-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://www.pistonheads.com/sales/4088635.htmEίχα ξεχάσει ότι φορούσε και V8 αυτή, ωραίο ρυμουλκό
Εισαι ανενημερωτος και με στεναχωρεις .
@morpheus να πας σε γιατρο , οδηγω W204 και W212 και δεν υπαρχει θεμα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://www.pistonheads.com/sales/4088635.htmEίχα ξεχάσει ότι φορούσε και V8 αυτή, ωραίο ρυμουλκό
dridino βλεπω ψαχνομαστε στα classifieds ε?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
@morpheus να πας σε γιατρο , οδηγω W204 και W212 και δεν υπαρχει θεμαΈχω σκοπό να πάω ούτως ή άλλως μόλις περάσουν οι διακοπομέρες... απλώς θέλω να ξέρω πόσο να στραβώσω σε περίπτωση που μου πούνε 'είναι φυσιολογικό'...
Τι λεει η R172 σε σχεση με τον προκατοχο της R171??
Κάποιος έχει μνήμη ελέφαντα...
Αν και ακόμη είναι νωρίς (στρώσιμο γαρ), σε γενικές γραμμές μου φαίνεται λίγο καλύτερη απο την προηγούμενη (απο την οποία αν θυμάσαι έχω πολύ κακές εντυπώσεις)... λίγο καλύτερο πάτημα, λίγο πιο ανάλαφρες αντιδράσεις, λίγο ταχύτερη λόγω turbo...
Το εσωτερικό μου αρέσει αρκετά... εξωτερικά δεν έχω αποφασίσει ακόμη...
Δεν μου αρέσει καθόλου η μαλακία που προανέφερα με το τιμόνι (όχι πως της προηγούμενης ήταν καλύτερο, αλλά εκείνο είχε άλλα προβλήματα), το μετριότατο manual κιβώτιο (μια απο τα ίδια, πιστοί στις παραδόσεις) και το ηλεκτρονικό χειρόφρενο αριστερά (μα τι έχουν παθει όλοι με τα e-handbrakes?)...
Η μεγάλη ατυχία της εν λόγω SLK βεβαια δεν είναι η σύγκριση με την R171, αλλά με την Ε89 Ζ4 35 την οποία αντικατέστησε...Και μια φωτό...
img upload
(θα ακολουθήσει σίγουρα και το κλασικό photoshooting που της αρμόζει) -
Μορφέα καλορίζικη φίλε. Μεταξύ μας όμως άλλη κλάση η SLK σε στυλ και εμφάνιση ακόμα και κύρος, το τελευταίο κάποιους ενδιαφέρει και κάποιους όχι αλλά η Merc το έχει όπως και να το κάνουμε.
Ερώτηση: SLK 200? και πόσο την αγόρασες?
ΥΓ: Φωτογραφίες επειγόντως
-
Πριν την αγοράσεις δεν την έκανες ένα test?? Γιατί βλέπω κάποια παράπονα.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
http://www.pistonheads.com/sales/4088635.htm
Eίχα ξεχάσει ότι φορούσε και V8 αυτή, ωραίο ρυμουλκό
dridino βλεπω ψαχνομαστε στα classifieds ε?
Παίζει και μια ενδιαφέρουσα xkr από χρήστη του ph, μεγάλος πειρασμός τα uber barges...
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Busso thanks, ναι 200άρα είναι και είναι του πατήρ... εγώ εξακολουθώ να δίνω την ψήφο εμπιστοσύνης μου στο MCS...
Υπολόγισε ~20Κ έπτωση απο τα 55 ... (αυτό για 7-8 συγκεκριμένα αυτοκίνητα)Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πριν την αγοράσεις δεν την έκανες ένα test?? Γιατί βλέπω κάποια παράπονα.Η φάση έγινε τελείως στο μπαμ και ο πραγματικός ενδιαφερόμενος δεν έχει ιδιαίτερες οδηγικές απαιτήσεις... (προσωπικά δεν έχω πάρει ποτέ αυτοκίνητο χωρίς πρώτα να το οδηγήσω...)
