-
Καμια φορά ενα απλό reset βοηθά
Sent from Corsair's brick
-
Αν το reset γίνεται με σβήσιμο της μηχανής, το δοκίμασα.
Sent from Samsung Mobile
-
Καάθαρισε καλά εκείνο το σημείο, άλλαξε και υαλοκαθαριστήρα αλλα να το τρέχεις για προγραμματισμούς και να πληρώνεις ενω έχεις το χέρι σου που μπορεί να κάνει άψογα αυτή την δουλειά, το θεωρώ ανούσιο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καμια φορά ενα απλό reset βοηθάSent from Corsair's brick
Πως γίνεται το reset για τους υαλοκαθαριστήρες??
-
Τους κλείνεις και τους ξανανοιγεις;
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τους κλείνεις και τους ξανανοιγεις;Sent from Corsair's brick
Για να είσαι απόλυτα σίγουρος πως ρισετάρουν όλοι οι εγκέφαλοι άρα όλες οι λειτουργίες, κλείνεις διακόπτη, βγάζεις κλειδί και επανατοποθετείς μετά από 5 sec.
-
Άλλο θέμα: η δέσμη των φώτων πως ρυθμίζεται για οδήγηση στ' αριστερά; ....
Μενού, star, κάτι άλλο...;Κωδικοί:
615 'bi-xenon headlight with active curvelight right-drive'
619 'cornering illumination' -
Εχμ χμμμ μαλλον σταρ...
-
Λέει ο Διγέτιος κάπου στον Αντίλογο
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα όνειρο να καταφέρω να μαζέψω χρήματα να αγοράσω μια αγροικία στην Τοσκάνη ή ένα μικρό σπίτι στη Φλωρεντία ή τη Σιέννα και να ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνο με το καλό φαγητό, τα παλιά αυτοκίνητα και την τέχνη. Φυσικά όταν είσαι μικρός τα νούμερα δεν μπαίνουν στα πλάνα σου...
Όλοι βέβαια ξέρουμε, πως το καλό φαγητό και η αγροικία στην Τοσκάνη όπως και τα παλιά αυτοκίνητα γενικώς είναι προφάσεις.
Η δε Ρομέο ως άβαταρ.... ξεκάρφωμα.
Αυτό και μονο αυτό θα ήθελε να κάνει στην Ιταλία
Είσαι τελειωμένος Μερσεντάκιας λέμε
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Η δε Ρομέο ως άβαταρ.... ξεκάρφωμα.
Όχι, beams, η ΑΡ του avatar είναι με την παλιά συνταγή.... είναι από τις τελευταίες κανονικές. To θεμά είναι ότι για να σε αξιώσει ο Θεός να αναλάβεις να μεταφέρεις στην επόμενη γενιά (γιατί ακόμα και αν το κατέχεις, στην ουσία είναι μια κληρονομιά όλης της αυτοκίνησης που προφανώς δε σου ανήκει, όσα γρόσσα κι αν έχεις) ένα τέτοιο στολίδι πρέπει να του έχεις δώσει, εσύ ή οι πρόγονοί σου έστω, κάποιον πολύ καλό λόγο*.
*Με την έννοια που το θέτει και ο Καζαντζάκης για τον 'άρχοντα' στο βιβλίο που έπιασες στα χέρια σου εχθές (ασχέτως αν τον ερμήνευσαν όπως γουστάρουν ή τους βολεύει κάποιοι 'πατριώτες' που μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους). Για αυτό και σπανίως ζηλεύω ανθρώπους για τη θέση τους ή κατηγορώ τρίτους για τη δική μου.
