Ο χρήστης supreme έγραψε:
αγαπητέ TATS, αν η ικανότητά σου να κατανοείς πότε πρόκειται περί ειρωνίας και ποτέ όχι, ήταν αντίστοιχη της βεβαιότητάς σου σχετικά με το που πηγαίνω το θέμα, θα άφηνες κατά μέρος τις διάφορες ιστορίες για αγρίους...
ποιός νομίζεις ότι ασχολείται αγαπητέ, με το τι υπογραφή έχεις και που τη βάζεις...?
τέλος, επίτρεψέ μου να σου πω, ότι τρέφεις αυταπάτες αν νομίζεις ότι απαιτείται να σου στείλω pm για διευκρινίσεις...
ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να γράψω τα αυτονόητα
Θες να μου πεις οτι το σχολιο σου περι 'Θα έπρεπε να νιώθεις περήφανος ,λόγω του ότι ανήκεις στο club των γνήσιων mercedakidwn,που το όνομα σου συνιστάται όταν διατυπώνονται απορίες σχετικά με merc' δεν ειναι καθολου ειρωνικό...?
Επίσης, για να αναφερεις οτι 'Θα έπρεπε να νιώθεις περήφανος ,λόγω του ότι ανήκεις στο club των γνήσιων mercedakidwn,που το όνομα σου συνιστάται όταν διατυπώνονται απορίες σχετικά με merc', προφανως απο κάπου ειδες οτι ανηκω στον χώρο που χαρακτηρίζεις με τόση ειρωνια.. Και ο μονος τρόπος να το διαπιστώσεις ειναι η υπογραφή μου. Αρα, ναι, ασχολείσαι, κρίνεις, σχολιάζεις και ενεργείς με βάση την υπογραφή μου..
Οι αυταπάτες για τα pm δεν ειναι δικές μου.. Θα σου τις υπενθυμίσουν οι mod του forum όταν τα δουν..