-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εμπλοκή ο thomas, 5 μέρες μέσα βλέπω.Πατερα δεν παθαινω εμπλοκες εγω
-
Ο χρήστης citroenbx έγραψε:
Πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε μια ML με off road pack απο μια που δεν έχει;Το off road pack συνοδεύεται απο μηχανικό μπλόκε πίσω 'η ήταν extra?
Τα ML με off road pack εχει τα αντιστοιχα κουμπια για τις κοντες σχεσεις κατω απο το κουμπι των αλαρμ σαν αυτη εδω http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p
Ενω τα ML χωρις το πακετο ειναι σαν αυτο εδω http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p
Ευχαριστω!Με ρωταγε ενας φιλος...Για το μπλοκε ξερουμε κατι?
-
Ο δεξιος περιστροφικος διακοπτης ειναι για το κλειδωμα του κεντρικου και του πισω διαφορικου
-
-
-
8 μέτρα μήκος, 6 πόρτες και ανοιχτή οροφή... ο ορισμός της ακαμψίας!
-
Δεν φαινεται η φωτο αλλα αν είναι η μεγαλη ανοιχτή Maybach ... τότε ενδιαφερον έχει ο πίσω καναπές και η χρήση που μπορεί να έχει. Χεστηκαμε για τον οδηγό!!!
-
. Πετας μεσα το γκομενακι για να συμπληρωσω τον Cosneo και τα υπολοιπα ειναι γνωστα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
:inlove: . Πετας μεσα το γκομενακι για να συμπληρωσω τον Cosneo και τα υπολοιπα ειναι γνωσταΕ ναι βρε ανθρωπε. Ετσι το εννοώ! Αλλιώς μόνος ... και στο πίσω καθισμα σε Yaris και με φιμε τζαμια θέλει!!!
Τελικα τωρα 'φανηκε' η φωτο. Την Pullman την έχω συναντήσει στην Κύπρο πριν πολλά χρόνια και ήταν εντυπωσιακότατη. (Και τοτε βεβαια ... παλιά ήταν ).
-
-
viewtopic.php?f=16&t=27486&start=8280#p2346131
-
-
-
Ποια πολυτελεια μωρε? Προχθες εμεινε ενα Α8 λιγο ποιο πισω απο την λεσχη και ο ιδιοκτητης περιμενε την δικη βοηθεια για κυριλε καταστασεις
-
Ποια πολυτελεια μωρε? Προχθες εμεινε ενα Α8 λιγο ποιο πισω απο την λεσχη και ο ιδιοκτητης περιμενε την δικη βοηθεια για κυριλε καταστασειςΤο Α8 του Α/ΓΕΣ;
-
Έχει φτιάξει όνομα το συγκεκριμένο αμάξι βλέπω
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποια πολυτελεια μωρε? Προχθες εμεινε ενα Α8 λιγο ποιο πισω απο την λεσχη και ο ιδιοκτητης περιμενε την δικη βοηθεια για κυριλε καταστασεις
Το Α8 του Α/ΓΕΣ;
Oχι ενος ξεκαρφωτου. Μην μου πεις οτι εχει τετοια μουφα ο Α/ΓΕΣ του το καψα .
-
Πραγματικα βλεπω τις διαφημισεις στο America και ζηλευω... Βλεπω μετα τις δικες μας και μελαγχολω...
-
Το Α8 του Α/ΓΕΣ;
Oχι ενος ξεκαρφωτου. Μην μου πεις οτι εχει τετοια μουφα ο Α/ΓΕΣ του το καψα .
Ναι, έχει...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πραγματικα βλεπω τις διαφημισεις στο America και ζηλευω... Βλεπω μετα τις δικες μας και μελαγχολω...Δλδ;
MERCEDES-BENZ FORUM