-
Φοράω το Garmin στο Nokia N82 μου, την mobile ΧΤ 5 έκδοση. Οι χάρτες είναι πολύ καλοί. Φοράει Autodrive και για επαρχία τους δωρεάν της Anavasis. Λογικά θα παίρνει τους ίδιους.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φοράω το Garmin στο Nokia N82 μου, την mobile ΧΤ 5 έκδοση. Οι χάρτες είναι πολύ καλοί. Φοράει Autodrive και για επαρχία τους δωρεάν της Anavasis. Λογικά θα παίρνει τους ίδιους.ποσες μερες θελεις για να βρεις ενα δρομο?
-
νταξ δεν εχει τα χάλια που ειχε....είναι σαφώς βελτιωμένο.
-
Eγω που το δοκιμασα την Δευτερα στην Αθηνα και με εβγαλε πολυ καλα παντου(5 διαφορετικες διευθυνσεις),εκτος απο το Ολυμπικο .Το δειχνει να ειναι πανω στην Εθναρχου Μακαριου (αυτη την διευθυνση εχει το ολυμπικο ) αλλα πρεπει να μπεις μεσα στο ΣΕΦ για να το βρεις.
-
Παίδες τα φώτα σας.
Ευυπόληπτος οικογενειάρχης, ταξιδιάρης, αποφάσισε να ενστερνιστεί την τεχνολογική πρόοδο και να αφήσει πυξίδα, χάρτες και αστρολάβο και να εμπιστευτεί τον πλοηγό.Απαιτήσεις μας. Μόνο GPS γιατί το να μπλέξει με PDA είναι απλά tooo much. Απλή χρήση, όχι φρου φρου κι αρώματα.
Χάρτες καλοί για Ελλάδα και Ευρώπη.ΜΙλάμε για τον father αν δεν καταλάβατε
-
Να πάρει κάποιο MLS με Destinator ώστε να εκμεταλλευτεί τους πολύ καλούς ελληνικούς χάρτες της Gi.
δες αρκετά μοντέλα της για όλα τα βαλάντια: κλικ
-
Eρωτήσεις.
Μπορώ να του το χακέψω για να βάλω πχ IGO για εξωτερικό?Αυτό με τους χάρτες της Gi, ακούγεται οτι θα σταματήσει ως αποκλειστικός πάροχος.
Ξέρουμε τπτ?Merciiii
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Παίδες τα φώτα σας.
Ευυπόληπτος οικογενειάρχης, ταξιδιάρης, αποφάσισε να ενστερνιστεί την τεχνολογική πρόοδο και να αφήσει πυξίδα, χάρτες και αστρολάβο και να εμπιστευτεί τον πλοηγό.Απαιτήσεις μας. Μόνο GPS γιατί το να μπλέξει με PDA είναι απλά tooo much. Απλή χρήση, όχι φρου φρου κι αρώματα.
Χάρτες καλοί για Ελλάδα και Ευρώπη.ΜΙλάμε για τον father αν δεν καταλάβατε
Navigon Full Europe. 2110 Max/ 7210.
-
Πριν λίγο πήγα για ψώνια κι αγόρασα το MLS Destinator 4800. Ελπίζω να (και πιστεύω ότι θα) αποδειχθεί καλύτερο του Blaupunkt TravelPilot Lucca που έχουμε εδώ και κάποια χρόνια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να πάρει κάποιο MLS με Destinator ώστε να εκμεταλλευτεί τους πολύ καλούς ελληνικούς χάρτες της Gi.http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15929
Υπόψη ότι ο Zeppelin είναι ο εκρπόσωπος της GI.
-
Θα κάνω μία απλή ερώτηση:
Τι να πάρωωωω ρε παιδιαααααααααααα;;;;
Κοιτάω για mls βλέπω ότι κολλάνε και ότι δεν έχουν τόσο ποιοτική κατασκευή αλλά καλούς χάρτες.
Βλέπω mio με μέτριους χάρτες αλλά μου προτείνουν garmin ή navigon...
Κοιτάω navigon, καταπληκτικό πρόγραμμα αλλά χάρτες με ελλείψεις...Μάλλον για navigon πάω και αν είναι θα το σπάσω και θα βάλω κανένα άλλο πρόγραμμα...
-
Ψάξε για συσκευές με giniusdriver.
πχ. http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... E966439068edit: Αν έχεις σκοπό να 'ψαχτείς' πάρε navigon και βάλε μέσα όποιο πρόγραμμα θέλεις.
-
Στο τελευταίο ταξίδι τέσταρα το IGO8.
Πολύ καλύτερο περιβάλλον απ το παλιό, αρκούντως γρήγορο στο PDA μου.
