-
Αυτό θα κάνω! Μου το είπες άλλωστε και σου έχω εμπιστοσύνη
-
Τις κάμερες στην Ευρώπη να περάσεις
-
Tελικά παιδιά πήρα το navigon 2110 max.Δεν το δοκίμασα ακόμα. Φαντάζομαι να είναι οκ. Λίγο που το περιεργάστηκα στο plaisio καλό φάνηκε και ποιοτική κατασκευή. Αν με κράξετε μπορώ να το αλλάξω βέβαια
-
κρααααα...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Tελικά παιδιά πήρα το navigon 2110 max.Δεν το δοκίμασα ακόμα. Φαντάζομαι να είναι οκ. Λίγο που το περιεργάστηκα στο plaisio καλό φάνηκε και ποιοτική κατασκευή. Αν με κράξετε μπορώ να το αλλάξω βέβαιατι πήγες κ πήρες πάλι ρε; Κλειστό χωρίς να μπορείς να αλλάξεις τίποτε;; Και με χάρτες Navteq; Οτι φοράει η Νοκια στο Νοκια maps που είναι Νοκια mapas ...;
-
Αχεμ, τα είπαν οι άλλοι
-
Κωνβ, στείλτο πίσω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κωνβ, στείλτο πίσω...Tόσο χάλια ρε σεις? Διάβασα σε μια γρήγορη αναζήτηση πως ξεκλειδώνει και παίρνει και dest. Και εχει πολύ καλή γραφική απεικόνιση γμτ.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Κωνβ, στείλτο πίσω...
Tόσο χάλια ρε σεις? Διάβασα σε μια γρήγορη αναζήτηση πως ξεκλειδώνει και παίρνει και dest. Και εχει πολύ καλή γραφική απεικόνιση γμτ.
Γιατί δεν έπαιρνες εξ αρχής κάποιο με ντεστ;
-
κωνσταντίνε, μη μασάς, μια χαρά είναι...
και εγώ αυτό σκέφτομαι να πάρω.η πρώτη εταιρία είναι που ασχολήθηκε, και ξεκλειδώνει...
πολύ καλά λόγια μου είπε ο λόρδος για τα νάβιγκον, που αλλάζει τους χάρτες σαν τα πουκάμισα...
στη γερμανία τα έχουν στην 2άδα...
το μίο δεν ξεκλειδώνει. -
θα παω για τουρισμο Γερμανια..
αν βρω κανα mio απο εκει πιο φθηνα ,συμφερει να το φεω εδω?
δηλ.θα μπορω να περασω σπασμενο προγραμμα στα ελληνικα κτλ,με χαρτες εδω?
ευχαριστω.
-
Επειδή ετοιμάζω ταξιδάκι για Σόφια, υπάρχει χάρτης Βουλγαρίας για το Destinator?
-
...Becker κύριοι, είναι εφάμιλο - ίσως και καλύτερο - με το Navigon 6100Τ που είχα πριν...
Εγώ έχω αυτό συγκεκριμένα με 2ο λειτουργικό το iGO8 (και χάρτες Ελλάδας) και δουλεύουν και τα 2 τέλεια...
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Επειδή ετοιμάζω ταξιδάκι για Σόφια, υπάρχει χάρτης Βουλγαρίας για το Destinator?ΠΡέπει να υπάρχει, αλλά χωρίς πολλά πολλά.
Κάνε τις ψαχτικές σου -
Τελικά παιδιά κράτησα το navigon 7210. Πολύ στιβαρή και όμορφη κατασκευή (γερμανικό ντε) με πολύ ωραία καλούδια όπως 3d απεικόνιση πινακίδων αυτοκινητοδρόμων, σημαντικών μνημείων, βελάκι προειδοποιητικό σε χωριστό σημείο στην οθόνη με μπάρα που δείχνει τα μέτρα που υπολείπονται μέχρι να στρίψεις, προειδοποίση υπέρβασης ορίων ταχύτητος, υπολειπόμενος χρόνος διαδρομής κλπ.
Από το σπίτι μου έως το νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας και το ανάποδο οδηγήθηκα εξαιρετικά. Ήδη ο χάρτης που είχε μέσα είναι 2 ενημερώσεις πίσω. Πρέπει να κάνω δήλωση του μηχανήματος στο site της navigon και να κάνω ανανέωση τους χάρτες. Γενικά είμαι ικανοποιημένος μέχρις στιγμής.
Απίστευτη ευκολία αυτά τα μηχανηματάκια πάντως. Η οδήγηση με αυτά είναι μισή οδήγηση όσον αφορά στην κούραση. Όσες πληροφορίες θες άμεσα μπροστά σου, ξενοδοχεία, βανζινάδικα, εστιατόρια, υπηρεσίες, μνημεία κλπ. Και το πιο σημαντικό ότι από Θεσ/νίκη, μέχρι Ιταλία, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία οδηγούσα χωρίς άγχος και χωρίς καμία έγνοια.
-
HTC P3470 ή Glofiish X600;
Ίδια λεφτά, ίδιες διαστάσεις και ανάλυση οθόνης. Το ένα έχει περισσότερη RAM, το άλλο ταχύτερο επεξεργαστή. Καλύτερη ποιότητα κατασκευής και πιο εύχρηστα κουμπιά το ένα (*η ροδέλα είναι τρέλλα! *), WiFi (μάλλον δεν θα το χρειαστώ ιδιαίτερα αλλά δεν μου αρέσει η έλλειψη του) και ραδιόφωνο (αδιάφορο) το άλλο.
-
Δεν έχω μεγάλη σχέση με τα συστήματα πλοήγησης και θέλω κάτι που να καλύπτει την καλά την Αττική και δευτερευόντως την υπόλοιπη Ελλάδα. Για Ευρώπη δεν ενδιαφέρομαι. Ο δε προϋπολογισμός μου είναι περιορισμένος ...
Τι θα με συμβουλεύατε να πάρω, από πού και με πόσα χρήματα ; -
Χθες πήγα μέχρι τα λουτρά στην Αριδαία να βουτήξω και είπα να δοκιμάσω το navigon στην επαρχία. Μου έκανε τρομερή θετική εντύπωση που μου έβγαζε τη διαδρομή μέσα από Άψαλο και όχι μέσω της Αριδαίας. Μιλάμε για μικρό επαρχιακό δρόμο, όχι γνωστό και όμως ήταν χαρτογραφημένος
-
To Destinator έχει καλύτερους χάρτες.
Το iGO8 είναι πολύ καλύτερο πρόγραμμα... και οι χάρτες του βελτιώνονται και πιά ειναι σε αποδεκτό επίπεδο...
Στα περισσότερα μηχανάκια, εαν τρέχουν WindowsCE μπορείς να τα βάλεις και τα 2 και να ησυχάσεις (είναι λίγο φασαρία βέβαια...)
-
Πράγματι όλοι λένε ό,τι για Ελλάδα οι χάρτες destinator είναι καλύτεροι. Μέχρις στιγμή δεν είχα κανένα πρόβλημα με τους χάρτες της navigon. Ανά 3 μήνες η εταιρία βγάζει νέα έκδοση χαρτών. Αυτό που με οδήγησε στην αγορά του navigon είναι η στιβαρή και ποιοτική κατασκευή του και η καλύτερη απεικόνιση χαρτών αλλά και τα διάφορα κόλπα που έχει όπως 3d view, reality view κλπ
http://www.navigon.com/site/int/en/prod ... avigon7310
Το πηρα αποφαση...GPS