-
κοιτα επειδη εισαι του 'φαινεσθαι' και δεν εισαι αληθινος οδηγος πιστευω θα τα καταφερεις με τον απλο 2,5αρι... για αστικες μετακινησεις ομως μονο...
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κοιτα επειδη εισαι του 'φαινεσθαι' και δεν εισαι αληθινος οδηγος πιστευω θα τα καταφερεις με τον απλο 2,5αρι... για αστικες μετακινησεις ομως μονο...Και το 325 τρίλιτρο είναι.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
κοιτα επειδη εισαι του 'φαινεσθαι' και δεν εισαι αληθινος οδηγος πιστευω θα τα καταφερεις με τον απλο 2,5αρι... για αστικες μετακινησεις ομως μονο...
Και το 325 τρίλιτρο είναι.
ναι γιαυτο ειπα απλο 2,5αρι...
-
Ο αναποφάσιστος κατασκευαστής!
-
Η μία εξάτμιση βγάζει νερό... την έκαναν υδρορροή του νερού που βγάζει ο κλιματισμός όπως στα φορτηγά;
-
Υδρατμοί...
-
Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ξέρουμε αν υπάρχει φθηνός (κάτω από 4.000) και αξιόπιστος τρόπος για καμιά 25αριά αλογάκια παραπάνω;Tα 218 δεν σου φτάνουν?
Μια χαρά είναι...δεν χρειάζεται τπτ αυτό το αυτοκίνητο!(ίσως μόνο ένα μπλοκ'ε αργότερα) -
μια χαρα παει η 325(τουλαχιστον η Ε46 που ξερω εγω),αν θες εξοπλισμο πρεπει να κανεις παραχωρησεις...αλλωστε οσα αλογα κι αν εχεις παντα καποιος θα ναι πιο γρηγορος απο σενα..αν ελεγες 320 τοτε δε θα αξιζε η 2.5αρα ομως ειναι καλη...αν ηθελες μονο τα πολλα γκαζια θα επρεπε να πεσεις κατηγορια και να επαιρνες 135 με λιγοτερα λεφτα απο της 325...αλλα μετα ειναι και το ζητημα της εμφανισης καθως και των χωρων
-
Πόσα άλογα έβγαζε ο κινητήρας της 325 Ε46; Το βάρος φαντάζομαι ότι είναι παραπλήσιο.
-
Πόσα άλογα έβγαζε ο κινητήρας της 325 Ε46; Το βάρος φαντάζομαι ότι είναι παραπλήσιο.μεχρι το 2005 192 και μετα εως και τη σημερινη 218...στον τροχο αν θυμαμαι καλα δινει 165 περιπου(αυτη με τα 218)
-
Ε... με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα...Νά' ξερες πόσες φορές ήρθα στο τσακ να πάρω τηλέφωνο και να ακυρώσω την 325 για χάρη μιας 'γυμνής' 330. Αλλά όσο και να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι θα με καλύψει το ισχυρότερο μοτέρ, δεν μπορώ. Το αμάξι χωρίς Μ-pack, και ηλιοροφή απλά δεν μου αρέσει.
Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα μείνω με τα 218 ψωράλογα , εκτός και αν υπάρχει κάποια σχετικά φτηνή λύση (αυτό που ρώτησα πιο πάνω)...
Mην επηρεάζεσαι από τους ''γρήγορους'' του forum φίλε μου και μην έχεις αναστολές, μια χαρά είναι το αμαξάκι που παίρνεις στον έξω κόσμο (τρίλιτρο είναι... ). Αλλιώς έδινες 30.000 ή 40.000 ευρώ και έπαιρνες τα άχρωμα κατά τη γνώμη μου Astra opc, S3 κλπ (το s3 είναι και αδιάφορο σαν σχήμα - θα πλήρωνες και λιγότερες ασφάλειες και τέλη), αλλά πάλι BMW δεν θα ήταν... οπότε μια χαρά
-
Πόσα άλογα έβγαζε ο κινητήρας της 325 Ε46; Το βάρος φαντάζομαι ότι είναι παραπλήσιο.Έβγαζε 192ps.Ήταν πολύ καλό αυτοκίνητο!
Έκανα 35.000χλμ σε δυο χρόνια....το ευχαριστήθηκα το αμαξάκι!
