-
Δεν ανοίγουμε 50 thread να συζητάμε για το ίδιο αυτοκίνητο?
Συζητείται ήδη. http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... c&start=15Btw it sucks
-
Aπό μπροστά είναι και γαμώ, από πίσω συνεχίζει να μου φαίνεται πολύ βαρετή...
-
Ο χρήστης supreme έγραψε:
Δεν ανοίγουμε 50 thread να συζητάμε για το ίδιο αυτοκίνητο?
Συζητείται ήδη. http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... c&start=15Btw it sucks
Δεν ηξερα οτι υπαρχει κ αλλο thread για τα Μερκ....
Ασχετο. Γιατι 'it sucs';;;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Περι χιλιομέτρων
Αν και δεν τις φτιάχνουν ποια όπως παλιαΑυτο ειναι ενα ταξι απο την Σαλονικα.
Το χαν βγαλει στα δελτεια ειδησεων πριν απο κατι χρονια....
Και τωρα που κοιταξα το αρθρο....
Το λεει και μεσα....Έχω μπεί σε αυτό το ταξί λίγο καιρό πριν αποσυρθεί
A και για την C63AMG -
στο ring εδώ και πολλα χρονια γυριζει μια SEL (300? 350? δε θυμαμαι) και έχει γραψει πανω απο 1 εκατομυριο χλμ.
ω ναι
-
Poly giftia to terastio sima sti maska me tis 2 xrwmiomenes grammes...
-
Επειδή δε σου αρέσει δε σημαίνει οτι είναι και γυφτιά-όλα τα σπορ ΜΒ έχουν παραδοσιακά το σήμα στη μάσκα από την εποχή της γλαρόφτερης.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
στο ring εδώ και πολλα χρονια γυριζει μια SEL (300? 350? δε θυμαμαι) και έχει γραψει πανω απο 1 εκατομυριο χλμ.ω ναι
Ελπίζω μικτά km και όχι μόνο μέσα στην πίστα... (διαφορετικά είναι τρελό κάψιμο )
-
Παιδιά σύντομα θα πάρω μία C230 μεταχειρισμένη...
Δύο κλειδιά δίνουν για κάθε αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία? -
Ο χρήστης giorgio έγραψε:
Δύο κλειδιά δίνουν για κάθε αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία?yeap..
(Kαι ενα ακόμα τηλεχειριστήριο σε περίπτωση που έχει το αυτοκίνητο σαν έξτρα εξοπλισμό προθέρμανση καμπίνας)
-
Ο χρήστης giorgio έγραψε:
Δύο κλειδιά δίνουν για κάθε αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία?σε όλες τις αντιπροσωπείες 2 δίνουν ,λες στα μεταχειρισμένα να το κρατάνε οι μαντράδες για την πάρτη τους το δεύτερο?
btw γιατί δεν ρώταγες κατευθείαν τον tats?
-
Δύο κλειδιά δίνουν για κάθε αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία?σε όλες τις αντιπροσωπείες 2 δίνουν ,λες στα μεταχειρισμένα να το κρατάνε οι μαντράδες για την πάρτη τους το δεύτερο?
Δεν χρειάζεται να τον αποπαίρνεις.. Απατεωνιές μπορούν να γίνουν παντού..
btw, γιατι να ρωτήσει κατ ευθείαν εμένα? μηπως ειμαι κανενας μαντράς ή αντιπρόσωπος?
-
σε όλες τις αντιπροσωπείες 2 δίνουν ,λες στα μεταχειρισμένα να το κρατάνε οι μαντράδες για την πάρτη τους το δεύτερο?Για να το παίρνουν όταν θα λείπουμε από το σπίτι ή όταν δεν θα το μετακινούμε για μέρες, μη μείνει και από μπαταρία?
Και κοινωνικό έργο οι μαντράδες...
Για μας το κάνουν...
