-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
εχει πάρει κανεις κινέζικο 2 din gps?
λειτουργουν ικανοποιητικά?
το μικροφωνάκι που έχουν πανω στη συσκευή ειναι ικανοποιητικό για να σε ακουν οταν μιλάς με το bluetooth?εγώ έχω βάλει από chinavasion.com, το Road King 7, το οποίο δε βγαίνει πια. Σε αντίθεση με πολύ κόσμο, που λέει διάφορα, εμένα λειτουργούν άψογα όλες οι εφαρμογές, δεν έχω δοκιμάσει μόνο το TPMS. Η πιο ωραία εφαρμογή και πολύ χρήσιμη είναι το bluetooth που ανέφερες, ακούω και ακούγομαι άψογα. Δε χρησιμοποιούσα ποτέ bluetooth στο αυτί ή handsfree και όταν ήταν να μιλήσω στο τηλ εν κινήσει πάντα σταματούσα στην άκρη. Τώρα είμαι κομπλέ. Τοποθέτηση μόνος, χρειάστηκε να αγοράσω μόνο έναν αντάπτορα και το πλαίσιο για το αυτοκίνητο μου. Η επόμενη κίνηση είναι να μου περάσει ο manosk το igo
Bγαινει ακομα και κοστιζει 225 ευρω http://www.chinavasion.com/product_info ... -and-dvbt/
-
ερώτηση για IGO
Κατέβασα τους τελευταίους χάρτες τις navteq και εκτος απ τα κλασσικά αρχεία fbl βρίσκω μέσα .fda και .hnr (πχ western europe fast, economical κλπ).
Τι σκατά είναι αυτά?edit: google is your friend
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php ... 7&start=26 -
Τα .fda είναι πολύ χρήσιμα, εφόσον έχεις πρόσφατη έκδοση IGO που τα υποστηρίζει (νομίζω από 11 Μαΐου 2010 κι ύστερα). Τα ενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις>ειδοποιήσεις και σου βγάζουν προειδοποίηση για κάποια σημεία οδηγικού ενδιαφέροντος (πχ σιδηροδρομικές διαβάσεις, επικίνδυνα σημεία, στενέματα δρόμων κλπ). Αξίζουν.
Τα .hnr δεν είναι για το IGO, αλλά για το IGO Primo. Όχι ιδιαίτερα χρήσιμα, απλώς έχουν προδιαμορφωμένες διαδρομές μεταξύ μεγάλων πόλεων για να γίνεται πιο γρήγορα ο υπολογισμός. Πιάνουν και πολύ χώρο στην κάρτα. Το κακό είναι ότι πρέπει να τα αλλάζεις κάθε φορά που αλλάζεις χάρτη. Επίσης δουλεύουν μόνο με navteq (όπως και τα .fda).
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Έχω και αγγλικές επαφές.
Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα, αλλά δεν το έψαξα ιδιαίτερα γιατί είναι κάτι που δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου.-
Δοκίμασε να κάνεις συγχρονισμό με ένα άσχετο κινητό, κάτι σε απλό Nokia, που δεν είναι smartphone δηλαδή. Αν γίνεται κανονικά συγχρονισμός είναι θέμα iPhone. Μετά, πρέπει να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις του iPhone. Ρίξε μια ματιά στο PBAP που είναι το πρωτόκολλο για μεταφορά επαφών. Δες αν, και πώς, το υποστηρίζει το iPhone.
-
Αν ο συγχρονισμός δε γίνεται ούτε με το απλό κινητό, τότε, είναι θέμα, μάλλον, του στερεοφωνικού ή του pairing μεταξύ των συσκευών. Κοίτα, βασικά, να είναι ρυθμισμένο να συνδέονται αυτόματα κάθε φορά που βρίσκονται εντός ακτίνας και να γίνεται αυτόματα συγχρονισμός επαφών κάθε φορά που γίνεται η σύνδεση.
Αν δεν πιάσουν και αυτά, τι να σου πω; Δοκιμάσε με τις κλασσικές συνταγές: restart και στα δύο, διαγραφή της ήδη πραγματοποιημένης σύνδεσης και όλα από την αρχή, και μία δοκιμή χωρίς JB iPhone.
Ευχαριστώ.
