-
Σήμερα πήρα το αυτοκίνητο γιά μιά δουλειά και βρήκα στην πλαινή θήκη της πόρτας μια κασέτα!
Κάποιος θα το μετανοιώσει...
Ας ξαναζητήσει να πάρει το αυτοκίνητο, επειδή δήθεν το δικό του έχει χαλασμένο κλιματισμό... -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Σήμερα πήρα το αυτοκίνητο γιά μιά δουλειά και βρήκα στην πλαινή θήκη της πόρτας μια κασέτα!Κάποιος θα το μετανοιώσει...
Ας ξαναζητήσει να πάρει το αυτοκίνητο, επειδή δήθεν το δικό του έχει χαλασμένο κλιματισμό... -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Και αναρωτιόμουν πως το σκέφτηκε...
Να δώ τι δικαιολογια θα μου αραδιασει το βραδυ που θα γυρισω απ το γραφείο!
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Και αναρωτιόμουν πως το σκέφτηκε...
Να δώ τι δικαιολογια θα μου αραδιασει το βραδυ που θα γυρισω απ το γραφείο!
Μην είσαι κακός, ατυχηματάκι ήταν
-
Στην σελίδα 410 του παρόντος τόπικ είχα αναφερθεί σε μια 210 Avantgarde που σκόπευα να πάρω. Το αυτοκίνητο αγοράστηκε στα 6κ και -χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου- είναι μια από τις καλύτερες αγορές που έκανα ποτέ. Είναι μια από τις τελευταίες σε παραγωγή 210 (Γενάρης 2002) με απίστευτο εξοπλισμό για την ηλικία του (xenon, cruise control-speed limiter, υπολογιστή ταξιδιού, καθίσματα ηλεκτρικά (με μνήμες του οδηγού), αυτόματο κιβώτιο 5άρι, ηλιοροφή, εργοστασιακούς αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω, δεξί καθρέφτη με υποβοήθηση παρκαρίσματος, χειριστήρια στο τιμόνι, διπλό συναγερμό, πλύσιμο φώτων εμπρός, τηλέφωνο, δερμάτινα καθίσματα, ηλεκτρικά ανακλινόμενους και ρυθμιζόμενους καθρέφτες, ηλεκτρικό πίσω κουρτινάκι, φωτιζόμενα σκιάδια, κρυφούς φωτισμούς για τα πόδια μπρος πίσω και στις πόρτες όταν ανοίγουν, μαρσπιέδες αλουμινίου με το όνομα της Μερσεντές, διζωνικό κλιματισμό, ψυχόμενο ντουλαπάκι κάτω από τον τεμπέλη) και μπορεί να μου διαφεύγουν κάποια ακόμη.
Aγοράστηκε στα 120.000 χιλιόμετρα από άνθρωπο ηλικιωμένο που δεν το ζόριζε (ένας και μοναδικός ιδιοκτήτης) και ήδη έχει κάνει άλλα 15.000 στα χέρια μου και είναι πραγματικά απόλαυση στο ταξίδι. Ήταν σε πραγματικά πολύ καλή κατάσταση με όλα τα σέρβις σε αντιπροσωπεία αλλά και ελέγχθηκε εξονυχιστικά (και με την βοήθεια και τις συμβουλές των συμφορουμιτών) τόσο στην αντιπροσωπεία όσο και σε δικό μου άνθρωπο και βγήκε 'καθαρό'. Χαλάλι τα επιπλέον τέλη κυκλοφορίας (δεν έχει φόρο πολυτελείας). Μετά λοιπόν από Τογιότα, Φαουβέ, Άουντι, Μπεμβέ και Πεζό ήρθε και η ώρα της Μέρκας.
Ο λόγος του παρόντος πόστ έχει να κάνει με το 'κλείσιμο του κύκλου' αλλά και με δύο θεματάκια που αντιμετωπίζω. Γενικά είμαι ψείρας με τα αυτοκίνητα και ψάχνω να είναι πάντα στην τρίχα. Το συγκεκριμένο έχει καμμένα πίξελ εξωτερικής θερμοκρασίας και ώρας στο καντράν. Υπάρχει κάποιος Θεσσαλονίκη που να ξέρει να τα φτιάχνει; Τίποτα δύσκολο δεν είναι στο ιντερνετ υπάρχει σχετικό βίντεο, ribbon cable χρειάζεται και υπομονή. Το δεύτερο θέμα αφορά τα αμορτισέρ να πάω σε sachs σαν της μάνας του ή bilstein 4; (υπόψιν ότι το Avantgarde φορά άλλα αμορτισέρ πιο χαμηλωμένα από Classic-Elegance).
Ευχαριστώ για την υπομονή. -
Bilstein B6
-
To αυτοκίνητο είναι προσανατολισμένο στην άνεση, μην το κάνουμε ζζζμπορ
-
νομιζεις οτι με το B6 θα το κανεις ζμπορ;;;
ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
-
Από ότι έχω ψάξει όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα αμορτισέρ για W210 προτείνουν Β4 αν πρόκειται για Bilstein και με σημαντική μάλιστα διαφορά τιμής με τα Β6. Αναμφιβόλως η τιμή δείχνει ότι τα δεύτερα είναι πιο ποιοτικά, αλλά έλα που όλοι τα περιγράφουν λιγότερο άνετα και πιο σκληρά. Μπορεί να κάνω λάθος κάθε επισήμανση-διόρθωση δεκτή.
