-
Κάτι καλό για την εποχή της και τίποτα παραπάνω. Δεν βρίσκω κανένα ιστορικό ή άλλο ενδιαφέρον σ' αυτήν!
Παρήχθη, πούλησε και αντικαταστάθηκε με κάτι καλύτερο και πιο μοντέρνο. -
@Beams: Ενα αυτοκινητο ειναι πολλα παραπανω απο τις βιδες και τις λαμαρινες που το αποτελουν. Μπορει λυμμενη μια Αλφα εκεινης της εποχης να μην γεμιζε το ματι αλλα στο δρομο ταπεινωνε ανετα αυτα που δηθεν γεμιζαν το ματι.
ΥΓ: Θα σου στειλω sms.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Τι έγραψα :
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
και οι Γερμανοί πιο προχωρημένα κι απο το πιο trendy bar της Μυκόνου (π.χ Audi R8, Mercedes 300SL, Porsche 959, Opel GT).
Οι Γερμανοί είναι πιο συγκρατημένοι , διαχρονικά και ...στερεοτυπικά, αλλά όταν πρόκειται για σημαντικό project θα
δούνε όσο πιο μπροστά γίνεται, έστω και με την βοήθεια άλλων....τι έγραψες
και οι Γερμανοί πιο προχωρημένα κι απο το πιο trendy bar της Μυκόνου (π.χ Audi R8, Mercedes 300SL, Porsche 959, Opel GT).
Tony Lapine (911, 928, 959 κλπ κλπ)
Paul Bracq (W100, 108/9, 114/5, 113, BMW M1, 6series, E21, E12, 02 turbo κλπ κλπ)
Bruno Sacco (C111, W126, 201, 124, 129, 140 κλπ κλπ)
Harm Lagaay (911, 924/44/68, 986, 996, Carrera GT, Cayenne bmw Z1 κλπ κλπ)
Tony Hatter (993)
όλοι τους γερμαναράδες (απο μέσα από το Βερολίνο, όπως μπαίνεις δεξιά...)στο έκανα λίγο πιο εύκολο
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν εξαιρέσουμε την 928, την CGT και την Μ1 τι προχώ έχουν όλα τα υπόλοιπα. Τα μισά είναι γοτθικοί ναοί σε ρόδες...Κακό είναι αυτό?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Paul Bracq (W100, 108/9, 114/5, 113, BMW M1, 6series, E21, E12, 02 turbo κλπ κλπ)
Tony Hatter (993)
όλοι τους γερμαναράδες (απο μέσα από το Βερολίνο, όπως μπαίνεις δεξιά...)Πωωω !! Σήμερα τα ξημερώματα το έγραψα εγώ αυτό και δε θυμάμαι τίποτα
-
Και σου είπα να μην πίνεις γτ δεν θυμάσαι τι γράφεις μετά! Για τιμωρία θα μπείς σε bmw
-
Και σου είπα να μην πίνεις γτ δεν θυμάσαι τι γράφεις μετά! Για τιμωρία θα μπείς σε bmw
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πραγματικά κουκλάρα!!!Μια πραγματική κυρία.
Βλέπω λείπει ο ουρανός.
Να μπει ταμπέλα 'Ενισχύσατε την αποπεράτωση του ιερού γοτθικού ναού'Στον παλιό ναό την είχαμε φιξ!
http://www.steveguilford.com/photoGalle ... d500_4.jpg
Εξαιρετικά αφιερωμένα τα παρακάτω 10 δευτερόλεπτα:
Youtube VideoΦοβερή η φώτο
Απίστευτο το video:roll:
Και σου είπα να μην πίνεις γτ δεν θυμάσαι τι γράφεις μετά! Για τιμωρία θα μπείς σε bmwΌΧΙΙΙ!!! PLEAAASSSEEEEEE !!!
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Αν εξαιρέσουμε την 928, την CGT και την Μ1 τι προχώ έχουν όλα τα υπόλοιπα. Τα μισά είναι γοτθικοί ναοί σε ρόδες...