Για να μην τα ξαναγράφω παραθέτω το κείμενο απο το bmw topic...Εκεί που λέγαμε να περιμένουμε ώστε να δούμε σιγά σιγά τις εναλλακτικές, έσκασε οτι εκεί στη Merc χαρίζουν (δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λέξη δεδομένης της έκπτωσης) μερικά κομμάτια απο την καινούρια slk200, τα οποία επειδή δεν κουνιέται φύλλο, τα έχουν μαζέψει απο τις εκθέσεις στα κεντρικά για να τα στείλουν πίσω Γερμανία. Οπότε δεν ήθελε και πολύ...
Το τουτού προορίζεται για τον πατέρα μου και στα μάτια του είναι η πιο κοντινή εναλλακτική. Φυσικά τα 2 αυτοκίνητα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους (και δεν αναφέρομαι μόνο στον κινητήρα) αλλά τι να κάνουμε... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Busso thanks, ναι 200άρα είναι και είναι του πατήρ... εγώ εξακολουθώ να δίνω την ψήφο εμπιστοσύνης μου στο MCS...
Υπολόγισε ~20Κ έπτωση απο τα 55 ... (αυτό για 7-8 συγκεκριμένα αυτοκίνητα)Εγώ θα του το 'έκλεβα'
Πάντως τα 35 ήταν ευκαιρία και πολύ καλά έκανε ο φάδερ.
Θέλω φωτογραφίες μορφίσιες και από έξω και από μέσα -
Morpheus Εισαι ο θεουλης μου
Επιτελους και ενας με R172 , πηξαμε στις 171 . Καλοταξιδη, καλοστριφτη και να την χαιρεσαι . Φωτο επειγοντως γιατι με χανεται . Παντως η 172 μ'αρεσει ποιο πολυ , η προηγουμενη πολυ φορεθηκε -
Μorpheus...
ωραιο το καινουργιο το μωρο
Την R171 ποτε δε τη συμπαθησα...Θεωρω οτι ειχε fail μουρη.
p.s. Νομιζω εχει ερθει η ωρα να βαλω καμια φωτο στο προς Μοναχο τοπικο διοτι αρχιζει και ξεφευγει η κατασταση εδω μεσα
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Μorpheus...ωραιο το καινουργιο το μωρο
Την R171 ποτε δε τη συμπαθησα...Θεωρω οτι ειχε fail μουρη.
p.s. Νομιζω εχει ερθει η ωρα να βαλω καμια φωτο στο προς Μοναχο τοπικο διοτι αρχιζει και ξεφευγει η κατασταση εδω μεσα
Βαλε , αν δω οτι η κατασταση ξεφευγει
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Άντε ρε Τάκ.. εεε συγνώμη...James ήθελα να πω, βάλε καμιά φώτο από τη Ζ8
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Giuseppe, κοντα εχεις πεσει παντως
Ο thomas μας προκαλεσε και εκανα την αρχη
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Giuseppe, κοντα εχεις πεσει παντως
Ο thomas μας προκαλεσε και εκανα την αρχη
Ευχαριστω
-
Δεν μου αρέσει καθόλου η μαλακία που προανέφερα με το τιμόνι (όχι πως της προηγούμενης ήταν καλύτερο, αλλά εκείνο είχε άλλα προβλήματα), το μετριότατο manual κιβώτιο (μια απο τα ίδια, πιστοί στις παραδόσεις)
Τελικα ειμαι ο μονος που εχω slk 2 γενιες πισω και ειμαι ευχαριστημενος απ τη συμπεριφορα και το handling?
