-
Καλες οι βελτιωσεις ομως πρεπει να τυχεις σε πολυ γνωστη μηχανικο γιατι πολλοι την εχουν πατησει και τραβιοντουσαν πολυ καιρο με πολλες και συνεχεις βλαβες.
-
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
Καλες οι βελτιωσεις ομως πρεπει να τυχεις σε πολυ γνωστη μηχανικο γιατι πολλοι την εχουν πατησει και τραβιοντουσαν πολυ καιρο με πολλες και συνεχεις βλαβες.To be honest, θα μπορούσε να βάλει κα΄ποιος πίσω ψευτο-'διαχύτη' απο κάποιον οίκο και όχι να δώσει 4κ στην BMW για αυτό και άλλα άχρηστα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παιδια το αυτοκινητο ειναι καινουριο, οπως βγηκε απο το εργοστασιο,ουτε πατακια δεν εχω αλλαξει!Χωρίς πλάκα, έχεις ελέγξει τις πιέσεις? Την τελευταία φορά που παραλάβαμε το αυτοκίνητο φίλου (ναι καλά λέμε τώρα!!! ) από την αντιπροσωπεία, οι πιέσεις ήταν επιπέδου Αφροδίτης!!!
-
Για απαντήστε μου, παρακαλώ, οι γνώστες Μπεμβεδάκηδες !
Η Ε30 318is,
-τι διαφορές έχει από την απλή 318;
-άλογα, επιδόσεις;
-βάρος;
-έβγαινε μόνο δίπορτη;
-ο κινητήρας της είναι ο Μ40; Ψεκασμό έχει ή καρμπιρατέρ;
-έχει κάποιο χαρακτηριστικό απόδοσης; Ελαστικότητα χαμηλά, ψοφάει ψηλά;
-πόσο κοστίζει μία τέτοια σήμερα; Από προβλήματα τι λέει; Θα χρειάζεται γενική επισκευή με το που θα την αγοράσω;
-πόσο θα μου κοστίσει ένα μεταχειρισμένο μπλοκέ; Εργοστασιακό ή κάποιας άλλης εταιρίας; Δισκάτα δεν είναι αυτά; Θα λειτουργεί πλέον τίποτα εκεί μέσα;Ευχαριστώ πολύ τους ιθύνοντες !
Ξέρετε, μαύρες σκέψεις τριβελίζουν το μυαλό μου...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Η Ε30 318is,
-άλογα, επιδόσεις;
-βάρος;
-έβγαινε μόνο δίπορτη;
-πόσο κοστίζει μία τέτοια σήμερα; Από προβλήματα τι λέει; Θα χρειάζεται γενική επισκευή με το που θα την αγοράσω;
-πόσο θα μου κοστίσει ένα μεταχειρισμένο μπλοκέ; Εργοστασιακό ή κάποιας άλλης εταιρίας; Δισκάτα δεν είναι αυτά; Θα λειτουργεί πλέον τίποτα εκεί μέσα;Ευχαριστώ πολύ τους ιθύνοντες !
Θα στα πω βιαστικά γιατί έχω πήξει στη δουλειά....
136 ps-μόνο δίπορτη-ψεκασμός-χαμηλά τπτ ιδιαίτερο...ψηλα πολύ καλή-πανω κάτω 4-5000€-μπλοκέ περίπου 500€ επισκευασμένο. -
Σ΄ευχαριστώ πολύ Παντελή μου! Ίσως θα έπρεπε να τα πούμε αναλυτικότερα κάποια στιγμή, είτε τηλεφωνικά είτε από κοντά.
-
Η Ε30 318is,
-άλογα, επιδόσεις;
-βάρος;
-έβγαινε μόνο δίπορτη;
Άλογα 136, και 0-100 λίγο κάτω από 10 όταν ήταν καινούργια.
Έβγαινε μόνο δίπορτη.
Ο κινητήρας είναι Μ42 και όχι Μ40 με ξεχασμό.
Ροπή έχει πολύ περισσότερη από το miata μου. Ψηλά δεν εντυπωσιάζει τόσο όσο το miata.
Τιμές γύρω στα 5Κ ανάλογα την κατάσταση.
Το διαφορικό (25% εμπλοκή) της δουλεύει άριστα, πολύ καλύτερα από το δικό μου viscous, δεν ξέρω σε σχέση με το δικό σου torsen.
Αυτό που είναι απογοήτευση σε σχέση με το miata είναι το κιβώτιο. Το τιμόνι μέτριο παρόλο που είναι υδραυλικό.
Έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι μίας άψογα συντηρημένης και πιστεύω ότι είναι φανταστική αν και λίγο πιο δύσκολη στο όριο σε σχέση με ένα miata. -
edit
-
Hταν και 16βαλβιδη,ενω η απλη οχι...'η κανω λαθος??
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Αυτό που είναι απογοήτευση σε σχέση με το miata είναι το κιβώτιο.Σε πολλά ισχύει αυτό.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παιδια το αυτοκινητο ειναι καινουριο, οπως βγηκε απο το εργοστασιο,ουτε πατακια δεν εχω αλλαξει!