Κακό είναι αυτό?
Αν είσαι Γότθος φαντάζομαι πως όχι.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Τι έγραψα :και οι Γερμανοί πιο προχωρημένα κι απο το πιο trendy bar της Μυκόνου (π.χ Audi R8, Mercedes 300SL, Porsche 959, Opel GT).
Οι Γερμανοί είναι πιο συγκρατημένοι , διαχρονικά και ...στερεοτυπικά, αλλά όταν πρόκειται για σημαντικό project θα
δούνε όσο πιο μπροστά γίνεται, έστω και με την βοήθεια άλλων....τι έγραψες
Tony Hatter (993)
όλοι τους γερμαναράδες (απο μέσα από το Βερολίνο, όπως μπαίνεις δεξιά...)στο έκανα λίγο πιο εύκολο
Τώρα είναι που μπερδεύτηκα (γέρος άνθρωπος). Ανακάτεψα τα ονόματα; Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι μη βλέπετε γερμανικό ντιζάϊν και νομίζετε ότι είναι γερμανοί απο πίσω πάντα...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κάτι καλό για την εποχή της και τίποτα παραπάνω. Δεν βρίσκω κανένα ιστορικό ή άλλο ενδιαφέρον σ' αυτήν!
Παρήχθη, πούλησε και αντικαταστάθηκε με κάτι καλύτερο και πιο μοντέρνο.Θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη άποψη.
Το γεγονός και μόνο ότι κρατήθηκε στην παραγωγή χωρίς πρόβλημα πωλήσεων 17 χρόνια κάτι πρέπει να σου λέει.
Επιπλέον είναι και η τελευταία SL που πήρε ενεργά μέρος σε αγώνες. Ειδικά η συγκεκριμένη (450slc 5.0) είναι Homologation Special και άρα σούπερ συλλεκτική (αρκετά ακριβότερη από τις αντίστοιχες ανοικτές).
Τα κουπέ είναι καλύτερα ζυγισμένα από τα ανοικτά, ελαφρώς πιο γρήγορα λόγω σχήματος, σίγουρα πολύ πιο άνετα, λόγω επιπλέον χώρου (μεταξόνιο) και πολύ πιο σπάνια (αναλογία 1/5).
Η sl αντικαταστάθηκε από την 129 που είναι πιο κοινό αυτοκίνητο τεχνικά (124 - σύγρονο και εξαιρετικό μεν πατωμα Ε δε) και μόνο η slc αντικαταστάθηκε από τη C126 που είναι πραγματικά μοναδικό αυτοκίνητο (και το αγαπημένο παιδί του Sacco).
(η slc είναι μια μακρύτερη sl ενώ η 126 είναι πάνω στην αντίστοιχη S).Την αισθητική της 107 τη συζητάμε, σε άλλους είναι αδιάφορη σε άλλους είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.
Γεγονός είναι ότι σχεδιάστηκε εξαρχής με στόχο την αμερική και είναι αρκετά βαρύτερη (αν και δεν τη λες μεγάλη) σε σχέση με μια παγόδα. Μην ξεχνάς, ωστόσο, ότι ξεκίνησε με τον καινούργιο, τότε, V8 που βοήθησε αρκετά με τα επιπλέον κιλάκια της (στην ΟΥΣΑ δεν πήγε ποτέ το εξακύλινδρο). Η δε ποιότητα κατασκευής είναι σε άλλη κατηγορία από τις πιο καινούργιες.Με τις παγόδες να έχουν φτάσει στη στρατόσφαιρα σε τιμές (για μια πραγματικά καλή συζητάς από 50-60χιλιάρικα και _πολύ_παραπάνω) οι ανοικτές 107 των 20Κ+ είναι πολύ καλή επένδυση (και πολλή μερσεντίλα) για κάποιον που θέλει ένα ανοικτό ιστορικό ενώ οι 129 είναι η καλύτερη τοποθέτηση σε χρήμα για ΜΒ από κάποιον που έχει υπομονή να περιμένει λίγα χρόνια ακόμα για να αρχίσει να αναβαθμίζει την αξία της με τον καιρό όπως τα ιστορικά (από το μαύρο πάτο που είναι τώρα) απολαμβάνοντας στο μεταξύ ένα εξαιρετικό roadster κάθε μέρα.