Δυναμη αφθονη (193 αλογα μαμα), γαζωνει και ειναι ετοιμοπολεμο ανα πασα στιγμη. Το τιμονι της το βρισκω πολυ καλο και αρκετα σαφες και γρηγορο , συγκρινομενο με τα 2 ιαπωνικα διθεσια πισωκινητα που ειχα ,δεν υστερει πουθενα. Και στριβει και ντριφταρει με την ιδια ανεση και ευκολια (ισως και μεγαλυτερη λογω δυναμης) και ελεγχεται πανευκολα. Οκ δεν εχει μπλοκε (ουτε το mx5 μου ειχε) αλλα περα απο ειδικες περιπτωσεις και με το ελευθερο σου δινει μεγαλη ευχαριστη και χαμογελα.
Σ αυτο που πασχει ειναι το χειροκινητο σασμαν που εχει μεγαλες διαδρομες και χαλαρο λεβιε και σε γρηγορα ανεβασματα σκαλωνει μερικες φορες. Εδω ναι θα συμφωνησωΕιναι ομως δυνατον το καινουριο μοντελο να μην εχει κανει βηματα μπροστα σε σχεση με το πρωτο το οποιο επαναλαμβανω κατα τη γνωμη μου ειναι παρα πολυ καλο ηδη? Μιλαμε για 15 χρονια μετα!!! Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι τετοιο θαψιμο....εκτος αν προκειται για ευκαιριακο χρηστη που δεν μπορει να εκτιμησει τι εργαλειο εχει
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Τελικα ειμαι ο μονος που εχω slk 2 γενιες πισω και ειμαι ευχαριστημενος απ τη συμπεριφορα και το handling?
Δυναμη αφθονη (193 αλογα μαμα), γαζωνει και ειναι ετοιμοπολεμο ανα πασα στιγμη. Το τιμονι της το βρισκω πολυ καλο και αρκετα σαφες και γρηγορο , συγκρινομενο με τα 2 ιαπωνικα διθεσια πισωκινητα που ειχα ,δεν υστερει πουθενα.Καλά με γιαπωνέζο τπτ σε στρίψιμο και οδική συμπεριφορά γενικότερα,και τρακτέρ είναι 2 κλάσεις πάνω απ τα τιμόνια τους.
Και στριβει και ντριφταρει με την ιδια ανεση και ευκολια (ισως και μεγαλυτερη λογω δυναμης) και ελεγχεται πανευκολα. Οκ δεν εχει μπλοκε (ουτε το mx5 μου ειχε) αλλα περα απο ειδικες περιπτωσεις και με το ελευθερο σου δινει μεγαλη ευχαριστη και χαμογελα.
Σ αυτο που πασχει ειναι το χειροκινητο σασμαν που εχει μεγαλες διαδρομες και χαλαρο λεβιε και σε γρηγορα ανεβασματα σκαλωνει μερικες φορες. Εδω ναι θα συμφωνησωΓενικότερα στο θέμα στριψιμο είσαι ευχαριστημένος απ το αμάξι?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Γενικότερα στο θέμα στριψιμο είσαι ευχαριστημένος απ το αμάξι?
Nαι παρα πολυ!
Aν απενεργοποιησεις το esp, στριβεις με το γκαζι σαν κλασικο fr...μοναδικη αισθηση μια που τωρα πια εχω δυναμη. Ειναι πολυ σταθερο και ακομα και με δυνατο φρενο στην κορυφη δεν θα σε τρομαξει ιδιαιτερα
Με ενεργοποιημενο το esp δεν καταλαβαινει τιποτα ακομα και σε βροχη. Βεβαια καποιες φορες επεμβαινει εκει που δεν θες και σε εκνευριζει αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Και μιλαμε για τεχνολογια 90s. Δηλ το καινουριο τι θα κανει?
