-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΒΑΣΙΛΗ, με γεια την μπλοκαδούρα! Θέλω κι εγώ εμετό να κάνωΕγώ δεν θέλω άλλοοοοο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΒΑΣΙΛΗ, με γεια την μπλοκαδούρα! Θέλω κι εγώ εμετό να κάνω
Εγώ δεν θέλω άλλοοοοο
Και που να ήσουνα μαζί μας στα οχτάρια και τους κύκλους ρε!!!!
-
Καλοστρίφτερο το διαφορικο Βασιλη μου!
και δωρακι απο εμενα οταν θα κατεβω Ελλαδα το καλοκαιρι, το πλεον απαραιτητο αξεσουαρ!
-
-
Για να καταλαβουμε και εμεις οι αδαεις...με το μπλοκε αντι να εχεις καλυτερο στροφιλίκι, το αυτοκινητο χανει την μπάλα και παει σαν τον μεθυσμένο;
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Καλοστρίφτερο το διαφορικο Βασιλη μου!και δωρακι απο εμενα οταν θα κατεβω Ελλαδα το καλοκαιρι, το πλεον απαραιτητο αξεσουαρ!
Πφφφ... ερασιτέχνη!
Ιδού το εργαλείο, με βάση για την κεντρική κονσόλα και αποσπώμενο για να το παίρνεις και μαζί σου
Βγαίνει και σε άσπρο
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Για να καταλαβουμε και εμεις οι αδαεις...με το μπλοκε αντι να εχεις καλυτερο στροφιλίκι, το αυτοκινητο χανει την μπάλα και παει σαν τον μεθυσμένο;Τα περί εμετού...αναφέρονται στην διαδικασία στρωσίματος του μπλοκέ (20 αριστερά, 20 δεξιά οχτάρια, 20 δεξιοί και 20 αριστεροί κύκλοι)
Με το μπλοκέ είναι ευκολώτερος ο έλεγχος της πλαγιολίσθησης αλλά και η πρόκλησή της. Το ανάποδο είναι λοιπόν. Αυξάνει ο έλεγχος, δεν μειώνεται!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για να καταλαβουμε και εμεις οι αδαεις...με το μπλοκε αντι να εχεις καλυτερο στροφιλίκι, το αυτοκινητο χανει την μπάλα και παει σαν τον μεθυσμένο;
Τα περί εμετού...αναφέρονται στην διαδικασία στρωσίματος του μπλοκέ (20 αριστερά, 20 δεξιά οχτάρια, 20 δεξιοί και 20 αριστεροί κύκλοι)
Με το μπλοκέ είναι ευκολώτερος ο έλεγχος της πλαγιολίσθησης αλλά και η πρόκλησή της. Το ανάποδο είναι λοιπόν. Αυξάνει ο έλεγχος, δεν μειώνεται!
Σε καλό οδόστρωμα το κράτημα είναι καλύτερο,και η υπερστροφή δυσκολότερη!
Σε κάθε περίπτωση είναι καλυτερο να έχεις,από το να μην..
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Και που να ακουγες οτι μια 318 sedan εχει ακριβως ιδιους χώρους με το Α3
εντάξει τώρα άκουσα όλες τις εκδοχές
Το Α3 εχει χώρο αποσκευών 350λίτρα ενώ το 318 440λ.Είναι το ίδιο?
Δες και τα πίσω καθίσματα κτλ....τούνελ μετάδοσης κτλ......εκτός από πορτπαγκάζ...
Είχα Ε46 και το βίωσα...... αλλά και η ε90 ίδιους χώρους έχει περίπου..
Πιστεύω οτι το Α3 είναι πιο άνετο για τους επιβάτες.Εντάξει,λογω τουνελ μπορεί οι 3 πίσω επιβάτες να μην είναι το ίδιο άνετοι όσο στο Α3 αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό,εγώ θέλω να με ευχαριστεί στην οδήγηση(και στο πορτ μπαγκάζ)τα 143 δεν είναι λίγα, καλές η επιταχύνσεις του Α3 αλλά στις στροφές δεν είναι ότι καλύτερο!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Τα περί εμετού...αναφέρονται στην διαδικασία στρωσίματος του μπλοκέ (20 αριστερά, 20 δεξιά οχτάρια, 20 δεξιοί και 20 αριστεροί κύκλοι)
Σε καλό οδόστρωμα το κράτημα είναι καλύτερο,και η υπερστροφή δυσκολότερη!
Σε κάθε περίπτωση είναι καλυτερο να έχεις,από το να μην..
Το λογικο ειναι αυτο που λεει ο tsilis...δηλαδη καλυτερο κρατημα και δυσκολοτερη υποστροφη,αν ειναι να υποστρέφει πιο εύκολα,μαλλον για αντι-βελτιωτικο θα μιλάγαμε ή για εργαλείο drifting επικυνδυνο στους δημοσιους δρομους
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Άντε καλά ο Βασίλης έπρεπε να το στρώσει...ποιός τρελός μπήκε συνοδηγός;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλοστρίφτερο το διαφορικο Βασιλη μου!
και δωρακι απο εμενα οταν θα κατεβω Ελλαδα το καλοκαιρι, το πλεον απαραιτητο αξεσουαρ!
Πφφφ... ερασιτέχνη!
Ιδού το εργαλείο, με βάση για την κεντρική κονσόλα και αποσπώμενο για να το παίρνεις και μαζί σου
Βγαίνει και σε άσπρο
Η πυξιδούλα χρειάζεται πλάκα-πλάκα
-
-
-
ΡΕ!
Είμαστε σε επικίνδυνη ηλικία ρε!!!
Τι κουκλάρες είναι αυτές!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΡΕ!Είμαστε σε επικίνδυνη ηλικία ρε!!!
Είναι οι άτιμες
(να δείς που κάποιοι θα τίς πούνε....καγκούρικες )
-
Hunter, στο σετ με τις 5 φωτο,η δευτερη BMW απο το τελος, ειναι ανεβασμενη καπου;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Hunter, στο σετ με τις 5 φωτο,η δευτερη BMW απο το τελος, ειναι ανεβασμενη καπου;Εδω:
http://www.mandersautogas.nl/pages/show ... ng=n&id=85
ΕΝΤΙΤ:αλλη μία δώρο
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Η πυξιδούλα χρειάζεται πλάκα-πλάκα
...και αυτό:
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΡΕ!Είμαστε σε επικίνδυνη ηλικία ρε!!!
Ήθελα να ήξερα ποιος τον έμαθε να ανεβάζει φωτογραφίες.
Βασίλη πρέπει να φτιάξεις βίντεο με τα 'ευλαβικά' στρωσίματα σου.
BMW FORUM