Αυτά! -
Το ότι κάτι κρατήθηκε πολλά χρόνια απαράλλακτο στην παραγωγή λέει πιο πολλά για το target group του παρά για το ίδιο το προϊόν. Συντηρητικοί 60άρηδες ήταν το κοινό και αν δεν είχε πεθάνει εκείνη η γενιά θα μπορούσε να πουλάει ως σήμερα... Σαν σχήμα αλλά και τεχνολογικά φυσικά η SL του 1989 ήταν πολλά βήματα μπροστά, όπως είναι και το λογικό.
ΥΓ: Αυτά με τους εσωτερικούς κωδικούς των μοντέλων μόνο εσείς οι μερσεντάκηδες (και δη οι παλαιοντολόγοι) τα καταλαβαίνετε.
-
ΥΓ: Αυτά με τους εσωτερικούς κωδικούς των μοντέλων μόνο εσείς οι μερσεντάκηδες (και δη οι παλαιοντολόγοι) τα καταλαβαίνετε.
Eυτυχώς δεν είμαι ο μόνος που δεν τα καταλαβαίνει.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μια χαρά πανέυκολοι είναι οι εσωτερικοί κωδικοί και με λογική
-
Το ότι κάτι κρατήθηκε πολλά χρόνια απαράλλακτο στην παραγωγή λέει πιο πολλά για το target group του παρά για το ίδιο το προϊόν. Συντηρητικοί 60άρηδες ήταν το κοινό και αν δεν είχε πεθάνει εκείνη η γενιά θα μπορούσε να πουλάει ως σήμερα... Σαν σχήμα αλλά και τεχνολογικά φυσικά η SL του 1989 ήταν πολλά βήματα μπροστά, όπως είναι και το λογικό.**ΥΓ: Αυτά με τους εσωτερικούς κωδικούς των μοντέλων μόνο εσείς οι μερσεντάκηδες (και δη οι παλαιοντολόγοι) τα καταλαβαίνετε.
**
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Υπάρχει κάποιος πίνακας κάπου με όλους τους κωδικούς, ειδικά με τα παλαιότερα μοντέλα έχω πρόβλημα
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ι μόνο η slc αντικαταστάθηκε από τη C126 που είναι πραγματικά μοναδικό αυτοκίνητο (και το αγαπημένο παιδί του Sacco).
(η slc είναι μια μακρύτερη sl ενώ η 126 είναι πάνω στην αντίστοιχη S).Yπέροχο αυτοκίνητο και ίσως και το πιο ολοκληρωμένο σχέδιο του Sacco
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Υπάρχει κάποιος πίνακας κάπου με όλους τους κωδικούς, ειδικά με τα παλαιότερα μοντέλα έχω πρόβλημα
http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Mercedes-Benz_vehicles_before_ww2
Πάτα next για να δεις και τα μεταπολεμικά -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Τα κουπέ είναι σίγουρα πολύ πιο άνετα, λόγω επιπλέον χώρου (μεταξόνιο)
Μου κανει εντυπωση αυτο! Δλδ αλλη πορτα θα ζηταγα για το cabrio και αλλη για το coupe?
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Mercedes-Benz_vehicles_before_ww2
Πάτα next για να δεις και τα μεταπολεμικάΜετά θα περάσεις εξετάσεις άνευ βοήθειας σκονακίου (υπολογιστής, κλπ). Αλλίως η τιμωρία σου θα είναι βόλτα με λαδιέρες vag , θα ζήσεις εξτρίμ καταστάσεις
MERCEDES-BENZ FORUM