-
Τα mio έχουν βγεί σκυλιά. Κοίτα ακόμα και κανα παλιό 350 αν υπάρχει σε κανα ebay.
Το μόνο τους αρνητικό είναι η αυτονομία, δεν ξέρω αν το λύσανε στα καινούργια...(μή βγει κανας corair και βάλει σκυλιά να βγαίνουν απ το pda )
-
Χθες πηγα μια βολτα στην χαλκιδα και ειδα πως δεν υπηρχαν χαρτες για την χαλκιδα.
Κοιταξα και ειδα πως δεν ειχε δρομους και σε αλλα μεροι.Το αμαξι εχει navteq gps με χαρτες 08/09 eastern europe.
Υπαρχει λυση?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα PDA είναι ακριβά.
Εγώ αγόρασα το HTC P3470 την άνοιξη με 200€. Πρόσφατα το είχα δει στην ίδια τιμή και στο you.gr αλλά μάλλον πρέπει να τελείωσε. Στο Σκρούτζ όμως βλέπω Mitac Mio P360 από 230€.
Κι εγώ το P360 έχω Λεωνίδα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος
Το τούρμπο δεν σας αρέσει
Αυτό το εγκρίνετε;
(έχει τους καλούς χάρτες) -
ΜΙΟ C220 το πήρα προσφορά 129 απο 199!
Οταν είναι να κανεις κοντινές αποστασεις είναι θεϊκό.
Οταν δοκιμάσεις να πας απο χαλανδρι λιμάνι πειραιά απλα δε θα πας.
Προχθες ηθελα απο αγια παρασκευή να πάω γαλάτσι.
Δεν είχα ΚΑΜΙΑ ιδεα πως να πάω.Το διαβολακι με εμπλεξε μεσα στη φιλοθέη 2 το βράδυ που δεν κυκλοφορούσε ψυχή να ρωτήσω πώς θα ξεμπλέξω,αφου μεσα σε μια αποσταση 1000μέτρων είχα περάσει 5 κυκλικές πλατείες και απειρα σημεία ΟΛΑ ίδια μεταξύ τους.Το τζιπιες(!) με εστελνε σε μονόδρομους αντιστροφα και και και και........Ωσπου βρήκα εναν οδηγό ταξι και μετα απο συνενόηση τον ακολουθησα ως κηφισίας και μετά τα κατάφερα να πάω στον προορισμό μου.Κατι ανάλογο μου χε συμβεί και στη χαλκίδα. -
http://www.thegreekz.com/forum/archive/ ... 55720.html
http://www.google.gr/search?hl=el&q=� ... =&aq=f&oq=
Ξεκλείδωσέ το και πέρνα άλλο πρόγραμμα της προκοπής ή νέους χάρτες. Το ότι σε πήγαινε από ανάποδους μονόδρομους δείχνει ότι έχεις μη ενημερωμένους χάρτες, έχεις κάνει αναβάθμιση (μου φαίνεται ότι είναι δωρεάν);
-
Δε φταίει η ενημέρωση του χάρτη, φταίει ο MioMap γενικώς. Μακράν ο χειρότερος χάρτης για Ελλάδα (αντιθέτως με την Ιταλία πχ όπου είναι πολύ καλός).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.thegreekz.com/forum/archive/index.php/t-255720.htmlhttp://www.google.gr/search?hl=el&q=� ... =&aq=f&oq=
Ξεκλείδωσέ το και πέρνα άλλο πρόγραμμα της προκοπής ή νέους χάρτες. Το ότι σε πήγαινε από ανάποδους μονόδρομους δείχνει ότι έχεις μη ενημερωμένους χάρτες, έχεις κάνει αναβάθμιση (μου φαίνεται ότι είναι δωρεάν);
Οταν το αγορασα μου είπαν οτι είναι δωρεάν η αναβάθμιση................Ελα όμως που κοστιζει καπου στα 40 ευρώ....Απλα θα βρω καποιον που να ξερει και οπως λες και συ να περαστει άλλο προγραμμα μέσα!
-
Το πήρα.
Mio Moov Spirit S305 με χάρτη TeleAtlas.Όμως επιλέγει διαφορετικές διαδρομές από αυτές που θέλω εγώ. Δεν ακολουθώ τις οδηγίες του και αμέσως υπολογίζει τη νέα διαδρομή. Μάλλον πρέπει να το ρυθμίσω να επιλέγει την συντομότερη και όχι την ταχύτερη διαδρομή.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το πήρα.
Mio Moov Spirit S305 με χάρτη TeleAtlas.Όμως επιλέγει διαφορετικές διαδρομές από αυτές που θέλω εγώ. Δεν ακολουθώ τις οδηγίες του και αμέσως υπολογίζει τη νέα διαδρομή. Μάλλον πρέπει να το ρυθμίσω να επιλέγει την συντομότερη και όχι την ταχύτερη διαδρομή.
Καλοτάξιδο !
Στο δικό μου Mio (Moov 200), επιλέγεις τη 'μέση' διαδρομή (ανάμεσα στη 'σύντομη' και στη 'γρήγορη') και σε καθοδηγεί μια χαρά... Επίσης, υπάρχουν διαδρομές, που εγώ θεωρούσα πως τις έκανα συντομότερα, αλλά μάλλον 'η μηχανή' έχει περισσότερο δίκιο (και λιγότερη ανθρώπινη ...σιγουριά !! )... -
Yπαρχουν χαρτες Καναδα για dest?