Επισης το βαρος ουτε που το καταλαβαινεις (ενταξει δεν ειναι και mr2 που ειναι καρτ αλλα ειναι αρκουντως αμεσο). Πολυ καλο και εδω οπου ειχα μια αμφιβολια πρινΔεν ξερω πως εχει συνδεθει το αμαξι με χαζογκομενες, ποδοσφαιρισταδες και καθε λογης τηλεοπτικο φρουτο αλλα το θεωρω μια υπεροχη μηχανη οδηγησης
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Δεν μου αρέσει καθόλου η μαλακία που προανέφερα με το τιμόνι (όχι πως της προηγούμενης ήταν καλύτερο, αλλά εκείνο είχε άλλα προβλήματα), το μετριότατο manual κιβώτιο (μια απο τα ίδια, πιστοί στις παραδόσεις)
Δυναμη αφθονη (193 αλογα μαμα), γαζωνει και ειναι ετοιμοπολεμο ανα πασα στιγμη. Το τιμονι της το βρισκω πολυ καλο και αρκετα σαφες και γρηγορο , συγκρινομενο με τα 2 ιαπωνικα διθεσια πισωκινητα που ειχα ,δεν υστερει πουθενα. Και στριβει και ντριφταρει με την ιδια ανεση και ευκολια (ισως και μεγαλυτερη λογω δυναμης) και ελεγχεται πανευκολα. Οκ δεν εχει μπλοκε (ουτε το mx5 μου ειχε) αλλα περα απο ειδικες περιπτωσεις και με το ελευθερο σου δινει μεγαλη ευχαριστη και χαμογελα.
Σ αυτο που πασχει ειναι το χειροκινητο σασμαν που εχει μεγαλες διαδρομες και χαλαρο λεβιε και σε γρηγορα ανεβασματα σκαλωνει μερικες φορες. Εδω ναι θα συμφωνησωΕιναι ομως δυνατον το καινουριο μοντελο να μην εχει κανει βηματα μπροστα σε σχεση με το πρωτο το οποιο επαναλαμβανω κατα τη γνωμη μου ειναι παρα πολυ καλο ηδη? Μιλαμε για 15 χρονια μετα!!! Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι τετοιο θαψιμο....εκτος αν προκειται για ευκαιριακο χρηστη που δεν μπορει να εκτιμησει τι εργαλειο εχει
Δεν έχω οδηγήσει την πρώτη SLK και δεν έχω άποψη... όμως μην αποκλείεις το ενδεχόμενο η 2η και 3η γενιά να έχουν σημαντικές διαφορές και όχι απαραίτητα προς το καλύτερο...
Επίσης το ενδεχόμενο να μην εννοούμε όλοι το ίδιο πράγμα όταν λέμε 'στρίβει', 'γαζώνει', 'άφθονη δύναμη', 'ετοιμοπόλεμο' κλπ το σκεφτηκες καθόλου...?
Γιατί προσωπικά μου έρχονται εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα στο μυαλό στο άκουσμα τον παραπάνω λέξεων... -
Επίσης το ενδεχόμενο να μην εννοούμε όλοι το ίδιο πράγμα όταν λέμε 'στρίβει', 'γαζώνει', 'άφθονη δύναμη', 'ετοιμοπόλεμο' κλπ το σκεφτηκες καθόλου...?
Γιατί προσωπικά μου έρχονται εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα στο μυαλό στο άκουσμα τον παραπάνω λέξεων...Μπορει αν προερχεσαι απο evo,sti, m3 ή 911 να σου φαινεται αργο και να ειναι οντως αλλα εκει στην κατηγορια των +- 200 ιππων ακομα και με τα συγχρονα μοντελα, μια χαρα τα καταφερνει
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Γιατί προσωπικά μου έρχονται εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα στο μυαλό στο άκουσμα τον παραπάνω λέξεων...Μπορει αν προερχεσαι απο evo,sti, m3 ή 911 να σου φαινεται αργο και να ειναι οντως αλλα εκει στην κατηγορια των +- 200 ιππων ακομα και με τα συγχρονα μοντελα, μια χαρα τα καταφερνει
Δηλαδή για να μην χαρακτηρίσεις πχ ως 'γρήγορο' ένα τιμόνι των 3.1 στροφών πρέπει να οδηγείς 911...
Οκ...
MERCEDES-BENZ FORUM