-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
@KrusensternΚαγκουρόζαντες-καγκουροφτερά για τη Μερτσέντα σου
Aυτόν πρέπει να τον είχα βάλει στο αυστραλοτόπικ εγώ ο ίδιος παλαιότεραΕλεεινές ζάντες και το body-kit και καλά της EVO II, χωρίς τη φτερούγα, με μοτέρ 1.8
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καγκουρόζαντες-καγκουροφτερά για τη Μερτσέντα σου
Aυτόν πρέπει να τον είχα βάλει στο αυστραλοτόπικ εγώ ο ίδιος παλαιότεραΕλεεινές ζάντες και το body-kit και καλά της EVO II, χωρίς τη φτερούγα, με μοτέρ 1.8
Οι ζαντες ειναι ΓΤΠΚ....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ειμαι καγκουρας επιδει και τα 2 Μερκ που ειχαμε στην οικογενεια ηταν Look-AMG????
Με βάζεις σε δίλημμα
Δεν σε καταλαβαινω.....
Απο την στιγμη που στα Optional εχει επιλογη 'πακετο AMG'.... Μηπως η ιδια η Μερκ ειναι καγκουρο-εταιρεια;;;;Αφού θες απάντηση να σου πω τι πιστεύω.
Απ' τη μια δέχομαι ότι είναι εξτρα εξοπλισμός που προσφέρεται από την ίδια τη Mercedes, απ' την άλλη όμως υπάρχουν κάποια στοιχεία του εξοπλισμού που καγκουροδείχνουν. Μπορεί δηλαδή οι 18άρες να είναι ωραίες πάνω στο αμάξι, οι δύο διπλές απολήξεις όμως είναι too much για ένα αμάξι 163 ίππων αυτού του χαρακτήρα. Βέβαια, είναι αλήθεια ότι ως σύνολο το AMG πακέτο ταιριάζει στο αυτοκίνητο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν αποτελεί και μια εργοστασιακή προσπάθεια καγκουροποίησης του αυτοκινήτου. -
ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ 190 SL ΤΟΥ '62 ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ , ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ ΚΤΛ ? ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ? ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ειμαι καγκουρας επιδει και τα 2 Μερκ που ειχαμε στην οικογενεια ηταν Look-AMG????
Με βάζεις σε δίλημμα
Δεν σε καταλαβαινω.....
Απο την στιγμη που στα Optional εχει επιλογη 'πακετο AMG'.... Μηπως η ιδια η Μερκ ειναι καγκουρο-εταιρεια;;;;Αφού θες απάντηση να σου πω τι πιστεύω.
Απ' τη μια δέχομαι ότι είναι εξτρα εξοπλισμός που προσφέρεται από την ίδια τη Mercedes, απ' την άλλη όμως υπάρχουν κάποια στοιχεία του εξοπλισμού που καγκουροδείχνουν. Μπορεί δηλαδή οι 18άρες να είναι ωραίες πάνω στο αμάξι, οι δύο διπλές απολήξεις όμως είναι too much για ένα αμάξι 163 ίππων αυτού του χαρακτήρα. Βέβαια, είναι αλήθεια ότι ως σύνολο το AMG πακέτο ταιριάζει στο αυτοκίνητο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν αποτελεί και μια εργοστασιακή προσπάθεια καγκουροποίησης του αυτοκινήτου.ειναι υπερβολη οι δυο διπλες εξατμησεις, αλλα βγαζουν πολυ ωραιο ηχο!
Κατα τα αλλα, καγκουροποιηση ειναι κατι βοδυ-κιτ της Καρλσον! -
Ο χρήστης ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ 190 SL ΤΟΥ '62 ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ , ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ ΚΤΛ ? ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ? ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΓράψε την ερώτησή σου εδώ!
Εν τάχει, από σχεδόν τίποτα μέχρι τρίχες...
Αν μπορείτε να την αγοράσετε πάρτε την. Δε θα με απασχολούσαν τα έξοδα για να έρθει εδώ όσο τα έξοδα συντήρησης-αποκατάστασης.
ΑΝ πιστεύετε ότι έχετε πραγματικά τα όβολα που απαιτούνται, ελάτε σε επαφή με κάποια λέσχη ιστορικού αυτοκινήτου να σας εξηγήσουν αναλυτικότερα τη διαδικασία και ... well, καλά χιλιόμετρα! -
Με βάζεις σε δίλημμα
Δεν σε καταλαβαινω.....
