-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=NFnHnSWbWxQ&feature=channel' target='_blankΔέν λέει ρε γμτ....δεν είναι BMW αυτό το πράμα...
-
Ότι πει ο Αμερικάνος...
Κάναν μλκία με την μεταλλική οροφή. -
Ο χρήστης pad έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=NFnHnSWbWxQ&feature=channel' target='_blank
Δέν λέει ρε γμτ....δεν είναι BMW αυτό το πράμα...
Εγω το εχω ερωτευθει ! ! !
Μονο να μπω και να ειμαι ανετα μου μενει...Τι σε χαλαει ακριβως παντ ?
-
Κοιτάξτε. Προσωπικά μου αρέσει η νέα Ζ4.
Δε κάνανε χαζομάρα με την μεταλλική οροφή, γιατί τη Ζ2 θα τη βγάλουν με υφασμάτινη οροφή. Έκανε δηλαδή χώρο στη Ζ2.
-
Σε χαλάει εε?
Εμένα δεν ξέρω ακόμη. Εχει κάποια σημεία που μου αρέσουν πολύ και κάποια άλλα που δεν με ενθουσιάζουν. Πίσω μου θυμίζει κάτι από slr, sl και από κάποιες γωνίες μερικές αναλογίες του ΜΧ5. Απο μπροστά μου φαίνεται σαν να έχει ηλίθιο 'βλέμμα'. Γενικά όμως μου έχει περάσει ένα μηνυμα υποσυνείδητο του τύπου 'φίλε, μη με απορίπτεις τόσο εύκολα. Δια ζώσης ίσως να σου αρέσω και όταν φορέσω και τα Μ ρουχαλάκια μου μπορεί και να με καψουρευτείς άσχημα' !
Για την προηγούμενη από σπόντα αντιπαράθεση θα ήθελα να συμπληρώσω απλά μια φράση που είχα γράψει και αλλού. Είναι από κάποιο Αρχαίο φιλόσοφο (δυστυχώς δεν θυμάμαι από ποιόν και του ζητώ συγγνώμη) ο οποίος μπορεί να μην είχε δει πότε Φεράρι ή NSU αλλά είχε πει: ' Σημασία δεν έχει τι έχουμε στην κατοχή μας αλλά πόση ευχαρίστηση αντλούμε από αυτά που ήδη έχουμε' .
-
Κοίτα όμως Νίκο και την 6άρα την ανοιχτή πόσο πιο όμορφη είναι με την κουκούλα. Αυτό έγινε καθαρά σε απάντηση στην SLK και για λόγους πρακτικότητας. Αλλά εδώ έβγαλε η Ferrari CC, η BMW θα κώλωνε;
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Σε χαλάει εε?Εμένα δεν ξέρω ακόμη. Εχει κάποια σημεία που μου αρέσουν πολύ και κάποια άλλα που δεν με ενθουσιάζουν. Πίσω μου θυμίζει κάτι από slr, sl και από κάποιες γωνίες μερικές αναλογίες του ΜΧ5. Απο μπροστά μου φαίνεται σαν να έχει ηλίθιο 'βλέμμα'. Γενικά όμως μου έχει περάσει ένα μηνυμα υποσυνείδητο του τύπου 'φίλε, μη με απορίπτεις τόσο εύκολα. Δια ζώσης ίσως να σου αρέσω και όταν φορέσω και τα Μ ρουχαλάκια μου μπορεί και να με καψουρευτείς άσχημα' !
Ή και αν τη δούμε από κοντά. Γενικά είναι μεγάλη...είναι πιο μεγάλη από την απερχόμενη Ζ4 και πιο εντυπωσιακή. Έχει κάποιες πολύ ωραίες λεπτομέρειες μπροστά στα φώτα τα οποία είναι το νέο σχήμα της φίρμας στα επόμενα μοντέλα. Επίσης, τη βλέπετε στις φώτο με ένα...κυριλέ 'ντύσιμο'. Για να τη δούμε μπλε με γκρι δέρμα και αλουμίνια μέσα σε 18άρια αστέρια και να δούμε μετά. Από μοτέρ πάντως...τα σπάει!!!
