φιλικά προς το παρόν... -
Ρε σεις, είστε ζευγάρι μήπως; Πολύ σε ερωτικό καβγαδάκι μου φέρνει αυτό.
-
+slk200
-
Έχεις απόλυτο δίκιο ΤΑΤS. Κρίνω μόνο από αυτόν τον διάλογο...
Κ δυστυχώς τα νέα είναι δυσάρεστα για το πρόσωπό σου, καθώς το μόνο πράγμα που δικαιωματικά κέρδισες από 'μένα είναι ένα: η απαξίωση. Μην με αναγκάσεις να σου ξαναπαντήσω, γιατί φοβάμαι ότι αυτά που θα σου πω θα σε δυσαρεστήσουν ακόμα περισσότερο.
Φιλικά προς το παρόν...Αν κερδιζα μονο την απαξιωση σου, δεν θα καθόσουν μεχρι τις 4 την νυχτα να ποστάρεις.. Εκτος και αν προσπαθεις εξ αρχής να περάσεις καποια αρνητικά μηνύματα σχετικά με κάτι.. Γιατι ακομα δεν έχω καταλάβει πια ειναι η ουσιώδη διαφωνία μας ωστε να έχουν γραφτει τόσα ποστ (τα οποια παρεπιπτώντως ειναι άσχετα απο το topic!). Anyway. Δεν περιμενω να κερδίσω κατι απο εσένα. Και ουτε το θέλω.
Τα αλλα περι δυσαρεστων τα αφήνω ασχολίαστα. Δεν έχεις κατι ουσίας να πεις ή να καταλογίσεις. Και ουτε διακρίνω και τόση φιλικότητα..Αντε καληνυχτα.
~ Sorry παιδιά ~
-
Ο χρήστης TATS έγραψε:
Αν κερδιζα μονο την απαξιωση σου, δεν θα καθόσουν μεχρι τις 4 την νυχτα να ποστάρεις
Δεν καθεται μονο αυτή...
Εκτος και αν προσπαθεις εξ αρχής να περάσεις καποια αρνητικά μηνύματα σχετικά με κάτι.. Γιατι ακομα δεν έχω καταλάβει πια ειναι η ουσιώδη διαφωνία μας ωστε να έχουν γραφτει τόσα ποστ (τα οποια παρεπιπτώντως ειναι άσχετα απο το topic!). Anyway. Δεν περιμενω να κερδίσω κατι απο εσένα. Και ουτε το θέλω.
Τα αλλα περι δυσαρεστων τα αφήνω ασχολίαστα. Δεν έχεις κατι ουσίας να πεις ή να καταλογίσεις.Και ουτε διακρίνω και τόση φιλικότητα..
**Αντε καληνυχτα. **
~ Sorry παιδιά ~
Νομιζω πως καποια στιγμή θα πρέπει να δείξεις συνεπεια στα λεγομενα σου και να μην το συνεχισεις, όπως πολύ σωστα σου πρότεινε η supreme.
Κι αυτο το sorry παιδια...
Τι είναι???
Εσυ χαλιέσαι βραδιάτικα...
Απ'τον εαυτό σου πρεπει να ζητήσεις συγνώμη -
Σόρρυ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η supreme πετάχτηκε από το πουθενά και πέταξε την πιπεριά της.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σόρρυ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η supreme πετάχτηκε από το πουθενά και πέταξε την πιπεριά της.Κοιτα φιλε μου,
Δεν έχω τη διαθεση να περιμένω ποτε και ποιος θα απαντήσει ωστε να συντηρηθεί αυτή η 'διαμάχη'...
Ειπα απλά να κρατησει ενα επίπεδο και να μην φανεί αναξιόπιστος στα λεγομενα του.
Δεν με αφορά αν ειναι 'ζευγαρι' οπως χιουμοριστικά έγραψες ούτε με νοιάζει να τα βρουν. ΑΠΛΑ να εννοούμε αυτά που γραφουμε. -
Δίκιο έχεις σε αυτό.
