-
Προς το παρον βολευομαι με 190 Ε Καλα Χριστουγεννα σε ολους!
-
Θενξ Βασίληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!
-
Πάρα πολύ ωραίο!!
Α ρε Βασίλη όλους μας 'έφτιαξες'
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μόνο σε εμένα δεν αρέσει η CLS?Είμαστε 2 τουλάχιστον!
Άλλο πράγμα το S...δυστυχώς ή ευτυχώς....
Για εμένα υπάρχει σύγκριση μεταξύ S και CL ενώ η CLS παίζει μόνη της (και καλά να πάθει τέτοιος παλιοχαρακτήρας που είναι! )!Τι βλέπω;...πάει το thread, ε; Ομορφα...
-
Εμενα μου αρεσε η CLS τωρα που ειδα την CL μου αρεσουν και οι δυο, ομως περισσοτερο η CL.
-
Να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κανένας.
Ποιος είναι ο κωδικός του μοντέλου E200Compressor του 1998.
Η πρώτη στρογγυλοφάναρη είναι με τα 186 άλογα.
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Ευχαριστώ.W210 και είχε 192ps (M111 2.0l)
-
Ο χρήστης ntamp έγραψε:
Ευχαριστώ.W210 και είχε 192ps (M111 2.0l)
οκ Ευχαριστώ!
-
-
Eίδες μεγαλεία η mercedes;
-
Εδώ τρίζει το καινούργιο Golf, να μη τρίζει αυτό με 200Κ χλμ;
-
Μήπως χάνει κιόλας λάδια,αν κρίνω απο τη 2η φωτογραφία???
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Μήπως χάνει κιόλας λάδια,αν κρίνω απο τη 2η φωτογραφία???Τρίζει και χάνει λάδια... FSi θα είναι!
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Μήπως χάνει κιόλας λάδια,αν κρίνω απο τη 2η φωτογραφία???Είναι πολύ πιθανό. Εχει μείνει στην ίδια θέση από την Τρίτη. Κανείς δεν καταδέχεται ούτε καν να το βάλει μπρος.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μήπως χάνει κιόλας λάδια,αν κρίνω απο τη 2η φωτογραφία???
Είναι πολύ πιθανό. Εχει μείνει στην ίδια θέση από την Τρίτη. Κανείς δεν καταδέχεται ούτε καν να το βάλει μπρος.
Μήπως ήθελαν να πουν οι Χριστιανοί 'θα σας διαθέσουμε κάτι για να μη σας πιάσουν το πάρκιν άλλοι; ':ysterical:
Ποιοι είναι οι εν λόγω κύριοι με την καλή 'υποστήριξη' (για να ξέρουμε δλδ); -
Θα μου επιτρέψετε να απαντήσω αύριο, ώστε να έχουμε μιλήσει ξανά μαζί τους για την πιθανότητα αντικατάστασης του αυτοκινήτου αντικατάστασης.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Θα μου επιτρέψετε να απαντήσω αύριο, ώστε να έχουμε μιλήσει ξανά μαζί τους για την πιθανότητα αντικατάστασης του αυτοκινήτου αντικατάστασης.Απόσυρσης θες να πεις...
-
Αν είναι τυχερό θα το αφήσουν να αναπαυτεί επιτέλους.
-
Και πιστεύω ότι την επόμενη φορά (χτύπα ξύλο) δεν θα ξαναπάτε σε αυτούς…
Δηλαδή δίνεις ένα Χ ποσό άνω του μέσο όρου δηλαδή και, περιμένεις ότι το αυτοκίνητο αντικαταστάσεις θα είναι αυτό; Για όνομα δηλαδή.
Χτύπα ξύλο και πάλι λέγω εγώ, αν πάθει κάτι το 207 και το πάω τι θα μου δώσουν vespa 200άρα και πολύ σας είναι style ;
Τι είπε ο πατέρας σου όταν το είδε; -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τι είπε ο πατέρας σου όταν το είδε;Δε γνωρίζω καθώς δεν ήμουν μπροστά. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι εκείνη την ώρα γιατί ήταν απόγευμα - το συνεργείο και η εξυπηρέτηση πελατών ήταν κλειστά - και του είχαν αφήσει τα κλειδιά για το Golf στην έκθεση. Γι'αυτό το πήρε κι έφυγε, με σκοπό να πάει την επόμενη μέρα το πρωί. Αλλά το πρόγραμμα ήταν αρκετά βαρύ και δεν προλάβαινε. Γι'αυτό είπα ότι αύριο θα έχουμε νέα μάλλον.
MERCEDES-BENZ FORUM