-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για πιό λόγο να δώσει τόσα λεφτά για gps?
Mε το pda, μέχρι τώρα ποτέ δεν είχα πρόβλημα, + την ευελιξία που σου προσφέρει...+1 στο pda
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για πιό λόγο να δώσει τόσα λεφτά για gps?
Mε το pda, μέχρι τώρα ποτέ δεν είχα πρόβλημα, + την ευελιξία που σου προσφέρει...Δεν σκοπεύω να δώσω πάνω από 400 και πολλά λέω για GPS
400 τι;;;;
Μαζι με την εκφωνητρια θα το παρεις;;;;Με 250~290 παιρνεις ΠΟΛΥ καλο μιχανακι με οθονη 4.3' !!!
Με μικροτερη οθονη, ειναι ακομα ποιο φθηνα!
-Αγοραζεις το μιχανακι και τους χαρτες ευρωπης τους 'βρησκεις'.... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kαλό δείχνει αλλά πώς θα βρώ χάρτες δυτικής ευρώπης?Σε τορρενταδικο!
Θα ψαξεις για το προγραμμα που εχει η συσκευη που θα παρεις.
Αν δεν κανω λαθος, στην Ελλαδα αγοραζεις τους χαρτες και παιρνεις τζαμπα το προγραμμα...
Στο εξωτερικο παιρνεις τους χαρτες και πληρωνεις το προγραμμα.
Εγω αγορασα το ΡΝ και τους ελληνικους χαρτες και κατεβασα τους υπολοιπους:) -
Θανάρα πάρε εσύ συσκευή και έχω database εγώ.
-
Θανάση Mio 360 και τα υπόλοιπα κατέβασμα απο tornetakia...
. & -
-
Νομίζω ότι η επιτροπή κατέληξε ομοφώνως
Aν σε παίρνει πήγαινε για το 560 -
Ρωταω αλλη μια φορα μηπως και ξερει καποιος.
Υπαρχει χαρτης του Dest. που να εχει χαρτογραφημενη τη Μαλτα? -
Τελικά όσο περισσότερο ψάχνεις τόσο πιο πολύ μπερδεύεσαι. Κατ' αρχήν είμαι νέος στο forum και σχετικά άσχετος με το αντικείμενο. Στην αρχή ήμουνα για ΡΝΑ στο BECKER FERRARI NAVIMATE XTREME & GR στα 289 Ευρώ. Απ' ότι κατάλαβα αυτό είναι κυρίως για εκτός δρόμου καταστάσεις. Δεύτερη επιλογή μου ήταν το ΡΝΑ MLS Destinator 3900 Ελλάδας & Ευρώπης. Διάβασα πως βγαίνουν πολλά ελατωματικά και πως δεν έχουν καλό πρόγραμμα αν και ο χάρτης είναι ο καλύτερος. Είναι στην ίδια τιμή με το Ferrari. Τώρα έχω πάει στο PDA MIO P560 περίπου στην ίδια τιμή και αυτό. Αυτό που δεν έχω καταλάβει και θα χρειαστώ την βοήθειά σας είναι εάν μπορούμε να κατεβάσουμε από το internet διάφορους χάρτες Ελλάδος και Ευρώπης (για το MIO). Με μικρό κόστος φυσικά και αυτό αν γίνεται τότε είναι εύκολο για κάποιον που δεν έχει και πολλές γνώσεις στα κατεβάσματα;
Ή μήπως να γυρίσω σε κάποιο από τα προηγούμενα; HELP!!! -
Εαν εχω το NOKIA N95 8GB, που κατεβαζει χαρτες της ΝΟΚΙΑ (NAVTEQ) νομιζω εχει και την Ελλαδα τι παραπανω κερδιζει καποιος με το να παει σε αμιγες μηχανακι.....GPS.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εαν εχω το NOKIA N95 8GB, που κατεβαζει χαρτες της ΝΟΚΙΑ (NAVTEQ) νομιζω εχει και την Ελλαδα τι παραπανω κερδιζει καποιος με το να παει σε αμιγες μηχανακι.....GPS.[list=1:21i5kf53][:21i5kf53]μπαταρία[/21i5kf53]
[:21i5kf53]μπορείς να μιλήσεις στο τηλέφωνο χωρίς να διακοπεί η καθοδήγησή σου και να κολλήσει το σύμπαν[/21i5kf53]
[:21i5kf53]καλύτερους και πιο ενημερωμένους χάρτες με NGi-Destinator[/21i5kf53][/list21i5kf53] -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εαν εχω το NOKIA N95 8GB, που κατεβαζει χαρτες της ΝΟΚΙΑ (NAVTEQ) νομιζω εχει και την Ελλαδα τι παραπανω κερδιζει καποιος με το να παει σε αμιγες μηχανακι.....GPS.