Είχε και ο MICZ μια ίδια......η δικιά μου ήταν πιο γρήγορη...Οι Ε90-91-92-93,είναι σίγουρα καλύτερα αυτοκίνητα από την Ε46...θα δείς πολλές διαφορές...η καινούργια 3αρα ζητάει και πιο λίγο καύσιμο..
Θυμάμαι που ξεκινήσαμε μαζί με κάποιον φίλο από Αθήνα για την πίστα των Σερρών...με ίδιο ρυθμό οδήγησης η 325 ε90 έκαψε 15%+ λιγότερο! -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Είχε και ο MICZ μια ίδια......η δικιά μου ήταν πιο γρήγορη...
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Ε... με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα...
Νά' ξερες πόσες φορές ήρθα στο τσακ να πάρω τηλέφωνο και να ακυρώσω την 325 για χάρη μιας 'γυμνής' 330. Αλλά όσο και να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι θα με καλύψει το ισχυρότερο μοτέρ, δεν μπορώ. Το αμάξι χωρίς Μ-pack, και ηλιοροφή απλά δεν μου αρέσει.
Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα μείνω με τα 218 ψωράλογα , εκτός και αν υπάρχει κάποια σχετικά φτηνή λύση (αυτό που ρώτησα πιο πάνω)...
Mην επηρεάζεσαι από τους ''γρήγορους'' του forum φίλε μου και μην έχεις αναστολές, μια χαρά είναι το αμαξάκι που παίρνεις στον έξω κόσμο (τρίλιτρο είναι... ). Αλλιώς έδινες 30.000 ή 40.000 ευρώ και έπαιρνες τα άχρωμα κατά τη γνώμη μου Astra opc, S3 κλπ (το s3 είναι και αδιάφορο σαν σχήμα - θα πλήρωνες και λιγότερες ασφάλειες και τέλη), αλλά πάλι BMW δεν θα ήταν... οπότε μια χαρά
καλυτερα να αφησουμε τα σχολια περι 'αχρωμιας' για αυτοκινητα που δεν ξερουμε,εγω το μονο που του ειπα ειναι αν ηθελε γκαζια και χαμους να πηγαινε σε 135 η οποια δεν κανει 30 και 40 χιλιαρικα οπως δεν κανει τοσα και η 325....bmw θα προτεινεις σε καποιον που του αρεσει αυτη η μαρκα και παλιστα coupe σε καποιον που σκεφτεται για 3αρα,oxi hatcback...μια εναλλακτικη συζητησα και δε μιλησα πουθενα για κανενα audi,ποσο μαλλον για opel...
-
Όλες οι Ε46 325i έβγαζαν 192ps. Η Ε90 218, στην αρχή από 2.5λιτρο μοτέρ και στη συνέχεια από 3λιτρο (με καλύτερη ροπή). Έχω οδηγήσει την 325i (Ε92) με το 2.5αρια μοτέρ και η αίσθηση που μου έδινε ήταν ότι είναι σαφώς πιο γρήγορη από την 325ti (E46) που είχα. Το αυτοκίνητο είναι αρκετά γρήγορο...μην τρελαθούμε τελείως! Αν θές βόλτα Χρήστο, κανονίζουμε με τον φίλο μου τον Αποστόλη, για να δείς πως πάει.
-
-
ζαντουλα τι εχεις παραγγειλει?
-
Την βασική του M-pack. 225/40/18 μπροστά, 255/35/18 πίσω. Αρκετά εντυπωσιακό σε όψη, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο κλέβει σε επιδόσεις.
-
ασε βρε με τις επιδοσεις δεν βαρεθηκες?
και εγω στα ιδια θα επαιρνα 325ι αλλα προτιμησα 320 εξκλουσιβ με πανω τα παντα εκτος GPS/Navi.
ξεκολλα με τις επιδοσεις . ...μια χαρα εισαι!!!!!!!!!!μην σου πω και δυο!!!!!!!!!!!
θα εκτιμησεις τις ανεσεις και τα gadget μακροπροθεσμα...παω να δω το ζαντικο σου τωρα....εχω 17αρια εγω και εχω μπανησει κατι 18αρες BBBS/CH σε προσφορα και μου κλεινουν το ματι....
BMW+Apple +Canon μου εχουν πιει το αιμα....
BMW FORUM