Χωρίς πλάκα, έχεις ελέγξει τις πιέσεις? Την τελευταία φορά που παραλάβαμε το αυτοκίνητο φίλου (ναι καλά λέμε τώρα!!! ) από την αντιπροσωπεία, οι πιέσεις ήταν επιπέδου Αφροδίτης!!!
Λοιπον η επιμονη σας απεδωσε καρπους
Τα λαστιχα ηταν με πιεση στο 40 Δεν ειδα μηνυμα λαθους γιατι στην αντιπροσωπεια μου το ειχαν αρχικοποιήσει με αυτες τις τιμες.
Ακολουθει νεα εξοδος στην ΕΟ αυριο για να δω αν λυθηκε το προβλημα,με πιεσεις 34 πισω και 32 μπροστα. -
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ....
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παιδια το αυτοκινητο ειναι καινουριο, οπως βγηκε απο το εργοστασιο,ουτε πατακια δεν εχω αλλαξει!
Χωρίς πλάκα, έχεις ελέγξει τις πιέσεις? Την τελευταία φορά που παραλάβαμε το αυτοκίνητο φίλου (ναι καλά λέμε τώρα!!! ) από την αντιπροσωπεία, οι πιέσεις ήταν επιπέδου Αφροδίτης!!!
Λοιπον η επιμονη σας απεδωσε καρπους
Τα λαστιχα ηταν με πιεση στο 40 Δεν ειδα μηνυμα λαθους γιατι στην αντιπροσωπεια μου το ειχαν αρχικοποιήσει με αυτες τις τιμες.
Ακολουθει νεα εξοδος στην ΕΟ αυριο για να δω αν λυθηκε το προβλημα,με πιεσεις 34 πισω και 32 μπροστα. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
http://xs115.xs.to/xs115/07202/m3post4copy2pr2.jpgΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ....
Αμερικανιά μου φαίνεται... Αυτές οι χρυσές ζάντες ειδικά...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ....
Τι είναι αυτό????
-
H νέα Μ3 ελαφρώς (ή βαρέως) καγκουρεμένη...
-
Εμένα αν εξαιρέσεις το χαμήλωμα μου αρέσει!!
-
Εμένα αν εξαιρέσεις το χαμήλωμα μου αρέσει!!Οκ, υποκειμενικό.
Φαντάσου τώρα να προσπαθεί να μπει αυτό το αμάξι (όχι ότι θα φταίει το ίδιο - τουναντίον) με αυτήν τη γωνία προσέγγισης [αφορά στον μπροστινό πρόβολο] σε οχηματαγωγό για Μύκονο, Κέρκυρα, Κρήτη, Ανκόνα κλπ
ηθικόν δίδαγμα: Έλλην με χαμηλωμένη Μ3 που θέλει να τρέξει στο Ριγκ, πρέπει να πάει μέσω ΠΓΔΜ - Σερβίας (όπου όμως έχει λακούβες)- Κροατίας - Αυστρίας!
-
Άλογα 136, και 0-100 λίγο κάτω από 10 όταν ήταν καινούργια.
Έβγαινε μόνο δίπορτη.
Ο κινητήρας είναι Μ42 και όχι Μ40 με ξεχασμό.
Ροπή έχει πολύ περισσότερη από το miata μου. Ψηλά δεν εντυπωσιάζει τόσο όσο το miata.
Τιμές γύρω στα 5Κ ανάλογα την κατάσταση.
Το διαφορικό (25% εμπλοκή) της δουλεύει άριστα, πολύ καλύτερα από το δικό μου viscous, δεν ξέρω σε σχέση με το δικό σου torsen.
Αυτό που είναι απογοήτευση σε σχέση με το miata είναι το κιβώτιο. Το τιμόνι μέτριο παρόλο που είναι υδραυλικό.
Έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι μίας άψογα συντηρημένης και πιστεύω ότι είναι φανταστική αν και λίγο πιο δύσκολη στο όριο σε σχέση με ένα miata.Ευχαριστώ πολύ, Μιχάλη μου.
Με προβληματίζεις όμως. Μέτριο τιμόνι, χειρότερο κιβώτιο, χειρότερο στο όριο από το MX... Για driftοχρήση, τι λέει; Είναι αντίστοιχα φιλική, ρυθμίσιμη κι ευχάριστη; -
Με προβληματίζεις όμως. Μέτριο τιμόνι, χειρότερο κιβώτιο, χειρότερο στο όριο από το MX... Για driftοχρήση, τι λέει; Είναι αντίστοιχα φιλική, ρυθμίσιμη κι ευχάριστη;Δημήτρη έχω την εντύπωση οτι δύσκολα θα βρεις αυτοκίνητο τόσο φιλικό και ρυθμίσιμο όσο το miata. Επίσης δύσκολα θα βρεις αμάξι με κιβώτιο σαν του miata.
Η Ε30 δεν είναι χειρότερη στο όριο από το MX, απλά είναι πιο απαιτητική. Για κάποιον έμπειρο οδηγό έχει και αυτό την μαγεία του. Επίσης το τιμόνι έχει σωστό βάρος και αρκετή πληροφόρηση, αυτό που με χαλάει είναι η ασάφεια γύρω από το κέντρο.
Συμπερασματικά για driftoχρήση (και όχι μόνο!) πιστεύω ότι είναι πολύ καλό αμάξι!
BMW FORUM