Ρε σεις, το sDrive τι είναι? Το αυτόματο κιβώτιο??
Έχει καλές τιμές πάντως το 3λτ ατμοσφαιρικό (στη Γερμανία) ...και ετοιμάζεται και το 2λτ turbo.
' Σημασία δεν έχει τι έχουμε στην κατοχή μας αλλά πόση ευχαρίστηση αντλούμε από αυτά που ήδη έχουμε' .
Ωραίο.
Δυστυχώς μερικοί δίνουν πολύ περισσότερη σημασία στα υλικά αγαθά παρά σε κάποια πιο ουσιαστικά πράγματα...
Κοίτα όμως Νίκο και την 6άρα την ανοιχτή πόσο πιο όμορφη είναι με την κουκούλα. Αυτό έγινε καθαρά σε απάντηση στην SLK και για λόγους πρακτικότητας. Αλλά εδώ έβγαλε η Ferrari CC, η BMW θα κώλωνε;
Την έκανε πιο κυριλέ μωρέ για να ανοίξει χώρο στη Ζ2, αυτό διαβάζω βασικά. Η Ζ2 και η επόμενη 1 ετοιμάζονται συγχρόνως και η πρώτη έχει ήδη πάρει πράσινο φως. Πέρα από το 2λτ Τ μοτέρ και θα είναι και το πρώτο Hybrid roadster evah!
-
Άσχετο: Η Ζ2 πάει απέναντι στο ΜΧ5; Κάτω από 30.000;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Άσχετο: Η Ζ2 πάει απέναντι στο ΜΧ5; Κάτω από 30.000;30.000 + BMW tax = 35.000 ( )
Αλλά ναι...θα είναι φάση ΜΧ5 και διαστάσεις Ζ3.
Η 'οικογένεια' βγήκε για σκι:
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
Αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι οδηγούν ένα απλό αυτοκίνητο , και νομίζουν ότι έχουν ένα supercar στο parking τους…δικαίωμα τους .
Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.Ααα τωρα γινεσαι κακως
Και την ωρα που ημουν Ιορδανη που λες και τρωω τα σουβλακια μου μεσα στην ηρεμια
να σου πανω κατω βζιν βζιν ενα 120 να σβουριζειΠοια 760 μου λες εσυ τωρα....120 σου λεω
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι οδηγούν ένα απλό αυτοκίνητο , και νομίζουν ότι έχουν ένα supercar στο parking τους…δικαίωμα τους .
Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.Ααα τωρα γινεσαι κακως
Και την ωρα που ημουν Ιορδανη που λες και τρωω τα σουβλακια μου μεσα στην ηρεμια
να σου πανω κατω βζιν βζιν ενα 120 να σβουριζειΠοια 760 μου λες εσυ τωρα....120 σου λεω
Μάθε πρώτα ορθογραφία τουλάχιστον πριν αρχίσεις τις ειρωνείες. Το 'κακός' γράφεται με 'ο' όχι με 'ω'!
(βάζε και τόνους)
Να δω τι θα έλεγες πάντως αν είχα Brera ή Μίτο (αυτή με τα ψήγματα χρυσού)... ( )
-
Ο χρήστης anemosgr έγραψε:
Αντικατέστησα τελικά τα RFT λάστιχα με συμβατικά, BRINGESTONE POTENZA RE 050 A W σε διαστάσεις 225/50/16.Προτίμησα τα συγκεκριμένα λάστιχα σε αύτον τον δείκτη για να είναι όσο γίνεται πιο σκληρά και να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα RFT.
Αρχικώς έβαλα 2.1 atm μπροστά και 2.4atm πίσω όπως καi στα RFT.Το αυτοκίνητο ναι μεν εχει βελτιωθεί οσο αφορά την ποιότητα κύλισης ΑΛΛΑ σε καμμία περίπτωση το τιμόνι δεν έχει την ακρίβεια που είχε και γενικά δεν έχει το ίδιο κράτημα.