[list=1:2mfo9lyz]
[:2mfo9lyz]μπαταρία[/2mfo9lyz]
[:2mfo9lyz]μπορείς να μιλήσεις στο τηλέφωνο χωρίς να διακοπεί η καθοδήγησή σου και να κολλήσει το σύμπαν[/2mfo9lyz]
[:2mfo9lyz]καλύτερους και πιο ενημερωμένους χάρτες με NGi-Destinator[/2mfo9lyz]
[:2mfo9lyz]μεγαλυτερη οθονη[/2mfo9lyz][/list2mfo9lyz] -
ευχαριστω για την αμεση βοηθεια.... αλλα νομιζω οτι για την προσωπικη μου χρηση δεν αξιζει τον κοπο να εχω και δευτερο μπελα.... συσκευη για να προσεχω....
-
Εξαρτάται τί χρήση του κάνεις.
Πιθανότατα για τους περισσότερους, ένα καλό τηλ είναι αρκετό. -
Συμπαθατε με αλλα για να μη διαβαζω 40 σελιδες.
Μου εκαναν δωρο ενα Μιο 360. Εβαλα για εντός Ελλαδας ενα Destinator, αλλα για τα υπολοιπα Βαλκάνια ειναι για τα λιονταρια, απο οτι ειδα και εγω κυριως για εκει το θελω (στην Αμφισσα και τη Δραμα παω κι ετσι).
Περασα λοιπον το iGo8. Εβαλα κατι χαρτες που ελεγαν 2007 με ημερομηνια 2/2008 και δουλευουν. Μετα βρηκα κατι αλλους του Μαρτίου οι οποιοι ειχαν περισσοτερη λεπτομερεια (αριθμους οδων για τη Θεσσαλονικη φερ'ειπειν), πλην ομως οι πολεις ειναι περασμενες στα λατινικα (οι οδοι στα ελληνικα) και δε μου βλεπει poi στην Ελλαδα (ενω περασα).Ερωτησεις:
Ποιοι χαρτες ειναι οι καλυτεροι για το iGo; Ξερει κανεις τι παιζει με τα poi;
Τι παιζει για Βαλκανια για το Destinator; -
φίλος θέλει gps με ελληνικό menu και χάρτες για ευρώπη. (είναι απο Κύπρο)
καμια πρόταση;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
φίλος θέλει gps με ελληνικό menu και χάρτες για ευρώπη. (είναι απο Κύπρο)καμια πρόταση;
Ας ρίξει μια ματιά στο http://www.dis.gr/ http://www.dis.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=6&p=1 οι συσκευές της είναι συμβατές με τους χάρτες της Tele Atlas (Γνώμη μου, ίσως η κορυφαία εταιρεία χαρτών στο κόσμο)
(Χάρτες Κύπρου διαθέτουν αν δε κάνω λάθος στο 'στάνταρ εξοπλισμό' και οι συσκευές με destinator. )
-
Πήρα πρόσφατα το NaviGT 435 με χάρτες από το iGo. (Creative Image)
Σαν μηχάνημα είναι καλό ... αλλά οι χάρτες στην περιοχή μου είναι τραγικά λάθος, ξέρεις κανείς πως μπορώ να κάνω edit τους χάρτες ? -
δεν μπορείς!
όταν λέμε πάρτε Destinator δεν ακούτε....
-
Kατοχος απο εχτες ενος MLS 4800BT κομπλε με χαρτες ελλαδας και ευρωπης σε destinator7
Εως τωρα οσο εχω παιξει μαζι του μπορω να πω πως ειμαι υπερευχαριστημενος.Πλοηγηση,το κινητο συνδεδεμενο μονιμα με μπλε δοντι ο ηχος σε κληση πολυ καλος και δυνατη ενταση και γενικα ολα καλα. -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Πήρα πρόσφατα το NaviGT 435 με χάρτες από το iGo. (Creative Image)
Σαν μηχάνημα είναι καλό ... αλλά οι χάρτες στην περιοχή μου είναι τραγικά λάθος, ξέρεις κανείς πως μπορώ να κάνω edit τους χάρτες ?Ρε παιδιά,
ούτε κέρδος από την εταιρεία έχουμε, ούτε ποσοστά παίρνουμε...
Γιατί δεν το καταλαβαίνετε πως ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ GPS Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ DESTINATOR ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ NGI?
ΕΛΕΟΣ, ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ...
Το πηρα αποφαση...GPS