Αλήθεια, επίδομα ή κάποιο extra bonus παίρνουν γι'αυτό ? -
Ο χρήστης TATS έγραψε:
Δεν χρειάζεται να τον αποπαίρνεις.. Απατεωνιές μπορούν να γίνουν παντού..
btw, γιατι να ρωτήσει κατ ευθείαν εμένα? μηπως ειμαι κανενας μαντράς ή αντιπρόσωπος?
Μα γιατί αρπάζεσαι καλέ μου?
Θα έπρεπε να νιώθεις περήφανος ,λόγω του ότι ανήκεις στο club των γνήσιων mercedakidwn,που το όνομα σου συνιστάται όταν διατυπώνονται απορίες σχετικά με merc -
-offtopic mode: ON
Μα γιατί αρπάζεσαι καλέ μου?
Θα έπρεπε να νιώθεις περήφανος ,λόγω του ότι ανήκεις στο club των γνήσιων mercedakidwn,που το όνομα σου συνιστάται όταν διατυπώνονται απορίες σχετικά με mercΜα απολύτως χαλαρός ειμαι γλυκια μου, που την είδες την ένταση?..
Ημουν σίγουρος οτι θα το πήγαινες εκει το θέμα!
Βεβαια αν σε ρωτήσω απο που συνάδει το ειρωνικό σου σχόλιο και πως συνδέονται τα ποστ που έχω κανει με το περιεχομενο της υπογραφής μου δεν θα έχεις τι να μου απαντήσεις, γι αυτο και δεν σε ρωτάω.. Δεν έχω αναφέρει ποτέ κατι περι αυτού.Βλέπω σε ενοχλει πολύ αυτό το λογότυπο.. Αλλά δεν ενδιαφέρει κανεναν η συζήτηση αυτη.. Γι αυτο μεσω pm αν θες διευκρινίσεις.. Γιατι μπορει να με μπερδεύεις και με κανέναν άλλο..
-offtopic mode : OFF
-
Ο χρήστης TATS έγραψε:
-offtopic mode: ONΜα γιατί αρπάζεσαι καλέ μου?
Θα έπρεπε να νιώθεις περήφανος ,λόγω του ότι ανήκεις στο club των γνήσιων mercedakidwn,που το όνομα σου συνιστάται όταν διατυπώνονται απορίες σχετικά με mercΜα απολύτως χαλαρός ειμαι γλυκια μου, που την είδες την ένταση?..
Ημουν σίγουρος οτι θα το πήγαινες εκει το θέμα!
Βεβαια αν σε ρωτήσω απο που συνάδει το ειρωνικό σου σχόλιο και πως συνδέονται τα ποστ που έχω κανει με το περιεχομενο της υπογραφής μου δεν θα έχεις τι να μου απαντήσεις, γι αυτο και δεν σε ρωτάω.. Δεν έχω αναφέρει ποτέ κατι περι αυτού. Βλέπω σε ενοχλει πολύ αυτό το λογότυπο.. Αλλά δεν ενδιαφέρει κανεναν η συζήτηση αυτη.. Γι αυτο μεσω pm αν θες διευκρινίσεις.. Γιατι μπορει να με μπερδεύεις και με κανέναν άλλο..
-offtopic mode : OFFαγαπητέ TATS, αν η ικανότητά σου να κατανοείς πότε πρόκειται περί ειρωνίας και ποτέ όχι, ήταν αντίστοιχη της βεβαιότητάς σου σχετικά με το που πηγαίνω το θέμα, θα άφηνες κατά μέρος τις διάφορες ιστορίες για αγρίους...
ποιός νομίζεις ότι ασχολείται αγαπητέ, με το τι υπογραφή έχεις και που τη βάζεις...?
τέλος, επίτρεψέ μου να σου πω, ότι τρέφεις αυταπάτες αν νομίζεις ότι απαιτείται να σου στείλω pm για διευκρινίσεις...
ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να γράψω τα αυτονόητα -
αγαπητέ TATS, αν η ικανότητά σου να κατανοείς πότε πρόκειται περί ειρωνίας και ποτέ όχι, ήταν αντίστοιχη της βεβαιότητάς σου σχετικά με το που πηγαίνω το θέμα, θα άφηνες κατά μέρος τις διάφορες ιστορίες για αγρίους...ποιός νομίζεις ότι ασχολείται αγαπητέ, με το τι υπογραφή έχεις και που τη βάζεις...?
τέλος, επίτρεψέ μου να σου πω, ότι τρέφεις αυταπάτες αν νομίζεις ότι απαιτείται να σου στείλω pm για διευκρινίσεις...
ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να γράψω τα αυτονόηταΘες να μου πεις οτι το σχολιο σου περι 'Θα έπρεπε να νιώθεις περήφανος ,λόγω του ότι ανήκεις στο club των γνήσιων mercedakidwn,που το όνομα σου συνιστάται όταν διατυπώνονται απορίες σχετικά με merc' δεν ειναι καθολου ειρωνικό...?
Επίσης, για να αναφερεις οτι 'Θα έπρεπε να νιώθεις περήφανος ,λόγω του ότι ανήκεις στο club των γνήσιων mercedakidwn,που το όνομα σου συνιστάται όταν διατυπώνονται απορίες σχετικά με merc', προφανως απο κάπου ειδες οτι ανηκω στον χώρο που χαρακτηρίζεις με τόση ειρωνια.. Και ο μονος τρόπος να το διαπιστώσεις ειναι η υπογραφή μου. Αρα, ναι, ασχολείσαι, κρίνεις, σχολιάζεις και ενεργείς με βάση την υπογραφή μου..
Οι αυταπάτες για τα pm δεν ειναι δικές μου.. Θα σου τις υπενθυμίσουν οι mod του forum όταν τα δουν..
-
Ο χρήστης TATS έγραψε:
αγαπητέ TATS, αν η ικανότητά σου να κατανοείς πότε πρόκειται περί ειρωνίας και ποτέ όχι, ήταν αντίστοιχη της βεβαιότητάς σου σχετικά με το που πηγαίνω το θέμα, θα άφηνες κατά μέρος τις διάφορες ιστορίες για αγρίους...
ποιός νομίζεις ότι ασχολείται αγαπητέ, με το τι υπογραφή έχεις και που τη βάζεις...?
ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να γράψω τα αυτονόηταΘες να μου πεις οτι το σχολιο σου περι 'Θα έπρεπε να νιώθεις περήφανος ,λόγω του ότι ανήκεις στο club των γνήσιων mercedakidwn,που το όνομα σου συνιστάται όταν διατυπώνονται απορίες σχετικά με merc' δεν ειναι καθολου ειρωνικό...?
Επίσης, για να αναφερεις οτι 'Θα έπρεπε να νιώθεις περήφανος ,λόγω του ότι ανήκεις στο club των γνήσιων mercedakidwn,που το όνομα σου συνιστάται όταν διατυπώνονται απορίες σχετικά με merc', προφανως απο κάπου ειδες οτι ανηκω στον χώρο που χαρακτηρίζεις με τόση ειρωνια.. Και ο μονος τρόπος να το διαπιστώσεις ειναι η υπογραφή μου. Αρα, ναι, ασχολείσαι, κρίνεις, σχολιάζεις και ενεργείς με βάση την υπογραφή μου..
Οι αυταπάτες για τα pm δεν ειναι δικές μου.. Θα σου τις υπενθυμίσουν οι mod του forum όταν τα δουν..
TATS, η συλλογιστική σου διέπεται από σοβαρά σφάλματα λογικής. Αν νομίζεις ότι η σύσταση του προσώπου σου προς τον άλλον χρήστη
ήτο ειρωνική, μάλλον θα πρέπει να επιστρατεύσουμε το γνωστό ρητό με τις μύγες κ τα μυγιάσματα. Η δική μου πρόθεση ήταν αγνή. Εσύ θεώρησες ότι ήταν ειρωνική.
