-
Ο χρήστης ingénieur έγραψε:
Ναι συμφωνω η 203 είναι λιγο ατιθαση. Αλλα αν γνωριζεις τη λειτουργια των ηλεκτρονικων βοηθηματων, ποτε τα χρησιμοποιεις και ποτε οχι, δεν τιθεται κανενα απολυτως θεμα.Οπως και αν εχει φθαρμενα λαστιχα.Εκει η 203 σε κανει και τρομαζεις.
-
Τελικά η αβάσταχτη ελαφρότητα του τιμονιού όσο ανεβαίνουν τα χλμ που είχα αναφέρει μερικές σελίδες πρίν, είναι κατα την αντιπροσωπεία... φυσιολογική!
-
Οι φωττους με την R172 που ειναι οεο??
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Τελικά η αβάσταχτη ελαφρότητα του τιμονιού όσο ανεβαίνουν τα χλμ που είχα αναφέρει μερικές σελίδες πρίν, είναι κατα την αντιπροσωπεία... φυσιολογική!Μερκ ήθελες...πάρτα τώρα
(πλάκα κάνω ε, μη παρεξηγηθεί κανείς)
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τελικά η αβάσταχτη ελαφρότητα του τιμονιού όσο ανεβαίνουν τα χλμ που είχα αναφέρει μερικές σελίδες πρίν, είναι κατα την αντιπροσωπεία... φυσιολογική!
Μερκ ήθελες...πάρτα τώρα
(πλάκα κάνω ε, μη παρεξηγηθεί κανείς)
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μερκ ήθελες...πάρτα τώραΑφού την ξέρεις την ιστορία, τι ξύνεις πληγές τώρα...
Τουλάχιστον δεν την οδηγώ εγώ...Thomas δίκιο έχεις...
-
Εγώ πάντως για ένα τέτοιο θα ψηνόμουν:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2052041/
Πόσο χάλια να είναι;
-
Μερκ ήθελες...πάρτα τώρα
Αφού την ξέρεις την ιστορία, τι ξύνεις πληγές τώρα...
Δε κρατήθηκα.
Δε θα το έκανα ποτέ. Ειδικά με αυτό που είχες.
Το ότι δεν την οδηγείς εσύ, είναι το μόνο θετικό του πράγματος.
-
Μερκ ήθελες...πάρτα τώρα
Αφού την ξέρεις την ιστορία, τι ξύνεις πληγές τώρα...
Ναι κακόπεσες
Η R172 απέχει έτη φωτός σε θέμα εμφάνισης και στυλ εντός και εκτός από την Ζ4.
-
Προσωπικά όχι...
Αν εννοείς πως η R172 είναι καλύτερη έτη φωτός απο την E89 σε εμφάνιση & στύλ, θα διαφωνήσω...
Περι ορέξεως βέβαια... -
Cruise Control μπαίνει εκ των υστέρων στη B;
Sent from one of my six iPads
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ πάντως για ένα τέτοιο θα ψηνόμουν:http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2052041/
Πόσο χάλια να είναι;Εισαι σε πολυ καλο δρομο ,[spoiler:16cjidya] ξερεις ποσα γυναικεια ποδαρακια θα ανοιξουν??[/spoiler:16cjidya]
-
Προσωπικά όχι...Αν εννοείς πως η R172 είναι καλύτερη έτη φωτός απο την E89 σε εμφάνιση & στύλ, θα διαφωνήσω...
Περι ορέξεως βέβαια...Εντάξει είναι αιώνες απλά
Η Ζ4 παραμένει πιο αλήτισσα, κάτι που ήταν και η R171 αλλά η R172 απέκτησε κλάση και κύρος επιπέδου SL.
Βέβαια δεν κρύβω πως μου αρέσει αρκετά το νέο look των εσωτερικών των Mercedes με αυτά τα πανέμορφα τιμόνια και τους αεραγωγούς αλά SLS.Οδηγικά πάλι περί ορέξεως. Τα AMG πακέτα μεταμορφώνουν τα αυτοκίνητα τους.
Μορφέα θέλω φωτογραφίες επειγόντως
Όπως κατάλαβες, πεθαίνω για R172 -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Προσωπικά όχι...
Αν εννοείς πως η R172 είναι καλύτερη έτη φωτός απο την E89 σε εμφάνιση & στύλ, θα διαφωνήσω...
Η Ζ4 παραμένει πιο αλήτισσα, κάτι που ήταν και η R171 αλλά η R172 απέκτησε κλάση και κύρος επιπέδου SL.
Βέβαια δεν κρύβω πως μου αρέσει αρκετά το νέο look των εσωτερικών των Mercedes με αυτά τα πανέμορφα τιμόνια και τους αεραγωγούς αλά SLS.Οδηγικά πάλι περί ορέξεως. Τα AMG πακέτα μεταμορφώνουν τα αυτοκίνητα τους.
Όπως κατάλαβες, πεθαίνω για R172Πιστευω Giuseppe Busso πως πρεπει να αγορασεις μια Slk 250 CGI (1,8 204 αλογακια )
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πιστευω Giuseppe Busso πως πρεπει να αγορασεις μια Slk 250 CGI (1,8 204 αλογακια )Ονειρωξη η συγκεκριμενη αλλα τρωει ξυλο απ τη δικη μου r170 με τα 192 αλογατα και τα 15 χρονια στην πλατη
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Προσωπικά όχι...
Όπως κατάλαβες, πεθαίνω για R172Τόσο πολύ...?
Είχα την εντύπωση πως γούσταρες με τα χίλια την Ε89...Πάντως εξωτερικά μπορούμε να διαφωνούμε όλο το βράδυ...
Στο εσωτερικό τώρα, design-wise και τα 2 είναι όμορφα... όποιο και να διαλέξεις δεν μπορώ να διαφωνήσω...
(αν και η R172 βγάζει μια λίγο πιο φθηνή, σε σχέση με την Ε89, αίσθηση σε υλικά και φινίρισμα...παραδόξως )
Θα επισπεύσω τις φωτο... -
Προσωπικά όχι...
Όπως κατάλαβες, πεθαίνω για R172Τόσο πολύ...?
Είχα την εντύπωση πως γούσταρες με τα χίλια την Ε89...Πάντως εξωτερικά μπορούμε να διαφωνούμε όλο το βράδυ...
Στο εσωτερικό τώρα, design-wise και τα 2 είναι όμορφα... όποιο και να διαλέξεις δεν μπορώ να διαφωνήσω...
(αν και η R172 βγάζει μια λίγο πιο φθηνή, σε σχέση με την Ε89, αίσθηση σε υλικά και φινίρισμα...παραδόξως )
Θα επισπεύσω τις φωτο...Παντως αν δεν την θελετε δεχομαι ανταλλαγη . Με την Μερκ θα εχεις μια αναγνωρισιμοτητα και ολοι θα κανουν στην ακρη
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγώ πάντως για ένα τέτοιο θα ψηνόμουν:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2052041/
Πόσο χάλια να είναι;Εισαι σε πολυ καλο δρομο ,[spoiler:1lqepuvc] ξερεις ποσα γυναικεια ποδαρακια θα ανοιξουν??[/spoiler:1lqepuvc]
Θα έρθω για βόλτα όταν την τσιμπήσω.
-
-
Σας αρέσει η G-Klasse?
MERCEDES-BENZ FORUM