-
-
-
-
w116 6.9 αεροσουστο ποσο μπορει να ειναι μια καλη τιμη...?
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
w116 6.9 αεροσουστο ποσο μπορει να ειναι μια καλη τιμη...?450 SEL δηλαδη με 286 αλογα.oldtimer.
ελλαδα δεν ξερω κατα ποσο θα βρεις,
γερμανια υπαρχουν ελαχιστα παντως και εχουν γυρω στα 10 χιλιαρικα. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
w116 6.9 αεροσουστο ποσο μπορει να ειναι μια καλη τιμη...?
450 SEL δηλαδη με 286 αλογα.oldtimer.
ελλαδα δεν ξερω κατα ποσο θα βρεις,
γερμανια υπαρχουν ελαχιστα παντως και εχουν γυρω στα 10 χιλιαρικα.Από προσωπική εμπειρία, αυτά που είναι μέχρι 10-12 είναι σκόρπια και επειδή μιλάμε για Μ100 μάλλον καλύτερα να μην ασχοληθείς μαζί τους... υπολόγισε 15-20 για ένα καλό (μαζέψιμο δλδ) και από 25 και πάνω για ένα πολύ καλό αυτοκίνητο...
Υπόψιν ότι μια ανακατασκευή στο Μ100 ξεκινά από 5 χιλιαρικάκια για ψεκασμό-βαλβίδες και λίγα ψιλολοϊδια και μπορείς ΕΥΚΟΛΑ να πατήσεις τα 10-15 αν το σκαλίσεις σε μεγαλύτερο βάθος. Δεν παύει, όμως, να είναι το μεγαλύτερο ΜΒ παραγωγής!
Τα ελληνικά είναι μετρημένα στα δάχτυλα (του ενός χεριού). -
Κάποιος φίλος έχει στο parking του πατρικού παρατημένη μια 300sl Roadster του 1958 από άλλες εποχές!!!! και επειδή το οίκημα θα κατεδαφισθεί πρέπει να μεταφερθεί!!! Χρειάζεται γερανό για να βγει!!! Έπεσε στο τραπέζι το θέμα επισκευής και ψάχνω να βρώ ποιο είναι το link της mercedes για τέτοιες δουλειές!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Κάποιος φίλος έχει στο parking του πατρικού παρατημένη μια 300sl Roadster του 1958 -
Τετοιο;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ποσο το δινουν;;;;;;;
Σε τι κατασταση ειναι;;;;;; -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Κάποιος φίλος έχει στο parking του πατρικού παρατημένη μια 300sl Roadster του 1958 από άλλες εποχές!!!! και επειδή το οίκημα θα κατεδαφισθεί πρέπει να μεταφερθεί!!! Χρειάζεται γερανό για να βγει!!! Έπεσε στο τραπέζι το θέμα επισκευής και ψάχνω να βρώ ποιο είναι το link της mercedes για τέτοιες δουλειές!!!Άποψη μου, δεν αξίζει να επισκευασθεί, εκτός αν δεν ενοχλεί τους ιδιοκτήτες η μηνιαία επίσκεψη στα συνεργεία.
Παραταύτα υπάρχει κάποιος στην Νίκαια ,ο οποίος αναλαμβάνει όλες τις merc κυρίως τέτοιες περιπτώσεις ,ο ίδιος κ ο γιος του είναι κάτοχοι παλαιών Merc, την περασμένη Τρίτη που ήμουν στο συνεργείο του είχε αναλάβει μια w126.
Του 1958 λέει το παλικάρι ότι είναι, αναμενόμενο να είναι παρατημένη.
Προπολεμικά οχήματα ,αλλά επειδή είναι merc θέλουμε να θεωρούμε ότι έχουν αξία. -
Του 1958 λέει το παλικάρι ότι είναι, αναμενόμενο να είναι παρατημένη.
Προπολεμικά οχήματα ,αλλά επειδή είναι merc θέλουμε να θεωρούμε ότι έχουν αξία.Για 300sl μιλάμε, όχι για a-class μετά από 50 χρόνια.
MERCEDES-BENZ FORUM