Αν ναι, μια βοηθεια να βρω τους κουνουργιους... -
Κανένα νέο από τον χώρο του igo?
Κάτι νεότερο βασικά από την έκδοση iGo 8.3.2.79297 και χάρτες Teleatlas 2008.10 ? -
Mετά από περιηγηση στην επαρχία και κυρίως Βορεια Ελλάδα (Ανατολ. Μακεδονία & Θράκη) το dest έδωσε ρέστα. Βρήκε τα πιο απίθανα. To iGo δυστυχώς ακόμα υπολείπεται πολύ.
-
Αθήνα-Σκωτία και πίσω με igo8 και χάρτες Q1/2009. Πολύ καλοί χάρτες, εκπληκτικό το igo (με NASA 3d, buildings, πινακίδες, κλπ), στο ύψος του το HD.
Αφού έπιανα πολλές φορές τον εαυτό μου να παρακολουθεί το igo παρά το δρόμο. -
To igo εμένα σε πολλές περιπτώσεις όταν υπήρχαν απανωτές αλλάγες κατεύθυνσης (συνεχόμενες διασταυρώσεις πχ) αν δεν είχα κοιτάξει από νωρίς την πορεία αργούσε να ανανεωθεί.
Μήπως φταίει το Mio που δεν τρέχει γρήγορα?Και κάτι άλλο, για την δρομολόγησή του, από περιέργεια:
Θέλαμε να πάμε από Glasgow-->Cambridge και αντί να μας πάει από Μ6, μας γύριζε μέσα από κάποιους μικρούς δρόμους.
Σου φαίνεται λογικό?
Επιλογή διαδρομής-->ταχύτερη -
Νομίζω ότι επιλέγει περίεργες διαδρομές επειδή δεν έχει καταχωρημένα τα όρια ταχύτητας σε όλους τους δρόμους.
Ίσως βάζει ένα δικό του όριο ταχύτητας, πχ 70χαω εκεί που δεν ξέρει το πραγματικό όριο και γι αυτό οι 'περίεργες' διαδρομές. -
Το ίδιο παθαίνω και εγώ, αλλά έχω navigon. Πολύ πιθανό να φταίει η ανταπόκριση του μηχανήματος με τους δορυφόρους και κάπου ανάμεσα εκεί να δημιουργείται η καθυστέρηση.
Είχες επιλέξει στους τύπους οδών αυτοκινητόδρομους; Ή είχες ξετσεκάρει τίποτα διόδια, οδικός φόρος;
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Νομίζω ότι επιλέγει περίεργες διαδρομές επειδή δεν έχει καταχωρημένα τα όρια ταχύτητας σε όλους τους δρόμους.Και σε αυτοκινητόδρομο όμως;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
To igo εμένα σε πολλές περιπτώσεις όταν υπήρχαν απανωτές αλλάγες κατεύθυνσης (συνεχόμενες διασταυρώσεις πχ) αν δεν είχα κοιτάξει από νωρίς την πορεία αργούσε να ανανεωθεί.
Μήπως φταίει το Mio που δεν τρέχει γρήγορα?Μάλλον έχει να κάνει με το Mio. Στο δικό μου δεν υπήρχε καμία καθυστέρηση. Ακόμα και σε πολύπλοκα roundabouts (με πολλές εξόδους) σε καθοδηγούσε αρκετά γρήγορα, χωρίς καθυστερήσεις και αποκλίσεις από το δρόμο.
Και κάτι άλλο, για την δρομολόγησή του, από περιέργεια:
Θέλαμε να πάμε από Glasgow-->Cambridge και αντί να μας πάει από Μ6, μας γύριζε μέσα από κάποιους μικρούς δρόμους.
Σου φαίνεται λογικό?
Επιλογή διαδρομής-->ταχύτερηΣίγουρα δεν είναι φυσιολογικό και θεωρώ κι εγώ πως έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση όπως αυτή:
Είχες επιλέξει στους τύπους οδών αυτοκινητόδρομους; Ή είχες ξετσεκάρει τίποτα διόδια, οδικός φόρος;
-
Παιδιά τα έχω ολα επιλεγμένα, απλά κάτι όντως πρέπει να γίνεται με τα όρια.
Δεν εννοώ ότι με έβαζε από επαρχιακούς, αλλά η δρομολόγηση, τουλάχιστον με την λογική μου ήταν άκυρη -
Εντύπωση μου κάνει αυτό με τα όρια δεδομένου ότι καθ' όλη τη διαδρομή τα παρακολουθούσα (είχα ενεργοποιημένη και την ειδοποίηση σε περίπτωση που τα υπερέβαινα) και πραγματικά οι φορές που τα όρια που είχε το igo δε συμβάδιζαν με τα πραγματικά (εξαιρουμένων των σημείων που γίνονταν έργα) ήταν μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού (σε όλο το ταξίδι).
Αν θυμάμαι καλά η μόνη περίπτωση που μου έκανε κάποτε τέτοια τρελά το igo ήταν όταν είχα τσκεκαρισμένο το 'unpaved roads' (και στο igo plus 2006 που είχα στα προηγούμενα ταξίδια).
-
κάτι που ΙΜΟ δεν σε συμφέρει μιας και είναι προτιμότερο να κάνεις λίγα χλμ παραπάνω στον αυτοκινητόδρομο μιας και κρατάς πολύ ψηλότερες ΜΩΤ
(πήγα από birmingham)
Το πηρα αποφαση...GPS