I rest my case.
Έπειτα, είναι πραγματικά ανεξήγητη στα όρια του παθολογικού, αυτή η εμμονή σου με την υπογραφή σου. Εκτός κι αν η τόσο έντονη προβολή της υπογραφής δρα ως κάποιου τύπου υποκατάστατο. Σιγά τα ωά αγαπητέ TATS. Μάλλον θα έπρεπε κάποιος να σε ενημερώσει ότι δεν βρίσκεσαι στο ομφαλό της Γης. Τέλος, ο υπαινιγμός σου περί pm είναι τελείως άστοχος και προβοκατόρικος. Οι mods στη διάθεσή σου, εγώ δεν τους χρειάζομαι.θα σε παρακαλέσω να σεβαστείς το thread και να μην συνεχιστούν οι προκλήσεις
-
TATS, η συλλογιστική σου διέπεται από σοβαρά σφάλματα λογικής. Αν νομίζεις ότι η σύσταση του προσώπου σου προς τον άλλον χρήστη
ήτο ειρωνική, μάλλον θα πρέπει να επιστρατεύσουμε το γνωστό ρητό με τις μύγες κ τα μυγιάσματα. Η δική μου πρόθεση ήταν αγνή. Εσύ θεώρησες ότι ήταν ειρωνική.
I rest my case.
Έπειτα, είναι πραγματικά ανεξήγητη στα όρια του παθολογικού, αυτή η εμμονή σου με την υπογραφή σου. Εκτός κι αν η τόσο έντονη προβολή της υπογραφής δρα ως κάποιου τύπου υποκατάστατο. Σιγά τα ωά αγαπητέ TATS. Μάλλον θα έπρεπε κάποιος να σε ενημερώσει ότι δεν βρίσκεσαι στο ομφαλό της Γης. Τέλος, ο υπαινιγμός σου περί pm είναι τελείως άστοχος και προβοκατόρικος. Οι mods στη διάθεσή σου, εγώ δεν τους χρειάζομαι.θα σε παρακαλέσω να σεβαστείς το thread και να μην συνεχιστούν οι προκλήσεις
Με κάλυψες και με αυτό το πόστ σου,
ο νοών νοείτω
μην εκτεθείς κι άλλο.Δεν σώζεις κάτι με τις πομπώδεις εκφράσεις και την λόγια γλώσσα που ξαφνικά θυμήθηκες να χρησιμοποιήσεις..
Εγινε αισθητή η 'αγνή' σου πρόθεση και ο κομπλεξισμός σου προς κάποια πράγματα..Ο σεβασμος κερδίζεται αγαπητή, δεν απαιτείται.. Δες τα τελευταία σου ποστ (προς τον Wagner669 και προς τον giorgio και φυσικά προς εμένα) και θα καταλάβεις.. Σεβάσου πρωτα τους άλλους χρήστες και μετά ολόκληρο το forum το οποιο αναγκάζεται να διαβάζει τα απωθημένα σου, και μετα εχε απαίτηση να σε σεβαστούν.
Αυτα απο μενα. Αρκετή σημασια και αξία νομίζω σου έδωσα.
- Sorry για το offtopic -
-
Ο σεβασμός αξίζει μόνο όταν έρχεται από ανθρώπους που εκτιμάς. Συνεπώς, από εσένα το ζητούμενο είναι ο μη-σεβασμός,
πιθανόν να καταλαβαίνεις την αντιστροφή.
Δυστυχώς για σένα, ο μηχανισμός προβολής βρίσκει την τέλεια εφαρμογή στην περίπτωσή σου.Τα περί κομπλεξισμού κ απωθημένων σου επιστρέφονται στο ακέραιο δηλαδή. Καληνύχτα κ καλή τύχη!
MERCEDES-BENZ FORUM