Απ' τη μια δέχομαι ότι είναι εξτρα εξοπλισμός που προσφέρεται από την ίδια τη Mercedes, απ' την άλλη όμως υπάρχουν κάποια στοιχεία του εξοπλισμού που καγκουροδείχνουν. Μπορεί δηλαδή οι 18άρες να είναι ωραίες πάνω στο αμάξι, οι δύο διπλές απολήξεις όμως είναι too much για ένα αμάξι 163 ίππων αυτού του χαρακτήρα. Βέβαια, είναι αλήθεια ότι ως σύνολο το AMG πακέτο ταιριάζει στο αυτοκίνητο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν αποτελεί και μια εργοστασιακή προσπάθεια καγκουροποίησης του αυτοκινήτου.ειναι υπερβολη οι δυο διπλες εξατμησεις, αλλα βγαζουν πολυ ωραιο ηχο!
Κατα τα αλλα, καγκουροποιηση ειναι κατι βοδυ-κιτ της Καρλσον!Στην Carlsson παει και ερχεται, το βατομουρο δινεται απλοχερα στην Lorinser...mpliax
@Wagner Επειδη θελω και εγω να το καγκουρίσω, ψάχνω το οπτικό AMG της Facelift CLK (το εξατμισόνι το εχω - και καθεται ) ειναι προτιμότερο να το πάρω απο την αντιπροσωπία εδώ (2πλάσια τιμή απότι στον κατάλογο παραγγελίας) ή απο κάποιον έμπορο στην γερμανία?
Εσύ απο μια καλή αρχή τα είχες βάλει? -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Στην Carlsson παει και ερχεται, το βατομουρο δινεται απλοχερα στην Lorinser...mpliax
@Wagner Επειδη θελω και εγω να το καγκουρίσω, ψάχνω το οπτικό AMG της Facelift CLK (το εξατμισόνι το εχω - και καθεται ) ειναι προτιμότερο να το πάρω απο την αντιπροσωπία εδώ (2πλάσια τιμή απότι στον κατάλογο παραγγελίας) ή απο κάποιον έμπορο στην γερμανία?
Εσύ απο μια καλή αρχή τα είχες βάλει?Εγω ειχα παει στον Ζανια, επι της Λ.Βουλιαγμενης, στο Ρευμα προς Αθηνα, απεναντι απο την πρωην Αμερ.Βαση.
Πηγα για ζαντολαστυχα, μου δειξε κατι AMG ζαντες που μου αρεσαν.
Μου πε οτι ο ιδιος που του στελνεις τις ζαντες, μπορει να στηλει και τα υπολοιπα -εξατμησεις, φρενα, σποϊλερ και προφυλακτηρες- κ ειπα ΟΚ
Απλα... Θα ζιτησεις να σου γραψει την προσφορα σε χαρτακι του μαγαζιου αναλυτικα.... και να σου πει ποσο περιπου θα παει η τοποθετιση.
Και το χαρτακι θα το χεις σαν τα ματια σου.Στην αντιπροσωπεια μπορεις να πας, αλλα ολα πανε 'επι τγια'
Στο S-Class τα βαλαμε εξ αρχηςΗ Lorinser ειναι για λιθοβολισμο εξω απο τα κεντρικα της ΜΒ....
ΜΠΙΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ -
Σποιλερ, προφυλακτηρες θέλω (θα δω και για την αεροτομη αν και δεν με τρελενει σαν ιδεα, περιμενω να δω οπτικα πως θα ειναι) και την εξατμιση που εχω για τοποθετηση!
Τα φρενα αργοτερα οταν ασχοληθω με Kleeman ltd:D
Thanks Wagner
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Σποιλερ, προφυλακτηρες θέλω (θα δω και για την αεροτομη αν και δεν με τρελενει σαν ιδεα, περιμενω να δω οπτικα πως θα ειναι) και την εξατμιση που εχω για τοποθετηση!Τα φρενα αργοτερα οταν ασχοληθω με Kleeman ltd:D
Thanks Wagner
Αυτη η Kleeman... εχει ονομα ολο νοημα.... Κλεε-μαν...
-
Σποιλερ, προφυλακτηρες θέλω (θα δω και για την αεροτομη αν και δεν με τρελενει σαν ιδεα, περιμενω να δω οπτικα πως θα ειναι) και την εξατμιση που εχω για τοποθετηση!
Thanks Wagner
Ξέρεις κάτι που θα έπρεπε να ξέρω και εγώ ?
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Thanks Wagner
Οχι... λογοπαιγνιο ηταν, υποκινουμενο απο τη τιμες τους:)
Φρενα προτινω μονο AMG 8 or 6pot μπροστα και 4pot πισω.