Ως προς το αν η τοποθέτηση αμορτισέρ μπορεί να κάνει πιο ζζμπορ ένα αυτοκίνητο, δες την έννοια σπόρ με πιο ευρεία οπτική δεν χρειάζεται να έχει αεροτομές και καγκουρέματα, συνήθως ξεκινάς με αμορτισέρ-ελατήρια και φρένα. Εμένα με ενδιαφέρει να μην χάσει την άνεση του σαν αυτοκίνητο (παππούς γαρ...) και πιστεύω ότι ίσως τα Β4 να ταιριάζουν καλύτερα στον χαρακτήρα του. Και πάλι: κάθε διόρθωση-επισήμανση ευσπρόδεκτη. -
Ανάλογα τι ζητάει ο καθένας. Προσωπικά σε αυτό το αυτοκίνητο θα ήθελα την άνεση. Το μόνο που θα έβαζα είναι ζάντες χωρίς να πειράξω αν γίνεται το προφίλ των ελαστικών πολύ για να μη χάσω σε άνεση. Καλοτάξιδο, έχω ταξιτζή φίλο που το αγόρασε όταν πρωτοβγήκε, δεν είχε παράπονα σε πετρέλαιο από τον κινητήρα. Για την εποχή του ήταν και είναι όμορφο.
-
Έχει αυτές τις ζάντες σε 16΄΄ λέω να μην τις πειράξω
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ber_vr.jpgΓια τα πίξελ ξέρετε κάποιον ειδικό στη Θεσσαλονίκη;
-
Ο χρήστης deep purple έγραψε:
Έχει αυτές τις ζάντες σε 16΄΄ λέω να μην τις πειράξω
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ber_vr.jpgΓια τα πίξελ ξέρετε κάποιον ειδικό στη Θεσσαλονίκη;
Mια χαρά ζάντες είναι!!
-
Το αστέρι της Mercedes «λάμπει» στα social media
Μέσα όπως το facebook και το twitter δεν φέρνουν πιο κοντά μόνο απομακρυσμένους φίλους, αλλά και τις εταιρείες με το κοινό. Κάθε μάρκα οφείλει να έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν δεν θέλει να μείνει πίσω από τις εξελίξεις. Το έχουν αντιληφθεί σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό της Mercedes.
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)
Η γερμανική μάρκα με έδρα τη Στουτγάρδη αναδείχθηκε πρώτη ανάμεσα στις αυτοκινητοβιομηχανίες κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους (από Απρίλιο έως Ιούνιο 2014) όσον αφορά τους ενεργούς φίλους της στο facebook. Όσους δηλαδή έκαναν like, comment ή share το συγκεκριμένο διάστημα. Σύμφωνα με τη Social Bakers που διεξάγει έρευνες αγοράς στα social media, η Mercedes ξεπέρασε τα 12 εκατ. interactions, τη στιγμή που η δεύτερη BMW κατέγραψε 5,5 εκατ. Ακολούθησαν η Ferrari με 3,77 εκατ., η Porsche με 2,5 και η Audi με 1,26 εκατ.
http://www.newsauto.gr/to-asteri-tis-mercedes-lampi-sta-social-media/
-
Φιλτατοι Συν-Φορουμητες. Θα ηθελα τη γνωμη σας γιατι ενδιαφερομαι να αγορασω ΜL W163 απο το 2000 και μετα.Θα ηθελα τη γνωμη σας και τι ειναι καλυτερα το 270 CDI ντιζελ ή 320 V6 βενζινη.Tα υπερ τα κατα και αν μπορεις να κανεις ανετα ταξιδια με το συγκεκριμενο οχημα.
-
Αυτό τι λέει από πλευρά αξιοπιστίας: http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... 6185109072
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αυτό τι λέει από πλευρά αξιοπιστίας: http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... 6185109072Σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά, το μόνο πρόβλημα που ίσως συναντήσει είναι τα κλαπετάκια που αντί να στείλουν τον αέρα στους αεραγωγούς του ταμπλό να τον στέλνει στα πόδια (κόστος ανταλλακτικού κάτω από 50€ ) δεν βγάζει άλλα προβλήματα. Η δικιά μου πάντως είναι μια χαρά , στο εξωτερικό ούτε βενζίνες δεν ζήταγε . Τώρα τιμές σέρβις στο Η.Β δεν γνωρίζω στην Ελλάδα κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα
Εντιτ: Αυτό είναι τάφος (μόλις είδα την ιπποδύναμη ) -
Ο χρήστης ktab76 έγραψε:
Φιλτατοι Συν-Φορουμητες. Θα ηθελα τη γνωμη σας γιατι ενδιαφερομαι να αγορασω ΜL W163 απο το 2000 και μετα.Θα ηθελα τη γνωμη σας και τι ειναι καλυτερα το 270 CDI ντιζελ ή 320 V6 βενζινη.Tα υπερ τα κατα και αν μπορεις να κανεις ανετα ταξιδια με το συγκεκριμενο οχημα.Καλά είναι και τα δύο για το ντήζελ πάντως όλα είναι εισαγωγής
Μπες στο mbclub.gr για περισσότερες πληροφορίες μιας και το φόρουμ μετράει μέρες... -
Καλησπέρα στο forum, κάτοχος mercedes c180 kompressor 1.6 w204, τι ελαστικά προτείνετε στη διάσταση 205/55/16;
-
Ο χρήστης Leonidasg έγραψε:
Καλησπέρα στο forum, κάτοχος mercedes c180 kompressor 1.6 w204, τι ελαστικά προτείνετε στη διάσταση 205/55/16;Michelin Primacy HP με δείκτη ΜΟ ,ότι ελαστικά βάλεις να έχουν πάνω δείκτη ΜΟ πάντως
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καλησπέρα στο forum, κάτοχος mercedes c180 kompressor 1.6 w204, τι ελαστικά προτείνετε στη διάσταση 205/55/16;
Michelin Primacy HP με δείκτη ΜΟ ,ότι ελαστικά βάλεις να έχουν πάνω δείκτη ΜΟ πάντως
Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή.
MERCEDES-BENZ FORUM