-
Πολλές εταιρείες κάνουν ανακλήσεις για μοντέλα 10+ ετών.
-
Καλημέρα,
Mercedes A class 1.6t (125) του 2015 παρουσίασε ένδειξη service στα 7000km.
Συγκεκρινένα αναφέρει καθημερινά '30 days' , '29 days' για σέρβις.Είναι φυσιολογικό τόσο νωρίς;
Ευχαριστώ.
-
Μήπως πέρασε ένα έτος ακριβώς και ήταν προγραμματισμένο στο έτος να δείξει service ανεξαρτήτως χιλιομέτρων??
-
Οδηγούμε: Mercedes C-Class Cabriolet
Στα σύνορα της Ιταλίας με την Σλοβενία, στην Τεργέστη, για την παρουσίαση των τετραθέσιων κάμπριο της Mercedes-Benz.
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/paroysiaseis/odigoyme-mercedes-c-class-cabriolet -
Εκπληκτική η C cabrio.
Έτσι όπως την παρακάτω φωτογραφία την θέλω χθες... -
http://m.news247.gr/eidiseis/koinonia/e ... 22911.html
Το ποσταρα και στο thread της BMW.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
H c cabrio εχωντας δει και λιγες απο κοντα στο εξωτερικο ειναι ενα ασχημο αμαξι..
-
Σε αντίθεση με μένα που την θεωρώ την ομορφότερη Mercedes. Μαζί με την C coupe από τα κλειστά της
Αυτή της φωτο δε, την έχω ερωτευτεί!
-
Το πισω μερος ειναι το κυριοτερο προβλημα.. οπως και στις αντιστοιχες S. Μπορεις να το κανεις σωστα (laguna coupe) μπορεις και να το κανεις μανταρα (merc).
-
Τα πισω φωτα τους είναι κάπως κακεκτυπα της Laguna αλλά μπροστά στα προηγούμενα τους που ούτε της VW... Μια χαρά είναι!
-
Καλησπέρα έχω εδώ και ένα χρόνο μια c230K sportcoupe του 2003, κανένα παράπονο δεν είχα μέχρι σήμερα που με άφησε ξαφνικά ενώ γύριζα από Χαλκιδική στην ανηφορίτσα πριν την Καρδία. Οδηγούσα normal 20-40KM/H μάλιστα βλέποντας στην οθόνη την θερμοκρασία που ήταν ανάμεσα στους 80-120 δηλαδή μαξ 100, φυσιολογικά για το σταμάτα ξεκίνα,Χωρίς καμιά προειδοποιηση, κομπιασμα ρετάρισμα, σκορτσαρισμα έσβησε στη μέση του δρόμου (και μάλιστα αριστερα-ευχαριστω και τα δύο παιδιά με μηχανές που με έσπρώξαν να πάω στην ΛΕΑ) χωρίς να βγάλει βλάβη ή λαμπάκι και παρά τις προσπάθειες που έκανα,βαλε βγάλε κλειδί +μίζα η οποία γυρνάει κανονικότατα, χτύπισα κάτω από τα πίσω καθίσματα (αν είναι αντλία η οποία ακούγεται ελαφρώς) έβγαλα το καπάκι έκανα οπτικό έλενγχο τους πολλαπλασιαστές τις κλέμες τους σωληνάκια υποπίεσης, τελικά φώναξα οδική και με έφερε σπίτι, αύριο συνεργείο με star, υπάρχει καμιά υποψία;
Πάντως μετά από 35 χρόνια οδήγησης με κάθε είδους αυτοκίνητο από τα αρχαία του '80 zastava 1100 και citroen visa 600cc αερόψυκτο δικύλινδρο μέχρι και ''ζημιάρικα'' rx8, mx5, δύο rallye εκεντροφοράτα στη τσίτα, πρώτη φορά οδική στα 54 μου με mercedes τό έζησα και αυτό.
-
Κατά 99% αντλία βενζίνης.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κατά 99% αντλία βενζίνης.Και εμένα εκεί πάει το μυαλό μου, δεν πρέπει να έχει αλλαχτεί ποτέ (η μοκέτα κάτω από τα καθήσματα είναι άθικτη) στα 180ΚΚΜ αλλά.....
Δεν θα έπρεπε να με δώσει σημάδια ψιλοδιακοπές η ρεταρίσματα ότι θα με αφήσει; εδώ λέμε σοβαρό εγκεφαλικό μια και έξω και όταν ''οπλίζω'' την ακούω όχι δυνατά και για 1-2 sec.
Το μυαλό μου πάει και σε κανένα μάτι εκκεντροφόρων ή στροφάλου γιατί δεν ''σκάει'' καθόλου. -
Έτσι ακριβώς με άφησε το 9-3 πριν 2 μήνες. Απροειδοποίητα σε ένα φανάρι, απλά έσβησε και δεν ξαναπήρε. Αγόρασα αντλία Bosch από το Internet με €85 και άλλα €40 μου πήρε ο μάστορας για την τοποθέτηση. Η αντιπροσωπεία μου ζητούσε σχεδόν €500... Μην τα σκάσεις στην Mercedes!!!
-
Μοιάζω για κελεπούρι, αν ήμουν σίγουρος ότι είναι αντλία, θα την άλλαζα μόνος (έχω αλλάξει μόνος μέχρι κινητήρες), αλλα τα κολο mercedes και πολλά άλλα δυστηχώς αν δεν μπριζοθούν και ειδικά με το κολο star που το έχουν λίγοι δεν είσαι σίγουρος (και πάλι παίζεται) άρα αναγκαστικά αξιοπιστος μάστορας εκτός αντιπροσωπείας με star έστω και αν με βγει διπλάσια και βάλε αν την έκανα μόνος.
-
Ένα καλό εξειδικευμένο συνεργείο θα σου δώσει την λύση. Αν ζητούσες κάτι σε BMW, Saab, Mazda, Land Rover ή Ford θα είχα να σου προτείνω από προσωπική εμπειρία από τα δικά μου αυτοκίνητα. Για Merc δεν ξέρω, αλλά αν θες μπορώ να μάθω.
-
OK ευχαριστώ, καλό βράδυ
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
OK ευχαριστώ, καλό βράδυΕδώ πηγαίνουν αρκετοί φίλοι τις Μερκ τους: https://www.facebook.com/Service-Car-St ... 556454598/
Ζήτα τον Χρήστο και αν θες πες ότι είσαι από το φόρουμ.
-
Ζημιάρικα MX-5 ?!?!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Ζημιάρικα MX-5 ?!?!Sent from my iPad using Tapatalk
mx5 rx8 peugeot renault ζημιάρικα εντός εισαγωγικών
Έβγαλα το καπάκι της αντλία την χτύπησα απευθείας ....τιποτα
Είδα ασφαλεια ρελε στον πισω sam...τίποτε
Έχω μια υποψία για αισθητήρα στροφάλου αλλά εκει που τον έχει καληνύχτα.
Το μεσημέρι συνεργείο.
MERCEDES-BENZ FORUM