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα .fda είναι πολύ χρήσιμα, εφόσον έχεις πρόσφατη έκδοση IGO που τα υποστηρίζει (νομίζω από 11 Μαΐου 2010 κι ύστερα). Τα ενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις>ειδοποιήσεις και σου βγάζουν προειδοποίηση για κάποια σημεία οδηγικού ενδιαφέροντος (πχ σιδηροδρομικές διαβάσεις, επικίνδυνα σημεία, στενέματα δρόμων κλπ). Αξίζουν.Τα .hnr δεν είναι για το IGO, αλλά για το IGO Primo. Όχι ιδιαίτερα χρήσιμα, απλώς έχουν προδιαμορφωμένες διαδρομές μεταξύ μεγάλων πόλεων για να γίνεται πιο γρήγορα ο υπολογισμός. Πιάνουν και πολύ χώρο στην κάρτα. Το κακό είναι ότι πρέπει να τα αλλάζεις κάθε φορά που αλλάζεις χάρτη. Επίσης δουλεύουν μόνο με navteq (όπως και τα .fda).
απ ό,τι τσέκαρα έχω το 8.3.2 ιανουάριος 2009
αξίζει να πάω σε πιο καινούργιο?
δέχομαι πληροφορίες -
Επειδή φτάνει η στιγμή για εκείνο το GPS σε Android που λέγαμε, εξακολουθούν να είναι οι καλύτερες επιλογές (με φθίνουσα σειρά προτίμησης) το Navigon και το iGO με χάρτες Teleatlas και Navteq ? (για (1) Ελλάδα (2) Ευρώπη (3) (θεωρητικό ενδιαφέρον) Μέση Ανατολή)
Οχι τζαμπέ, να πλερώσω άμα λαχ'
-
Εγώ προτιμώ το iGO πάντως, το Navigon, εκτός από πιο άσχημο, μου φαίνεται πιο δύσχρηστο. Πιθανόν να έχει κάποια που δεν έχει το iGO, και με χαρά ν' ακούσω, αλλά εγώ έχω καταλήξει.
Κι ακόμα, δουλεύω Navteq, γιατί κάποια βλακεία έκανα όταν έβαλα τους Teleatlas και δεν τους βλέπει.
-
Δεν ξέρω πως τους 'βάζεις', αλλά στο κανονικό IGO απλώς τους αντιγράφεις στο φάκελο content>map. ΜΟΝΟ όμως ένα χάρτη κάθε φορά, τον άλλο τον πετάς σε κάποιον υποφάκελο και τους κάνεις τράμπα όποτε νομίζεις. Αν τους έχεις μαζί, το IGO επιλέγει κάποιον μόνο του και αγνοεί τους υπόλοιπους.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επειδή φτάνει η στιγμή για εκείνο το GPS σε Android που λέγαμε, εξακολουθούν να είναι οι καλύτερες επιλογές (με φθίνουσα σειρά προτίμησης) το Navigon και το iGO με χάρτες Teleatlas και Navteq ? (για (1) Ελλάδα (2) Ευρώπη (3) (θεωρητικό ενδιαφέρον) Μέση Ανατολή)Οχι τζαμπέ, να πλερώσω άμα λαχ'
Αν υπάρχει το TomTom σε android έχε το στα υπόψη. Στο iPhone θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση για πλοήγηση (όχι για ραντάρ όμως, δεν έχει καθόλου προειδοποιήσεις).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ξέρω πως τους 'βάζεις', αλλά στο κανονικό IGO απλώς τους αντιγράφεις στο φάκελο content>map. ΜΟΝΟ όμως ένα χάρτη κάθε φορά, τον άλλο τον πετάς σε κάποιον υποφάκελο και τους κάνεις τράμπα όποτε νομίζεις. Αν τους έχεις μαζί, το IGO επιλέγει κάποιον μόνο του και αγνοεί τους υπόλοιπους.Ωχ, σοβαρά; Τους είχα και τους δύο μέσα, γι' αυτό λοιπόν δεν βλέπει τον Teleatlas και προτιμά τον Navteq!
Thanx, manosky, γι' ακόμη μια φορά αποδεικνύεσαι μεγάλος γκουρού στο θέμα πλοήγηση!
