-
Ο χρήστης ingénieur έγραψε:
Θα έλεγα ότι η αλλαγη ξεκίνησε έντονα στο φεισλιφτ, εκει εγιναν οι διαφορες, μη σας ξεγελα το περιτυλιγμα της 204Θα συμφωνησω αλλα το μεγαλυτερο αλμα εγινε στην 204
-
Εχθρός του καλού, το καλύτερο.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αυτο ειναι το ωραιο, οτι τα Μερκ πρεπει να κρατησουν την φιλοσοφια τους δεν θελω η εταιρεια να κανει ποιο σπορτιφ τα αυτοκινητα της . Παντως η 203 με την 204 ειναι η μερα με την νυχτα.Το θέμα δεν είναι ότι η 203 δεν ήταν σπορτίφ. Απλά δεν ήταν καλό αυτοκίνητο. Κάτι που είναι η 204.
-
ξαναλέω, η πριν το φεισλιφτ. Όταν έγινε το λιφτ, δεν άλλαξε μόνο οπτικά, κυρίως τα θέματα ανάρτησης, φρένων. Η φλ έχει πλατυτερους άξονες κατά 10 εκατοστά ασ πούμε.
-
Δε λέω όχι, απλά δεν έχω οδηγήσει 203fl, γι΄αυτό λέω για την 204
-
C200 του 04
Νεκρωσε σε το ESP...
Καμία ιδέα , κόστος ;Και δεν χαίρεσαι?
Αυτά που είπαν τα παιδιά σε πρώτη φάση, με την μπαταρία.
Αλλιώς μπαίνεις στο κρυφό μενού, αν απλά έχει απενεργοποιηθεί πλήρως
είναι πολύ κακό αυτοκινητο η c200 χωρίς το εσπ...
Δεν είναι κακό, διαβολικό ειναι, σε σκοτώνει και δεν το παίρνεις χαμπάρι αν δεν το ξέρεις. Μόλις πάρει λιγες στροφές και εμπλακεί ο κομπρέσορας σου πετάει τη ροπή στο κεφάλι.
Πάντως εσένα πρέπει να είναι facelift, καμία σχέση με το παλιό το σάπιο (σόρρυ Θωμά ). Στο facelift το έστρωσαν, άλλο μεταξόνιο, αναρτήσεις, αντιστρεπτικές, φρένα....έχω μεγαλώσει με 2χρονο απρίλια... τίποτα δεν μπορεί να με ξαφνιάσει
-
Και έπειτα εξαρτάται τι απαιτήσεις έχεις από ένα αυτοκίνητο. Το ένα αυτοκινητο δεν ειναι καλο, δεν είναι τεκμηριωμενο σωστα. Αν π.χ. θέλεις να κατεβαίνεις το Μπράλλο με 200, μήν παρεις 203, μην παρεις μερσεντες και γενικότερα μην παρεις αυτοκίνητο, πάρε hayabusa ή R1. .
Ακόμα η 203, ακόμα και το προ φ/λ είχε καλή ασφάλεια. Υπάρχουν φωτο με 203 που εφεραν 5 τουμπες και οι επιβατες βγήκαν και περπατουσαν.
-
αν δώσω στην μάνα μου να οδηγήσει μια 118 (συμπιεστή ) με το esp στο παρατετεμένο off και μια c200 με το esp στο χαλασμένο με την μεν θα κάνει την δουλεία της χωρίς να καταλάβει διαφορά , με την δε στην καλύτερη θα τρομάξει...
το μεν λοιπον είναι καλό , το δε κακό...
-
Και έπειτα εξαρτάται τι απαιτήσεις έχεις από ένα αυτοκίνητο. Το ένα αυτοκινητο δεν ειναι καλο, δεν είναι τεκμηριωμενο σωστα. Αν π.χ. θέλεις να κατεβαίνεις το Μπράλλο με 200, μήν παρεις 203, μην παρεις μερσεντες και γενικότερα μην παρεις αυτοκίνητο, πάρε hayabusa ή R1. .Ακόμα η 203, ακόμα και το προ φ/λ είχε καλή ασφάλεια. Υπάρχουν φωτο με 203 που εφεραν 5 τουμπες και οι επιβατες βγήκαν και περπατουσαν.
τώρα που έχει καιρό να βρέξει και ο δρόμος είναι γεμάτος σκόνι και σκατολ/κια θέλω να δώ τύπο να φρενάρει με οποιοδήποτε 2τροχο από τα 180+ στον μπράλλο
-
Ναι συμφωνω η 203 είναι λιγο ατιθαση. Αλλα αν γνωριζεις τη λειτουργια των ηλεκτρονικων βοηθηματων, ποτε τα χρησιμοποιεις και ποτε οχι, δεν τιθεται κανενα απολυτως θεμα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τώρα που έχει καιρό να βρέξει και ο δρόμος είναι γεμάτος σκόνι και σκατολ/κια θέλω να δώ τύπο να φρενάρει με οποιοδήποτε 2τροχο από τα 180+ στον μπράλλο
http://www.youtube.com/watch?v=uZ566Kp5 ... re=related
Δώσε πόνο..
-
Τέλος εποχής.
Καταρχήν, ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν στο topic που είχα ανοίξει:
viewtopic.php?f=6&t=46349&start=0Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον φίλτατο Obelix, που πέρα από εξαιρετικός μηχανικός είναι και πολύ καλό παιδί, και ο οποίος με βοήθησε τα μέγιστα τον τελευταίο χρόνο (χίλια ευχαριστώ mirage ).
Αυτά. Υγεία να 'χουμε και ελπίζω τα οικονομικά προβλήματα κάποια στιγμή να διορθωθούν.