Στις ρουτίνες δρομολόγησης για τις διαδρομές που έβαλα, έβγαζε τις ίδιες, τις οποίες δεν ακολούθησα πιστά, γιατί άλλιώς θα ήμου κολημένος στα μποτιλιαρίσματα ακόμα
Στη Τσεχία, την Πράγα την είχε αρκετά λεπτομερώς απ το λίγο που χάζεψα, αλλά είχε ελλείψεις στους αυτοκινητόδρομους στο βορά, γιατί γίνονται συνέχεια καινούργια κομμάτια.
Ούτως η άλλως πάντα κοιτάς χάρτες και πινακίδες σε αυτές τις χώρες όμως.Ένα ευχαριστώ στον συμφορουμίτη Scotch που με κατατόπισε
-
Κατέληξα να πάω να πάρω (σε καμιά ωρίτσα ) το Mio moov 330. Έχει ίσως καλύτερους χάρτες από το destinator, είναι ξένη κατασκευή (θα παραγγείλω άλλο stand που αναιρεί την βεντούζα και για mls δεν έχει).
Το navigon είναι ωραίο σαν κατασκευή αλλά χάρτες..... Μου είναι κάπως να σπάω μία συσκευή για να βάλω ένα πρόγραμμα (το οποίο μπορεί να κολλάει) την στιγμή που μπορώ να πάρω την άλλη συσκευή με εκείνο το πρόγραμμα που θα έβαζα στο πρώτο αλλά σπασμένη.
-
Το mio moov 330 το εχει προσφορα σημερα το you στα 159Ε http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do? ... 24863155C7 .
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Το mio moov 330 το εχει προσφορα σημερα το you στα 159Ε http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do? ... 24863155C7 .Ευχαριστώ που μου το πες! Αν δεν το βρω πιο κάτω (και μέσω γνωστού θα το πάρω απο κει!).
-
Τελικά ως γνήσιος αναποφάσιστος πήρα το navigon 2100 max και τώρα παλεύω να του πιω το αίμα
-
Aυτο το mls,με destinator 3d-real view,με τους αναγλυφους χαρτες,το εχετε δει;
Εγω,λογω ηλικιας,θελω να παρω κατι με μεγαλη οθονη,πχ 7',και να του βαλω το παραπανω προγραμμα,αλλα δεν ξερω αν το δινει ξεχωριστα,οπως τα αλλα χωρις το αναγλυφο,για να το περασω μεσα στη συσκευη.
Βρηκα αυτη με 7' οθονη. http://1ena.com/GPS.htm
Καποιο σχολιο; -
Ο χρήστης Theodore41 έγραψε:
Aυτο το mls,με destinator 3d-real view,με τους αναγλυφους χαρτες,το εχετε δει;
Εγω,λογω ηλικιας,θελω να παρω κατι με μεγαλη οθονη,πχ 7',και να του βαλω το παραπανω προγραμμα,αλλα δεν ξερω αν το δινει ξεχωριστα,οπως τα αλλα χωρις το αναγλυφο,για να το περασω μεσα στη συσκευη.
Βρηκα αυτη με 7' οθονη. http://1ena.com/GPS.htm
Καποιο σχολιο;Μην πάρεις τίποτα με destinator γιατί πολύ πιθανόν να μείνεις χωρίς χάρτες της Gi. Δεν ξέρουμε ποιόν προμηθευτή θα βρει η MLS. Γενικα αυτό με το real view είναι τέρμα χάλια πρόγραμμα, όχι οτι τα προηγούμενα ήταν καλύτερα...
Επίσης μην κάνεις το λάθος να βάλεις 7αρα οθόνη στο τζάμι. Σου κόβει πολύ μεγάλο πεδίο ορατότητας σε σημείο που γίνεται επικίνδυνο. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μην πάρεις τίποτα με destinator γιατί πολύ πιθανόν να μείνεις χωρίς χάρτες της Gi. Δεν ξέρουμε ποιόν προμηθευτή θα βρει η MLS.Ακου εκεί 'μην πάρεις τίποτα με destinator'
Mην κινδυνολογείς....Αυτές τις φήμες τις ακούμε εδώ και 1,5χρόνο...Kαι όταν γράφεις κάτι σε παρακαλώ να είσαι πιο προσεκτικός, είσαι ο ίδιος που λίγες μέρες πριν προέτρεπες κόσμο να πάρει το igo8 και έλεγες ανυεύθυνα ότι το igo8 έχει τους χάρτες της Gi ενώ εχει τους προηγουμενους χαρτες και δεν ειναι αρκετα ανημερωμενο.Ολο τέλος η Gi από την MLS και όλο τέλος και ακόμα τίποτα...
Ακόμα και τώρα για Ελλάδα το Destinator είναι η καλύτερη επιλογή...
Το πηρα αποφαση...GPS