-
Εχω παρατηρησει ενα λαθος που το εχουν πολλα προγραμματα..Αντι για την οδο Συνταγματαρχη Φριζή 2 στη Θεσ/νίκη,στη θέση της βάζει την Πλαπούτα 2,που ειναι μια οδός 2 στενα παράλληλα με την Φριζ'η 2...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ προτιμώ το iGO πάντως, το Navigon, εκτός από πιο άσχημο, μου φαίνεται πιο δύσχρηστο. Πιθανόν να έχει κάποια που δεν έχει το iGO, και με χαρά ν' ακούσω, αλλά εγώ έχω καταλήξει.Κι ακόμα, δουλεύω Navteq, γιατί κάποια βλακεία έκανα όταν έβαλα τους Teleatlas και δεν τους βλέπει.
Που είναι το iGO στο Android Market Μόνο το Navigon βρήκα.
Επίσης πως επιλέγεις ποιό χάρτη θέλεις ? Από το Market και αυτό ?
(Συγχωρήστε τις απορίες του νεοφώτιστου ) -
Na kaνω μια ανακεφαλαίωση γιατι σκεφτομαι να παρω ενα κινητο
το A-GPS δουλευει μονο του, ή θελει συνδεση με ιντερνετ;
Ειναι android 2.2
μπορω να βαλω προγραμμα απο android market;
Ξερε κανεις ποσο κοστιζει;
Μπορω να βαλω σπασμενο; -
Δουλεύει χωρίς internet.
Σίγουρα κυκλοφορούν σπασμένα, αλλά δεν ξέρω που. -
Δουλεύει χωρίς internet.
Σίγουρα κυκλοφορούν σπασμένα, αλλά δεν ξέρω που.Ψευτηηη!!!
εχω μια επιδοτηση σε εκρεμοτητα και λεω να παρω αυτο:
http://reviews.cnet.co.uk/mobile-phones ... -50000664/http://www.wind.com.gr/TopMenu/NewsRoom ... CF%80.aspx
στο Νοκια που εχω, αν και ειναι τζαμπα οι χαρτες δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει.
Το θελω κυριως οταν ειμαι με τα ποδια σε καμια 'ξενη ' περιοχή, οποτε δεν με πολυενδιαφερει το προγραμμα. Θελω μονο να μου δειχνει που ειμαι.
Κι επειδη πηγαινω (ακομα) κανα εξωτερικο, δεν θελω να χρεώνομαι ιντερνετΥΓ: επαθα πλακα με το android market
-
Αυτό στα links δε βλέπω να έχει gps.
-
@bebes: πόση επιδότηση έχεις;
-
Αυτό στα links δε βλέπω να έχει gps.Στο καταστημα ειδα οτι εχει.
Και στο φυλαδιο της wind αναφερει A-GPS (μαλιστα αν κανεις νεα συνδεση σου δινουν και χαρτες δωρο)@bebes: πόση επιδότηση έχεις;
περιπου 100€, αλλα επειδη δεν ξερω σιγουρα αν θα το χρησμοποιησω, θελω να παρω κατι με μικρη επιβαρυνσκη
-
Μικρή=;
Huawei Χ5 από wind.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Δουλεύει χωρίς internet.
Σίγουρα κυκλοφορούν σπασμένα, αλλά δεν ξέρω που.Ψευτηηη!!!
εχω μια επιδοτηση σε εκρεμοτητα και λεω να παρω αυτο:
http://reviews.cnet.co.uk/mobile-phones ... -50000664/http://www.wind.com.gr/TopMenu/NewsRoom ... CF%80.aspx
στο Νοκια που εχω, αν και ειναι τζαμπα οι χαρτες δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει.
Το θελω κυριως οταν ειμαι με τα ποδια σε καμια 'ξενη ' περιοχή, οποτε δεν με πολυενδιαφερει το προγραμμα. Θελω μονο να μου δειχνει που ειμαι.
Κι επειδη πηγαινω (ακομα) κανα εξωτερικο, δεν θελω να χρεώνομαι ιντερνετΥΓ: επαθα πλακα με το android market
Διαβάζω πως έχεις Nokia, εχεις και 100 ευρώ επιδότηση. Άσε τις μλκίες των 100 ευρώ και πήγαινε για το Ideos X5. Θα είναι τα καλύτερα 100 ευρώ που θα έχεις δώσει (περαν των 100 της επιδότησης) Βασικά σε μια βδομάδα το Νοκια θα είναι απλά μια κακή ανάμνηση.
Τουλάχιστον προσπάθησα
Το πηρα αποφαση...GPS