-
Οχι μηηηη την Baby Benz ευχαριστως να την αγοραζα αλλα το ταμειον ειναι μειον . Σκεψου να μου την χαρισεις
-
Πήγε για ανακύκλωση λέμε, σήμερα.
Την Παρασκευή θα έχω παραλάβει το πιστοποιητικό...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Πήγε για ανακύκλωση λέμε, σήμερα.Την Παρασκευή θα έχω παραλάβει το πιστοποιητικό...
Μηπως θες να ξεφορτωθεις το χαρτι για να κανω μια αποσυρση??
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Τέλος εποχής.Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον φίλτατο Obelix, που πέρα από εξαιρετικός μηχανικός είναι και πολύ καλό παιδί, και ο οποίος με βοήθησε τα μέγιστα τον τελευταίο χρόνο (χίλια ευχαριστώ mirage ).
Αυτά. Υγεία να 'χουμε και ελπίζω τα οικονομικά προβλήματα κάποια στιγμή να διορθωθούν.
Τα ιδια συναισθηματα μου ετυχαν οταν 'αποχωριστικα' 3 οχηματα που τα ειχα πανω απο 15 χρονια εως και 20 στην οικογενεια, αλλα πουληθηκαν 100 ευρω... αλλα απεσυρθηκαν καθε εμποδιο για καλο.. παντως.
-
Aν καποιος μπορει να βοηθησει...σε slk r170 την πρωτη
Λοιπον μου χει αναψει εδω και 2 βδομαδες το λαμπακι που προειδοποιει για συμπληρωμα αντιψυκτικου. Το πηγα συνεργειο και πραγματι υπηρχε μια μικρη διαρροη απο ενα σωληνακι του δοχειου. Θερμοκρασια δεν ανεβασε. Αλλαζω δοχειο (βαλαμε ενα μεταχειρισμενο γιατι πηγαινε σετ με το σωληνακι και για λογο κοστους) και ολα καλα. Την αλλη μερα αναψε παλι το λαμπακι. Το ξαναπαω ουτε διαρροες ουτε τιποτα. Για να μην τα πολυλογω αυτο αναβε καθε μερα σε ασχετες φασεις, μια αναβε και εσβηνε μετα απο λιγο, μια εμενε μονιμα αναμμενο
Το ξαναπαω και ο μηχανικος ειπε οτι φταιει ο αισθητηρας που δινει σημα στο λαμπακι. Βαζουμε εναν αλλον μεταχειρισμενο πανω τα ιδια, ξαναβαζουμε τον παλιο αφου τον καθαρισε με σπρεϋ τα ιδια, βαζει τον αλλον τον μτχ παλι τα ιδια, μου βρισκει αλλον ξανα μτχ τα ιδια....στο τελος μου λεει οτι πρεπει να παραγγειλουμε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ απ την αντιιπροσωπεια για να λυθει το προβλημα διοτι οπως ειπε οι παλιοι διαβαζουν αλλα ντ αλλων λογω παλιου πλαστικου δοχειου ....δηλ μονο με καινουριο θα λυθει το θεμα. Καινουριος εν τω μεταξυ δεν υπαρχει στοκ και τον παρηγγειλε απο γερμανια αλλα δεν εχει ερθει ακομα
Εχετε να προτεινετε κατι πανω σ αυτο ή ο μαστορας δεν την παλευει? Ευχαριστω -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Aν καποιος μπορει να βοηθησει...σε slk r170 την πρωτη
Λοιπον μου χει αναψει εδω και 2 βδομαδες το λαμπακι που προειδοποιει για συμπληρωμα αντιψυκτικου. Το πηγα συνεργειο και πραγματι υπηρχε μια μικρη διαρροη απο ενα σωληνακι του δοχειου. Θερμοκρασια δεν ανεβασε. Αλλαζω δοχειο (βαλαμε ενα μεταχειρισμενο γιατι πηγαινε σετ με το σωληνακι και για λογο κοστους) και ολα καλα. Την αλλη μερα αναψε παλι το λαμπακι. Το ξαναπαω ουτε διαρροες ουτε τιποτα. Για να μην τα πολυλογω αυτο αναβε καθε μερα σε ασχετες φασεις, μια αναβε και εσβηνε μετα απο λιγο, μια εμενε μονιμα αναμμενο
Το ξαναπαω και ο μηχανικος ειπε οτι φταιει ο αισθητηρας που δινει σημα στο λαμπακι. Βαζουμε εναν αλλον μεταχειρισμενο πανω τα ιδια, ξαναβαζουμε τον παλιο αφου τον καθαρισε με σπρεϋ τα ιδια, βαζει τον αλλον τον μτχ παλι τα ιδια, μου βρισκει αλλον ξανα μτχ τα ιδια....στο τελος μου λεει οτι πρεπει να παραγγειλουμε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ απ την αντιιπροσωπεια για να λυθει το προβλημα διοτι οπως ειπε οι παλιοι διαβαζουν αλλα ντ αλλων λογω παλιου πλαστικου δοχειου ....δηλ μονο με καινουριο θα λυθει το θεμα. Καινουριος εν τω μεταξυ δεν υπαρχει στοκ και τον παρηγγειλε απο γερμανια αλλα δεν εχει ερθει ακομα
Εχετε να προτεινετε κατι πανω σ αυτο ή ο μαστορας δεν την παλευει? ΕυχαριστωΠηγες βολτα προς Κερατεα μερια?? (Αν μενεις Αθηνα εννοειται )
-
Αθηνα ειμαι αλλα μου πεφτει υπερβολικα μακρια η κερατεα (το τσελικο θα λες)
-
https://www.youtube.com/watch?v=LSQNWbzJHPY
Τι γαμάτο χρώμα εχουν τα ηλεκτροκινητα Μερκ
MERCEDES-BENZ FORUM