Και η τιμη ειναι λογικη και ειναι φτιαγμενα απο την Brembo -
Thanks Wagner
Και η τιμη ειναι λογικη και ειναι φτιαγμενα απο την BremboΣε σχέση με αυτά που σκας στην ΜΚΒ η KLEEMAN μια χαρά είναι!
Η διαφορά του λόγου απόδοσης/τιμής είναι χαώδης!Για τα AMG σκέφτομαι για τα 6p μπροστά 4p πίσω αλλά ακριβώς επειδή είναι Brembo αν η διαφορά τιμής είναι μεγάλη θα πάω για Brembo (βασικά τα θέλω με logo Brembo...ναι ειμαι κάγκουρας )
Να σε πω τώρα για μια απορία που είχα...αξίζει να αλλάξει κανείς τα σωληνάκια των φρένων με μεταλλικά? Χάνεις σε αίσθηση, αλλάζει η διαδρομή του πετάλ? Καμιά πρόταση εάν αξίζει?
Danke -
Λίγο υπερβολικά δεν είναι τέτοια φρένα; Δεν έχουν τεράστιο κόστος;
-
Πρώτοι κλασσικών και πρώτοι γενικής στο Peking to Paris, έναν από τους πιο σκληρούς αγώνες που υπάρχουν (12214Km!!), οι
Pit Linder και Frank Wiest
με τη
Mercedes-Benz W110 200 (Heckflosse)'Η αξιοπιστία και η στιβαρότητα της Mercedes μας ήταν οι παραγοντες που μας οδήγησαν στη νίκη' και 'χρειαστήκαμε λιγότερες επισκευές από τα περισσότερα από τα άλλα 133 αυτοκίνητα', δηλωσε ο Linder μετά τον αγώνα.
ps
Που είστε, μπεμβέδες; -
Aπατεώνα d-jet...
Κέρδισαν με αυτοκίνητο του ΄66, το τρίτο κατά σειρά νεότητας (ένα του 67 και ένα του 69 είδα μόνο). Εκκλησία κλέψανε.
http://www.pekingparis.com/features.htmlΠρέπει να ναι απίστευτη εμπειρία η όλη υπόθεση. Είχα διαβάσει ένα αρθράκι στο περιοδικό της Swiss γι αυτό. Βέβαια έχει και τσουχτερό κόστος, αρκετά πάνω από 10Κ, ίσως και 20, αν θυμάμαι καλά.
-
1977 London to Sydney winner W123 280E story
Στη μητρική της γλώσσα, δυστυχώς... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Aπατεώνα d-jet...
Κέρδισαν με αυτοκίνητο του ΄66, το τρίτο κατά σειρά νεότητας (ένα του 67 και ένα του 69 είδα μόνο).Το πρόσεξα και εγώ... Λογικά πρέπει να δέχονται με βάση τη σειρα και όχι την ηλικία, οπότε αυτό είναι 59-60... (όχι 200 βέβαια... )
το κόστος είναι απίστευτο...
όπως αντιλαμβάνεσαι είναι ασφαλισμένοι και φυσικά δε μιλάμε για νορμάλ ασφάλεια.(ξεπερνά κατά πολύ αυτο που αναφέρεις)
Επιπλέον, τα αυτοκίνητα μετά από αυτή τη δοκιμασία θέλουν φτιάξιμο από την αρχή πάλι! -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Thanks Wagner
Και η τιμη ειναι λογικη και ειναι φτιαγμενα απο την BremboΣε σχέση με αυτά που σκας στην ΜΚΒ η KLEEMAN μια χαρά είναι!
Η διαφορά του λόγου απόδοσης/τιμής είναι χαώδης!Για τα AMG σκέφτομαι για τα 6p μπροστά 4p πίσω αλλά ακριβώς επειδή είναι Brembo αν η διαφορά τιμής είναι μεγάλη θα πάω για Brembo (βασικά τα θέλω με logo Brembo...ναι ειμαι κάγκουρας )
Να σε πω τώρα για μια απορία που είχα...αξίζει να αλλάξει κανείς τα σωληνάκια των φρένων με μεταλλικά? Χάνεις σε αίσθηση, αλλάζει η διαδρομή του πετάλ? Καμιά πρόταση εάν αξίζει?
DankeΔεν ειχα μπει στον κοπο να το κανω, καθως 4 συνεργεια, αφου εβαλα τα 8πιστονα και τα 4πιστονα, με διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει λογος να κανω κατι τετοιο.
Δεν προσεξα ποτε κοπωση των φρενων, αν και τα σκιζα! -
Η W114 γιατί λεγόταν Stroke-8;
E, D-Jet;
MERCEDES-BENZ FORUM