Είσαι τελειωμένος Μερσεντάκιας λέμε
Όπως πολύ σωστά παρατήρησες, κάποια στιγμή με λίγο συναισθηματισμό παραπάνω, το αυτοκίνητο μπορείς να το δεις σα σύντροφο στην δουλειά, σα συνταξιδιώτη στις αναζητήσεις σου και γενικά σαν ένα αντικείμενο που του εμπιστεύεσαι τη 'ζωή' σου και, κατά συνέπεια, αν στο ανταποδίδει παρέχοντάς σου αυτό που περιμένεις από αυτό (και κάτι παραπάνω σε ορισμένες περιπτώσεις ) τότε λογικό είναι να δένεσαι μαζί του. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν εκτιμάς κάτι καλύτερο ή πιο σπάνιο. Με την Άλφα έχω σχέση μίσους/πάθους. Έχω μερικές από τις καλύτερες εμπειρίες μου με παραδοσιακά αλφα αλλά όταν φτάνω στο παραπέντε πάντα κολλάω (όχι ότι συμβαίνει συχνά πλέον). Πιστεύω βαθύτατα, ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επειδέξιους κώλους, βλέπεις...
ΥΓ
Ακόμα να συνέλθω από το jet-lag... είχε και πολλές αναταράξεις εκεί προς το ΣΕΦ και μου έφτασε το φαϊ στο ζβέρκο... -
-
Μια σπάνια Mercedes SL 300 του 1956 συγκρούστηκε μετωπικά με μια BMW Σειρά 1, κατά τη διάρκεια του διάσημου ράλι κλασικών αυτοκινήτων Mille Miglia, με αποτέλεσμα να υποστεί ολική καταστροφή.
Την SL 300 οδηγούσε ο Konstantin Sixt, γόνος της γνωστής εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων Sixt. Το ιστορικό μοντέλο με τις πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, έπαθε ζημιές άνω των 800.000 ευρώ.
Ευτυχώς, οι οδηγοί των δύο οχημάτων, τη γλίτωσαν με μερικές γρατζουνιές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για το ατύχημα ευθύνεται ο κύριος Sixt. Την ώρα που είχε βγει για προσπέραση έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε μετωπικά με τη BMW που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.
Να σημειώσουμε ότι, το Mille Miglia διεξάγεται σε δημόσιους δρόμους μεταξύ της Μπρέσια και της Ρώμης και η κυκλοφορία των οχημάτων είναι ελεύθερη. Οι οδηγοί των ιστορικών αυτοκινήτων πρέπει να είναι συνετοί στην οδήγηση και να ακολουθούν τη ροή της κυκλοφορίας, χωρίς να βιάζονται.
Ένας από αυτούς όμως, ήταν πιο επιθετικός από όσο επιτρεπόταν, καταστρέφοντας ένα σπάνιο αυτοκίνητο και δημιουργώντας ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια του αγώνα.
http://www.zougla.gr/automoto/article/k ... lle-miglia -
Ε ντροπή, κοτζάμ SL να πάει απο σειρά 1...
-
Εδώ βλέπουμε την παθητική ασφάλεια της παλιάς σχολής με την Gullwing
ε τον μαλάκα τον Sixt και νοίκιαζα απο αυτούς...., τώρα θα πάω στην HertzDrDino thanks μπανιαρίζεσε με γούστο
-
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εδώ βλέπουμε την παθητική ασφάλεια της παλιάς σχολής με την GullwingΤι χαζομαρες λες μωρε...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εδώ βλέπουμε την παθητική ασφάλεια της παλιάς σχολής με την Gullwing
Τι χαζομαρες λες μωρε...
Άσε το παιδί, έχει καιρό να πάει σε studio
-
Θα βγεί ο καινούργιος δίσκος σύντομα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Θα βγεί ο καινούργιος δίσκος σύντομα -
Τραβάνε γαμώ τα πλάνα,σε ωραίες διαδρομές,ο Γεωργιάδης χέρια έχει..Αλλά αν θέλω να μάθω για τα τεχνικά χαρακτηριστικά διαβάζω το άρθρο,δε βλέπω το βίντεο..Πάει τόσος κόπος χαμένος όταν σε 5λεπτο βίντεο τα 3μισι λεπτά είναι ανάγνωση των χαρακτηριστικών
Μπορούσε να τα πει 2 λεπτά στην αρχή και μετά να εστίαζε στην αίσθηση και σε περισσότερα πλάνα με περάσματα
MERCEDES-BENZ FORUM