Το αυτοκίνητο βελτιώθηκε μόνο όταν έβαλα 2.5Εμπρός και 3,0Πίσω και πάλι όμως υστερεί σε σχέση με πριν.
Είναι υπερβολικές αυτές οι πιέσεις?Το βιβλιό του αυτοκινήτου γράφει μόνο τις πιέσεις για RFT. To αυτοκίνητο είναι E90 320i
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει για τις πιέσεις γιατί έχω απογοητευτεί τόσο πολύ που ετοιμάζομαι να παραγγείλω ξανά RFT.Τα RFT εχουν πολυ σκληρα πλαϊνα (αυτη ειναι η βασικη διαφορα τους απο τα κοινα),εως εκ τουτου φανταζομαι ειναι πιο δυσκολο να 'μαγουλιασουν'/πιεστουν κτλ σε στροφές και παντηλίκια
-
Αφού τελειώσαμε με τα μαθήματα συμπεριφοράς και ορθογραφίας ας συνεχίσουμε στα περί BMW, ΟΚ παίδες;
-
Ήταν σαφής ο Παύλος νομίζω. Τα προσωπικά σας με πμ, πόσες φορές να τα ξαναπούμε δηλαδή; [mod drdino]
-
ta xrwmata grammatoseiras twn mods ta orizei o kouk?
-
Ο Δόκτορας απλά χρησιμοποιεί το πιο ΒΑΡΒΑΤΟ χρώμα....!
-
Το διάβασα χθες και μου άρεσε.
http://www.auto-motor-und-sport.de/news ... 29350.html' target='_blankΕπίσης τί είναι αυτό? Σαν Χ6 μου κάνει, παρά σαν GT της σεντάν σειράς 5.
http://www.auto-motor-und-sport.de/news ... 31228.html' target='_blank -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Το διάβασα χθες και μου άρεσε.
http://www.auto-motor-und-sport.de/news ... 29350.html' target='_blank' target='_blankΕπίσης τί είναι αυτό? Σαν Χ6 μου κάνει, παρά σαν GT της σεντάν σειράς 5.
http://www.auto-motor-und-sport.de/news ... 31228.html' target='_blank' target='_blankΝαι είναι ωραία η Ζ4.
Το άλλο είναι photoshop. Βασικά είναι το PAS (Progressive Activity Sedan) μια 5θυρη 5αρα ουσιαστικά που την εξελίσσουν αρκετό καιρό τώρα:
Ούτε ξέρω πως θα είναι...πάντως σαν concept δε μου αρέσει
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
Πάλι ανεβοκατέβηκα τη Πεντέλη
So what.....????????
Μολις γυρισαν απο τον αχυρωνα Νικο ...
Έχω μια ερώτηση προς το σεβαστό μέλος του forum: Kostis20
Αν εγώ γύρισα από τον αχυρώνα όπως λες, που έχω ζήσει χρόνια στην Αμερική, στην Ευρώπη και στην Ασία, και έχω μια εταιρία στην Ελλάδα, μια στην Κύπρο, μία στην Αμερική και μια στην Κίνα (και είμαι 35 ετών) εσύ από πού γύρισες ?
Θα ήθελα πολύ να μάθω….
Καλό θα ήταν να βγεις πρώτα από τον μικρόκοσμο που ζεις, και μετά να κάνεις κριτική στους άλλους.Όσο για το σχόλιο περί εμπάθειας παραπάνω, δεν ισχύει .
Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.http://www.youtube.com/watch?v=g5TwCfWrg-k' target='_blank
-
Φανταστικη η Ζ4. Θα προσφερεται και με υφασματινη οροφη ή κανω λαθος (ετσι καταλαβα απο το bmw.de) ?
Αθλιο το 'σαμπανι' χρωμα του βιντεο.
Θετικο το γεγονος οτι θα κατασκευαζεται στη Γερμανια (Regensburg)!
BMW FORUM